Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Motel One München City Ost Deze classificatie laat zien hoe de accommodatie vergeleken kan worden met de industriestandaard wat betreft prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Het is gebaseerd op zelf-evaluatie door de accommodatie. Gebruik deze classificatie om uw verblijf te kiezen!

Orleansstrasse 87, Au-Haidhausen, 81667 München, Duitsland

#48 van de 349 hotels in München

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1566 beoordelingen over dit hotel

8,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,1

  • Comfort

    8,2

  • Locatie

    8,6

  • Faciliteiten

    8,3

  • Personeel

    9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,7

  • Gratis WiFi

    8,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 21

  • Beoordeeld op: 2 januari 2018

    7,1
    Prima verblijf voor mijn eindejaarsweekend.
    • Individuele reiziger
    • Kamer met Queensize Bed.
    • Verbleef 2 nachten

    Adverteren met queen size bed als het dat duidelijk niet is. En een iets grotere tafel om aan te kunnen werken had prettig geweest.

    Comfort kamer en badkamer.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    7,5
    Goed hotel voor een kort verblijf. Dichtbij snelweg en openbaar vervoer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt was in de lounge. Het nodigde niet uit om lekker lang te zitten. Jammer, ik verheug me altijd op het ontbijt. Waarschijnlijk is het meer op zakenmensen gericht. De stoelen waren in mijn ogen meer krukken en zaten ook niet comfortabel. Het ontbijt zelf krijgt van mij een 7.

    Dit hotel ligt dicht bij de snelweg, Het heeft een eigen parkeergarage. Het station is dichtbij zodat je snel in de stad bent. Prima hotel voor kort verblijf

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2017

    9,2
    Prima verblijf voor 2 of 3 nachten om de stad München te verkennen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Queensize Bed.
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Misschien een kluisje en koelkast op de kamer maar dat zal ook de prijs weer verhogen.

    Prima ontbijt, schone douche en kamer, rustig gelegen. Parkeergarage onder het hotel.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 26 juni 2017

    8,8
    Zeer geschikt voor de zakelijke reiziger.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Kamer met Queensize Bed.
    • Verbleef 1 nacht

    Beschikbaarheid maar dat komt door de goede prijs/prestatie/locatie verhouding.

    Goede locatie om eenvoudig naar andere delen van de stad en omgeving te reizen. Gelegen in de directe nabijheid van twee stations.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 5 december 2016

    7,5
    Nette kamer, vriendelijk personeel op loopafstand van station ostbahnhof
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was niet genoeg plek in de ontbijt ruimte voor iedereen om te zitten. Een waterkoker in de kamer voor thee/koffie was fijn geweest. Evenals tissues in de badkamer werden gemist.

    Aardig personeel en nette kamer

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 28 juli 2016

    5,8
    Te duur en slechte bedden
    • Zakenreis
    • Stel
    • Businesskamer met Queensize Bed
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed was veel en veel te hard en te klein. Airco was niet in te stellen. Prijs-kwaliteit klopt niet.

    Ontbijt prima, bed veel te hard en niet al te groot. Kamer klein, zelfs de businesskamer. Qua grootte van kamer en kwaliteit bed is kamerprijs exclusief ontbijt van E102 echt te duur. Zeker als je in weekend hier logeert!

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 6 juli 2018

    7,5
    Afgelegen hotel tov centrum München
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uitzicht aan de achterzijde. Centrum alleen te bereiken via bus, metro of trein

    Rustig gelegen kamer

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 26 maart 2018

    8,3
    Prima hotel op goede locatie.
    • Stel
    • Kamer met Queensize Bed.
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was geen waterkoker.

    Goed hotel, vriendelijk personeel. Gezellige lounge. Prima locatie.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 15 maart 2018

    8,8
    Goede prijs/kwaliteit met super openbaar vervoer vlakbij
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Kamer met Queensize Bed.
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen koffie- en thee op de kamers

    Dat alles organic en bio is, alsook de zalige douce

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 22 april 2017

    7,5
    Prijs kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kamer met Queensize Bed.
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets, misschien krapoebontbijt ruimte, wat improvisatorisch

    Prijs kwaliteit

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 22 maart 2017

    8,8
    Goede prijs/kwaliteit verhouding, bij Ost bahnhof
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Kamer met Queensize Bed.
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Goede sfeer en vriendelijk personeel.Vlakbij Ost Bahnhof.Gezellige bar

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 13 maart 2017

    9,2
    Prima ligging.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Queensize Bed.
    • Verbleef 2 nachten

    Parkeergarage staat niet zo goed aangegeven. Kamers zijn wat gehorig

    Prima ligging. Kleine kamers maar alles past. Vriendelijk personeel

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 16 november 2016

    7,9
    Prima, simpel hotel aan de rand van Munchen. Leuke restaurantjes in de buurt.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Kamer met Queensize Bed.
    • Verbleef 1 nacht

    Niks

    De douche

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 25 september 2016

    7,1
    Inchecken was moeilijk, verliep niet soepel en het...
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Kamer met Queensize Bed.
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Inchecken was moeilijk, verliep niet soepel en het personeelslid was moeilijk te verstaan.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 8 september 2016

    7,5
    Goed mooi schoon hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De grote van de kamer

    Rustige kamer

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2015

    8,3
    De kwaliteit van de bedden, het frisse en gezellige...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Receptionist bij aankomst niet echt vriendelijk ... Te druk ?

    De kwaliteit van de bedden, het frisse en gezellige interieur. Hotel is op wandelafstand (3 km) van het historisch centrum, gelegen in een aangenaam stadsdeel

  • Beoordeeld op: 19 juli 2015

    7,5
    Kamer
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamer - De kamer is aan de kleine kant (naar Frans model :-). Badkamer -De badkamer is echter zeer klein. - de douchekop stel ik hoog in (ik meet 1,88), na 30" is hij het beu en begint uit zichzelf te zakken. ! ik beoordeel een hotel meestal op de kwaliteit van z'n douche maar dat zal ik hier best niet doen. De kwaliteit van het hotel is beter dan die van de douche. Ontbijt Veel te veel klanten in 1 kleine ruimte die allemaal moeten eten op Smurfen-plaatsjes. Aanschuiven in een flinke rij, 10' wachten om nog een sneetje brood te kunnen bijnemen... Alhoewel de producten van het ontbijt van prima kwaliteit zijn, wordt het ontbijt een stress-punt door het lange wachten en de drukte. Na 20' eten hou ik het voor gezien en vertrekken we. Er staan veel mensen te wachten, ze hebben geen plaats en kijken in mijn bord. We staan onze plaats af, maar met tegenzin. Lekker genieten van het ontbijt is er niet bij. Zonde.

    Kamer - We sliepen in het hotel voor 1 nacht (transit). - De kamer is zéér proper en voldoet perfect aan wat je nodig hebt voor 1 nacht. Ontbijt De producten van het ontbijt zijn van prima kwaliteit. Personeel Personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Aanrader ? Ik zou dit hotel zeker aanraden aan vrienden, maar Ik zou deze kamer niet boeken voor bv. 5 nachten. tip : neem een vroeg of laat ontbijt

  • Beoordeeld op: 20 mei 2015

    7,5
    Betaalbaar, kamer mooi ingericht.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Personeel, de ene kon soms heel lief en behulpzaam zijn en de ander deed geen moeite. Locatie is niet geweldig maar daardoor betaalbaar. Nadeel was dat je vaak een taxi pakte waardoor het weer duurder werd. Het is uurtje lopen van Ost naar Hbf maar ik nam het voor festival om de hoek vandaar. Uitzicht: ik keek uit op muur van gebouw aan overkant. ik had nog geluk de buren naast mij zaten nog dichter op de muur. Maar ik was laat thuis dus het ergerde me niet zo. Alle kamers zijn gelijk qua alles dus upgraden naar ruimer als het te klein is kun je wel vergeten.

    Betaalbaar, kamer mooi ingericht.

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2015

    10
    Prijs kwaliteit is prima!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Alles maar wens.

    Prijs kwaliteit is prima!

  • Beoordeeld op: 20 februari 2015

    5,0
    Het weer 20 cm sneeuw koud.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen,bier goed maar glazen erg groot.

    Het weer 20 cm sneeuw koud.

  • Beoordeeld op: 27 januari 2015

    10
    Prima ontvangen.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Let wel... De bedden Zijn format twijfelaar

    Prima ontvangen.. Goed bed... Dicht bye station

Er zijn ook 7 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 21

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: