Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over a&o München Hauptbahnhof Deze classificatie laat zien hoe de accommodatie vergeleken kan worden met de industriestandaard wat betreft prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Het is gebaseerd op zelf-evaluatie door de accommodatie. Gebruik deze classificatie om uw verblijf te kiezen!

Bayerstr. 75, Ludwigsvorstadt, 80335 München, Duitsland

#334 van de 349 hotels in München

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 488 beoordelingen over dit hotel

6,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,8

  • Comfort

    6

  • Locatie

    8,3

  • Faciliteiten

    6,2

  • Personeel

    7,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,5

  • Gratis WiFi

    6,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 8

  • Beoordeeld op: 10 april 2018

    6,3
    Goede locatie, prijs op zich goed te doen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 3 nachten

    Het parkeren viel echt tegen want de schoonmaak blokkeerde de ingang van de lift waardoor we moesten wachten. Daarnaast kan je absoluut niet met een grote auto daar parkeren. Totaal onhandig en er moest continu een medewerker mee om zo de auto uit de garage te kunnen halen. Het toilet stonk en de beddengoed ontbrak voor twee personen die moesten we opnieuw aanvragen. We merkten ook dat schoonmakers op de deur klopten en gelijk naar binnen wilden komen terwijl er geen aanleiding was om bij ons binnen te komen. Het gaf ons niet echt een fijn gevoel om onze spullen er achter te laten.

    De locatie was goed. De medewerker die we op de tweede dag hebben meegemaakt, was totaal onvriendelijk. We vroegen alleen of we iets in de koeling mochten plaatsen maar dat kon dus niet. Er zijn mensen op de wereld die geen eten hebben en we moesten dus uit noodzaak het weg gooien. Echt totaal niet vriendelijk was die mannelijke collega met bril. Wat wel goed was, is dat we 1 dag eerder uit gingen checken en we kregen onze geld terug.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 30 september 2017

    7,5
    Prima hotel, eenvoudig, schoon, goed te bereiken met het openbaar vervoer.
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten

    Geen opmerkingen alleen dat onze "sleutel" van de kamer het niet meer deed. Maar dat was heel snel opgelost.

    Prima hotel, kom er al jaren speciaal voor het Oktoberfest. Op 5 a 10 min. loopafstand van het Centaal Station en het Oktoberfestterrein. Ook is de binnenstad van München goed te bereiken. Prima, eenvoudige maar schone kamers. Voorkant kan wat luidruchtig zijn doordat je aan een drukke straat (Bayerstrasse) zit. Boek daarom een kamer met balkon dan zit je aan de achterzijde.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2017

    7,1
    Simpele maar prima kamers.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Simpele maar prima kamers. Lekker ontbijt en prima lokatie. Auto parkeren kan in garage (spannend met Autolift, beetje krap, maar auto staat veilig voor €12 pd)

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 7 juli 2017

    6,7
    Goede ligging, prijs/kwaliteit ok!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Stapelbed nogal gevaarlijk (1 kant volledig open en stond niet tegen een muur).

    Prijs kwaliteit goed hotel, waren op doorreis dus bleven voor 1 nacht. Ligging is centraal, gerieflijke kamer. Stapelbed bovenaan toch wel gevaarlijk voor kleinere kinderen (maar aan 1 kant deels gesloten).

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 13 september 2017

    4,2
    Weinig luxe voor veel geld
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Sfeer , sanitair

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 6 maart 2017

    5,4
    goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht

    Bedden van de kinderen waren niet opgemaakt en er waren geen lakens voor. Moesten we zelf nog regelen.

    Verbleven in februari 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 19 april 2016

    4,6
    Bedden
    • Zakenreis
    • Groep

    Bedden

  • Beoordeeld op: 24 november 2015

    8,3
    De badkamer
    • Vakantiereis
    • Groep

    De matrassen mogen wel wat steviger zijn. Enkele waterglazen op de badkamer zetten lijkt ons een goed idee.

    De badkamer

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 8

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: