Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over My Place Dit is de officiële sterrenclassificatie die door een derde partij aan de accommodatie is gegeven - de Hotelstars Union. De accommodatie is vergeleken met de industriestandaard en beoordeeld aan de hand van de prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Gebruik de sterrenclassificatie om uw verblijf te kiezen!

Lippmannstr. 5, Altona-Altstadt, 22769 Hamburg, Duitsland

#21 van de 323 hotels in Hamburg

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 277 beoordelingen over dit hotel

8,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,5

  • Comfort

    8,5

  • Locatie

    9,2

  • Faciliteiten

    8,5

  • Personeel

    9,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,2

  • Gratis WiFi

    9,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 6

  • Beoordeeld op: 14 mei 2017

    8,3
    Netjes, modern appartement en uiterst vriendelijk personeel!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met Terras
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We zaten in een van de appartementen. Er zat een groot terras bij dus bij mooi weer heerlijk! Het appartement zelf was echt super! Erg leuk ingericht en netjes. Van alle gemakken voorzien. Wat ook leuk was is de zelfgemaakte jam en spulletjes die je beneden kunt kopen. De locatie is ook top! We hebben fietsen gehuurd bij de accomodatie wat ook prima was. Echt een aanrader!

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 22 november 2017

    9,2
    Hamburg is meer dan de moeite waard
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hamburg heeft soms toch echt een parkeerprobleem...

    Locatie erg goed, leuke buurt, veel restaurants te vinden

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 30 januari 2017

    9,6
    Perfecte lokatie, leukste buurt van Hamburg, veel restaurants en cafe. Nette schone kamers.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beetje pijn na slapen

    Goede lokatie. Erg schone nette kamers

    Verbleven in januari 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 25 januari 2015

    9,6
    We zaten in het penthouse-appartement, met een...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Er viel een lamp kapot die erg knullig stond. Dat werd ons in rekening gebracht wat ik eerlijk gezegd niet zou verwachten. Maar goed, verzekering betaalde dat uiteindelijk.

    We zaten in het penthouse-appartement, met een woon/slaapverblijf en aparte keukeneetkamer, met aan beide kanten een groot buiten-terras. Op super locatie, midden St Pauli en dichtbij centrum. Simpel maar prima ontbijt en parkeergarage is erg makkelijk. We hadden fietsen mee en die konden daar prima veilig staan. Kortom, en aanrader.

  • Beoordeeld op: 1 december 2015

    9,6
    Zeer behulpzaam personnel.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    een paarkeerplaats vinden kan evtl tegen vallen.

    Zeer behulpzaam personnel. De kamer was schoon, mooi en zeer goed onderhouden.

  • Beoordeeld op: 10 november 2015

    10
    Zeer leuke plek ik leuke buurt.
    • Vakantiereis
    • Groep

    niets.

    Zeer leuke plek ik leuke buurt. faciliteiten prima en personeel super aardig!! komen zeker terug als we weer naar Hamburg gaan!!

Resultaat 1 - 6

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: