Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over NH Frankfurt Airport West Dit is de officiële sterrenclassificatie die door een derde partij aan de accommodatie is gegeven - de Hotelstars Union. De accommodatie is vergeleken met de industriestandaard en beoordeeld aan de hand van de prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Gebruik de sterrenclassificatie om uw verblijf te kiezen!

Kelsterbacherstrasse 19, 65479 Raunheim, Duitsland

#3 van de 6 hotels in Raunheim

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1377 beoordelingen over dit hotel

7,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,9

  • Comfort

    7,7

  • Locatie

    7,5

  • Faciliteiten

    7,7

  • Personeel

    7,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,6

  • Gratis WiFi

    7,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 12 juli 2018

    8,3
    Goed ontbijt en zeer cleane kamers.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Avondeten is misschien niet steeds van de beste kwaliteit, dit kan steeds opgevangen worden in naburige restaurants.

    Goed ontbijt en zeer cleane kamers. Ook aangenaam zwembad en saunafaciliteit.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 12 mei 2018

    7,1
    Als je dichtbij de luchthaven wil slapen is dit prima, als je de stad wilt zien dan niet
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij zwembad brandde geen licht ‘s avonds, datzelfde gold voor de fitness ruimte ( waar overigens slechts 3 apparaten stonden en 1 daarvan ook nog defect was). We hadden vanwege het tijdstip geen ontbijt, dus daar kan ik niets over zeggen. Geen familie kamers beschikbaar voor 4 of 5 personen. Hotel was zo ingericht dat op elke etage het zelfde type kamers voorkomen. Dus bv 2 persoons kamers op de 2e etage, 3 persoons kamers o ode 3e etage etcetera . Effect hiervan was dat we niet alleen onze familie moeten splitten over 2 kamers, ook over 2 etages en de kamers lagen elke aan de andere kant van het hotel. Dat was erg onpraktisch en tijdrovend.

    Geslapen op doorreis naar de luchthaven (charter vlucht vroeg). Verder prima hotel, zag er netjes uit. Veel luchtvaartmaatschappijen hebben er een vaste kamer en we zagen veel business people die een meeting aldaar hadden.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 9 mei 2018

    7,1
    Prima.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De lobby en ontbijtruimte zien er modern uit Incl. de bar.Maar als je eenmaal op de etages bent zien de gangen er erg verouderd uit,tevens de kamers zijn verouderd.

    Ontbijt buffet was prima,we waren op doorreis dus het wassen voor ons goed genoeg.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 26 maart 2018

    3,8
    Geen aanrader!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 bedden en Extra Bed (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kregen een 2 persoonskamer terwijl we en 3 persoonskamer hadden geboekt. Geen baby bed terwijl dit wel was aangevraagd. Personeel was weinig behulpzaam.

    Dat we maar 1 nacht geboekt hadden.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 8 maart 2018

    7,5
    Het was heel relax.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 4 nachten

    De belachelijk hoge prijs voor het ontbijt. Dit hebben wij dan ook niet geboekt. Dagelijks EUR 125,00 voor ontbijt betalen is echt heel veel. We zijn met z'n 5-en en waren er 4 nachten. Naast het hotel is een supermarkt waar je heerlijk vers brood kan halen :-). Wij vonden het wel jammer dat ontbijten in het hotel zo duur was. Opmerking van andere mensen was dan o.a. zit er champagne en kaviaar bij ofzo..... wij hebben geen idee. Misschien kan iemand anders de waarde van het ontbijt bevestigen?

    Zwembad en sauna aanwezig. Het is echt een goed hotel voor een verblijf van meerdere dagen/nachten. In de directe omgeving voldoende restaurantjes waar je heerlijk kan eten. Ook bereikbaarheid naar Frankfurt City is perfect. Met de (gratis) shuttle bus van het hotel naar FF Airport en vanaf daar met de trein naar FF City. Voor herhaling vatbaar.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 3 maart 2018

    8,8
    Uitstekend
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    We vertrokken vroeg in de ochtend, 5.00. maar konden gratis koffie, thee en croissantjes pakken. Ook fijn dat we in de avond nog even konden zwemmen. Prima tussenstop op weg naar de wintersport

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 13 februari 2018

    6,7
    Prima hotel met wat verbeterpunten.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    -Prijs/kwaliteit ontbijt was erg slecht. -Inchecken duurt erg lang als er maar één persoon personeel bij de receptie staat, en die tegelijk ook nog de telefoon aanneemt. - Kamers en gangen zijn gedateerd.

    De dubbele deuren houden het rustig in de kamers.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 12 februari 2018

    5,4
    Zou dit hotel niet aanraden
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Alles is erg gedateerd, waardoor het absoluut niet de uitstraling heeft die je van een 4* NH hotel verwacht. Verder was het heel luidruchtig in het hotel. Personeel dat met karren met wasgoed door het hotel rijdt etc. maar alles is duidelijk hoorbaar. De parking is er groot, maar stond echt bomvol

    Vriendelijk personeel, zeer uitgebreid ontbijt! prima restaurant. grote parkeerplaats.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 28 januari 2018

    4,2
    De kamer was ruim.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 bedden en Extra Bed (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 1 nacht

    De bedden en het beddengoed waren oud en vies. Gedurende de nacht was er voortdurend lawaai op de gangen. In tegenstelling tot wat vermeld staat, was er geen parkeermogelijkheid bij het hotel. De parkeerplaats is niet gereserveerd voor hotelgasten en altijd vol. Ik moest zelf maar een plek in de aangrenzende woonwijk zoeken.

    De kamer was ruim. Het ontbijt was ok.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 5 januari 2018

    4,2
    tegen gevallen
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    aankomst aan balie weinig of geen informatie kamer sober slechts 1 koffie tas om met twee personen op de kamer (delen zeker ) ontbijt was niet zo denderend kon veel beter werd niet tijdig aangevuld geen glazen voor vruchtensap lang wachten voor aanvulling zwembad aan opfrissing toe is zeker zijn sterren niet waard

    ideaal gelegen rustig het gebruik kunnen maken van openbaar vervoer naar omliggende steden voor goeie prijs

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 24 december 2017

    6,3
    Voor doorreis prima.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het personeel was niet erg vriendelijk. Ontbijt is heel duur ( € 25,- p.p.). Geluid van de vliegtuigen is goed hoorbaar.

    De prijs was laag en de ligging dichtbij het vliegveld.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 9 november 2017

    7,9
    Prima hotel voor een nacht
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 bedden en Extra Bed (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 1 nacht

    Verwaming/ airco in de kamer werkte niet goed. Elke 2 minute komt er een vliegtuig heel lag over. Niet vreemd voor een airport hotel maar wel een beetje storend

    Personeel was vriendelijk

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2017

    7,1
    We hadden een bed en een douche, dat was het belangrijkste
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geluidsoverlast van wegen bouwwerkzaamheden, van een nieuw hotel ernaast, die vroeg begonnen, ook op zaterdag, koelkast was kapot en men wilde hem niet maken in het weekend, en wij kregen ook geen andere kamer aangeboden

    Ruime, schone kamer

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2017

    6,7
    Redelijk, stop and go is prima!
    • Zakenreis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 bedden en Extra Bed (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers lijken nog van de jaren 40 af te stammen. Dan bedoel ik het niet positief! Een tweepersoonskamer met 2 losse bedden waar je gewoon niet goed een geheel van kan maken.

    Behulpzame personeel met advies. Redelijk schone kamers en badkamer.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 22 september 2017

    10
    uitstekend.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    parkeergelegenheid voor auto's op eigen terrein.

    de medewerkers waren heel erg vriendelijk en behulpzaam. Het Aqua centrum was heerlijk ontspannend. Het ontbijt was super. Alleen beperkte parkeergelegenheid op het terrein. Wij hadden een gehandicapte parkeerkaart en konden gelukkig gebruik maken van de parkeerplaats voor de deur. Dit is prima service.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    7,9
    Kamers zijn super clean.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Geen stoombad in de wellnessruimte. Deze keer moest extra betaald worden voor de parkingplaats, dat was laatste keer niet het geval...???

    Kamers zijn super clean. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2017

    7,5
    Een fijn hotel met veel faciliteiten!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hadden maar 1 handdoek en 1 dekbed, terwijl we met twee personen waren..

    Mooi hotel met veel faciliteiten; een gym, een zwembad en een sauna. Overal kun je ook handdoeken en drinken pakken. Verder heeft het hotel fijne, ruime kamers!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2017

    6,7
    Vriendelijk personeel en zeer behulpzaam
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het geluid van de vliegtuigen, tot laat in de nacht komen nog gasten vanuit het nabij Frankfuurt vliegveld. Voor een goede nachtrust moet je hier niet te zijn.

    Vriendelijk personeel en zeer behulpzaam

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    2,5
    -Onprofessionele medewerkers.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    -Onprofessionele medewerkers. - zeker geen vriendelijke personeel. - rekenen steeds geld bij elke keer in en uit rijden van auto. - Kamers wijken heel erg af van de foto's

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    2,5
    Als je je verblijf goed wilt verpesten, dan is dit een aanrader.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    -Personeel was heel onprofessioneel. -Kamer toegangskaart blokeerde 5x op een dag en wij moesten steeds weer naar receptie om dit te deblokeren en personeel reageerde boos alsof het onze schuld was.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 26 juli 2017

    8,3
    Super cleane kamers.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Avondeten kan iets verfijnder. De wellnessruimte uitbreiden met stoombad zou leuk zijn. Er waren geen sleutels voor de lockerruimte van de wellness.

    Super cleane kamers. Verzorgd ontbijt.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 14 juli 2017

    7,9
    Voor herhaling vatbaar bij een volgende zakereis.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Tijd management receptie personeel, kapotte tv afstand bediening zal met 10 min worden vervangen !! Dit werd ruim een uur, zonder enig bericht.

    De netheid van de kamer en een uitgebreid maar wel prijzig ontbijt.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 9 juli 2017

    3,8
    Veel te duur voor het gebodene.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Hoge parkeerkosten, slecht aangevuld en onhygiënisch ontbijt, onaangename houding van personeel aan de balie (werd boos toen wij hem niet begrepen) en bediening bij diner. Open schalen met yoghurt waar de oosterse gasten hun vingers doorhaalden en aflikten. Brood en beleg werd niet aangevuld om 9:00 uur en op vragen er naar kregen we "hebben we niet" te horen. De kamer (op de bovenste verdieping was heel warm. Airco werkte niet (verkoelend). Nooit naar toe gaan, het andere NH hotel airport was op de heenreis perfect. Goed eten, slapen, bediening en schoon, en dat op 10 minuten rijden van elkaar.

    Dat we niet voor de hond moesten betalen

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 5 maart 2017

    10
    Als we nogmaals in de buurt zijn, komen we zeker terug!
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Personeel was zeer vriendelijk en gedienstig. Toen bij het vertrek ik problemen had met de auto, heeft de dame aan de balie alles gedaan om ons te helpen (garage opzoeken, garage opbellen, route uitprinten gezien navigatie niet meer werkte), bedankt!

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 20 februari 2017

    6,7
    We hadden een 3 bedden kamer gereserveerd met babybox, de...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden een 3 bedden kamer gereserveerd met babybox, de kamer die we kregen was standaard 2 kamer. Bij uitchecken ben ik nogmaals belast kamerkosten. Contact opnemen met hotel lukt niet, ze reageren niet per mail if telefoon.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2016

    7,5
    -Mooi, net en groot hotel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    (Geen big deal...) maar nergens stond aangegeven waar het zwembad zich bevindt. De bar was wel erg prijzig. € 5,- voor een biertje.

    -Mooi, net en groot hotel -Ruime parkeergelegenheid -Kamers zijn netjes en compleet

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2016

    6,3
    Voor een noodzakelijke tussenstop.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed is keihard, de kussens zijn zo licht dat het geen ondersteuning biedt aan je hoofd, resulteert in een pijnlijke rug de volgende dag en het ligt naast een helicopterplatform die je helaas vrij duidelijk blijft horen.

    Het hotel is netjes en het is makkelijk gepositioneerd voor reizigers die gebruik maken van de naastgelegen luchthaven.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 15 september 2016

    7,5
    Goede ligging voor doorreis over de A3, goede prijs/kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hadden gevraagd om een inloopochtend vanwege de handicap van onze dochter. Dat is volgens mij genegeerd. Op aanspreken vertelde de receptionist dat 3p. Kamers alleen een bad hebben. Er is een speciale kamer voor mindervaliden, maar niet geschikt voor 3p. Er was verder geen oplossing en we hebben het zo gelaten, maar vinden het vreemd dat er niet vooraf over is gecommuniceerd.

    De afstand naar de A3, Wij waren op doorreis.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 6 september 2016

    8,8
    Perfect voor 1 nachtje
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het restaurant van het hotel zelf was belachelijk duur.

    Nette kamers met een fijne badkamer. Ook goede locatie met vlakbij restaurantjes. Ook fijn dat er een zwembad is. Zeer uitgebreid en lekker ontbijt

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 4 september 2016

    6,7
    Wij zaten in een kamer welke vól met schimmel zat (echt heel...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Wij zaten in een kamer welke vól met schimmel zat (echt heel erg veel), maar na een klacht is dit ontzettend netjes opgelost door de manager. Het hele hotel zou net behandeld zijn door een extern bedrijf, maar onze kamer zou vergeten zijn. Of dat waar is of niet, weten we natuurlijk niet, maar we hebben een meer dan nette compensatie gekregen waar we heel erg blij mee zijn. Het zwembad is klein, maar leuk. Als je richting de sauna loopt, zitten er knoppen waarmee je bubbels en een golfslag aan kunt zetten in het zwembad, wat onze zoon echt fantastisch vond. Op een paar kilometer van het hotel ligt een klein winkelcentrum, dus mocht je te vroeg arriveren en nog niet in kunnen checken, dan kun je je daar wel een uurtje vermaken.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2016

    8,3
    Uitstekend ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Directe omgeving en uitstraling gebouw stelt niet veel voor. Maar van binnen was het prima.

    Uitstekend ontbijt. Vlak bij snelweg en goede uitvalsbasis voor Frankfurt.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2016

    7,5
    De soepele uit check tijd en ontbijt mogelijkheden
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    wij hadden gevraagd om kinderbed en 3 pers. kamer ook nog over getelefoneerd, dat was allemaal niet beschikbaar, daardoor incheck procedure van meer dan 1 uur.

    De soepele uit check tijd en ontbijt mogelijkheden

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2016

    6,3
    Heb in betere NH hotels geslapen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Service is koel en afstandelijk. Locatie is niks. Kamer ruiken naar rook.

    Had dit hotel via booking.com voor een leuke prijs geboekt. Maar kennelijk was men hier niet blij mee. Werd behandeld als of ik niet welkom was.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 24 juli 2016

    7,1
    Prima hotel voor op doorreis
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De prijzen van het restaurant, maar in de directe omgeving zijn genoeg eettentjes. Voor de hond moesten we 20 Euro bijbetalen.

    Nette schone kamers en een uitstekend ontbijt

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 15 juli 2018

    8,3
    Prima onderweghotel met fijn zwembad
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lokatie is niet geschikt als vakantie adres maar perfect als je op doorreis bent

    Prima onderweghotel met fijn zwembad

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 29 juni 2018

    5,8
    Dicht aan de snelweg
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 bedden en Extra Bed (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gedateerde kamers Geen schone badkamer

    Dicht aan de snelweg Restaurant + bar waren modern en goed

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 25 juni 2018

    10
    Top!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 bedden en Extra Bed (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Top!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 9 juni 2018

    6,3
    Matig
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 bedden en Extra Bed (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Restaurant was bedroevend slecht

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 2 mei 2018

    6,7
    Fijn
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 15 april 2018

    9,2
    Het ontbijt is er erg duur.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt is er erg duur. (€24,90). Daarom hebben wij dit ook niet gepakt.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 30 maart 2018

    9,2
    Vriendelijkheid personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijkheid personeel

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 5 maart 2018

    6,7
    Bedden waren heel slecht.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 bedden en Extra Bed (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedden waren heel slecht. Ik kon iedere veer in de matras voelen en kon er niet van slapen...

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 14 januari 2018

    6,7
    De verwarming stond te hoog en was niet gemakkelijk te...
    • Zakenreis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De verwarming stond te hoog en was niet gemakkelijk te regelen. Gelukkig konden we een raam openzetten.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 31 december 2017

    9,6
    Voortreffelijk
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 29 december 2017

    7,5
    ik was daar wegens familiebezoek
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    er was geen parkeerplaats beschikbaar, dus ik moest mijn auto ergens in het dorp parkeren.

    schone en ruime kamer met goede bedden.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 21 november 2017

    4,2
    Kamer zeer oud
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer zeer oud

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2017

    6,3
    Value for money
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Druk ontbijt

    Prima kamer

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2017

    7,5
    Restaurant
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Restaurant

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 29 september 2017

    10
    TOP
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    -

    Top hotel, ideale tussenstop.Zwembad goed en vriendelijk personeel

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 12 september 2017

    8,8
    Net en schoon hotel met uitgebreid ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer schoon maar wel wat gedateerd!

    Goed uitgebreid ontbijt! Goede locatie voor doorreis van Kroatië naar Nederland!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 3 september 2017

    6,7
    Oke voor een nachtje
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Schonere kamers, zoals wc.

    Ontbijt was netjes en de kamer wat gedateerd. Ze hadden wel nieuwe kamers voor een prijsje meer.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    5,0
    Prima Doorreishotel voor 1 nacht
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ligging van de slaapkamer... bij het ontbijt was al veel op en werd niet bijgevuld.

    Dicht bij de autosnelweg

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 29 juli 2017

    5,8
    We waren op doorreis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer stonk eenvoudig hotel

    Niets

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 9 juli 2017

    9,2
    Goed hotel, maar te hoge kosten
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijzig, met name ontbijt

    Net hotel

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 3 juli 2017

    7,1
    Typisch luchthavenhotel. Prima voor een overnachting
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Netheid in ontbijtzaal. Kamerpasje werkte na elf uur niet meer hoewel uitchecken 1200 uur was

    Kosten parkeren Ligging t.o.v. station/SBahn

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 20 juni 2017

    8,8
    Uitstekende overnachting gehad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Uitstekende overnachting gehad

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 19 juni 2017

    9,6
    Prima hotel voor een overnachting op doorreis
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel vliegverkeer

    Ruim ontbijt in vriendelijke sfeer

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 6 maart 2017

    5,0
    zwembad gesloten wegens onderhoud zonder melding bij boeking...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    zwembad gesloten wegens onderhoud zonder melding bij boeking van kamer

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 24 februari 2017

    9,6
    fijn hotel, voor de doorreis !
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    eigenlijk niets. top hotel !

    Fijn hotel, zeker voor de door reis. Parkeer gelegenheid voor de deur. fijn binnen zwembad.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 14 januari 2017

    8,3
    Heerlijk en compleet ontbijt
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeerkosten

    Heerlijk en compleet ontbijt En prima faciliteiten

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 6 januari 2017

    6,7
    Douch was niet schoon
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douch was niet schoon

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 16 november 2016

    10
    Dichtbij de trein naar Frankfurt
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Dichtbij de trein naar Frankfurt

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2016

    8,8
    Uitstekend voor een kort verblijf
    • Zakenreis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Kamers prima, gangen naar de kamers leken op een kazerne;

    Superheerlijk ontbijt!

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 20 september 2016

    6,7
    Niet meer deze hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij. kommen al 8 jaar daar.Wij hebben nieuw 2keer dat wij aankomen jullie hebben niet geboekt wij zijn hellemaal klaar mee.

    Geen ontbijt

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 15 september 2016

    10
    De ontbijt-prijzen.
    • Zakenreis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De ontbijt-prijzen.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 9 september 2016

    8,8
    Ontbijt heerlijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    2 keer van kamer moeten wisselen door verschillende redenen 😁

    Ontbijt heerlijk

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 3 september 2016

    6,7
    Ligging.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Enorm personeelstekort. Check-in duurde 1 uur doordat er maar 2 receptionisten beschikbaar waren

    Ligging. Bereikbaarheid per auto

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 1 september 2016

    7,5
    Prima tussenstop
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets.

    Ontbijt was zeer uitgebreid.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2016

    8,3
    Dat het makkelijk te bereiken was vanuit de snelweg en dag...
    • Gezin met oudere kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te hoge bad

    Dat het makkelijk te bereiken was vanuit de snelweg en dag erna weer erop

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2016

    8,8
    Ideaal om te vertrekken op reis.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen gratis parkeren en tijdens het diner was het veel te warm om te eten geen airco.

    Zeer uitgebreid ontbijt. Free Wi-Fi. Dicht bij de luchthaven.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2016

    7,9
    Prima hotel met grote parking naast het hotel,het eten...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima hotel met grote parking naast het hotel,het eten s'avonds in de bar was ook uitstekend.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2016

    5,8
    locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    ontbijt was verschrikkelijk. werd niet afgeruimd, ook niet bijgevuld.weinig keus.was ronduit slecht

    locatie

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2016

    8,8
    Goede ligging voor op doorreis
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De sauna - was slechts 60 graden :-(

    Voor de kinderen het zwembad.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2016

    9,2
    Hotel dichtbij vliegveld en parkeermogelijkheid
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Coffeemachine was filled very slow

    Nice hotel, food good, nice location

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2016

    10
    Zeer goed product
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor ons was het dik in orde

    Alles was naar wens personeel vriendelijk lekker ontbijt propere kamers en zwembad

    Verbleven in juli 2016

Resultaat 1 - 75

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van NH Frankfurt Airport West

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: