Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Novalis

Novalisstr. 5, Mitte, 10115 Berlijn, Duitsland

#55 van de 113 B&B's en herbergen in Berlijn

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 569 beoordelingen over dit hotel

7,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,7

  • Comfort

    7,2

  • Locatie

    8,7

  • Faciliteiten

    7,1

  • Personeel

    8,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,8

  • Gratis WiFi

    7,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 13

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    7,1
    Leuke kamer in van oorsprong klassiek appadtementgebouw in...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Internet zou in de kamer moeten werken, maar dat was niet het geval. Werkte wel in het trappenhuis, maar daar ga je niet lang zitten......

    Leuke kamer in van oorsprong klassiek appadtementgebouw in gezellige wijk waar alles om de hoek is.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 5 november 2016

    8,8
    Lekker ontbijt à volonté voor maar 6 euro, in een...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer redelijk fris (enkel glas) maar is ok hoor. Dunne muren, wakker geworden van snurkende buurman maar daar hebben we eigenlijk ook enorm om gelachen.

    Lekker ontbijt à volonté voor maar 6 euro, in een rustigzaaltje Locatie, in een rustige straat in het centrum Goede bedden Prijs-kwaliteit! Alles aanwezig: shampoo, zeep, haardroger, glazen voor tandenpoetsen, frigo,..

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 20 juli 2018

    6,7
    Redelijk.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt is matig. De koffie was niet lekker.

    Kamers voldoende comfortabel maar basic.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 30 maart 2018

    8,3
    Leuk klein familiehotel met prima ontbijt en kamers.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Enige minpuntje was de gehorigheid (van geluid van buiten.)

    Leuk klein familiehotel! Prima ontbijt voor 6 euro.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 3 november 2017

    7,1
    Geweldige locatie op loopafstand tussen 3 U en S stations
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met Extra Bed
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geweldige locatie op loopafstand tussen 3 U en S stations

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2017

    5,8
    Locatie prima! Centraal gelegen!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geur op de gang

    Locatie

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 31 december 2016

    9,2
    Super locatie en heerlijke bedden!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Super locatie en heerlijke bedden!

    Verbleven in december 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 14 december 2015

    7,1
    Locatie voor een 3 daags bezoek is prima.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De badkamer is efficiënt en niet al te groot. Ik heb gemeld bij de hotellier dat er schimmel in de douchecel is (niet veel maar genoeg om te melden). Hij zei dat er meer meldingen waren, maar schimmel is moeilijk weg te halen....... Je koffer zou ik niet naast het bed zetten want daar gaat het kamermeisje op staan. Mijn handbagage koffer was behoorlijk verbogen aan de zijkant. Gelukkig kon ik het terug buigen zonder dat er iets kapot ging. In kamer 2 het raam 's nachts dicht doen ivm verkeer dan is de kamer goed geluiddicht.

    Locatie voor een 3 daags bezoek is prima. De kamer is niet groot maar door het hoge plafond stoort dit niet. De matrassen waren goed, net nieuw vertelde de hotellier. Ontbijtbuffet is voor ieder wat wils. Lekker en eenvoudig maar niet hoogstaand. Als er iets op was werd het direct aangevuld. Ze zijn vriendelijk en welwillend. Het hotel is in Oost-Berlijn, op de eerste verdieping van een reusachtig typisch Oost-Berlijnspand. De receptie is heel beperkt bemand en je krijgt 3 sleutels, voordeur, etagedeur en kamerdeur. Op de overige verdiepingen wonen mensen. Daar heb je geen last van (niet gezien of gehoord). Dat vond ik zeer karakteristiek en charmant. Vanwege prijs-kwaliteit, locatie en het idee dat je logeert in Oost-Berlijn, zou ik hier best nog een keer willen logeren.

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2015

    7,9
    Prettig rustig hotel dichtbij het centrum.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Weinig betrokkenheid van het personeel. Een persoonlijke begroeting in de ontbijtruimte was wat ik op zijn minst verwacht in een hotel. Het is een kleinigheid, maar geeft wel aan dat je er voor de gasten bent.

    Prettig rustig hotel dichtbij het centrum. Kamers waren in orde. Ontbijt was goed.

  • Beoordeeld op: 8 november 2015

    9,2
    De ligging van de locatie was perfect.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De ligging van de locatie was perfect.

  • Beoordeeld op: 29 september 2015

    5,8
    De badkamer bij onze kamer stonk ontzettend.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    De badkamer bij onze kamer stonk ontzettend. Met geen mogelijkheid was de geur weg te krijgen.

  • Beoordeeld op: 15 september 2015

    10
    Het ontbijt was uitstekend verzorgd.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Het ontbijt was uitstekend verzorgd.

  • Beoordeeld op: 20 mei 2015

    7,5
    Locatie
    • Zakenreis
    • Stel

    Als er Brand uit breekt kom je dit hotel nooit uit geen vlucht route of brandmelders

    Locatie

Er zijn ook 7 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 13

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: