Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Novina Hotel Tillypark Dit is de officiële sterrenclassificatie die door een derde partij aan de accommodatie is gegeven - de Hotelstars Union. De accommodatie is vergeleken met de industriestandaard en beoordeeld aan de hand van de prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Gebruik de sterrenclassificatie om uw verblijf te kiezen!

Wallensteinstraße 71, Weststadt, 90431 Neurenberg, Duitsland

#27 van de 116 hotels in Neurenberg

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2900 beoordelingen over dit hotel

8,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,3

  • Comfort

    8,9

  • Locatie

    8,4

  • Faciliteiten

    8,8

  • Personeel

    9,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,8

  • Gratis WiFi

    8,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2018

    8,3
    Fijn hotel dichtbij het centrum en uitvalswegen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Helaas was het restaurant gesloten in het weekend. Niet heel erg voor ons, we zijn elders gaan eten.

    Hotel heeft een gunstige ligging en de kamers zijn ruim. Alles is verzorgd en het ontbijt is zeer uitgebreid. Receptie is zeer vriendelijk en de bedden zijn ook goed. Parkeren is direct achter het hotel en er is voldoende plaats.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2018

    8,8
    Prima verblijf voor dagje Neurenberg
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt was erg chaotisch: het was erg druk en de medewerkers konden het niet bijbenen met tafeltjes afruimen. Een aantal gasten waren erg ongeduldig en wachtten niet tot ze een tafeltje werd toegewezen. Resulteerde in een rommelig, chaotisch sfeertje.

    Kamer was prima; simpel maar schoon. Hebben prima geslapen hier. Parkeren ging zonder problemen. Vanaf het hotel loop je zo naar de metro en kun je naar de stad, ritje is een paar minuten. Ontbijt was uitgebreid en lekker.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 25 september 2018

    7,5
    Goed hotel voor een nacht op doorreis
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    (gratis) Parkeren achter hotel was wat lastig. Terrein was overvol en krap. Uiteindelijk op plek voor touringcars gaan staan omdat er geen plek meer was. Je moet vervolgens om het hele gebouw heenlopen naar de voordeur om het hotel binnen te kunnen gaan, de achterdeur is niet geopend, dat is wat onhandig met bagage.

    Locatie dichtbij de snelweg. Net hotel keurige kamers en een nette badkamer. Restaurant met een goede kwaliteit en niet duur. Ontbijt prima

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 3 september 2018

    10
    Op doorreis naar Oostenrijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles was prima in orde.

    De ligging ten opzichte van de autoweg , en van de metro, waardoor je makkelijk naar Nürnberg kunt. Het ontbijt is super, het restaurant is prima, de rust. Een heel mooi hotel met prima parkeren.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2018

    10
    Prima hotel, zeker voor een tussenstop tijdens een vakantie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht

    Er zitten verschillende lichten in de badkamer die helaas niet altijd uitgingen via de standaard lichtschakelaar (ook niet als je je toegangspas (sleutel) uit de (licht)houder haalde)

    Prima kamers. Verbleven in de familiekamer, deze zijn ook perfect als je reist met tieners! Beide kamers zijn gescheiden door een gezamenlijk halletje en een eigen kameringang. Bij het inchecken krijg je voor elke kamer een blokje mee voor onder de deur, waarmee je de kamerdeur (eventueel) open kan laten staan. Goede bedden (misschien iets te hard) en prima badkamer. Ontbijt was top! Uitgebreid, vers en er werd steeds goed aangevuld wat (bijna) op was (broodjes, beleg, vers fruit, ..) er heerlijk ontbeten!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2018

    9,6
    Laat aangekomen, werden we door heel vriendelijke obers...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De poetsvrouwen beginnen heel vroeg aan hun ronde en wekken zo iedereen...

    Laat aangekomen, werden we door heel vriendelijke obers bediend in het restaurant... dikke duim voor hen... mooie kamers , heel ruim bed, uitstekend ontbijt...

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2018

    6,3
    Goed overnachtingshotel naar vakantiebestemming.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers waren ietwat spartaans maar alles wat je nodig hebt was aanwezig. Ik zou hier niet een week verblijven maar als overnachtingshotel prima.

    Het ontbijt was verrassend uitgebreid en goed. Het personeel was uitermate vriendelijk en behulpzaam. Goede ligging voor bezoek aan centrum van Nürenberg.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2018

    8,8
    Zeer prettig voor overnachting met gezin in familie kamer tijdens terugreis vakantie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Omgeving niet bijzonder , wel prettig dichtbij snelweg .

    Het ontbijt is ronduit geweldig! Heerlijk en uitgebreid. Ruim de tijd. Familiekamers zijn twee losse kamers met gezamenlijke hal. Wel eigen badkamer. Top!!!!! Restaurant ook prima!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2018

    8,8
    Prima bedden, fijne badkamer
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt in het weekend erg druk omdat ze dan familie aanbiedingen hebben. Op zondag moesten we 20 minuten wachten op een tafel

    Prima bedden, fijne badkamer

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2018

    10
    Zeer nette hotel, gelegen in een rustige omgeving en zeer...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    N.v.t.

    Zeer nette hotel, gelegen in een rustige omgeving en zeer vriendelijke personeel. In een woord uitstekend. Ik moet zeggen dat best wel veel bozoekers hier binnen komen en tevreden weggaan.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2018

    8,8
    Super hotel voor tussenstop; locatie top, super ontbijt en prima kamers!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Overall was de hygiëne goed. Alleen lagen er op een van de putjes in de douche van een van de kamers nog haren. Dat was minder.

    Ontbijt was echt super!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2018

    8,8
    Goed bereikbaar, parkeerplaats bij het hotel en een...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onze familiekamer was gescheiden door twee deuren en dat was met twee kleintjes wat onhandig.

    Goed bereikbaar, parkeerplaats bij het hotel en een familiekamer op de begane grond. Prima bedden en goed verzorgd ontbijt.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2018

    9,2
    Top hotel!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er is ons niets tegengevallen, we zouden zo weer boeken volgend jaar.

    Er was voor onze auto met caravan speciaal een plek gereserveerd, TOP geregeld!! Heerijk uitgebreid ontbijtbuffet.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2018

    9,2
    We overnachtten hier zowel op de heen- als terugreis.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niks.

    We overnachtten hier zowel op de heen- als terugreis. Vriendelijk personeel en goed ingerichte kamers. We boekten het hotel aan een kortingsprijs zodat de prijs-kwaliteit uitstekend was. Ter plaatse is er een restaurant, maar in de buurt zijn er ook mogelijkheden om te eten. Het hotel ligt vlakbij de op- en afrit van de autosnelweg, dus ideaal als tussenstop.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2018

    9,2
    Comfortabel en modern.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeerplaats beetje onhandig, maar wel gratis.

    Comfortabel en modern. Handig voor een tussenstop. Lekker dinerbuffet voor 16 euro pp. Zou dit zeker weer boeken als tussenstop naar Oostenrijk.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2018

    10
    Uitstekend hotel voor prima prijs
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Prachtige kamer met hele goede en stille airco, buiten was het 38 graden, binnen heerlijk koel. Prima restaurant voor avondeten. Zeer uitgebreid ontbuffet, heerlijk

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 28 juli 2018

    10
    Het beste overnachtingshotel tot nu toe.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht

    Parkeren om snel de koffers uit de auto te halen is niet mogelijk of slecht aangegeven.

    Het beste overnachtingshotel wat we tot nu toe hebben bezocht. Zeer ruime familiekamer met 2 badkamers. Goede bedden, lekker gegeten in het restaurant en super ontbijt. Hotel ligt rustig maar toch centraal.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 22 juli 2018

    6,7
    De schone kamer en het uitgebreide ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hebben kamer met nummer 20 op de begane grond gekregen. De gangen en kamer deden als een bejaardenhuis.

    De schone kamer en het uitgebreide ontbijt.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 20 juli 2018

    8,8
    Prima, goede prijs kwaliteit, goed eten en ontbijt.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ramen kunnen open, maar je hoort daarbij eventuele buren op het (kleine) balkon erg goed. Ook ruik je dan eventuele sigaretten rook. Bedden (lakens) waren wat gehorig.

    Vriendelijk personeel. Parkeren kon direct achter het hotel op eigen terrein. Room-service besteld en eten was goed. Ontbijt was erg goed, hoewel het wel erg druk was rond 8:00 uur.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 15 mei 2018

    4,2
    S' morgens om 08,15 uur vloog de kamerdeur open en kwam...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    S' morgens om 08,15 uur vloog de kamerdeur open en kwam de schoonmaakster binnen om te stofzuigen. Dit heb ik ook gemeld bij de receptie van het hotel. Ik heb herhaaldelijk meegemaakt dat ik een liftknop indrukte waarna de lift kwam. Het personeel sprong in de lift en gebruikte die, zonder me de kans te geven mee te liften.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 11 april 2018

    7,5
    prima familiehotel, niet geschikt voor rustzoekers
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    op de website wordt vermeld dat er ruim voldoende parkeerruimte is, maar als je wat later aankomt, blijkt dat niet zo te zijn. Ik moest althans mijn auto elders parkeren. Het hotel is kennelijk een familiehotel dus als je rust zoekt, ben je daar duidelijk verkeerd.

    grote brede badkamer, veel ruimte in de kamer

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 6 april 2018

    7,1
    Locatie is prima , ( jong ) personeel is vriendelijk en doet hun best .
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De ontbijtzaal was rommelig , de bediening had geen tijd om mensen naar een vrije tafel te leiden , de meeste tafels waren bezet , mensen wachten niet op hun beurt , ze gingen gewoon zitten bij een tafel die nog moest worden opgeruimd. We besloten naar Novina Süd West te gaan en daar te ontbijten , daar hadden we eerder overnacht , de manager ( dame) had met Novina Tilly Park gebeld en geregeld dat we niet extra voor het ontbijt hoefden te betalen . dat is pas service !

    De centrale ligging van het hotel , je bent snel op de route naar de rondwegen.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 2 april 2018

    7,9
    We stayed here on the way back home for one night. For that reason a good place to stay.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedden waren wat laag en matrassen wel iets te stevig. (FIRM MATRASSES) Parkeergelegenheid is langs de weg. Geen eigen terrein. (PUBLIC PARKING)

    Ontbijt (BREAKFAST)

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 12 maart 2018

    9,6
    Zie eerder aangegeven
    • Vakantiereis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Echt niets

    Voor de eerste keer in dit hotel. Wij gingen altijd naar een hotel in Stuttgart voor een overnachting naar ons vakantieadres. Het hotel in Stuttgart was vol en duur op de boekdatum. Als alternatief kregen we automatische op de site van Booking.com dit alternatief. Een fantastische hotel en zeer goede prijs kwaliteitsverhouding. Ook super gegeten in hotel restaurant. Volgende keer gaan wij weer naar dit hotel!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 11 februari 2018

    7,5
    Maar los van de afzetterij was het verblijf prima 140 euro per nacht waard..
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Boek niet spontaan een nachtje extra erbij, dan wordt je aardig afgezet. Voor 1 nacht 240 euro rekenen waar ik 2 nachten 280 zit wordt ik niet vrolijk. Stom van mij om het niet vooraf te checken.....

    Lekker ontbijt, ruime kamer

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 28 januari 2018

    9,2
    Heerlijk luxe hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was erg warm in de kamers. Als je de thermostaat naar beneden zette, werd het noet koeler. Daarom maar de ramen open gezet, maar dit hoeft niet nodig te zijn.

    Heerlijk luxe hotel. Zeer schoon en een heerlijk ontbijt. Wij hebben dit hotel bezocht op doorreis naar Oostenrijk.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    10
    Goede start voor een stedentrip
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gangen waren 's avonds en 's ochtends erg gehorig (personeel met hakschoenen op laminaat) en soms geen gratis parkeerplek meer door conferentie- of niet-hotelgasten.

    Zeer vriendelijk personeel en uitgebreid ontbijtbuffet. 150m vanaf metro naar centrum.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    8,3
    Het hotel is een prima hotel om de stad te bezoeken en voorzien van voldoende luxe.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het eten in het restaurant vond ik tegenvallen voor een 4 sterren restaurant. Het culinaire hoogstandje was heel erg ver te zoeken.....

    Het ontbijt was prima, en je kon pakken waar je trek in had. Fijn dat er een airco op de kamer was ivm buiten temperatuur van +29*c

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    10
    Super goed ontbijt, heel uitgebreid!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Super goed ontbijt, heel uitgebreid! Donuts, crossaintjes, lekkere broodjes, veel beleg. Kamer was ook uitstekend, goede bedden, alles was schoon en netjes! Makkelijk hotel voor een overnachting! Gratis parkeergelegenheid.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    5,0
    Teleurstellend verblijf door storende bromtoon, hotel ondernam ('s nachts) geen actie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht

    We hadden een zeer storende (luide) bromtoon in de kamers. Hierdoor hebben we vrijwel niet geslapen. Bij ons eerdere verblijf hadden we dit niet! Het geluid kwam uit de luidspreker in het plafond, deze wordt gebruikt om noodsignalen door te geven. We hebben twee keer contact opgenomen met de receptie maar er werd niets gedaan om het op te lossen. En dit terwijl het waarschijnlijk eenvoudig op te lossen was geweest door het systeem uit te schakelen. Mijn vrouw kreeg één paar oordoppen mee, maar dat helpt niet als je met een heel gezin bent. Verder vonden we dit keer een paar plukken grijze haren (zouden ook hondenharen kunnen zijn) op de grond in één van de badkamers. Erg slordig. Ook dit was bij het eerste verblijf beter.

    Ruime kamers met airco, geschakelde kamers zodat je als gezin bij elkaar zit. Prima ontbijt. Qua locatie is het hotel zeer geschikt voor overnachtingen wanneer je op weg bent van en naar bijvoorbeeld de Alpen. Voor een city trip is de locatie misschien ook wel prima, omdat je met het openbaar vervoer zo in de stad zit. Houd er bij overnachtingen rekening mee dat er in de omgeving van het hotel bijna niets zit.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2017

    9,2
    Uitstekende tussenstop op weg naar het oosten.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets

    Zeer verzorgd en uitgebreid ontbijt met ruime keuze uit hele reeks verse producten. Heel rustige en aangenaam ingerichte kamers, goede matrassen, mooie douchecel.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2017

    8,8
    Wederom prima overnachtingshotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen verse jus d'orange en goeie bonenkoffie bij t ontbijt. Verder topontbijt! Parkeren lastig als je laat aankomt

    Ontbijt, ligging, comfort kamers

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    9,2
    Een heerlijke nacht kunnen genieten van de luxe!
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het restaurant voor het diner viel ons wat tegen. Wel kreeg je vooraf broodjes van het huis, maar het eten konden wij niet heel erg bewonderen.

    De luxe en de comfort van de kamers was echt heerlijk. Daarnaast hebben wij nog niet eerder zo goed genoten van een ontbijt. Wat een variatie!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2017

    9,2
    Mooi nieuw hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het naar de kamer brengen van de bagage vanuit de auto kan een stuk handiger. Indien je achter het hotel je auto geparkeerd hebt, dan moet je met de koffers er vrijwel helemaal omheen lopen. Er is wel een achterdeur, echter die wordt om veiligheidsredenen niet voor je geopend. De inloopdouche heeft een te klein scherm. Hierdoor wordt een groot gedeelte van de badkamer nat. De airco ging nadat die de gehele nacht aangestaan had uit het plafond druppen.

    Het hotel is helemaal nieuw. De kamers zijn netjes en modern ingericht. Veel van de kamers hebben een zogenaamde ‘open’ badkamer. Dat vinden wij niet zo handig. Er zijn echter ook kamers met een gesloten badkamer. Het ontbijt is uitstekend: voor ieder wat wils (warm en koud). Daarnaast wordt het ook nog eens netjes en aantrekkelijk gepresenteerd. Gratis parkeergelegenheid achter het hotel.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2017

    8,8
    Fijn hotel op doorreis
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht

    Je moet geluk hebben met parkeren achter het hotel, veel privat-platze waar je niet mag staan.

    Op doorreis prima hotel. Erg prettig om met kinderen gebruik te maken van familiekamers naast elkaar met tussenhal. Prima gelegen op route A73, dichtbij Autobahn.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 30 juli 2017

    10
    Prima Overnachtingshotel of uitvalsbasis voor bezoek stad
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Prima overnachtingsadres met ruime kamers en lekker ontbijt. Restaurant is ook aan te bevelen. De familiekamers zijn een uitkomst als je met een gezin reist.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 28 juli 2017

    7,9
    Goede kwaliteit voor een goede prijs
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Parkeerterrein was helemaal vol. We moesten ergens anders parkeren en daarvoor de auto verplaatsen. Was wat onhandig, maar niet heel storend.

    Lekker uitgebreid ontbijt

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 18 juli 2017

    10
    Mooi modern hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets.

    Dit hotel voor 1 nacht geboekt maar het was helemaal top, mooie ruime kamer met prima bedden leuk modern ingericht, schone badkamer en ook netjes in orde. En het ontbijt was prima in orde heel veel keus en lekkere dingen die je in het buffet kon pakken. Beneden in de ontbijtzaal ook mooi ruim van opzet en ook bij dit hotel zeer vriendelijk personeel. Verder geen faciliteiten gebruikt voor die ene nacht. En om naar de binnenstad te gaan van Neurenberg dat was twee minuten lopen vanaf het hotel naar de metro en met 10 min ben je in de alt stad.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 15 juli 2017

    7,5
    Zeker voor herhaling vatbaar.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alleen het weer. Het onweerde en regende hard in de avond.

    De kamer was goed.Tevens goed ontbijt. Hotel goed te bereiken van de snelweg. Prima locative voor een tussenstop op weg naar Oostenrijk,Italië of nog verder.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 2 mei 2017

    10
    Ideaal voor het hele gezin
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 2 nachten

    De familiekamer bestond uit twee tweepersoonskamers kamer met een gemeenschappelijke gang die middels een extra hoteldeur afgesloten was; dus voor de familie twee echte dubbele bedden en geen gerommel met slaapbankjes of iets dergelijks. Ontbijt was heerlijk en het restaurant was helemaal top (aanbevolen in de Michelin gids 2015/2016). Personeel is heel vriendelijk en meedenkend.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 25 februari 2017

    6,7
    Super ontbijt, bedden matig
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedden! Matras was volgens het personeel 2 maanden oud, echter een doorgezakte boxspring met een houten plaat onder een nieuw matras verwacht ik niet bij dit hotel!

    Snel vanaf de snelweg bereikt. Nette kamers. Geweldige 5 sterren ontbijt! Ondanks kort van te voren reserveren wel een goed kinderbedje in de kamer, top!

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 19 februari 2017

    5,8
    Sublieme keuken terwijl ik normaal niet eet in het resto van een hotel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Personeel onthaal matig Ligging te ver van oude stad, daarom slechte verhouding prijs kamer/kwaliteit = veel te duur

    Excellente keuken (Guide Michelin) aan zeer goedkope prijs voor topkwaliteit

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 15 januari 2017

    8,3
    Fijn hotel, heel gunstig gelegen op doorreis richting Oostenrijk
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bar en restaurant erg afgesloten achter een dikke deur, niet heel laagdrempelig.

    Familiekamer waren twee volwaardige hotelkamers met een tussenhal. Ideaal als je s'avonds op babyfoon afstand van het restaurant/bar wilt zitten.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 14 december 2016

    8,3
    Het Ontbijtbuffet was super ook het avond eten was geweldig...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het Ontbijtbuffet was super ook het avond eten was geweldig wij hebben echt genoten van alles wat op ons bord kwam. Ook het personeel was zeer vriendelijk

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 12 december 2016

    10
    voor herhaling vatbaar
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    iets meer ruimte voor het ontbijten bij volledige bezetting

    kamers prima ingericht, goede bedden en schoon; zelfs Wi Fi ontbijt zelfs voor verwende reizenden heel erg goed en uitgebreid vlak bij U bahn station gratis parkeren

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2018

    6,7
    Hygiëne, de ruimte
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt niet vers en de douchekop zeer onpraktisch was gemaakt voor alleen bad, douchen was haast onmogelijk. Bedden te hard

    Hygiëne, de ruimte

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 29 september 2018

    7,5
    Fijne locatie niet ver van de snelweg goed voor een doorreis
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Fijne locatie niet ver van de snelweg goed voor een doorreis Hond was welkom

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 21 september 2018

    9,6
    goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    gesloten restaurant

    ontbijt was goed alleen op dag van aankomst was het restaurant gesloten

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 21 september 2018

    7,9
    Het ontbijt is echt fantastisch!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onpersoonlijk groot hotel.

    Het ontbijt is echt fantastisch!

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 20 september 2018

    9,6
    Personeel supervriendelijk;
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nvt

    Personeel supervriendelijk; ruime, erg nette en comfortabele kamer; uitgebreid ontbijt

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 20 september 2018

    8,3
    zeer gemakelijk bereikbaar niet ver van de auto baan.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    vriendelijk en gedienstig personeel.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 18 september 2018

    7,5
    ontbijt goed
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    ingang,badkamer

    ontbijt goed

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 17 september 2018

    8,8
    Heel fijn hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets, prima hotel

    Schoon, ruim, rustig, modern, heerlijke bedden, fijne douche, lekker ontbijt, goed gelegen voor doorreis en prima prijs.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 16 september 2018

    7,5
    Het onbijt was heerlijk
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij binnenkomst was de vrouw vd receptie niet al te vrolijk

    Het onbijt was heerlijk

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 13 september 2018

    10
    Schone kamers+prima ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Schone kamers+prima ontbijt

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 10 september 2018

    7,9
    Uitgebreid ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uitgebreid ontbijt

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 9 september 2018

    8,8
    Ontspannen en prettig verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Geen opmerkingen

    Locatie, parkeerfaciliteit, ontbijt en prima kamer. Personeel vriendelijk en correct.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 4 september 2018

    8,8
    Altijd fijn in Novina Tillypark te zijn!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijtbuffet is érg uitgebreid, voor elk wat wils. Gratis parkeren. OV-kaart met reductie (metro op 5 min. )

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2018

    8,8
    Als tussenstop naar vakantiebestemming een uitstekend hotel
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    niks

    prima ontvangst, goed eten en mooie kamer.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2018

    7,5
    Goed ontbijt!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goed ontbijt! Voldoende parkeergelegenheid Goede bedden!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2018

    9,2
    Goede bedden
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goede bedden Goed ontbijt Schone kamer

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2018

    9,2
    Rijkelijk ontbijt, fijne bedden, goed WiFi
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gehorig, onpersoonlijke ontvangst

    Rijkelijk ontbijt, fijne bedden, goed WiFi

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2018

    8,3
    Prima voor een paar nachtjes.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima voor een paar nachtjes. Dicht bij Openbaar vervoer om naar stad te gaan.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2018

    7,5
    Fijn overnachtings hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Het ontbijt. Airco op de kamer. Fijne badkamer.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2018

    8,8
    1 nacht verbleven op doorreis.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    1 nacht verbleven op doorreis. Het was een ruime en zeer nette kamer. Goede service bij het boeken gehad. lekker ontbijt

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2018

    10
    Prachtige ruime en zeer schone kamers, vriendelijk personeel...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen minpunten

    Prachtige ruime en zeer schone kamers, vriendelijk personeel en prima restaurant. Goed hotel ook als tussenstop

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2018

    9,2
    Boven verwachting
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Mooi hotel, goed ontbijt, vlak bij ov

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2018

    8,3
    Uitstekend hotel voor bezoek Neurenberg
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Direkte omgeving hotel

    Zeer dichtbij ubahn naar Neurenberg , perfect ontbijtbuffet

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2018

    7,5
    Prima hotel om te slapen als je op doorreis bent
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets viel tegen

    Alles goed goed georganiseerd. Bij het eten was vooral de lokale rosé en absolute aanrader.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2018

    10
    Mooi schoon hotel en dicht bij de metro waardoor we binne 5...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooi schoon hotel en dicht bij de metro waardoor we binne 5 min in het centrum stonden en lekker rustige omgeving

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2018

    8,3
    Verzorgde kamer - vriendelijk personeel - super ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verzorgde kamer - vriendelijk personeel - super ontbijt

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2018

    9,6
    Prima hotel, thumbs up.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hebben niets kunnen ontdekken wat tegenviel.

    Het ontbijt is erg goed. Ruime keuze en lekker.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2018

    10
    Uitstekend
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Heerlijk ontbijt, zeer uitgebreid

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2018

    7,5
    Heel goed ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel goed ontbijt

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2018

    9,6
    Centraal gelegen, prima kamer met goed ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Ruime kamer, met nette badkamer. Heerlijk ontbijt in een leuke serre.

    Verbleven in juli 2018

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: