Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Mercure Hotel Koeln Belfortstrasse Dit is de officiële sterrenclassificatie die door een derde partij aan de accommodatie is gegeven - de Hotelstars Union. De accommodatie is vergeleken met de industriestandaard en beoordeeld aan de hand van de prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Gebruik de sterrenclassificatie om uw verblijf te kiezen!

Belfortstr. 9, Neustadt Nord, 50668 Keulen, Duitsland

#103 van de 223 hotels in Keulen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1277 beoordelingen over dit hotel

7,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,5

  • Comfort

    7,9

  • Locatie

    7,9

  • Faciliteiten

    7,9

  • Personeel

    8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,3

  • Gratis WiFi

    7,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 2 mei 2018

    7,5
    Leuk verblijf
    • Zakenreis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden leuke kamer,wel jammer,dat we voor het zwembad naar een ander gebouw moesten ...zeker omdat het bij ons juist regende...

    Het ontbijt was echt goed. Heel leuk zwembad!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 8 april 2018

    7,5
    De kamer was dik in orde, netjes en alles was aanwezig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het restaurant viel ons tegen. Voor de prijs verwacht men vers bereide maaltijd (niet heropgewarmd in de microgolfoven)

    De kamer was dik in orde, netjes en alles was aanwezig. Het personeel was heel behulpzaam!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 2 april 2018

    8,8
    mede dankzij het prettige hotel hebben we genoten van ons verblijf in Keulen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    - We hadden 2 kamers naast elkaar gevraagd dit bleek niet mogelijk. - Wij vinden het niet erg om wat verder te lopen (zeker in Keulen langs de Rijn is het prachtig), maar het hotel ligt niet direct in het centrum (+/- 15 min naar de Dom).

    het ontbijt was heerlijk, de kamers comfortabel en voor kinderen is het heel fijn dat er een zwembad is

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 6 februari 2018

    6,3
    Oke
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeren was belachelijk duur, zwembad was koud. Personeel erg onvriendelijk en vertelde niks bij aankomst. Keek ons zelfs niet aan.

    Kamer was comfortabel en schoon

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 17 januari 2018

    7,5
    Goed verblijf , prima kamer.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Goed verblijf , prima kamer. Maar vindt dit ook normaal gezien de prijs voor de kamer tijdens deze periode. Eigenlijk vindt ik de prijs te duur maar er is tijdens de beurs periode ook veel vraag.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 15 januari 2018

    5,4
    Tegenvaller
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hadden op booking.com een kamer geboekt in een 4 sterren Mercure hotel. Er zit een fitness ruimte en zwembad bij, maar wij kregen een kamer in een dependance, dus niet in hetzelfde gebouw als de extra faciliteiten die wij wilden benutten. Daarnaast viel de kamer erg tegen.. de kastdeur hing eruit, de douchekop lekte en een van de lampen piepte erg hard als je die aanzette. Zeker geen 4 sterren waard en een domper voor ons romantisch weekendje weg

    Je kunt parkeren op het terrein van het hotel, maar op straat parkeren kost je slechts 4 euro per 24 uur!

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 21 december 2017

    7,5
    goed om te verblijven voor een aantal dagen
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Privilege Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Kamers waren goed maar niet erg ruim

    ontbijt was prima zo ook de bedden en de locatie alhoewel de afstand naar het centrum lees de dom groter was als aangegeven

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 15 december 2017

    8,8
    Prima uitvalsbasis om het centrum van Keulen te verkennen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Prijs van de parking (18 EUR/dag); prijs van het ontbijt (19 EUR/pp), alhoewel een uitgebreid ontbijt in het centrum van Keulen ook snel 17 EUR/pp kost... Jammer genoeg geen tijd gehad om het zwembad te bezoeken...

    Prima bedden, stille kamer, fantastisch uitgebreid ontbijt, locatie dicht bij centrum van Keulen (+-15 min. stappen), (betalende) parking aanwezig.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 2 december 2017

    7,5
    Ontbijt
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Internet was heel traag. Toen ze zagen dat ik alleen reisde, gaven ze me automatisch, zonder vragen, een kamer met eenpersoonsbed ipv tweepersoonsbed. Terwijl ik wel betaald had voor een tweepersoonskamer.

    Ontbijt

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 9 juli 2017

    7,5
    Goede matras in Keulen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Meertaligheid van het personeel was beperkt. Parkeren is niet inbegrepen voor hotelgasten.

    Standaard hotel met heel goede matrassen. Op wandelafstand van de Dom.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 7 juni 2017

    6,3
    de kamer wat ik geboekt had via de booking.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    de kamer wat ik geboekt had via de booking.com ligt niet in hetzelfde hoofdgebouw van hotel die lag op de andere kant van de straat waar ik helemaal verrast was. Bij de receptie werd een kaartje geleverd voor de kamer en werd gezegd dat ik naar de andere kant van de straat moest. En voor het gebruik maken van zwembad moet ik met de kleintje eerst de straat op dan naar hoofdgebouw en dan naar zwembad. Toch heb ik een kamer gekregen in de hoofdgebouw waar ik EXTRA moet betalen.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 4 maart 2017

    6,3
    Volgende keer beter? Of een beter hotel...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Handdoeken roken onfris, ontbijt slecht redelijk, goedkope koffie bij ontbijt. Lang wachten bij uitchecken (slechts 2 personen voor groot hotel), pas bij uitchecken Koln belasting formulier op aanvraag (terwijl je bij boeken 'zakelijk' aan geeft. Slechte prijskwaliteit vehouding, Duur parkeren.

    Goede kamer, omgeving aangenaam stil, met raam open te slapen

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 27 februari 2017

    7,1
    Het ontbijtbuffet was zeer uitgebreid en mooi verzorgd.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer via booking.com, was niet de kamer die je kreeg. Kamer was veel kleiner en je moest ook de straat oversteken. De kamer bevond zich in een andere building dan waar het hotel gevestigd is. Dit mag wel van tevoren gezegd worden.

    Het ontbijtbuffet was zeer uitgebreid en mooi verzorgd.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 13 januari 2017

    7,1
    Het hotel zat net buiten de stad maar wel op loop afstand.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het water van het zwembad was koud en de bedden waren wat aan de harde kant. Voor parkeren betaalde we €18 per dag om gewoon buiten te parkeren terwijl je aan de straat €4 voor 24 uur betaald.

    Het hotel zat net buiten de stad maar wel op loop afstand. Het cafe kun je gezellig een potje mens erger je niet spelen. Fijn dat er een zwembad en fitness faciliteiten zijn

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 13 januari 2017

    8,8
    Prachtige stad voor een weekendje weg.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We zaten in een dependance, keurige kamer alleen maak je dan wat minder snel gebruik van de faciliteiten zoals het zwembad. Ontbijt vrij prijzig, zijn we buiten de deur gaan doen. Wederom op loopafstand.

    Op loopafstand van het centrum en de Dom maar de andere kant op ook een leuk kleiner centrum. Goed om ook eens de meer volkse buurt te zien.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 8 januari 2017

    6,3
    Prima kamer maar geen goed personeel
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vreemd personeel! Wifi werkte niet en kon alleen inloggen via website van hotel op iphone. Eh....een website kan je niet openen zonder wifi dus dan toch maar de dagbundel aan van mijn provider voor het buitenland. Daarna inloggen en toen verder via wifi. Dat moet anders kunnen!Uitleggen kon men het niet! Bij uitchecken werd ik geholpen door iemand die midden in deze handeling ineens in gesprek ging met een collega en mij gewoon minuten liet staan. Allemaal niet schokkend maar ga er niet meer heen volgende keer

    Prima kamer en accomodatie!

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 8 januari 2017

    6,3
    Bedden waren goed en het was er schoon.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Sleutelkaarten werkten regelmatig niet, vier keer terug naar de receptie met de vier kaarten van de twee kamers. Lampen in de kamer deden het niet goed. Wifi werkte slecht. Personeel reageerde gestresst en niet professioneel toen het brandalarm af ging.

    Bedden waren goed en het was er schoon. Zwembad was goed, fijn dat er badjassen in de kamer waren.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 22 december 2016

    9,6
    Prima hotel om Köln te ontdekken
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor de nacht dat wij er zijn geweest i.v.m. de Kerstmarkten, geen minpunten.

    Kamers waren prima, met name de douche. Ontbijt was (zoals gewoonlijk in Duitsland) prima. Ligging is goed. Een besliste aanrader.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 19 december 2016

    7,9
    Zeer hygiënisch
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor 130€ per nacht zou een klein ontbijt en gratis parking evident moeten zijn. Maar 19€/persoon voor ontbijt en 18€/dag parking extra was teleurstellend

    De badkamer en douche waren super. De hygiëne ook top. Kamers goed ingericht. Vriendelijk personeel dat zeer behulpzaam is en de nodige info verschaft. Ook het zwembad is super onderhouden en beschikbaar op elk moment,wel wat veel chloor. Mr wij zijn met een tevreden gevoel vertrokken. 😊

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 19 december 2016

    7,5
    De ligging was super en de kamers zeer aangenaam en gezellig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het feit dat je voor de dag dat je vertrekt ook nog eens 18 Euro voor het parkeren, in openlucht rond het hotel, moet betalen. We kwamen vrijdag aan en vertrokken zondagochtend na twee nachten naar huis. Toch betaalden we 3 dagen parking. Dat vonden we er echt wel over.

    De ligging was super en de kamers zeer aangenaam en gezellig. Ook was alles kraaknet.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 19 december 2016

    3,3
    Te duur
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer is klein De kamer is oud Versleten stoel en bureau Parkeren is echt veel te duur op straat parkeer je voor 4€ terwijl bij het hotel 18€ Hotel is erg gehorig

    Goede ligging. Ongeveer 15min lopen van het centrum.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2016

    8,3
    prettig verblijf gehad, alles was goed verzorgd en netjes
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Wifi was drama, parkeer kosten op eigen terrein van 18 euro vond ik belachelijk

    Ontbijt was goed was alleen niet bij de prijs inbegrepen maar ruim voldoende keuze

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 29 mei 2018

    7,5
    Het ontbijt was super uitgebreid .
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het water van het zwembad was koud

    Het ontbijt was super uitgebreid . De wafels zijn een topper 😃

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    10
    Aangenaam verrast
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Schoon en vlakbij alles wat je nodig hebt. Zou het zo weer boeken.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 12 mei 2018

    9,6
    Zeer goed verzorgd en mooi hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Grote kamer ontbijt zwembad

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 9 mei 2018

    7,5
    Goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Keulen

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    8,8
    Zwembad zag er erg goed uit.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Er wordt om 09:15 al aangeklopt voor het schoonmaken van de kamer.

    Zwembad zag er erg goed uit.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 24 april 2018

    9,6
    Ontbijt was super!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was super! Personeel elke keer weer super vriendelijk. Omgeving is echt de moeite waard. Centrum op wandelafstand. Top vakantie!!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 15 april 2018

    10
    relaxed en rustig
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    de prijs van 21,00 pp voor ontbijt is echt te hoog in verhouding met hetgeen aangeboden werd.

    het zwembad

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 3 april 2018

    6,7
    Twee matrassen en twee dekens.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Twee matrassen en twee dekens. 1 matras en 1 donsdeken was veel aangenamer geweest...

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 12 maart 2018

    8,8
    net hotel met royale extra voorzieningen met zeer uitgebreid ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    prijs van ontbijt indien apart besteld zeer prijzig.

    aanwezigheid van zwembad,sportfaciliteiten en sauna.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 19 februari 2018

    7,1
    Prijs ontbijt erg duur
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs ontbijt erg duur

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 12 februari 2018

    6,3
    Prima kamers en bedden
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel bij receptie extreem traag en onvoorbereid.

    Prima kamers en bedden

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 2 januari 2018

    5,4
    kom ik niet meer terug
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    receptie onvriendelijk konden onze booking niet vinden zowel van de kamer als van het restaurant

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    5,4
    ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    de verwarming werkte niet op de kamer. men partner is zwanger en hebben het zeer koud gehad. ook het warm water werkte niet in de badkamer

    ontbijt

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 16 december 2017

    7,9
    Mooie kamer rustig gelegen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooie kamer rustig gelegen

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 27 november 2017

    7,9
    Alles was ok met uitzondering van de verwarming in de kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was zeer koud .

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 20 november 2017

    7,1
    Prima ontbijt!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine kamer, vrij basic maar voldoet

    Prima ontbijt!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 19 september 2017

    9,2
    prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    kamer dik in orde

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    9,6
    Goed hotel voor prima prijs.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    WiFi deed het niet

    Ontbijt was super ! Heel uitgebreid en heerlijk vers.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 28 mei 2017

    8,8
    aangenaam verblijf
    • Stel
    • Privilege Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    prijs parking

    het ontbijt was af kamer in orde mooi zwembad

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 30 april 2017

    7,5
    Prima.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima ontbijt

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 10 april 2017

    7,1
    prima hotel voor een of twee nachten
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    het inchecken verliep heel chaotisch, wel/niet met creditcard betalen, wel/niet ontbijt geregeld.

    kamers waren prima.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 8 april 2017

    7,5
    Ons verblijf was goed geslaagd
    • Zakenreis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    ontbijt kan beter. alles was er maar brood was beperkt

    Kamer was zer ruim voor 3 personen

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    5,8
    Ontbijt, ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt, ligging

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 13 maart 2017

    8,3
    Ruime kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wifi was om te huilen

    Ruime kamer

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 22 februari 2017

    8,8
    het ontbijt en de bedden
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    het ontbijt en de bedden

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 18 februari 2017

    7,5
    Mooie kamers.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets, alles was keurig verzorgd.

    Mooie kamers. De matrassen waren keurig beschermd zonder een akelige laag kunsttof. Prima geslapen dus!

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 5 februari 2017

    10
    Uitstekend
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Niet ontbeten hier

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 31 januari 2017

    7,5
    Mooie kamers, lekker en uitgebreid ontbijt.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Opsplitsing in 2 gebouwen. Wat vervelend als je de wellness wil gebruiken en in het gebouw aan de overkant zit.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 29 januari 2017

    7,9
    Prettig verblijf in een mooie stad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik zou niet weten. MissChen een koelkasten op de kamer.

    Het ontbijt was uitgebreid en goed.De hotells met was prima met een goed bed.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 22 december 2016

    8,3
    Aangename overnachting bij kerstshoppen
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Stoelen in de bar staan vast aan de grond...

    Vlot onthaal met vriendelijk en behulpzaam personeel. Goed ontbijt (niet goedkoop)

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 22 december 2016

    7,9
    Fijn hotel, dicht bij het centrum. Zeker de moeite waard!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het personeel kent eigenlijk niet genoeg Engels om internationale gasten te ontvangen.

    Het ontbijt, de kamer, de wellness,.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 21 december 2016

    7,9
    Comfortabel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs parkeren

    Heerlijk ontbijt

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 19 december 2016

    7,5
    Zwembadwater was koud
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zwembadwater was koud

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2016

    7,9
    Prettig, mooie kamers, matige ligging.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Gevraagd om een kingsize bed, kreeg twee losse eenpersoonsbedden.

    Kamer was leuk versierd voor mijn vriendin haar verjaardag, erg attent.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 27 september 2016

    8,3
    Douche ochtend iets te koud
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douche ochtend iets te koud

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 18 september 2016

    8,3
    prima ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    duur ontbijt en ontbreken van 2 persoonsbed

    prima ligging

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 10 mei 2016

    6,7
    Toch op loopafstand centrum.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Voor zo'n prijs hoort ontbijt er bij in vindt ik. Voor 19,50pp met kids belachelijk. Loop straatje uit, steek over en bij Muffini perfect veel lekkers voor weinig geld. Lift in 2e gebouw kraakt en piept; voelt lekker veilig....

    Toch op loopafstand centrum. Leuke bar; goed biertje drinken; of wijntje. Waren er toevallig op hemelvaartsdag en het was ook Vatertag: wat een feest; gezellige drukte.

  • Beoordeeld op: 3 mei 2016

    5,4
    De locatie van dit hotel is goed.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het bed was echt super slecht. Kraakte aan alle kanten. We hadden om een tweepersoonsbed gevraagd en kregen twee eenpersoons bedden. Daarnaast was de kamer heel klein, gehorig en was onze hotelkamer aan de andere kant van het zwembad. Geen succes.

    De locatie van dit hotel is goed. Het ligt dichtbij het station Keulen.

  • Beoordeeld op: 30 april 2016

    7,5
    Het ontbijtbuffet is zonder meer de moeite waard!
    • Vakantiereis
    • Groep

    De eindafrekening klopte bij nader inzien (thuis) niet. Ik heb via mail daarover geklaagd en gelukkig is alles later goed gekomen.

    Het ontbijtbuffet is zonder meer de moeite waard!

  • Beoordeeld op: 31 maart 2016

    5,4
    Redelijk centraal, maar toch nog een kwartiertje stappen...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Handleiding wifi mocht duidelijker, veel stagiairs aan balie (onze tweede kamer bleek niet eens ingecheckt) en slapen in het bijgebouw betekent dat je niet in je kamerjas naar het zwembad kan en voor iedere vraag weer de straat moet oversteken.

    Redelijk centraal, maar toch nog een kwartiertje stappen vanaf het station (tip: gewoon dwars door het station stappen en altijd rechtdoor) in rustige wijk met veel parkeerplaatsen (in paasvakantie)

  • Beoordeeld op: 19 januari 2016

    4,2
    De nabijheid van openbaar vervoer
    • Zakenreis
    • Stel

    De verwarming in de kamer deed het niet goed: het was en bleef er 30 graden! We waren dus gedwongen de ramen openzetten. Ik heb daarover mijn beklag gedaan, maar men gaf geen sjoege! De thermostaat was kapot, en dat had ik maar eerder moeten melden! Als tegemoetkoming hebben ze drie(!) euro op een totale rekening van 165 euro (overnachten en parkeren) gekort.

    De nabijheid van openbaar vervoer

  • Beoordeeld op: 24 december 2015

    6,3
    locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel

    zonder bericht bleek het zwembad dicht. Personeel doet moeilijk als je wilt dat de sauna aangaat. Het hotel ging voor een paar dagen dicht, waardoor we de bagage niet konden achterlaten na het uitchecken.

    locatie. Kamer is prima!

  • Beoordeeld op: 22 december 2015

    10
    Vriendelijk meertalig personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Persoonlijk vond ik de matrassen nogal zacht, maar dat is natuurlijk zeer relatief.

    Vriendelijk meertalig personeel. Zeer goede ligging om het centrum te bereiken. Aangename bar. Goede parkeermogelijkheden.rustige buurt. Vanuit België was het hotel gemakkelijk te bereiken, een lange ringweg tot bijna aan het hotel.

  • Beoordeeld op: 21 december 2015

    6,3
    Rustig gelegen.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Prima hotel maar zeker niet 4 sterren waardig. Prijs is aan erg hoge kant voor wat je ervoor terug krijgt. Zeker nu Zwembad niet te gebruiken was vanwege technisch mankement. We hadden 2 persoonsbed geboekt, maar kregen nu kamer met twee 1 persoonsbedden.

    Rustig gelegen. Wel stukje lopen naar centrum (15min), maar dat vinden wij niet erg! Tevens OV binnen handbereik Fijne, schone badkamer met goede douche

  • Beoordeeld op: 20 december 2015

    3,8
    Alleen dat het kort bij hey centrum ligt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Vuile douche . Plafon vol vocht . Veel te kleine badkamer . En kinderbed met lipstick op . We hadden voor drie dagen geboekt maar zijn onmiddellijk terug vertrokken schandalig . De foto's op de site das bedrog . Plus de welness was ook al buiten bereik

    Alleen dat het kort bij hey centrum ligt

  • Beoordeeld op: 19 december 2015

    5,8
    Het ontbijt is echt een aanrader en uitstekend, een verse...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wij sliepen niet in het hotel zelf, maar in een guesthouse... dat is op 50 meter gelegen van het hotel, doch wanneer je iets wilt drinken, moet je naar de receptie wandelen. Het voordien gevraagde "dubbel - 2 - pers - bed", die we per mail reeds als positief hadden verkregen, was er in werkelijkheid niet. Het waren twee aparte bedden. We hebben het hotel hierover niet aangesproken, gezien we uitgeput waren en nog een doorreis moesten doen, daags nadien, doch wel een tegenvaller. Het zwembad was eveneens defect, daar konden we ook géén gebruik van maken. Een alternatief werd geboden om met de wagen naar een ander zwembad te rijden... Er is géén minibar aanwezig in de kamer en dat voor een 4 - sterren hotel... In het algemeen vonden we dat dit verblijf wat tegenviel, dit gezien we naar een 4 - sterren hotel hadden uitgekeken.

    Het ontbijt is echt een aanrader en uitstekend, een verse honinggraat !, zelf wafeltjes bakken..., vers fruit (géén blik),... Eerlijkheidshalve moeten we wel zeggen dat we vriendelijk ontvangen werden aan de receptie.

  • Beoordeeld op: 15 december 2015

    7,5
    Het feit dat het hotel toch behoorlijk dicht bij het centrum...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wanneer we een douche namen, kwam het water waarmee we ons gedoucht hadden uit het putje in de vloer. We hebben dit gemeld en ze zouden iemand er naar laten kijken. Maar het probleem bleef. We hebben er geen melding meer van gegeven, omdat we er ons niet druk in wouden maken en gewoon van de kerstmarkten wouden genieten. Maar eigenlijk vonden we het wel zeer jammer en not done omdat we toch wel veel geld betaald hebben. En dan verdien je een degelijke badkamer. Ook wel veel geld voor de parking die eigenlijk bijlange niet zo groot is. Maar daarvan waren we gelukkig op voorhand op de hoogte. Al bij al zijn we wel zeer tevreden van het hotel hoor.

    Het feit dat het hotel toch behoorlijk dicht bij het centrum gelegen is en dat je er te voet gemakkelijk geraakt. Zwembad is natuurlijk ook een pluspunt. Ook zeer vriendelijk personeel (en super lekkere koekjes) aan de receptie!

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2015

    7,5
    De hulpvaardigheid en vriendelijkheid van het personeel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Een plastic zak met glazen flessen in op de parkeerplaats.

    De hulpvaardigheid en vriendelijkheid van het personeel. Inrichtingvan het zwembad goed voorzien van douches, kastjes, handdoeken, wc. Op aanvraag 's morgens een tafel voor 12 personen voor het ontbijt en voor het avondeten gekregen. Super!

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2015

    8,8
    Vriendelijk personeel, zwembad, loopafstand van het centrum.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Weinig parkeerruimte, maar voor een locatie vlak bij het centrum was dit nog wel te doen.

    Vriendelijk personeel, zwembad, loopafstand van het centrum. Beter dan een hotel in het centrum zelf.

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2015

    7,1
    De zogenaamde City-tax en het proberen te laten betalen voor...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    De zogenaamde City-tax en het proberen te laten betalen voor een parkeerplek door het hotel is ergerlijk. Zeker als je op de motor bent en geen parkeerplek inneemt (in fietsenstalling). Citytax is een achterhaald concept en wordt vaak niet aan gemeenten afgedragen.

  • Beoordeeld op: 26 april 2016

    9,2
    ligging van het hotel: in rustige buurt maar zeer dicht bij...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    ligging van het hotel: in rustige buurt maar zeer dicht bij het gezellige centrum! Te voet 15 min en met de metro om de hoek in 5 min! Ideaal.

  • Beoordeeld op: 17 april 2016

    10
    Goed gesitueerd.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Goed gesitueerd. Dicht bij Hauptbahnhof en toch rustig. Nette kamer, ook geschikt om te werken. Zwembad in hotel

  • Beoordeeld op: 11 februari 2016

    7,9
    Nette kamers, fijne bedden, vriendelijk personeel en een...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Nette kamers, fijne bedden, vriendelijk personeel en een uitstekend ontbijt.

Er zijn ook 49 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 75

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Mercure Hotel Koeln Belfortstrasse

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: