Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Mercure Hotel Mannheim am Friedensplatz Dit is de officiële sterrenclassificatie die door een derde partij aan de accommodatie is gegeven - de Hotelstars Union. De accommodatie is vergeleken met de industriestandaard en beoordeeld aan de hand van de prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Gebruik de sterrenclassificatie om uw verblijf te kiezen!

Am Friedensplatz 1, 68165 Mannheim, Duitsland

#19 van de 38 hotels in Mannheim

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2510 beoordelingen over dit hotel

7,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,9

  • Comfort

    7,7

  • Locatie

    8

  • Faciliteiten

    7,6

  • Personeel

    8,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Gratis WiFi

    6,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 4 september 2018

    8,3
    Prima hotel voor doorreis en zakelijke afspraak.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Betaald parkeren buiten het centrum is een beetje vreemd. Helemaal als de slagboom na afrekenen ook zonder ticket open blijkt te gaan.

    Ligging prima buiten het centrum. Goede snelle wifi op de kamer, probleemloos inloggen met meerdere apparaten. Goede zowel gratis (buiten de slagboom) als betaalde parkeergelegenheid rond het hotel. Uitgebreid continental breakfast.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 23 mei 2018

    6,3
    Gewoon goed voor 1 nacht
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed was hard. En keuken daar is weinig aandacht voor het eten na mijn smaak. Eten was voldoende, ontbijt voor dat geld kan beter helaas. Ik vond het mager.

    Vriendelijk personeel. Voor de rest doorsnee hotel. Ik heb betere gezien.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 23 april 2018

    5,8
    niet voor herhaling vatbaar
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    gratis Wi-Fi erg slecht betaalde Wi-Fi is beter maar erg duur €9,90. ontbijt kost €16,00 en dat is veel geld voor wat je krijgt en ze vergeten te vermelden dat parkeren €10,00 kost per dag.

    kamers zijn goed met koffie op de kamer

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 5 april 2018

    8,8
    Luxe voor een schappelijke prijs
    • Zakenreis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Locatie is niks, niets in de buurt. Je moet echt met de auto wil je ergens komen.

    kamers ware netjes en ruim, mooie badkamer. Het hele hotel maakt een schone indruk, aardige mensen.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 4 december 2017

    9,6
    Prima hotel
    • Zakenreis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Het personeel bij het avondeten was ronduit arrogant en onbeleefd. Bestelling opnemen met de handen in de zakken... Wij hadden vouchers, maar toen ze kwamen met de rekening was het eerste dat we hoorden "dat had u eerder moeten zeggen, nu moeten wij de rekening weer aanpassen". En toen bleken we "lastig" dat we twéé vouchers wilden inleveren, die we nota bene van de receptie gekregen hadden om samen te kunnen eten. Het is goedgekomen, maar iets meer behulpzaamheid van restaurant personeel was prettig geweest. Het eten zelf was uitstekend overigens.

    Prima aankomst, mochten eerder op de kamer, nog gauw even omgeboekt naar een tweepersoons bed en - jawel - een rokerskamer :-) Toppie :-)

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 24 september 2017

    9,6
    Uitstekend ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met Slaapbank
    • Verbleef 1 nacht

    Als je niets negatiefs kunt opmerken moet je ook niets gaan verzinnen.

    Uitstekend ontbijt. Goede kamers en goede bedden. Openbaar vervoer (tram en bus) op 100 m. Naar het centrum 10 minuten lopen. Gewoon super!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 11 september 2017

    5,0
    Matig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Administratieve afhandeling van de kamer erg rommelig.( 1kamer was bekend; andere kamer niet). 2 pasjes gekregen waarvan er 1 niet werkte; airco deed zijn werk niet; dan maar het raam open met als gevolg dat de mensen buiten rookten precies onder mijn kamer stonden. Er werd bij vertrek ook niet gevraagd hoe mijn verblijf was.

    Het eten was prima

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 10 september 2017

    7,1
    Soms uitmuntend goed, soms vreselijk slecht.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Twee weken later waren we er weer,toen hadden we haren in de douche, onvriendelijk personeel, slecht avond eten (de kok was er niet) en was het zo heet snachts dat ik niet goed sliep.

    De eerste keer dat ik hier was, was het eten lekker, geweldig ontbijt, aardige mensen, lekker geslapen .

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2017

    9,6
    Tophotel voor een tussen overnachting.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Avondeten bestaat uit een aantal keuzes van maaltijden, maar je kan beter om de hoek gaan eten op loopafstand.

    Tophotel voor een tussen overnachting. Lekkere kamers, wij hadden zelfs een bad. Genoeg handdoeken ed aanwezig, alles netjes. Ontbijt uitgebreid en lekker.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2017

    6,7
    Prima hotel voor 1 nacht
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Warme/benauwde kamer bij aankomst. Douchen in bad en wij stonden constant op het doucheputje. Kapotte deurknoppen. Er lagen oude bolletjes bij het ontbijt. Prijs kwaliteit verhouding kwam voor ons niet helemaal overeen voor 2 nachten in een 4 sterren hotel. Jammer maar je kunt niet alles van te voren weten.

    Het hotel ligt op een goede locatie. Zowel voor een bezoek aan de stad als naar circuit Hockenheim. Het ontbijt is zeer uitgebreid er is echt voor ieder wat wils. De kamer was netjes en schoon. Personeel is erg aardig.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2017

    6,7
    Belangrijk: netjes en schoon. Verder karig voor een 4-sterren hotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De gepretendeerde 4-sterren vielen erg tegen. Badkamer kan wel een opknapbeurt gebruiken. Ook erg klein. Zeer slechte wifi ontvangst. Sleutel 4 maal moeten laten vervangen. In de omschrijving werd aangegeven dat er een uitgebreid a la carte internationaal restaurant is. Helaas konden wij maar kiezen uit 3 gerechten. Tevens zou je kunnen ontspannen in de bar met een hapje en drankje. Geen hapjes beschikbaar. Wij zijn buiten het hotel wezen eten. Prima televisie op de kamer met maar liefst 45 zenders. Jammer dat er dan geen enkele Nederlandse zender op zit. Terwijl er veel Nederlanders verblijven.

    Vooral schoon en netjes. Vriendelijk personeel, vlot in- en uitchecken. Voldoende keuze bij het ontbijtbuffet. Leuke eetgelegenheden in de buurt. Het Bootshaus kunnen wij erg aanbevelen.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2017

    7,5
    Kamer ging op zich, maar de badkamer had wel wat schoner gemaakt mogen worden.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer vond ik op zich gaan al waren de gordijnen vies en ik vraag me af of er was gestofzuigd. In bad zaten nog haren van de voorganger of degene die de schoonmaak heeft gedaan. Verder sta je in een bad te douchen met een douchegordijn, de douchesproeiknop zat iets te laag. Op de badkamer vloer lag nog een stukje snoep met een haar eraan, sorry, daarom wat ik al eerder zei het is maar voor 1 overnachting.

    Ontbeten hebben we niet in het hotel, we hebben maar 1 overnachting gedaan, daar vind ik het dan wel een leuk hotel voor.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2017

    6,5
    Lekker geslapen lekker ontbeten. Badkamer was de spelbreker.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Als ik in de badkamer een douche neem kom ik met mijn hoofd tegen het plafond. (1,91m) Het gordijn van de douche hangt over de badrand wat niet zo prettig is. Veel stofnetten tegen het plafond. Parking te betalen 9 euro voor een overnachting.

    Ontbijt Stilte in het hotel

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 20 juli 2017

    8,3
    Voortreffelijk ontbijtbuffet.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Diner in het restaurant is niet aan te raden. Matige kaart, fantasieloos.

    Voortreffelijk ontbijtbuffet. Goede bedden. Prettige locatie met parkeergelegenheid. Vlakbij Technoseum

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 16 juli 2017

    7,1
    Ontbijt was goed zowel english als continental
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat er personen zijn die toch roken op de kamer met als gevolg dat iedereen om 23:30 uur buiten staat ivm brandalarm en 3 brandweerwagens voor de deur

    Ontbijt was goed zowel english als continental

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 6 juni 2017

    8,3
    Zeer de moeite waard op doorreis naar het zuiden.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Eigenlijk alles. Dit was onze 3e keer in dit hotel. Vorige 2 keer was het nog Park Inn by Radisson. Ook toen waren wij zeer tevreden. Locatie is prima, kamers schoon en fris, goede badkamer en ook het ontbijt is ruim voldoende.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 3 juni 2017

    4,2
    Ik was met geode ervaringn van Bookinbg .
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ik was met geode ervaringn van Bookinbg .com opweg met het gevoel : zo dit is prima geregeld dit weekend, geen zorgen om een geode overnachting, en leuk in het centrum. Half uur onderweg in de auto op Zaterdag morgen wordt ik gebeld : een Duits interlokaal nummer, ? ik kijk mercure hotel ! Punt 1 : ze laten de telefoon 3 keer over gaan, met de gedachte : die belt wel terug. Zo geschiede : we hebben een mededeliung voor u : u hebt via booking .com beboekt gisteren, die gaven ons hotel nog een kamer vrij, maar helaas is er wat mis gegaan in het system, er waren geen kamers meer vrij. U moet helaas een andere kamer zoeken. Ik weet uit ervaring welke kant dit sort dingen opgaat als ik vriendelijk blijf, dus begin direct te Bassen ; wat ik moet ? ik moet niks ik heb ggen lap top bij mi9j, en ook geen tijd, u moet een kamer voor mij zoeken, en u belt mij binne een half uur terug !!!! welke dat is, want later wil ik absoluut niet meer gestoord worden !!! ik heb mijn overnachting gister al geregeld om, vandaag ongestoord te kunne genieten ! Oke dat doen we, deden ze ook : ze belden terug met een adres van een ander Mercure hotel in Mannheim. Maar ........ het adres werdt onduidelijk doorgegeven, en Mannheim blijkt in de binnenstad alleen cijfers op de straat te hebben, dus ik type iets van een adres op de navigatie in dat er op lijkt, en ....... rijdt een uur om, omdat dat adres niet klopt. Ik kom op dat adres na dat ik op Eigen kosten Mercure inmiddels al 3 maal gebeld had, en rijdt zo de parker garage binnen. Nu wordt het uitkijken dacht ik meteen, want wat ga ik hier voor betalen ? Ik had met karting een kamer plus gratis parkeren geboekt voor 65,- euro per nacht. Mijn wantrouwen bleek gegrond : Sòchtends werdt 14,- euro voor de parker garage gevraagd, en 95,- euro voor de kamer.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2016

    5,8
    Tussentop... en dat is ook alles ...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het diner in het restaurant (klein zaaltje met enkele tafels) , zéér beperkte keuze (1 visgerecht, 1 vegetarisch en 2 vleesgerechten waarvan eentje niet meer voorradig). Geen écht geschoolde obers. Voor het diner trek je beter de stad in (op loopafstand). Wij waren helaas te moe na de 12u autorit, hebben dan maar het restaurant geprobeerd, helaas, slechte bediening en pover eten. Zeer muffe geur in beide kamers (meteen ramen geopend om wat frisse lucht binnen te krijgen en geur buiten .....)

    Goed bed, goed ontbijt!

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2016

    7,5
    De kamer was geweldig.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Voor de binnenstad van Mannheim geldt een groene zone (milieu). De kosten voor een sticker bedragen Euro 5. Als gast ben je niet op de hoogte van deze regel en riskeer je een boete van Euro 100. Bovendien stuurde TomTom ons dwars door de binnenstad i.v.m. files op de ring.

    De kamer was geweldig.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 18 september 2018

    6,0
    puinhoop bij de receptie
    • Zakenreis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    puinhoop bij de receptie

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2018

    8,3
    sehr gut
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    parkeren betaald bij hotel

    locatie en ontbijt

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2018

    7,9
    Weekendje Formule 1
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dichtbij de Hockenheimring, dus geschikt voor het bezoeken van de Formule 1. Niet bijzonder, gewoon een prima hotel.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2018

    7,1
    Airco en de koffie op de kammer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedden je voelde de veren in je rug duwen

    Airco en de koffie op de kammer

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2018

    9,6
    Fijne fauteuil i kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Fijne fauteuil i kamer.Airco aanwexig

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2018

    7,9
    Mooi hotel
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Dicht bij F1 Hockenheim. Ideaal, dicht bij eetgelegenheden.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 25 juli 2018

    10
    Super
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ipv verse jus d orange, kwam t uit een fles. Zonde niet nodig in een 4* hotel

    Kamer was super schoon, ruime keuze bij t ontbijt. Prachtige badkamer

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 25 juli 2018

    7,5
    Ales was goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ales was goed

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 24 juli 2018

    7,1
    Prima voor een kort verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bediening personeel in de bar

    Locatie, ontbijt.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 10 april 2018

    9,2
    Mooie kamer envriendelijk en behulpzaam personeel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooie kamer envriendelijk en behulpzaam personeel

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 25 februari 2018

    7,5
    Goed bevallen.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met Slaapbank
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer aan de weg kant met raam open voor verkoeling wel wat last van het verkeer.

    Ontbijt heel uitgebreid en de kamer comfortabel en schoon.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 5 februari 2018

    7,5
    moderne inrichting van de kamer;
    • Zakenreis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met Slaapbank
    • Verbleef 1 nacht

    kamer was niet goed schoongemaakt; er lagen nog snoeppapiertjes op de grond

    moderne inrichting van de kamer; lekker (maar wel duur )ontbijt

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 20 november 2017

    8,3
    Prima
    • Zakenreis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met Slaapbank
    • Verbleef 1 nacht

    Gerenoveerd hotel inrichting en kamer. Rustig gelegen

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2017

    6,7
    Voor 1 overnachting op doorreis okee
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te zakelijk

    Ontbijt was heel goed. Veel keuze

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2017

    10
    Schoon!
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Tarief van het parkeren.

    Schoon!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 11 september 2017

    3,8
    Leuk om te slapen voor de doorreis
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Restaurant

    Niets

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 4 september 2017

    7,1
    Prettig voor op doorreis
    • Met huisdier
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was goed, niet goedkoop

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 3 september 2017

    7,9
    Goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het eten in het restaurant was veel geld voor weinig eten en bovendien van tegenvallende kwaliteit!!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    10
    Moderne, schone kamers met comfortabele bedden.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets!

    Moderne, schone kamers met comfortabele bedden. Prima doorreishotel!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2017

    8,8
    De ontvangst bij de balie
    • Zakenreis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met Slaapbank
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ontvangst bij de balie

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2017

    10
    Mooi,net hotel waar je als last minute een mooie prijs betaald...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    Last minute geboekt en heerlijke kamer met bad en douche. Bedden zijn voortreffelijk.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2017

    7,5
    goed
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    badkamer met bad, douchen onmogelijk. Vlg receptie worden alle badkamers vernieuwd tot eind van het jaar.

    bed goed

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    8,8
    Weinig gratis parking mogelijkheden.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Weinig gratis parking mogelijkheden. Hotelparking is duur.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2017

    3,8
    Absoluut geen 4 ☆
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Absoluut niet 4☆ waardig. Qua hygiëne/bed/lawaai/ontbijt

    De locatie

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2017

    10
    Uitstekend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douche is niet zo praktisch voor mensen boven 1m80.

    Heerlijk ontbijt, mooie kamers in een rustige omgeving.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 13 juli 2017

    10
    schoon netjes en comfortabel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    de kamer was volledig compleet met alles erop en eraan

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 11 juli 2017

    10
    Een keurig hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Helemaal niets.

    Prima terras.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 20 juni 2017

    7,9
    Prima service, vriendelijk personeel en goed ontbijt
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    -

    Prima service, vriendelijk personeel en goed ontbijt

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 19 juni 2017

    7,5
    Prima hotel met erg vriendelijk personeel
    • Zakenreis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel erg vriendelijk personeel! En leuk dat je er buiten kan ontbijten.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 6 juni 2017

    4,6
    Zoek wat anders
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechte service, kwaliteit tov kosten uit verhouding

    Schoonmaal

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 28 mei 2017

    10
    Goed hotel en verzorgd
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met Slaapbank
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles was prima in orde en heerlijke bedden

    Schoon en er was een koffie apparaat

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 27 mei 2017

    7,5
    De locatie is hartstikke goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met Slaapbank
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De locatie is hartstikke goed.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 11 april 2017

    7,5
    Aanrader voor een volgende keer
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De lokatie is goed bereikbaar met t openbaar vervoer. Mooi park aan de overkant. Genoeg winkels om boodschappen te doen. Vriendelijk personeel

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 10 april 2017

    9,2
    Ontbijt is aan de dure kant!
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Ontbijt is aan de dure kant!

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    8,3
    Vriendelijk personeel en mooie kamers
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijk personeel en mooie kamers

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    7,9
    De tuin
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De tuin

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 28 maart 2017

    10
    ontbijt was perfect,kamers heel mooi
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    ontbijt was perfect,kamers heel mooi

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 28 maart 2017

    7,5
    De kamers waren niet gehorig en het ontbijt was uitgebreid...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Het rook wat vreemd in beide kamers.

    De kamers waren niet gehorig en het ontbijt was uitgebreid en met veel verse producten.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 13 maart 2017

    6,3
    Heel veel lawaai van airconditioning die op het dak staat...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    Heel veel lawaai van airconditioning die op het dak staat indien je een kamer op het 6de verdiep hebt

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 12 maart 2017

    7,5
    Heerlijk rustig hotel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Heerlijk rustig hotel net buiten het centrum van Mannheim. Voldoende parkeerruimte voor de auto en het ontbijt was heerlijk en uitgebreid.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 26 februari 2017

    8,3
    Fijn hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Lekkere kamer. Niet duur

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 26 februari 2017

    9,2
    Prijs, kinderbed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs, kinderbed

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 26 februari 2017

    6,7
    Ok
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Receptiepersoneel bij vertrek

    Receptiepersoneel bij aankomst

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 3 februari 2017

    7,1
    vrindelijke mensen
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    vrindelijke mensen goed ontbijt

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 3 november 2016

    5,8
    bad kamer was niet goed schoon
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    bad kamer was niet goed schoon

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2016

    7,5
    prima verblijf voor 1 nacht als doorreis of als zakelijk verblijf maar niet voor meerdere dagen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    - kleine restaurant kaart

    - goed uitgebreid ontbijt - kamer prima in orde op 5de etage - goed bed

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2016

    7,5
    Vriendelijk personeel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Vriendelijk personeel

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2016

    5,8
    Eten
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eten

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2016

    10
    Teilenmakt Veterama Mannheim.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Alles was zeer goed.

    Broodjes waren heerlijk vooral met granen. De rest was ook heerlijk. Echt niks af te breken.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2016

    8,8
    Dit was de 2e keer in dit hotel en bevalt ons uitstekend.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De kamer was geweldig. Ruim met tv, goede douche etc. Lekkere bedden.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 20 september 2016

    4,6
    Niet voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met Slaapbank
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vieze geur in kamer, niet schoon

    Aardig personeel

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 21 april 2016

    7,5
    Centrum goed te bereiken met tram en te voet.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Bij inchecken kamer gekregen die nog niet schoongemaakt was. De andere kamer was wel schoongemaakt en opgemaakt, alleen prullenbak badkamer was niet geleegd. Ontbijt 17 EUR pp, veeeeel te duur!

    Centrum goed te bereiken met tram en te voet. Gratis parkeren. Goede bedden. Maimarktgelände en SAP Arena rechtstreekse verbinding met tram 6, 6a en 50

  • Beoordeeld op: 28 juli 2015

    7,5
    Wij hadden voor 2 volwassenen en 2 kinderen van 10 en 12...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Wij hadden voor 2 volwassenen en 2 kinderen van 10 en 12 jaar een kamer besteld, bestaande uit een 2 persoons bed en een bedbank. Maar op de bedbank kan maar 1 kind slapen, we moesetn dus een kamer bijhuren. De receptionist heeft ons goed geholpen maar we waren nu veel meer geld kwijt. FDr receptionist verteld dat bij herhaling booking.com is gemaild over deze situatie maar dat booking.com deze kamers steeds blijft aanbieden voor 2 volwassenen en 2 kinderen. Jammer, wij zijn meestal erg blij met booking.com maar nu dus even niet.

  • Beoordeeld op: 9 april 2015

    5,0
    Niets.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Er was enorm veel lawaai in de andere kamers en gangen, we hebben een paar keer de receptie verwittigd maar het bleef doorgaan. We hebben bijna niets geslapen en zijn dan ook een dag vroeger doorgegaan. Weinig hygiëne. We kregen een code voor wifi maar het werkte niet.

    Niets.

  • Beoordeeld op: 17 mei 2016

    7,1
    Ligging, schoon en goed ontbijt
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Ligging, schoon en goed ontbijt

  • Beoordeeld op: 8 mei 2016

    7,1
    Het ontbijt was prima, maar veel te duur.
    • Gezin met oudere kinderen

    Het ontbijt was prima, maar veel te duur.

Er zijn ook 43 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: