Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Parkhotel Kevelaer

Neustraße 3 - 15, 47623 Kevelaer, Duitsland

#11 van de 11 hotels in Kevelaer

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 286 beoordelingen over dit hotel

7,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,6

  • Comfort

    6,7

  • Locatie

    8

  • Faciliteiten

    6,5

  • Personeel

    7,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,6

  • Gratis WiFi

    5,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 20 september 2018

    2,9
    ligging van het hotel
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    bar gesloten . restaurant gesloten. bedden vol met urine plekken. receptie na 1800 uur gesloten . het brandalarm ging af en we kegen geen info wat tedoen . nóóit meer dit hotel .

    ligging van het hotel

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2018

    3,8
    Oudbollig niks komt overeen met de foto’s.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Info op de site

    Oudbollig niks komt overeen met de foto’s. Bedden waren goed. Maar dat was dan ook het enige. Het hotel bevind zich in een bejaarde. Thuis deze bewonen een gedeelte van het hotel. Tuin ect wat op de foto is te zien Is eindelijk van deze mensen. Hotel is s’avonds om 21:00 gesloten. En moet je via de nacht gang Naar binnen. Zowel binnen als buiten is het heel slecht verlicht als je na 21:00 terug komt. Ondergrondse parkeer garage Al helemaal. Kinderen waren gewoon bang om s’avonds om 23:00 vanaf de achter parkeerplaats naar het hotel te lopen.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2018

    5,4
    De faciliteiten waren prima.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was snikheet. Het leek wel alsof ik in een bejaardenhuis verbleef.

    De faciliteiten waren prima. Het personeel sprak gebrekkig Engels waardoor het communiceren moeilijk was.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2018

    6,3
    Een bijzondere ervaring
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ambiance van het hotel. Jet is een mix tussen een leegstaand winkelcentrum, een klooster, een bejaardenhuis en een hotel. Alles is eeg gedateerd, jaren 80. We raakten ook nog eens verdwaald in de parkeerkelder.

    Het is schoon en ruim. De bedden zijn prima. Het ontbijt ook.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2018

    5,0
    niet voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Je kunt het hotel niet vinden (je loopt ver door een verlaten winkelcentrum en vraagt je af of er nog ooit een hotel kokmt), er was geen personeel aanwezig in de avond, in de middag moest je de receptionist zoeken in het restaurant, er was absoluut geen biergarten te vinden, in de avond was alles dicht. Maar wat ons nog het meest verbaasde was dat het hotel gecombineerd is met een bejaardenhuis (ontbijt gezamelijk) en dat die volop missen IN Het hotel zelf houden. Daar was niets van gezegd of geschreven, dus we schrokken ons kapot toen we bij het verlaten van de lift opeens in een kapel met mis stonden, terwijl wij niets vermoedend met de kinderen kletsend uitstapten. We werden door de kerkgangers boos aangekeken, terwijl we gewoon naar onze hotel kamer liepen !? Kamer was erg sober en douchekop was kapot maar we konden niemand vinden dus maar met de losse slang gedoucht..... Ontbijt was zelfs om 8 uur al behoorlijk leeg, bijv. sinaasappelsap was op en niemand die wat aanvulde. Je moest er om vragen. Ook bijzonder dat alle bejaarden die er wonen ook langs het buffet gaan ?? Op tv 100 duitstalige kanalen en een aantal behoorlijk 18+ (gelovig?) en alle kinderkanalen geblokkeerd en niets in het nederlands. Jammer wanneer je zo dichtbij de grens zit.

    De locatie was vlakbij Irrland, waar we naar toe gingen. Verder viel het tegen.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    7,1
    teleurgesteld
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    het persoonlijk info ontvangst was gebrekkig, kan veel beter met uitleggen, helemaal geen info in wereld taal Engels als je geen Duits praat. Je krijgt 3 sleutels maar er wordt niet verteld dat na 22 uur er geen personeel/ nachtwacht aanwezig is. het garage was dicht. dan sta je in donker straatje en weet niet wat je moet doen met sleutels. ook gênant bij uitgang garage gaat het hefboom niet open en na veel keren druk knop maar geen respons dat je moedeloze van wordt, uiteindelijk krijgt je respons dat maken ze hefboom open. . Het lift in de garage was er ook geen info in o.a in Engels. Je komt binnen daar en sta je daar en weet niet hoe je bij de receptie moet komen. Toen wij terug kwamen rond 22 uur sta je voor een gesloten garage, Uiteindelijk doelloos rond lopen in die straat kwam per geluk een buurvrouw tegen die was behulpzaam de weg moeten wijzen hoe naar voorkant moet komen via zijkant hotel een heel nare ervaring in een wat donker schemerig straat.

    Kamer was goed en schoon, ontbijt goed.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 8 april 2018

    5,8
    redelijk
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt viel tegen. We kwamen om 9 uur en er lag niet zoveel meer bij het buffet. Na een tijdje werd het wel aangevuld, maar dit komt waarschijnlijk door personeelstekort. We kregen de koffie/thee nadat we er om gevraagd hadden.

    de kamer was goed. Wat je nodig had, was aanwezig.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 8 februari 2018

    4,6
    Minder goed dan ik had verwacht.
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verblijf was niet aangenaam. Het was gedeeltelijk in een klooster en in een zorghuis. Ik heb helemaal niets tegen beiden, integendeel, maar ik had dat niet van een hotel verwacht.

    Ontbijt was goed.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2017

    5,0
    Niet tevreden over het hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was anders beschreven En jacuzzi was kapot . En alles was gesloten in het hotel kon je savonds niks drinken en eten 😰 En mini bar stond fles water in warm want die was kapot

    Zwembad en sauna

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 7 september 2017

    5,8
    Jammer genoeg niet voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    jammer dat de bar op zondag en maandag avond gesloten was evenals het restaurant op zondagavond. Moesten verplicht ergens anders dineren. De bedden waren vreselijk slecht, de veren staken door de matras heen. Dit veroorzaakte pijnlijke heup rug en schouderklachten. Het licht kon maar op 1 manier aan...of alles uit....of alles aan.....

    vriendelijk personeel. ontbijt was prima. locatie en parking prima

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 2 september 2017

    6,3
    Schone kamer
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De zeer achteraf gelegen kamer met muur uitzicht terwijl ik lage etagè in verband slecht kunnen lopen heb gevraagd het hotel viel rondom tegen , ontbijt ronduit slecht,werd ook niet aangevuld , rommelig , ben ik van jullie niet gewend ga er zeker niet meer naar toe!!!

    Schone kamer

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    5,8
    Hotel heeft een vreemde sfeer en is te duur voor wat het biedt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het personeel kwam onvriendelijk over. De kamer was echt erg basic en ook erg warm. Het hotel maakte onderdeel uit van een soort winkelcentrum en een bejaardentehuis. Heel vreemd.. Er was geen ruimte waar je nog even kon zitten of een drankje kon drinken. Voelde alsof je zomaar ergens een kamer had en niet alsof je onderdeel uitmaakte van een hotel. Geen sfeer! Als je op doorreis bent en vroeg weer weg moet is het prima, maar het is niet een plek om te verblijven op een weekendje weg/voor de gezelligheid. Verder beginnen de kerkklokken op zondag al erg vroeg en erg lang te luiden. Waarschijnlijk omdat Kevelaer een bedevaartsoord is. Het stadje is gezellig en heeft goede restaurantjes (zie tips van tripadvisor) maar dit hotel is te duur voor wat het biedt en dus echt geen aanrader

    De kamer was netjes en schoon maar te simpel voor deze prijs. Het ontbijt was standaard: broodjes, kaas en worst, roerei, yoghurt met cruesli en thee/koffie werd aan tafel geserveerd. Gewoon prima in orde maar niks verrassends.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 6 juli 2017

    7,1
    In het algemeenwaren wij wel tevreden.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De aanwezigheid van personeel bij de balie is te weinig en er zijn veel kamers die aan het eind van een lange gang liggen. Als je slecht ter been bent, is dat een probleem.

    Het ontbijt was inderdaad heerlijk maar onze badkamer was er een met een gammele douchekop en een luidruchtige afzuiginstallatie.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 26 juni 2017

    7,1
    keurig hotel met heerlijk onbijt. voor gezin met 5 man op 1 kamer wel wat krap
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    douche vonden wij niet schoon onderkant tegels allemaal gele vlekken mini bar niet koud ,en dat met warm weer.....

    onbijt was heerlijk en ruim voldoende .....

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 11 juni 2017

    6,3
    Sfeerloos
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Receptie onbemand. Deel van het gebouw is klooster; ander deel is winkelgalerij, allemaal leegstaand. Daar moet je langs als je naar je kamer moet. Voelt ongemakkelijk. Kamer was warm, geen airco of klimaatbeheersing.

    Kamer niet luxe; simpel maar zeer schoon. Prima prijs/kwaliteit voor het ontbijt. Goede parkeermogelijkheid. Midden in centrum.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 6 juni 2017

    4,2
    Hotel is niet geschikt voor mensen die op vakantie zijn voor 1 nacht is het te doen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    niets je hebt daar niets te zoeken Kevelaer is een leuk stadje met een bejaarden huis als hotel booking.com moet zich schamen dit op de site te zetten of te adviseren

    het stadje is leuk

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 28 mei 2017

    8,3
    Degelijk en hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Zacht bed Ontbijt was goed maar sommige producten waren al op en werden te langzaam bijgevuld, dit kwam omdat er iets te weinig personeel hiermee bezig was. De bediening (koffie, bestek) was wel zeer vriendelijk en accuraat.

    Goede locatie, prettige kamer met degelijke voorzieningen.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 27 mei 2017

    8,3
    De familiekamer was erg ruim en bestond uit twee slaapkamers...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht

    De faciliteiten (kamer, restaurant, zwembad, fitnessruimte) liggen een beetje verspreid in een winkelcentrum. Daardoor moet je bv door het winkelcentrum lopen van bijvoorbeeld het zwembad naar je kamer. Onze familiekamer lag in een gang met ook seniorenappartementen. Voor ons was dit geen probleem, alles is aanwezig en schoon en het personeel is vriendelijk.

    De familiekamer was erg ruim en bestond uit twee slaapkamers, een halletje en een badkamer.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 3 maart 2017

    7,9
    Kevelaer ontdekt vanuit Parkhotel.
    • Gezin met jonge kinderen
    • 3 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    Personeel een beetje stug. Geen duidelijke receptie. In de winkelgalerij staan de meeste panden leeg.

    De familiekamer (4 pers) was geweldig. Leek wel een appartement. We waren met 13 personen en konden zo op deze kamer ons 50 jarig huwelijk vieren. Het zwembad was toch op tijd klaar ondanks tegenstrijdige informatie. De 6 kleinkinderen vonden het heerlijk.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 21 december 2016

    10
    Ideale uitvalsbasis voor bezoeken aan Het thermaalbad in Arcen en de steden Moers, Dusseldorf of Mon
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen klachten.

    Wij boekten 1 familiekamer voor 4 personen, die bleek te bestaan uit 2 slaapkamers ieder met een badkamer en tussen deze 2 ruime kamers een grote zitsalon. Gratis parkeren in de kelder. We hebben genoten.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2016

    7,1
    De ideale ligging op loopafstand van het mooie centrum.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets te beleven in het hotel. Op oudere mensen gericht hotel.

    De ideale ligging op loopafstand van het mooie centrum. Ideale ligging voor bedevaartsoordbezoek,

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 23 september 2018

    7,9
    Super fijn!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helemaal niks. Was prima!

    De kamer, het heerlijke ontbijt en de goed gelegen locatie.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 3 september 2018

    6,3
    De locatie, om de hoek van reataurantjes
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was heel erg basic

    De locatie, om de hoek van reataurantjes

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2018

    5,4
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vroege uitcheck op zaterdag De geur in het hotel

    Locatie

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2018

    4,6
    Geen airco of ventilator
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen airco of ventilator Geen muggen raam Dus geen zuurstof in de kamer. De douche zeep was op. Geen frigo.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2018

    6,7
    Alles was goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel is onderdeel van een verzorgingshuis. Je hoorde veel lawaai van de karretjes met eten voor de bewoners

    Goeie kamers

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 30 mei 2018

    5,8
    Ik voelde me heel oud
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was een bejaarde huis

    Ontbijt was prima

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    7,9
    Degelijk hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    bar niet open

    ontbijt was heel goed

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    6,3
    Redelijk.
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt

    Erg groot

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 26 maart 2018

    8,3
    Het verblijf was goed, in het centrum en een paar kilometer van pretpark Irrland.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De winkels die in het hotel zijn bijna allemaal leeg

    Het ontbijt is goed en voldoende keus

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 2 januari 2018

    10
    Ligt centraal midden in centrum
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ligt centraal midden in centrum

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2017

    5,4
    Matig
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vieze vloerbedeking in de slaapkamer.

    Locatie is goed

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2017

    8,8
    Ligging
    • Reizigers met vrienden
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen minpunten

    Ligging

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2017

    9,2
    prima
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    koelkast

    Heerlijk ontbijt, schone kamer en goede douche

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    7,5
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Receptie was niet bemand! Wat te doen bij moeilijke situatie?

    Alles prima in orde

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    10
    Ligging
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ligging

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2017

    7,5
    Prima
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets, voldeed prima aan dr verwachting voor de betaalde prijs

    Prima ontbijt en schone kamer, met prima standaard uitrusting

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2017

    4,2
    Goede uitvalsbasis voor ons doel, maar wij komen nooit meer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Achterstallig onderhoud, weinig tot geen personeel, saai

    Grote kamer, prima ontbijt, zwembad erbij

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2017

    10
    Tussenstop op weg naar het gardameer
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Kamer geweldig Goeie keuken, heerlijk warm gegeten Ontbijt goed

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 21 juli 2017

    7,9
    het was een aangenaam verblijf en komen zeker terug.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    het uitzicht

    het ontbijt en de service voor de fietsenstalling

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 3 juli 2017

    5,8
    Slecht hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer

    De plek van het hotel

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 26 juni 2017

    7,5
    Het gewone
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Adres parkeergarage aangeven bij boeking, omdat er eenrichtingsverkeerin Centrum is en het hotel niet makkelijk per auto te vinden is.

    Het gewone

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 9 juni 2017

    7,5
    Ontbijt goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Bed niet zo goed. Een veer stak door het bed zodat mijn moeder niet goed heeft kunnen slapen :(

    Ontbijt goed

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 7 juni 2017

    8,8
    Plezierig hotel, mooie prijs-kwaliteit verhouding.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De kamer was wat moeilijk koel te krijgen.

    De locatie, de prijs-kwaliteit verhouding, het ontbijt, de fitness.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 28 mei 2017

    7,5
    Mooi en verzorgd hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht

    /

    Goed ontbijt , mooie ruime kamer , mooi verzorgd zwembad en wellness

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 26 april 2017

    9,0
    Oke
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verlichting vele deden het niet , koelkast ook niet

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 12 januari 2017

    7,1
    Prijs/Kwaliteit
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Aankomst om 23.30 uur. Iets uit de mini-bar had dan echt deugd kunnen doen. Helaas was deze leeg.

    Prijs/Kwaliteit

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 30 december 2016

    7,1
    Goed
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was prima Kamers gewoon, eenvoudig en netjes

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 29 december 2016

    7,5
    lokatie en parkeergarage
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    internet is zeer matig, Geen instructie voor TV gebruik op de kamer.

    lokatie en parkeergarage

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 17 december 2016

    7,5
    Prima verblijf en mooi in het centrum.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Misschien gratis WiFi

    Het ontbijt was goed en de kamer ook.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 5 december 2016

    7,1
    goed vertoeven in Parkhotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    de stilte in de galerie en de hotelbar was niet open.

    het ontbijt was goed en het personeel vriendelijk

    Verbleven in december 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 7 mei 2016

    5,8
    Kamer was redelijk goed, en beetje gehorig
    • Vakantiereis
    • Stel

    Beschrijving van hotel was niet zoals het was. Het hotel had een lege shoppingmall op de begane grond en is voor de helft een klooster

    Kamer was redelijk goed, en beetje gehorig

  • Beoordeeld op: 6 april 2016

    3,8
    Enig pluspuntje: De kamer was ruim en netjes.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    We werden ontvangen door een norse dame, die duidelijk tegen haar zin aan het werk was. Internet werkte meer niet dan wel. Het hotel is gelegen boven een winkelcentrum waar alle winkels leeg staan. Een stuk van het hotel is ondertussen een wooncentrum voor bejaarden geworden. Zwembad in kelder heeft een muffe geur. Toen we wilden gaan zwemmen was het in gebruik voor zwemmen voor de bejaarden van het centrum. voor douche was er slechts 1 armtierig stukje zeep beschikbaar. Ontbijt karig. Geen aanrader dus

    Enig pluspuntje: De kamer was ruim en netjes.

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2015

    7,5
    Dicht bij bedevaarts plaats.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Geen stand-by personeel bij receptioniste. Personeel spreekt zeer beperkt Engels. Alleen Duitse TV kanalen. Geen air-condition.

    Dicht bij bedevaarts plaats. Hygiëne en proper.

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2015

    10
    Flexibiliteit van het personeel, om te denken in oplossingen.
    • Groep

    Flexibiliteit van het personeel, om te denken in oplossingen. Wij konden er zelf pas laat zijn, dan was inmiddels de receptie gesloten. Hiervoor is een prima oplossing aangeboden. Wij zijn zeer tevreden!

  • Beoordeeld op: 24 september 2015

    6,7
    Een net hotel, goed ontbijt, schone badkamer en lekker douche
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Parkeren is best duur (4euro) en zou voor gasten best gratis mogen, een groot deel van de kamers ligt in een bijgebouw (einde galerij) niet heelhandig. Sauna is oud.

    Een net hotel, goed ontbijt, schone badkamer en lekker douche

  • Beoordeeld op: 18 januari 2015

    5,4
    Kamer ruim.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Hotel bleek onderdeel te zijn van een bejaardenhuis. Faciliteiten waren teleurstellend. Zwembad en sauna waren gesloten. We kregen de sleutel en de kinderen hebben in het ijskoude water gezwommen terwijl de temperatuur in de ruimte weer bloedheet was. Van de sauna faciliteiten hebben we dus geen gebruik kunnen maken. Alles gedateerd en ingericht op de bewoners van het bejaardenhuis. De 'hotel' bar was gesloten. Onpersoonlijk.

    Kamer ruim. Bedden goed. Parkeergelegenheid goed.

  • Beoordeeld op: 17 mei 2016

    7,9
    Prijs/kwaliteitverhouding
    • Vakantiereis
    • Groep

    Prijs/kwaliteitverhouding

  • Beoordeeld op: 17 mei 2016

    7,9
    ontbijt waar voor je geld.
    • Gezin met jonge kinderen

    betaling voor auto.

    ontbijt waar voor je geld.

  • Beoordeeld op: 8 mei 2016

    7,5
    Midden in het centrum
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    De kamer lag ver van de trap en lift. Toch wek een 300m

    Midden in het centrum

  • Beoordeeld op: 12 april 2016

    7,5
    Fijne drie persoonskamer, goed ontbijt en in het centrum...
    • Vakantiereis
    • Groep

    niet, prima in orde

    Fijne drie persoonskamer, goed ontbijt en in het centrum gelegen.

  • Beoordeeld op: 2 februari 2016

    8,8
    Ontzettend ruime 4 persoons kamer met een grote zithoek.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Niets.

    Ontzettend ruime 4 persoons kamer met een grote zithoek. Gratis parkeren in kelder.

  • Beoordeeld op: 8 december 2015

    7,5
    Heel dicht bij het centrum!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Het zwembad was koud!

    Heel dicht bij het centrum!

  • Beoordeeld op: 30 november 2015

    6,3
    locatie
    • Vakantiereis
    • Groep

    oubollig

    locatie

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2015

    9,2
    Locatie geweldig, schone ruime kamers, goed ontbijt, lekker...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Locatie geweldig, schone ruime kamers, goed ontbijt, lekker gegeten in restaurant, bediening zeer vriendelijk.

  • Beoordeeld op: 29 september 2015

    7,5
    gevraagd vervoer naar luchthaven, maar was bij aankomst niet...
    • Vakantiereis
    • Stel

    gevraagd vervoer naar luchthaven, maar was bij aankomst niet geregeld

  • Beoordeeld op: 1 september 2015

    6,3
    Lastig dat we allerlei gangen door moesten.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Lastig dat we allerlei gangen door moesten. Verder soort oude vandagen lokatie met aanleunwoningen met wat hotelkamers erbij. Geen hotelsfees oid.

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2015

    9,0
    Het was een kort verblijf ( 1 nacht ) De service was prima.
    • Stel

    Geen meldingQu

    Het was een kort verblijf ( 1 nacht ) De service was prima.

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2015

    7,5
    het ontbijt en de service ( afgesloten fietsenstalling )
    • Vakantiereis
    • Stel

    het ontbijt en de service ( afgesloten fietsenstalling )

  • Beoordeeld op: 12 juni 2015

    8,8
    Dat we het geluk hadden dat het rustig was in het hotel en...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Helemaal niets.

    Dat we het geluk hadden dat het rustig was in het hotel en personeel ontspannen kon werken.

  • Beoordeeld op: 2 juni 2015

    5,4
    Ligt midden in centrum
    • Vakantiereis
    • Stel

    Basic kamer

    Ligt midden in centrum

  • Beoordeeld op: 31 mei 2015

    7,5
    grote kamer
    • Gezin met oudere kinderen

    de indeling van het hotel

    grote kamer

  • Beoordeeld op: 31 mei 2015

    8,3
    dat het hotel midden in het centrum staat en dat het héél...
    • Vakantiereis
    • Groep

    niets

    dat het hotel midden in het centrum staat en dat het héél erg rustig was

  • Beoordeeld op: 17 mei 2015

    8,8
    Prachtige familiekamer met 2 X 2 persoonskamer met 1...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Prachtige familiekamer met 2 X 2 persoonskamer met 1 centrale badkamer. Ontbijt was perfect Parking voor dag en nacht voor slechts 4.00 EURO.

  • Beoordeeld op: 10 mei 2015

    7,5
    de 4 persoonskamer was zeer ruim en comfortabel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niet echt een minpunt maar de badkamer was een behoorlijk oud.

    de 4 persoonskamer was zeer ruim en comfortabel.

Er zijn ook 12 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: