Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Villa am Park Deze classificatie laat zien hoe de accommodatie vergeleken kan worden met de industriestandaard wat betreft prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Het is gebaseerd op zelf-evaluatie door de accommodatie. Gebruik deze classificatie om uw verblijf te kiezen!

Kogelweg 8, 83646 Bad Tölz, Duitsland

#15 van de 15 hotels in Bad Tölz

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 269 beoordelingen over dit hotel

6,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,9

  • Comfort

    5,7

  • Locatie

    6,9

  • Faciliteiten

    5,7

  • Personeel

    6,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,2

  • Gratis WiFi

    5,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 5

  • Beoordeeld op: 15 juli 2018

    2,5
    een dikke nul
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    zie hierboven

    Ontvangen als boeren, niks voorzien voor onze kleine. vuile zetel. parking ??? goed gelachen. Voor ons nooit meer in dat hotel. Wat betreft onze beoordeling : een dikke nul

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 19 december 2017

    9,6
    Goede prijs/kwaliteit verhouding. Prachtige omgeving.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Een rusthuis voor herstellende ouderlingen is niet mijn geplande vakantieomgeving. Bij het ontbijt werden mijn toastsneetjes gepickt door een vermoedelijk dementerende bewoner. De ontbijtserveerster deed haar job niet zo graag had ik de indruk. In de kamer moet je altijd opletten...naast elke lichtschakelaar, wc en bad, is er een paniekknop of een trektouwtje voor hulp van de verpleegster. Mocht ik hulpbehoevend zijn, ik zou daar wel willen wonen.

    Villa in het Park was wegens verbouwingen gesloten. We hebben kunnen overnachten in het "bijbehorende" FRISIA pension. Een groot pension van 4 verdiepingen voor herstellende ouderlingen. Accommodatie en ontbijt is zeer goed. In de receptie staat een verpleegster!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2017

    4,6
    De bergen zijn het hoogtepunt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vier nachten opstaan met verschrikkelijke rugpijn wegens een kussen en een matras dat helemaal doorzakte. In de villa is niemand aanwezig buiten de gasten. Bij het inchecken werd de sleutel overhandigd en dat was het. Geen info niks. Voor vragen moet je naar het bijzijnde hotel waar de nachtzuster als receptioniste handelt en zij veel te veel aan haar hoofd heeft waardoor ze niet behulpzaam is. De sleutel van de kamer paste ook op de inkom deur van het hotel, de deur van de villa, de nachtingang... dus de kans dat iedere gast dezelfde sleutel heeft is groot. Het kamermeisje heeft deze vier nachten niets aangeraakt buiten de laatste avond de bedden opgemaakt, niet ververst. De handdoeken werden niet vervangen omdat het niet de bedoeling was dat we elke dag nieuwe kregen. Geen probleem geweest als er een douche gordijn bij het bad was. Elke douchebeurt veranderde de badkamer in een zwembad. De enige optie waren de handdoeken op de grond. Maar je krijgt wel geen nieuwe. Geen internet ook al staat dat in de beschrijving. Geen zeep, shampoo maar dit nemen wij gelukkig standaard mee. Als je graag om zes uur in de ochtend wakker wordt van het zonlicht dan zijn de gordijnen positief. Slaap je graag uit, dan heb je pech. Parking is op goed geluk want ze hebben er maar vier. De rest is voorbehouden voor de gasten van het kuurhotel. Het centrum is niet ver weg maar af en toe loop je bergaf maar de andere keer dan bergop. Goed voor de conditie, dat wel. Bad Tölz... tot volgend jaar. Villa am Park... tot nooit meer.

    Grote kamer. De omgeving, de uitzichten en de mensen maakten het een aangenaam verblijf. Wij komen zeker terug naar Bad Tölz alleen niet meer bij Villa am Park. Wil je graag uitrusten, genieten van het kuuroord dan boek hun kuurhotel en niet de villa. Overdekte parkeergarage in het centrum was €0,40 het uur!!! Amai.. zeggen ze bij ons.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 6 december 2016

    5,0
    Matig tot slecht géén aanrader.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Ontbijt matig, Hygiëne was slecht smerige toiletbril. Dit was een soort Kuuroord dames en heren met badjassen over de gang en na 22.30 centrale deur op slot. Ongeschikt voor zakenreizigers.

    weinig

    Verbleven in november 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2015

    5,8
    Het koud en warm stromend water.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Het koud en warm stromend water. Op de wastafel weinig water uit de kraan en de douche matig water. WiFi zou ook handig zijn.

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 5

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: