Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Pension Absolut Berlin Deze classificatie laat zien hoe de accommodatie vergeleken kan worden met de industriestandaard wat betreft prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Het is gebaseerd op zelf-evaluatie door de accommodatie. Gebruik deze classificatie om uw verblijf te kiezen!

Erich-Weinert-Straße 26, 10439 Berlijn, Duitsland

#15 van de 107 B&B's en herbergen in Berlijn

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 686 beoordelingen over dit hotel

8,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,9

  • Comfort

    8,1

  • Locatie

    8,8

  • Faciliteiten

    8,1

  • Personeel

    8,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,3

  • Gratis WiFi

    8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 26

  • Beoordeeld op: 26 januari 2018

    7,9
    Prima pension voor een citytrip.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer Eco
    • Verbleef 2 nachten

    Hoewel de badkamer mooi en schoon was had de douche een drukknop die je steeds moet indrukken. Dit was niet zo fijn.

    Het pension ligt in een rustige straat. Wij hadden een prima kamer op de begane grond. De kamer was schoon en licht. Het personeel was heel erg aardig en we konden eerder inchecken. Ook waren er rolluiken waardoor we geen last hadden van eventueel licht of lawaai van de straat.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 18 november 2017

    5,8
    Prima kamer en gebruik van gezamenlijke keuken was oké
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De service had beter gekund(steeds handdoeken te weinig) en je gaat geen werkzaamheden op de kamer uitvoeren als deze verhuurd is! Dat hoort niet vinden wij.

    De rust en het bed was prima!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 14 juli 2017

    9,2
    Mooi, rustig, ruim, en schoon hotel zonder ontbijt en niet altijd iemand bij de balie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer Eco
    • Verbleef 3 nachten

    De ochtend van de dag dat we zouden inchecken kregen we een email met het paswoord om binnen te komen omdat er niemand bij de receptie zou zijn. Geen probleem voor ons, we ontvingen de email op tijd en hadden internet, maar er stonden verschillende gasten voor de deur die de email niet hadden ontvangen en niet naar binnen konden.

    De privacy, en de rust in de omgeving. Loopafstand naar de barren en restaurants aan de Eberswalder strasse.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 16 mei 2017

    7,9
    De locatie is super.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer Eco
    • Verbleef 3 nachten

    Er waren niet heel veel voorzieningen. De kamer had twee ramen aan de straatkant maar gelukkig viel het lawaai mee.

    De locatie is super. Kamers schoon en gezellig.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 16 april 2017

    5,8
    Grote kamer in leuke buurt, maar duur.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer Eco
    • Verbleef 2 nachten

    - 2,5u voor het inchecken kreeg ik een telefoontje (achteraf bleek het Pension Absolut Berlin te zijn) en daarna een mailtje met de code van de voordeur en kamerdeur want er zou niemand aanwezig zijn om ons welkom te heten. Toevallig keek ik mijn mails nog na, wat uitzonderlijk is als ik reeds onderweg ben. - Het ingeven van de code van de voordeur is zichtbaar voor buren en voorbijgangers want het paneel hangt erg hoog en is daardoor moeilijk af te schermen. Dat geeft geen veilig gevoel aangezien de code voor de kamer dezelfde is als deze voor de voordeur. - Sierkussens waren vuil. - Het gemeenschappelijke keukentje bevat geen koelkast en geen kookplaat. - De gordijnen waren niet groot genoeg om het volledige raam te bedekken. Op het gelijkvloers waar constant mensen langs wandelen is dat niet zo leuk. Je kan de rolluiken natuurlijk wel dichthouden als je geen inkijk wenst, maar aangenaam is dat niet overdag. - Het bed had een waterbed-effect: het golfde veel als de andere persoon zich omdraaide. - De douche springt telkens af na 30 seconden, wat een campinggevoel geeft (misschien is dit eigen aan de eco-kamer?) - Bij aankomst lagen er twee grote handdoeken per persoon klaar en een handdoekje voor op de grond. We lazen op de info op de deur dat als je je handdoeken wilt laten vervangen, dat 2,5 euro kost. Voor 2 nachten hoef ik geen nieuwe handdoeken, maar het voelt wel erg 'hostel' aan op deze manier. (Het handdoekje voor op de grond werd wel dagelijks vervangen.) - Hoge prijs naargelang de faciliteiten (geen koelkast).

    - Leuke omgeving. - Dichtbij het openbaar vervoer. - Nieuwe badkamer (eco-kamer). - Kamer had een grote oppervlakte. - Aanwezigheid rolluiken. - Hoge plafonds en oude houten vloer geven een leuke uitstraling. - Kamer was proper (op de sierkussens na).

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 16 februari 2017

    4,6
    Ik zou er niet meer teruggaan
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer Eco
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechte kussens, doorslapen matras en de muren waren net karton: Konden de tv van de buren horen. Ook lawaai vanop straat was ongelofelijk luid te horen in de kamer. Bedlinnen niet ververst en dit terwijl we er 4 nachten verbleven hebben. Handdoeken werden ook maar 1x vervangen. De WiFi was een algemene hotspot dus niet beschermd. Geen champoo of zeep voorhanden. Superkleine tv met quasi enkel Duitse kanalen.

    De grootte van de kamer en de douche.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 20 november 2016

    9,2
    Schoon simpel en vriendelijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De temperatuur van de douche is wel afhankelijk of andere mensen ook douchen.

    Voor mensen die alleen overnachting nodig hebben in Berlijn is dit een goede optie. Je moet drie badkamers delen met zeven andere kamers, maar als je daar geen probleem mee hebt, dan zijn deze ruime kamers de prijs zeker waard.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 16 november 2016

    8,8
    Goed pension op goede locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Kamers zijn wel wat gehorig en omdat de badkamers worden gedeeld kun je daar in de ochtend nog wel last van hebben.

    Leuk pension in een erg leuke wijk in Berlijn. Veel leuke winkeltjes en restaurantjes op korte afstand en ook het OV makkelijk te bereiken. Kamer is prima in orde, zeer schoon. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 14 oktober 2016

    8,8
    Gezellig!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kussens zijn heel erg zacht waardoor wij pijn in onze nek hadden na het slapen. Een minpuntje: pas bij 4 nachten of meer worden de handdoeken gewisseld. Dit kan echt beter!!!

    Er is geen ontbijt beschikbaar, maar op de hoek zit een heerlijk restaurant genaamd Spreegold met heel veel ontbijt keuze. De kamers zijn gezellig ingericht en de locatie is dichtbij een metro en trein. Alles is netjes en schoon, ook de gedeelde badkamers

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 30 september 2016

    9,6
    Een echte aanrader!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer Eco
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prachtig pension met eigen ingang. Wij hadden een kamer met badkamer wat helemaal perfect was en hip gestyled.er zijn ook kamers met gedeelde badkamers dus even opletten wat je boekt.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 20 september 2018

    7,1
    Goede badkamer
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vloerbedekking was vol vlekken en de kamer maakte een smoezelige indruk

    Goede badkamer

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 4 januari 2018

    8,3
    Top
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verhouding prijs/kwaliteit is heel goed Zeer net !

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 11 december 2017

    10
    Fantastisch
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Suite
    • Verbleef 3 nachten

    Niets

    Voor de tweede keer geweest! Gewoon super mooie pension, fijn personeel en rustige locatie.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 23 november 2017

    7,1
    Prima verblijf, dicht bij winkelcentrum en metro. Prima prijs kwaliteit verhouding.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer Eco
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was schoon en ruim, de buurt is rustig s avonds.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2017

    8,8
    Citytrip Berlijn met vriendin en 2 tiener kids
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Herrie van de deuren en geluid in gang van andere gasten.

    Leuke inrichting van kamers en verblijf. Loopafstand van parkeergarage en metrostation.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 5 februari 2017

    7,5
    Goede basic plek om te verblijven!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Fijne en originele manier met de pincodes! Schoon, ruim, goede locatie.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 31 januari 2017

    8,3
    Mooie kamer en badkamer, confortabel bed, rustige straat,...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer Eco
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geluidshinder van de gang en de voordeur.

    Mooie kamer en badkamer, confortabel bed, rustige straat, maar vlakbij metro halte, winkels en restaurants

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 14 november 2016

    7,5
    centraal gelegen accomodatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    oppervlakte kamer

    centrale ligging

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 2 november 2016

    7,5
    Goede prijs kwaliteit, leuke buurt!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer Eco
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer kon niet volledig donker gemaakt worden. De gordijnen laten nog veel licht door.

    Goede prijs kwaliteit, leuke buurt!

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2016

    7,9
    Prima locatie, dichtbij U bahn, netjes en goed geregeld
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    WiFi verbinding

    Prima locatie, dichtbij U bahn, netjes en goed geregeld

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 25 juni 2015

    8,3
    De kamer was heel mooi, badkamers waren ruim, paktisch...
    • Vakantiereis
    • Stel

    We kregen de code van de deur via een email toegestuurd en het duurde 2 dagen voordat we de eigenaar/personeer zagen. In principe niet zo heel erg maar ik vond dit wel vreemd!

    De kamer was heel mooi, badkamers waren ruim, paktisch ingericht en schoon. Vlak bij liggen de S en U Bahn in verschillende richtingen dus je bent snel bij verschillende bezienswaaridigheden. In de buurt liggen een paar eettentjes (waaronder een klein bakkertje met uigebreid heerlijk ontbijt voor 3,50) en een winkelcentrum met ruime openingstijden

  • Beoordeeld op: 26 mei 2015

    8,8
    Prima locatie, veel leuke winkels en restaurantjes in de...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Wij hadden twee kamers gehuurd die onderling verschilden in kwaliteit voor dezelfde prijs, dit was minder.

    Prima locatie, veel leuke winkels en restaurantjes in de buurt, rustig gelegen

  • Beoordeeld op: 23 maart 2016

    9,6
    Alles was schoon en de kamers waren gezellig ingericht!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Iets meer een zithoekje had leuk geweest.

    Alles was schoon en de kamers waren gezellig ingericht!

  • Beoordeeld op: 15 februari 2016

    9,6
    De ontvangst was erg hartelijk, de kamer en de badkamer zeer...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De ontvangst was erg hartelijk, de kamer en de badkamer zeer proper en groot. De ligging was voor ons top!

  • Beoordeeld op: 15 september 2015

    7,1
    Nette 1persoonskamer in leuke buurt.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Nette 1persoonskamer in leuke buurt.

  • Beoordeeld op: 9 januari 2015

    7,5
    Alles, zeker de vrijheid met Keycode en de metrolijn U2,...
    • Vakantiereis
    • Groep

    1 dag regen

    Alles, zeker de vrijheid met Keycode en de metrolijn U2, deze dwars door Berlijn gaat

Er zijn ook 8 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 26

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Pension Absolut Berlin

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: