Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Gästehaus am Sonnenhof

Sonnenhof 4, 88079 Kressbronn am Bodensee, Duitsland

#5 van de 16 hotels in Kressbronn am Bodensee

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 807 beoordelingen over dit hotel

8,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,9

  • Comfort

    8,1

  • Locatie

    8,9

  • Faciliteiten

    8,2

  • Personeel

    8,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,3

  • Gratis WiFi

    8,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 38

  • Beoordeeld op: 14 juni 2018

    8,8
    Heerlijk ontbijt met alles wat je maar kunt bedenken van...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Airco op de kamer was wel prettig geweest, en de koffie bij het ontbijt wat niet lekker.

    Heerlijk ontbijt met alles wat je maar kunt bedenken van vers tot zoet was aanwezig.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 1 mei 2018

    8,3
    Zeker een meevaller voor een paar dagen voor wie rust opzoekt en prachtig landschap.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten

    Het onthaal aan de balie was eerder kil. Regio wel wat te geïsoleerd naar mijn smaak.

    Het ontbijt was heerlijk, bijzonder uitgebreid, het zicht vanuit de ontbijt- tevens restaurantruimte- was geweldig en wanneer het ontbijt op het terras kon genut worden, helemaal 'waaaw'!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 25 september 2017

    10
    Fantastisch
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was prima! Het terras bij het hotel heeft een geweldig uitzicht over de Bodensee. Heerlijk om hier te ontbijten en dineren. Het ontbijt was super! Wat een keuze! Je kunt 's-avonds ook heerlijk eten. Goede kwaliteit en weer dat prachtige uitzicht. Het personeel was ook heel goed. Dit hotel is echt een aanrader.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 15 september 2017

    5,8
    Het restaurant was perfect, Bodensee prachtig
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik had dit hotel gekozen omdat ik graag aan de Bodensee wilde logeren. Dan wordt ik in een bijgebouw achteraf gestopt. slecht wifi (eigenlijk niet). Voor het gebruik van zwembad moet je 20 euro betalen als gast,hetgeen ik echt schandalig vind). Dames achter receptie bij aankomst spraken hoegenaamd geen Engels,

    Zeer schoon. Goed restaurant Mooi hoofdgebouw

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 7 september 2017

    10
    Zou het iedereen aanraden
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douche te klein.

    Het ontbijt was super uitgebreid, heerlijk. Diner ook smaakvol.Bediening correct en vriendelijk. Uizicht mooi, van bijgelgen hotel was uitzicht en terras prachtig. Douche in gastehaus erg klein en sober. Alles schoon.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    9,6
    Verblijf was uitstekend.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten

    De prijzen voor het avondeten en de dranken lagen vrij hoog. We hebben dus enkel ontbijt genomen in het hotel (andere maaltijden en dranken in het dorp).

    Ontbijt was op en top in orde. Kamer zeer goed en hygiënisch. Badkamer te klein (met toilet naast de douche).

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 1 juli 2017

    8,8
    Geweldig mooi, luxe hotel met super fietspaden dichtbij.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    De badkamer is piepklein. Het gemis van ventilatie, airco op de kamer

    De locatie van het hotel op een heuvel met een wandelpad naar het prive stukje ligweide direct aan het water. Het terras met het uitzicht op de Bodensee; het ontbijt wat hier geserveerd werd was uitmuntend. De zeer goede, grote bedden in een ruime kamer.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 26 juni 2017

    8,8
    Super leuk,mooi hotel en vriendelijk personeel
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat er geen airco was op de kamer,extreem warm weer toen we er waren

    Zeer mooie locatie ,zeer goed restaurant ,vriendelijk personeel. Hondvriendelijk 🐾Alleen jammer dat er geen airco op de kamer was met het extreem warm weer😰 Besluit super leuk hotel 😄

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 4 juni 2017

    10
    Het ontbijt was super.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets veel tegen. Door het warme weer was de kamer ook warm, maar door de balkon open te zetten was dat gauw verholpen

    Het ontbijt was super. Heel uitgebruid ontbijtbuffet, zeer luxe. Het uitzicht was schitterend. Hotel gunstig net buiten het dorp gelegen, waardoor je niet uit de drukte bent. Hotel beschikt over prive strand, 10 minuten lopen. Het is aan te raden fietsen te huren. Kan bij het hotel, maar in het dorp zelf kan je ook ebikes huren.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 19 mei 2017

    6,7
    OK voor doorreis maar niet echt een aanrader, behalve dan voor het ontbijt dat uitzonderlijk is
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het hoofdgebouw is duidelijk een 4* hotel terwijl de andere gebouwen amper 3* en qua douchekamer 2* bereiken. De kamer is klein en biedt te weinig bergruimte voor bagage; Te weinig parkingruimte. We kwamen toe om 19u30 en alle plaatsen dicht bij accommodatie waren benomen.

    De ligging aan de Bodensee, met ligweide tot aan het meer. Ook prachtig zicht op meer en bergen. Het ontbijt is fenomenaal uitgebreid en lekker.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 26 februari 2017

    10
    Zeer goed hotel
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Nog nooit zo'n uitgebreid ontbijtaanbod meegemaakt. Prima hotel op doorreis naar Oostenrijk. Makkelijk te bereiken vanaf de snelweg. Schitterend uitzicht, mooie moderne kamers en heel schoon. Tip na een lange autorit, maak vanaf het hotel een wandeling door de wijngaarden naar de oever van de Bodensee. Er zit in het dorp een Pizzeria waar je goedkoop en heerlijk kunt eten!

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 17 september 2016

    8,3
    We waren er maar 1 nachtje.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Je hoorde de straat van in de vallei wel

    We waren er maar 1 nachtje. De kamer is prima in orde, goede bedden. Voor het ontbijt moesten we wandelen naar het hoofdvogel : dat was meer dan moeite waard ! Lekker, een groot aanbod, erg orgineel vb gembersap voor in de thee mmmm. Vanaf het terras heb je een zeer mooi zicht

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2016

    9,6
    Dineren met fantastisch uitzicht
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    We verbleven in het bijgebouw van de Sonnenhof. Dat is prima in orde. Het enige minpuntje (voor een ander misschien een plus..) was de slechte wifi-ontvangst in de kamer. Voor een goed signaal moest je in de gang gaan staan.

    Locatie aan de de Bodensee is prachtig, zeker als je uitstekend kunt dineren op het terras met uitzicht op het meer.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 28 juli 2016

    7,5
    De locatie is prachtig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen WiFi in gastehaus. Geen airco of ventilator aanwezig dus warm in de nacht.

    De locatie is prachtig. Mooi gelegen op een berg met prachtig uitzicht op het meer. Perfect ontbijt.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 31 mei 2018

    10
    Geweldig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Alles

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 25 februari 2018

    7,5
    Op doorreis last minite nog kunnen boeken
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen idee

    Ontbijt uitstekend

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 5 december 2017

    7,9
    Zeer uitgebreid ontbijt, mooie kamer, badkamer wat aan de...
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer mag groter

    Zeer uitgebreid ontbijt, mooie kamer, badkamer wat aan de kleine kant.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    7,9
    ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    diner

    ontbijt

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2017

    8,3
    Ontbijt en kamers was uitstekend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten

    Ontbijt en kamers was uitstekend

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 30 juli 2017

    9,6
    Uitmuntend ontbijt, prachtig terras met uitzicht over de...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Uitmuntend ontbijt, prachtig terras met uitzicht over de omgeving

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 19 februari 2017

    10
    Heerlijk
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Kamers super ontbijt heerlijk mooie omgeving

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2016

    10
    De aanrader aan de Bodensee
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helemaal niets

    Kamer top. Ontbijt super uitgebreid. Restaurant van hoge kwaliteit

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2016

    6,3
    ontbijt was zeer goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten

    de badkamer was veel te klein voor 2 personen er was amper plaats voor 1 persoon

    ontbijt was zeer goed

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2016

    9,6
    Verblijf in gasthof Sonnenhof was super! Mooie ligging, nette kamer en een heerlijk ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten

    Niets.

    Een heerlijk ontbijt met zicht op het meer om de dag te beginnen, super!

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 16 januari 2016

    9,2
    Locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Onaangename atmosfeer in kamer. Warm en droog. Avondeten was slecht en duur. Ze wilden mij laten betalen voor een glas kraanwater. Werd na aandringen v.d rekening afgehaald.

    Locatie. Ruime kamers met balkon en mooi uitzicht. Hond welkom. €15 Fantastisch ontbijt. Prijs in laagseizoen €79

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2015

    7,1
    Hotelaccomodatie, incl welness, maar heb er geen gebruik...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Prijs, ondanks de goede kwaliteit. Afstand tot aan het meer .

    Hotelaccomodatie, incl welness, maar heb er geen gebruik kunnen van maken wegens te korte periode. Het ontbijt buffet was subliem.

  • Beoordeeld op: 8 september 2015

    10
    Vriendelijk personeel en fantastisch uitgebreid...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Drankautomaat in Gasthaus niet tijdig aangevuld.

    Vriendelijk personeel en fantastisch uitgebreid ontbijtbuffet. De omgeving en het uitzicht is prachtig.

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2015

    9,6
    Een mooi hotel op een nog mooiere locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De dag dat wij er waren was het erg warm en dan had een airco wel erg prettig geweest.

    Een mooi hotel op een nog mooiere locatie. Tijdens het ontbijt kijk je vanaf een heuvel uit over de Bodensee. Als je net als wij het geluk hebt dat het mooi weer is kun je genieten van het uitzicht en het meest complete ontbijt dat we ooit hebben gezien. Het hotel heeft een zwembad en uitstekende fitness voorzieningen. Eigenlijk was de ene nacht die wij er geboekt hadden te kort om daar goed van te genieten.

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2015

    10
    Wat een verrassende plek, we namen meteen plaats op het...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Bij aankomst in onze kamer bleken er geen handdoeken te zijn, maar met veel excuses werd dat snel geregeld!

    Wat een verrassende plek, we namen meteen plaats op het zonnige terras voor een drankje. Het menu stond ons aan, dus we aten ook heerlijk

  • Beoordeeld op: 11 juli 2015

    8,3
    de service en vriendelijkheid van het personeel en de...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Doucheruimte erg smal en klein. Het was ontzettend warm weer en daar een airco op zijn plaats geweest. Het was te warm en te heet op de kamer.

    de service en vriendelijkheid van het personeel en de ligging van hotel.

  • Beoordeeld op: 18 maart 2016

    8,3
    Uitgebreid gevarieerd ontbijt met veel verse streekproducten.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Uitgebreid gevarieerd ontbijt met veel verse streekproducten. Rustige sfeer. Goed restaurant met verse producten.

  • Beoordeeld op: 28 februari 2016

    9,6
    Super uitzicht tijdens het ontbijt over de bodensee.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Super uitzicht tijdens het ontbijt over de bodensee. Ontbijt was uitstekend.Goed aan te rijden vanaf de A96. Voldoende parkeer ruimte.

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2015

    9,6
    Het ontbijt was super en vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen tegenvallers

    Het ontbijt was super en vriendelijk personeel

  • Beoordeeld op: 29 juli 2015

    9,2
    De ligging en verzorging, ontbijt en schoonmaak kamer
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kosten van hond € 15,- per dag. staat weinig tegenover.

    De ligging en verzorging, ontbijt en schoonmaak kamer

  • Beoordeeld op: 20 juni 2015

    9,6
    - Zeer goed en uitgebreide fitness-mogelijkheden
    • Vakantiereis
    • Groep

    - De kamer (in Haus Konstanz) was erg klein

    - Zeer goed en uitgebreide fitness-mogelijkheden - Heel netjes - Ruime parkeermogelijkheid

  • Beoordeeld op: 15 juni 2015

    9,5
    Ligging en uitzicht vanuit terras waren schitterend.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Afmetingen douche en hele badkamer

    Ligging en uitzicht vanuit terras waren schitterend. Goede voorzieningen voor fietsers.

  • Beoordeeld op: 31 mei 2015

    9,2
    rust en prachtig uitzicht
    • Vakantiereis
    • Stel

    duur restaurant

    rust en prachtig uitzicht

  • Beoordeeld op: 1 maart 2015

    10
    Ontbijt en bed
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Avondeten. Het duurde te lang en de prijs vonden wij te hoog voor de kwaliteit

    Ontbijt en bed

Er zijn ook 15 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 38

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: