Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Pension Elmenhorst Deze classificatie laat zien hoe de accommodatie vergeleken kan worden met de industriestandaard wat betreft prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Het is gebaseerd op zelf-evaluatie door de accommodatie. Gebruik deze classificatie om uw verblijf te kiezen!

Hauptstraße 84, 18107 Rostock, Duitsland

#11 van de 14 B&B's en herbergen in Rostock

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 591 beoordelingen over dit hotel

7,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,2

  • Comfort

    7

  • Locatie

    7,6

  • Faciliteiten

    7,3

  • Personeel

    8,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Gratis WiFi

    7,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 8

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2017

    6,7
    Mooie omgeving, goed onderkomen voor enkele dagen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    De begeleiding bij het ontbijt, we moesten zoeken naar de theepot met heet water en het duurde even voor we iemand konden vinden, alles was wel aanwezig maar wij vonden het te klein en te kneuterig. We hebben het daarom ook bij 1x gehouden. Ook de controle op de kamers viel ons tegen. 2 dagen lagen onze natte handdoeken op de vloer en werden niet meegenomen. We moesten de laatste avond zelfs bellen dat we geen schone handdoeken meer hadden, ze waren die dag helemaal niet op onze kamer geweest. Ze hingen toen wel s'morgens aan de deurkruk.

    De ligging, dicht bij het strand en Warnemunde, honden welkom en gratis Wifi

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 8 september 2018

    7,5
    Eenvoudig schoon en netjes
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Fietsverhuur, slechte fietsen

    Ontbijt was goed.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 8 september 2018

    7,5
    aangenaam verblijf het was maar voor 1 nacht
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    Rustige Kamer, lekker ontbijt, privaat parking, gratis wifi

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2018

    6,7
    Ok
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We wisten niet hoe we binnen moesten komen, er was geen receptie

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2018

    7,9
    kamer is ruim
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    de ontbijtkamer is aan de krappe kant

    kamer is ruim speeltuintje voor de jonge kinderen met klimrek, zandbak, loopwagens en fietsjes goed ontbijt

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 29 april 2018

    8,3
    Netjes
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slecht internet(geen)

    Rustige lokatie.net opgeleverd appaertement

    Verbleven in april 2018

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 2 mei 2016

    7,9
    Prijs/Kwaliteitverhouding.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Wegens omstandigheden hadden we een kamer geannuleerd, binnen de periode om dit gratis te doen. Eigenaar vond het nodig ons toch deze kamer te willen aanrekenen. Gelukkig was het personeel heel behulpzaam met dit probleem.

    Prijs/Kwaliteitverhouding. Prima kamer voor niet veel geld.

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2015

    7,5
    grote kamer, stil en schoon
    • Vakantiereis
    • Stel

    openingstijden receptie waren niet zoals aangegeven. Telefonisch opgelost

    grote kamer, stil en schoon

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 8

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: