Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Pension Jägerhaus

Lonvitz 15, 18581 Putbus, Duitsland

#13 van de 29 hotels in Putbus

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 139 beoordelingen over dit hotel

8,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,8

  • Comfort

    7,6

  • Locatie

    7,7

  • Faciliteiten

    7,8

  • Personeel

    8,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,6

  • Gratis WiFi

    9,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 8

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2017

    10
    een heerlijk rustig plekje , op loopafstand van de zee en...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    een heerlijk rustig plekje , op loopafstand van de zee en leuke restaurants. 20 minuten door de velden lopen. een eenvoudig huis , veel kamers. Een uitgebreid ontbijt met aandacht bereid. Vriendelijke gastvrouwen.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    7,5
    We hebben fijn kunnen fietsen in de omgeving van het pension.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een gemakkelijke stoel om in je kamer op te zitten.

    Het ontbijt was goed, maar de ruimte waar het ontbijt was, was erg klein. We konden ook buiten zitten. De gastvrouw gaf veel informatie over dingen die we konden doen in de omgeving.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 20 september 2016

    8,3
    ruim tevreden
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten

    De douche was minder, die mag een opknapbeurt hebben. Ter info: Putbus ligt kwa auto kilometers niet ver van Binz, maar deze weg is met de fiets eigenlijk niet te doen. Het is een 80 km weg, waar men wel mag fietsen en sommige stukken van de weg zijn slecht. Met de fiets ben je via een HELE MOOIE route toch wel anderhalf uur onderweg. Het is maar dat je het weet.

    De behulpzaamheid van de vrouw des huizes. De comfort kamer is ruim en schoon. Het ontbijt was ok. Ter info: Neem een zaklamp mee, voor als je 's avonds te voet (20 min) naar het restaurant wilt. Je loopt namelijk door een weiland. Er is geen voetpad naar het dorp/ stad. Voor mensen die van rust houden, is dit een ideale plek. Voor mensen die 's avonds uit willen, die kunnen beter naar Binz of Sellin gaan. Maar daar hangt natuurlijk een ander prijskaartje aan. Mensen die van fietsen of wandelen houden, vinden het hier vast fijn. Anders ben je genoodzaakt de auto te nemen, want alles ligt op een afstandje van het pension.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 28 juni 2018

    8,3
    Heerlijk genoten van het eiland Rügen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    De keurige verzorging van het ontbijt

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2016

    7,1
    prima pension.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    bedden zijn erg hard!!

    prima pension. op loopafstand van zee!

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 1 juli 2015

    7,9
    Het ontbijt was voldoende.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wat ver weg van restaurants Dakramen konden 's nachts niet open blijven omdat het bed en televisie eronder stonden. Bij regenbui zou alles nat regenen.

    Het ontbijt was voldoende. WiFi werkte goed

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2015

    7,9
    Tuin met ligstoelen en wifi
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wifi was niet altijd sterk genoeg.

    Tuin met ligstoelen en wifi

  • Beoordeeld op: 30 juni 2015

    8,8
    Alles.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Een te kleine ontbijtkamer voor het aantal gasten die aanwezig waren.

    Alles. Netjes, schoon en goed ontbijt.

Resultaat 1 - 8

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: