Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Pension Schweizerhaus Garni Deze classificatie laat zien hoe de accommodatie vergeleken kan worden met de industriestandaard wat betreft prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Het is gebaseerd op zelf-evaluatie door de accommodatie. Gebruik deze classificatie om uw verblijf te kiezen!

Weyarnerstr. 8, 83629 Weyarn, Duitsland

#1 van de 3 hotels in Weyarn

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1563 beoordelingen over dit hotel

9,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,7

  • Comfort

    9,2

  • Locatie

    9

  • Faciliteiten

    9

  • Personeel

    9,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,9

  • Gratis WiFi

    9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 13 juli 2018

    9,6
    Zeer goed hotel voor overnachting op doorreis.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt wel erg duur en wordt elk jaar duurder. . Geen airco op de kamer wat wel nodig is als het warm is.

    De ligging is heel goed en mooi. Ontbijt heel goed. Kamer ruim en gezellig. Sanitair prima in orde.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 12 juli 2018

    9,6
    Prima!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    -

    Lag niet ver van de snelweg wat prettig is op doorreis, was zeer schoon en ruim (familiekamer). Personeel zeer vriendelijk. In het dorpje kun je goed eten, veel eetgelegenheden. Aanrader!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 6 juli 2018

    9,6
    Ideaal verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen opmerkingen, goed bed, goed ontbijt. Tip top.

    Was meer een slaap plaats op doorreis. Dus late aankomst en vroeg vertrek. Maar ideaal gelegen, dicht bij de autosnelweg.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 28 juni 2018

    8,8
    Prima tussenstop ,ruime kamer ,zeer proper ,uitstekend ontbijt .
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Spijtig dat de bar dicht was op maandag en dinsdag ,terwijl de 2 gasthofen om s.avonds iets te eten ook gesloten waren op ma en di .

    Een ideale tussenstop op weg nr vakantie !

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 29 april 2018

    9,2
    Ideaal hotel om met je gezin te overnachten tijdens een lange rit
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    - geen info over nabijgelegen restaurants aan de receptie - verouderd interieur

    - zeer ruime familiekamer met uitstekende bedden en corresponderende kinderkamer - uitgebreid ontbijtbuffet met aandacht voor mensen met coeliakie

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 19 maart 2018

    10
    De perfecte plek voor een overnachting op doorreis!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets

    Top plek naast de snelweg! Uitstekend ontbijt, goede kamers en heel goede prijs/kwaliteitverhouding. Nu al voor de derde keer bezocht op doorreis naar Oostenrijk en Kroatie. Ik blijf terugkomen!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 11 maart 2018

    8,0
    Lekker geslapen, net en schone badkamer en goed ontbijt,...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen contact gehad over de check in. Hoorde van andere collega's dat we op de dag zelf moesten bellen voor de late night check in. Deden we dat, vonden ze dat we te laat belde.. wel gewoon goed opgelost. Het liefst wil je dat zij zelf met deze informatie komen van te voren.

    Lekker geslapen, net en schone badkamer en goed ontbijt, veel keus.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 21 februari 2018

    9,6
    fantastisch ontbijt, uitstekende prijs/kwaliteitverhouding, zeergastvrij
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    gastvrijheid perfect verzorgd heerlijk ontbijt nette kamers, fraaie stijl uitstekende prijs/kwaliteit verhouding mogelijkheid laat aan te reizen

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 13 februari 2018

    9,6
    Super pension om de omgeving te bezoeken of op weg naar Oostenrijk
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slaapbank was erg hard/minder comfortabel

    Zeer ruime, schone en moderne kamer Zeer goed bed Uitstekend ontbijt Uitstekende locatie nabij A8 op weg naar Oostenrijk/Italië

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 11 februari 2018

    10
    TOP
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    Top! vriendelijk, behulpzaam, sfeer aangenaam, heerlijk ontbijt, schoon en goed bereikbaar. Familiekamer voor 2x2 personen met tussendeuren, gezamenlijke badkamer, prima.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 25 december 2017

    9,6
    Dicht bij snelweg.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was veel te warm in de kamer, waardoor ik slecht heb geslapen. Ramen open en radiator dicht hielp niet

    Dicht bij snelweg.uitstekende badkamer. Goede kamer. Prima ontbijt

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 21 september 2017

    7,9
    Zeer tevreden en gastvriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Na een reis van 800 km aangekomen om met je kinderen eerst te eten was niet mogelijk het restaurant zat die week dicht. Dit hadden jullie echt moeten vermelden tijdens de booking. Nu konden we weer in de auto stappen om bij een ander hotel te moeten eten.

    Ontbijt, speeltuin en de mooi ingerichte kamer.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 12 september 2017

    10
    Uitstekend! wij komen de volgende keer weer terug!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Wij miste op de kamer koffie/thee apparaat!

    De kamer was erg mooi, super schoon. Het ontbijt was ontzettend goed en heel veel keus! Personeel was ontzettend aardig! Dicht bij de rijksweg, ideaal voor doorreis naar Oostenrijk. Ook is er voor de kinderen is er een speeltuintje en groot grasveld!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 9 september 2017

    8,3
    Prima hotel op doorreis naar het zuiden
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Geen ruimte in het hotel waar ons kind even de energie kwijt kon na een lange reis. Doordat het de hele dag regende kon het speeltoestel in de tuin niet gebruikt worden.

    Goede ontvangst. Kamer was ruim, badkamer erg netjes. Ontbijt was goed verzorgd. Wij hebben hier overnacht op doorreis naar Kroatië. Hotel lag dichtbij de snelweg maar wel dusdanig ver dat je deze niet kon horen. Mooi speeltoestel in de tuin maar helaas door regen niet kunnen gebruiken

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 september 2017

    10
    Heerlijk pension wanneer je in de buurt van Munchen wilt overnachten!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt is een Bayerns feestje. Er is erg veel keus uit broodsoorten, yoghurts en 10 potten met muesli/gedroogd fruit enz voor erin. De kok bakt eitjes met verse groente (naar wens), gekookte eitjes, verse salades, kaasjes, vleeswaren. Verder is het personeel erg vriendelijk, spreken goed Engels. De kamers zijn super schoon, ruim en erg mooi en praktisch ingericht. Mooi uitzicht op de alpen, rustig gelegen.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 2 september 2017

    8,8
    Super verblijf zeer vriendelijk personeel en heerlijk ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    De accommodatie was super goed en de kamers heel netjes en groot. Onze tweeling van 2 heeft heerlijk buiten gespeeld in het speeltuintje terwijl wij genoten van een top ontbijt. We werden door het zeer vriendelijk personeel dichtbij het raam gezet zodat we onze kids konden zien.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    8,8
    heerlijke omgeving, rustig, na een lange reis.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    mogelijkheid om iets te eten op loopafstand.

    heerlijke omgeving, rustig, na een lange reis. Zalige tuin en speelplaats voor de kinderen. Excellent ontbijt met veel keuze. Grote, ruime kamers met alles wat je nodig hebt. Dit jaar : mogelijkheid om iets te drinken op het terras. Super.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2017

    7,5
    Met name de kamer en het ontbijt was super.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    'S avonds was er geen mogelijkheid tot het bestellen van een drankje of koffie. Ook op de kamer was geen waterkoker. Verder geen mogelijkheid tot vertier 's avonds.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2017

    8,3
    Heel fijn verblijf gehad met schone kamer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet heel goedkoop en er zit geen ontbijt bij de prijs inbegrepen en dat is nog 9 euro pp dus best duur. Geen avondeten verkrijgbaar hiervoor moet je in dorp zijn.

    Kamers ruim genoeg voor gezin en alles ziet er nog nieuw en schoon uit. Compleet met handdoeken en douchegel en ook föhn wat ophangt. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Omgeving heerlijk ruim en rustig. Ontbijt hoeft niet verplicht erbij te nemen want daar betaal je niet voor dus fijn als je vroeg weg wil dan kan dat gewoon. ( vanaf 7.00)

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2017

    8,3
    Proper, comfortabel en rustig gelegen hotel niet ver van de autostrade.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Kamers zijn met de aanwezige gordijnen niet volledig te verduisteren.

    Ontbijt was super en zeer uitgebreid. Propere en recente badkamer met inloopdouche.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2017

    7,5
    Prachtig verblijf...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het was voor ons de 5e keer dat we gebruik maakten van een overnachting in deze B&B. Het ontbijt is dan ook altijd voortreffelijk hier. Mooie ruime kamers, goed sanitair, mooie speeltuin voor de kinderen en als ouders kun je heerlijk even buiten zitten met een drankje erbij.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2017

    10
    Perfecte overnachting
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles. Mooie grote en schone kamer. Prima personeel en een heerlijk ontbijt. Een perfecte plek voor een tussenstop. Echt een aanrader, wat mij betreft een dikke 10

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2017

    10
    In een woord TOP!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    ?????? Eigenlijk niets

    Grote nette kamer. We zijn er op doorreis geweest met 2 volwassenen en 2 kinderen. Goede bedden. Goede douche gelegenheid in de eigen badkamer. Tevens grote TV aanwezig. Ontbijten is mogelijk. Dineren echter niet. Meer dan voldoende mogelijkheden in de nabije omgeving. Kortom TOP!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    5,4
    hotel zonder restaurant en niets te drinken na 18.00 muur. Lag helemaal in het buitengebied.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Openstelling bar tot maximaal 18.00 uur. Daarna niets meer te krijgen. Lag ver weg in het buitengebied waar niets te beleven viel. Enige mogelijkheid om een spelletje te doen was in de hal bij de receptie, waar men om 21.00 uur het licht uit kwam doen. Ik zal deze locatie niet meer boeken. Behoorlijke prijs en weinig te bieden.

    Het ontbijt was zeer goed; kamers waren goed.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2017

    10
    Fantastisch!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het enige nadeel dat wij kunnen bedenken is dat je maar tot 18.00 kan inschecken. We waren wat later, maar ook dat was na een telefoontje geen probleem.

    We verbleven met 3 personen op één kamer. Mooie kamer en badkamer en de bedden sliepen geweldig. Alles was heel schoon. 's Nachts was het heel rustig. Het ontbijt was fantastisch. Zou dit zeker opnieuw boeken.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2017

    10
    Mooie kamer, goed ontbijt, goede prijs-kwaliteitsverhouding.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht

    Klein puntje was dat ik een prullenbak miste op de kamer.

    Wij hebben dit hotel als doorgangshotel geboekt op onze reis naar Italië. Wij sliepen met onze 3 kinderen in een familiekamer. Mooi ruim en schoon. Het ontbijt was ook heerlijk met meer dan genoeg keuze. Er werd een eitje voor je gebakken zoals je het zelf wilde, daarnaast keuze uit verschillende broodsoorten, beleg, yoghurt, ontbijtgranen, fruit. Heerlijk!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    7,9
    Ruime, nieuwe en propere familiekamer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De parkeerplaatsen zijn tegen het huis, de kamer was op 1ste verdiep, dus met raam open hoor je vlakbij wagens parkeren.

    Ruime, nieuwe en propere familiekamer. Moderne badkamer. Gezellige ontbijtruimte, met een éénpansgerechtje van het huis.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    8,3
    Heerlijk pension voor onderweg
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kussens erg zacht en slap, maar voor een nachtke prima

    Zeer mooie en rustige omgeving. Schoon en netjes pension in de nabijheid van de A8. Ontbijt is prima en voldoende keus aan beleg en diverse soorten brood.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    8,8
    Modern en proper maar geen restaurant
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet echt iets te doen in de omgeving. Maar we waren bewust op doorreis, dus het geeft niet. Opgepast, enkel ontbijt, geen avondeten mogelijk.

    Modern en zeer proper hotel.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    7,9
    Prima overnachtingsplek voor verblijf of doorreis
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Misschien eeen kleinigheid...het stofzuigen onder het bed.

    Ruime kamers met gezellige inrichting. Was voor ons een goede overnschtingsplek op weg naar Kroatië. Niet ver van de snelweg en wel lekker rustig.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 29 juli 2017

    9,2
    Overnachting op weg naar Kroatië, zeer goede prijs-kwaliteit.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht

    Dunne kussens.

    Dicht bij autosnelweg, rustige en mooie omgeving, vriendelijke ontvangst, flexibele check-in uren, parking bij accommodatie, comfortabele ruime kamers, Wi-Fi, hygiënisch, geweldig en sfeervol ontbijt.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    10
    Zeer goed!
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Jammer dat we hier niet konden eten. Maar we werden wel doorverwezen naar een lekker restaurantje in de buurt!

    Ideaal om door te reizen. Heel proper! Leuke speeltuin voor kindjes, heel gezellig hotelletje!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    9,6
    De accomodatie was prima, het ontbijt was fantastisch en de...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Niets

    De accomodatie was prima, het ontbijt was fantastisch en de chef die achter zijn bakplaat speciale en gewone eieren bakte. Kortom een uitstekend verblijf en passant hotel.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    9,2
    Supet hotel voor overnaching op doorreis
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alleen jammer dat je niet kunt eten later op de avond wat kunt drinken

    Hadden een familiekamer erg leuke kamers en groot met 2 aparte slaapkamers , het ontbijt is echt uitstekent

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 22 juli 2017

    10
    Heerlijk ontspannend
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Sfeer, geweldig mooie kamers, super ontbijt. Uitzicht. Niet te ver van de snelweg af. Vanwege de file waren wij te laat tien uur. Maar men heeft op ons gewacht. Super fijn.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 11 juli 2017

    7,1
    Prima tussenstop
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eetmogelijkheid op de locatie zou fantastisch zijn.

    Alles was prima. Geen rekening gehouden dat wij hier niet konden eten. Onze fout. Hadden wij bij de boeking op moeten letten. Na de reis moesten wij weer de auto in om naar een restaurant te rijden.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 10 juli 2017

    10
    9
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers zagen er perfect uit, erg netjes. Dat wij er waren was het 35 graden, er was geen airco dus het was gigantisch warm op de kamer. Dat was een klein minpunt maar voor de rest was alles perfect.

    Het pension was erg mooi, kamers waren supermooi en groot. Ontbijt was ook heerlijk.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 22 juni 2017

    7,9
    Pension voor herhaling
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine zachte kussens en café gesloten bij aankomst. Dus konden wij niets drinken na een lange reis.

    De kamer is super groot met een uitstekende badkamer en het ontbijt was prima verzorgd met een heelijk omeletje uit het kleine koekenpannetje.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 21 juni 2017

    8,8
    Perfekte accommodatie voor doorreis
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Klein koelkastje in kamer, want je hebt daar helemaal niets meer in de avond.

    Ontbijt was heerlijk, toen we aan kwamen gezellig in het café wijntje gedronken , buiten op terras, erg vriendelijke mensen

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 19 juni 2017

    9,6
    Prima als tussenstop naar Kroatië.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het is jammer dat je daar niet kunt eten.

    Mooi hotel. Kamers ruim en netjes. Ligging op 4 km van de autobaan is heel handig. Ontbijt was super maar daar moet je apart voor betalen.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    10
    Lekker geslapen en gegeten maar met een dikke knie op vakantie.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er zaten geen Rode strips langs af en opstapjes waar door het hoogte verschil niet of nauwelijks zichtbaar was en daardoor viel een van ons heel lelijk voorover met het gevolg een hele dikke knie en een bult op haar hoofd. Ons advies maak dat zichtbaar! Verder een heerlijk hotel.

    De bedden zijn heerlijk ! Ruime kamers, en een goed ontbijt . Het personeel is ook erg vriendelijk.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 27 april 2017

    7,9
    prima kamer - schoon en rustig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Jammer dat je 's avonds niet even een biertje kunt drinken Irritante hoempa muziek tijdens ontbijt geen zoetigheden bij ontbijt

    prima kamer - schoon en rustig

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 20 februari 2017

    9,6
    Geweldige overnachtingsplek.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers wel wat gehorig.

    Mooie ruime kamers, met hout afgewerkt, met mooie badkamer. Alles heel schoon! Heerlijk uitgebreid ontbijt. Locatie prima, maar zo'n 2 km van de autobaan. Eigenaar verwees ons naar heerlijk restaurant voor diner.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 19 februari 2017

    9,6
    Prachtige kamer met zeer goede bedden en fraai sanitair
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mogelijkheid om 's avonds te eten is er niet. Het is een pension en geen hotel, dus dat is logisch. 900 meter verderop is een hotel waar we gegeten hebben, daar werden we echter niet heen verwezen. Kregen een adres dat 4 km verderop lag

    Prachtige kamer met zeer goede bedden en fraai sanitair

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 19 januari 2017

    7,9
    Prima als overnachting onderweg naar het skigebied
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt was fantastisch! Ook zeer late aankomst was prima geregeld (mét wifi code!) Andere dag snel op plaats van bestemming zodat er nog geskied kan worden

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 2 januari 2017

    10
    Wat een heerlijk verblijf!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helemaal niets!

    Kamers, ontbijt, gastvrijheid, locatie, alles was uitstekend! Een absolute aanrader voor een nachtje onderweg, voor zeker ook voor een iets langer verblijf. Mooie fiets- & wandelmogelijkheden, leuke dorpjes en bij sneeuw zijn de Skimogelijkheden van de Bayerische Alpen vlakbij.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 19 september 2016

    9,6
    Uitstekende overnachtingslocatie op doorreis naar het zuiden
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Dit pension/hotel is een uitstekende locatie om te overnachten, op reis naar het zuiden. Zeer vriendelijk personeel (in lokale dracht), uitgebreid warm en koud ontbijt. Op verzoek wordt een heerlijke omelet gebakken. Landelijke ligging, op ca. 2 km van de autosnelweg. Prachtige kamers. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 15 september 2016

    7,1
    overnachting
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Als je 950km hebt gereden ben je moe en wil je uitrusten en slapen. Toen we om 8 uur wilden gaan slapen ging men baebequen en stak men een grote vuurkorf aan op terras in de tuin voor ons balkon. (Bierdrinken en hard roepen) Toen het om 11 uur was gestopt waren wij zo moe dat we om 3 uur nog niet hadden kunnen slapen. (Het leek wel een campingfeest.) we konden ook niet reageren omdat er na 6 uur niemand meer bij de receptie is. Dus zijn we de volgende dag met hoofdpijn, moe en suf weer aan onze laatste 850 km begonnen. Ze hebben €8 van de prijs afgedaan maar dat weegt niet op tegen het risico dat je moet nemen als je niet uitgerust achter het stuur gaat. Je boekt een overnachting om uit te rusten en niet om wakker te liggen

    Mooie kamer en goed ontbijt

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 4 september 2016

    9,6
    Super plek voor een overnachting op doorreis.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets...

    Pension was boven verwachting. Ideaal voor doorreis naar het zuiden maar ook zeer comfortabel voor een langere periode. Dicht bij de snelweg. Ontstekend ontbijt!

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 1 september 2016

    8,8
    Ontbijt, Speeltuintje, Uitstekende kamers.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Bedden waren wel erg hard

    Ontbijt, Speeltuintje, Uitstekende kamers. Vriendelijke personeel, Geen diner mogelijk maar doorverwezen naar leuk restaurant in buurt.Dit hotel was een tussenstop voor onze reis naar Italie en zullen het wel weer nemen. Aan te raden.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2016

    9,2
    Prima hotel met fantastisch ontbijt!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen diner mogelijkheid, maar 1km verderop prima restaurant.

    Fantastisch ontbijt en vriendelijke eigenaar. Vlak langs de snelweg dus prima voor een overnachting op doorreis naar Kroatië.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2016

    9,6
    Uitstekend!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht

    Zeer vriendelijke eigenaren, goed ontbijt. Rustig gelegen maar op een redelijke afstand van de snelweg. Voor de kinderen mooie speeltuin, gezellig terras. Ruime kamers met goede bedden, keurig sanitair.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2016

    9,2
    Heerlijk verblijf, dicht langs snelweg en supermooie lokatie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht

    Pas gerenoveerd/deels nieuwbouw. Mooie ruime kamers / appartementen. Ruime badkamers, compleet met fohn en een goede douche. Ontbijt is zeer veelzijdig en er worden eitjes gebakken, omelet enz. Je kunt er niet lunchen of dineren, maar een drankje verzorgen ze wel. Op 1km lopen door de mooie glooiende omgeving kom je bij een gasthof waar je prima snitzels kunt eten.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2016

    10
    Gezellig en comfortabel pension, heerlijk ontbijtbuffet.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen echt goede mogelijkheden voor diner in de buurt.

    Geweldige ligging. Echte landelijke sfeer, compleet met personeel in klederdracht. Heerlijk ontbijt en ruimeappartementen.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2016

    10
    Je vakantie begint hier
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets. Zijn naar restaurant gelopen dorpje verder. 1 km

    Superhotel, perfect voor doorreis. Speeltuin voor kinderen. Ontbijt zeer uitgebreid. Grote schone kamers en alles redelijk nieuw

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2016

    10
    Heel leuk hotelletje in een mooie streek.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De speeltuin is heel ruim en leuk. Een mooie, ruime en nette kamer. Het ontbijt was heel uitgebreid en verzorgd. Dicht bij de snelweg en toch heel rustig.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2016

    9,2
    Wij hebben het als overnachting gebruikt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Rustig gelijk een nadeel. Er is weinig tot niks te beleven in de buurt

    Wij hebben het als overnachting gebruikt. Dit is enorm goed bevallen. Hygiene perfect en lekker rustig

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2016

    9,6
    Super tevreden
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik persoonlijk miste alleen maar een airco het was heet en ik ben het ook gewent van thuis uit misschien daarom niet reeel.😦

    Een super kamer voor de prijs

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2016

    10
    Super verblijf op rustige plek dichtbij snelweg.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Super mooie kamer, mooie badkamer, erg schoon. Het ontbijt was echt geweldig. Ook fijne buitenruimte met speeltoestellen voor de wat kleinere kinderen en veld om te voetballen.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2016

    10
    Super pension
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Geen negatieve punten.

    Perfect pension met vriendelijke eigenaar. Kamer was super mooi en ontbijt was ook helemaal top! En dat ook nog eens tegen een gunstige prijs. Met een leuk terrras om 's avonds nog wat te drinken. Echt een aanrader!

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2016

    9,6
    Prima ontvangst, schone en ruime kamer en een heerlijk ontbijt. Prima plek voor een doorreis.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht

    Eigenlijk niets, het was een prima plek voor een overnachting op doorreis.

    Een mooie appartement, heel erg compleet. Het ontbijt wat fantastisch, typisch Duits.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2016

    6,7
    Aardig doorreis verblijf maar zeker geen 9,1
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De 9,1 rating is overtrokken. Er zijn buiten het ontbijt geen faciliteiten overdag en S avonds aanwezig (koffie of een broodje) Wij zaten in een familie kamer op de tweede etage. Met kleine raampjes en een schuin dak. Internet ging via een voucher en viel na verloop automatisch uit. Daardoor deed de babyfoon app het niet.

    Rustige locatie buiten het dorp weyarn. Speeltoestellen en trampoline in de tuin. Ontbijt was prima.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2016

    6,3
    Prima voor overnachting op doorreis.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht

    Mijn man mocht zijn racefiets niet op de kamer zetten. Moest hij ergens neer zetten, onder een trap waar iedereen bij kon!! Beetje jammer! Jammer dat je voor diner ergens anders heen moet.

    Heerlijk uitgebreid ontbijt!!

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2016

    7,9
    Prima hotel!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het tweepersoonsbed was wat hard en kraakte. De overige bedden waren prima!

    We kregen een mooie ruime kamer (met 2 slaapkamers en een ruime badkamer). De service was prima en het ontbijt was goed. Voor de kinderen was de tuin met klimrek en trampoline heerlijk na een lange reis. We zouden zeker opnieuw kiezen voor dit hotel al doorreishotel.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2016

    10
    Fantastisch!!!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Alles was perfect!

    Het ontbijt met streekproducten en de persoonlijke bediening waren fantastisch! De speeltuin & de grote tuin zijn ook super voor de kids! Dicht bij de autostrade dus ideaal als tussenstop naar Slovenie of Kroatie.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2016

    7,9
    Prima adres voor overnachting op doorreis.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen keuken. Net als alle andere nederlanders blijf je niet langer dan een nacht.

    Prima adres voor overnachting op doorreis. Goed ontbijt maar waarom geen diner? Op zich leuk wandelingetje naar nabijgelegen dorp maar daar is keuze ook beperkt. Kamer zeer schoon en nieuw. Kinderen kunnen op de trampoline.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2016

    9,2
    super gastvrij
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht

    wel erg gehorig. boven ons renden de kinderen de hele tijd. jammer dat je er niet kan dineren

    Super kamers. super ontbijt, zeer gastvrij en vriendelijk

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2016

    9,2
    Op doorreis naar Italië 1 nachtje geslapen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    voor het avondeten moet je naar het ernaast gelegen dorpje..

    Op doorreis naar Italië 1 nachtje geslapen. Ruime kamers. Buiten groot speelgedeelte voor de kinderen. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2016

    8,3
    Volgend jaar weer!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel muggen. Regelmatig rijen bij de douche. Roken mag bij de eetgelegenheden (vind ik persoonlijk niet fijn). Niet 1 zwembad wat diep was. Bedjes bij het zwembad voor ons gezin met 3 kids niet te betalen.

    Het meest beviel ons het geweldige animatieteam!!!! De kids hebben zo genoten!! Op het park al zoveel te doen dat je het park eigenlijk niet af hoeft. Superschoon sanitair Veel lekkere eetgelegenheden op het park. Tip: Neem echt stepjes of fietsje mee!! Tip: piratenboot op di of do is echt leuk voor de kids!! Tip: Neem muggenspul mee

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2016

    10
    Wij hebben hier overnacht op weg naar Venetië.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht

    Wij hebben hier overnacht op weg naar Venetië. Dichtbij de snelweg, maar rustig gelegen. Ideaal speeltuin/veldje voor kleine kinderen. Mooi 4-persoonsappartement, met keukentje (niet voor lange mensen) en een heerlijke badkamer, met fijn hoekbad! Goed ontbijt.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2016

    9,6
    Uitstekend locatie voor tussenstop (hele vakantie)!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets!! (Misschien een waterkoker op de kamer.)

    De kamer (twee persoons superior) was uitstekend, echt als nieuw!! Groot en comfortabel. Heerlijke bedden en goede service! Omdat wij kleine kinderen hebben, is het grasveldje achter uitstekend!

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2016

    9,2
    Prima overnachtingslokatie voor doorreis naar Italie, met super ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wellicht erg veel kinderen tijdens onze overnachting. Maar voor anderen kan dat juist leuk zijn.

    Geweldig ontbijt (met o.a. luxe en zeer smakelijke ommelet in een klein pannetje gemaakt). Zeer vriendelijk personeel. Het op loopafstand gelegen dorp heeft een leuk klooster café. Gunstig gelegen tov autobahn (dichtbij maar zonder lawaai).

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 31 juli 2016

    10
    Grandioos
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helaas geen mogelijkheid tot avondeten. Zou echt een aanwinst zijn om hier 's-avonds te kunnen eten zodat je na een lange reis niet nog eens naar een restaurant hoeft te lopen/rijden.

    Fantastisch pension, zeer verzorgde kamers en alles zag er super schoon uit. Personeel was heel vriendelijk en het ontbijt was grandioos.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 24 juli 2016

    10
    Het ontbijt was tot in de puntjes verzorgd.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Het ontbijt was tot in de puntjes verzorgd. Onze kinderen en kleinkinderen zijn 's morgens langs gekomen om aan te sluiten voor het ontbijt. De mensen van het pension hebben onmiddellijk gezorgd voor een grote tafel zodat wij allemaal samen konden buiten ontbijten.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 15 juli 2018

    10
    Heerlijk de batterij opladen, na een lange autorit!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    De kamer, de plek en het heerlijke ontbijt.

    Verbleven in juli 2018

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: