Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Pension Yvonne Sigg

Rheinweg 2, 77977 Rust, Duitsland

#30 van de 50 B&B's en herbergen in Rust

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1401 beoordelingen over dit hotel

8,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,8

  • Comfort

    8,3

  • Locatie

    9,8

  • Faciliteiten

    8,3

  • Personeel

    9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,4

  • Gratis WiFi

    8,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 52

  • Beoordeeld op: 7 juli 2018

    6,7
    Perfect gesitueerd ten opzichte van het attractiepark.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg eenvoudig ontbijt, ongezellige ontbijtruimte met slechte stoelen. Weinig sfeer. Geen mogelijk tot het kopen van wat fris of een snack (bijv. via automaat)

    Perfect gesitueerd ten opzichte van het attractiepark. Kamer en sanitair was schoon. Behoorlijk goed matras, fijne kussens.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    10
    Beste hotel voor verblijf bij Europapark
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Niets veel tegen

    We zaten in de Aquarius kamers. Schitterende nieuwe kamers met spectaculaire vloer. BIj reservering aangegeven dat glutenvrij ontbijt gewenst was. dit werd zonder moeite geregeld heel fijn. Absolute aanrader

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 25 november 2017

    7,9
    Nieuwe comfortabel bedden!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer was slecht verlicht en de douche had een (vies) douchegordijn. De zitjes in de kamer waren niet comfortabel en het thema was lelijk.

    Nieuwe comfortabel bedden! Alles was zeer schoon en omdat er iets fout ging met het klaarleggen van de sleutel kregen we een grotere kamer. Ontbijt was prima. Kamers goed verduistert!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2017

    7,9
    Voor ons verblijf, voor het Europapark, was het redelijk goed.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    We vonden het jammer dat er geen bar in het pension was om 's avonds iets te drinken. Ze hebben wel een terras, maar je kunt er geen drinken bestellen. Daar moet je zelf voor zorgen.

    Het ontbijt was goed en de kamers waren schoon. De bedden waren niet geweldig, maar voor 3 nachten was het te doen. Het hotel ligt tegenover de hoofdingang van Europark, straat oversteken en je bent er, dat is ideaal. Achter het hotel ligt een fijne privé parkeerplaats. Het personeel was vriendelijk, de gastvrouw was heel aardig. Als we weer naar Europapark gaan zullen we er weer boeken.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2017

    7,5
    Fantastisch personeel, gemakkelijk te vinden en inderdaad...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    de temperatuur in de familiekamer was extreem hoog bij aankomst en nauwelijks te koelen gedurende de nacht...en dat voordat je het Europa Park door moet...

    Fantastisch personeel, gemakkelijk te vinden en inderdaad recht tegenover de ingang van het Europa Park!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 juli 2017

    7,9
    Onbijt was erg lekker en accomodatie zeer vriendelijk.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 5 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer zat onder het dak, hierdoor was het erg warm. Er was wel een ventilator aanwezig. Deze maakte echter zeer veel lawaai.

    Onbijt was erg lekker en accomodatie zeer vriendelijk.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 11 juli 2017

    9,6
    Tevreden gasten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ventilatie was matig. Wij kwamen er terwijl het buiten erg warm was, dit was te merken in het appartement aquarium. Er was ook nauwelijks ventilatie in de douche. Gelukkig was er een grote ventilator.

    De locatie lag vlak naast Europapark, daarnaast was het personeel erg vriendelijk en het appartement erg mooi

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 10 juni 2017

    9,2
    Perfecte locatie, aangenaam verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dikke lakens terwijl het vrij warm was (misschien keuze geven tussen dunne en dikke lakens). Verder waren ook de voorbereidingen van het ontbijt tot in de kamer te horen.

    Perfecte ligging, kamer heeft alles wat je nodig hebt, rolluiken aan de vensters, ontbijt was ook in orde.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 7 juni 2017

    9,2
    Fantastische locatie om naar Europapark te gaan!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gehorig, geluidsoverlast van Duitse buren in ander appartement. Zelfs na vragen zachter te doen hoorden we ze nog.

    Hele fijne grote kamer, prettig bed. Fantastische locatie tegenover Europapark.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 6 januari 2017

    9,2
    Uniek, rustig en heerlijk verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden een koude douche de eerste dag. Gelukkig werd dit wel direct opgelost en konden We de volgende ochtend meteen warm douchen

    De kamer (aquarium 4) beviel super! Heerlijk geslapen een prachtig uniek plekje. Ontbijt was heerlijk en zeer vriendelijk personeel

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 17 september 2016

    8,3
    Heerlijke tijd gehad!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We vonden het jammer dat we geen toegang hadden tot een terras oid. We keken uit hierop maar konden dit niet vanuit onze kamer betreden.

    Super ligging, 50 meter lopen van de ingang! Fijne douche en lekker ontbijt.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2016

    8,8
    - ontbijt zeer verzorgd
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Kamer met 5 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    - rolluiken waren stuk dus moesten we deze naar beneden laten

    - ontbijt zeer verzorgd - ligging perfect (juist over de hoofdingang) - zeer vriendelijk personeel - ruime kamer voor 5 personen

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2016

    10
    Echte aanrader voor uw verblijf !
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Kamer met 5 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen opmerkingen

    Pension Yvonne Sigg was fantastisch. Alles wat je nodig had was aanwezig. Leuke nette kamers, goede bedden en perfecte ligging tov ingang park. Ontbijt was prima, lekker en werd telkens aangevuld. Kon niet beter. Wij waren heel tevreden. Echte aanrader. Proficiat aan het team Yvonne Sigg. :) Steven,Viv,Youri & Anouk.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2016

    8,8
    Ideale aangename ligging !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen drinkwater op de kamer, ontbijt was ok maar kan nog altijd net iets uitgebreider.

    Ligging perfect ! Terrasje op de kamer waar ik dan een sigaretje kon roken, buiten was een automaat met dingen je je gemakkelijk al eens vergeet mee te nemen van thuis uit. Zoals lenzenvloeistof en tandpasta etc.. Auto kon je laten staan op hun parking ( ookal ben je al uitgecheckt ) om naar Europa park te gaan ( 5 euro bespaard )

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 30 juli 2016

    7,5
    50 meter van de ingang van Europapark
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Kamer met 6 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedden, we boeken 2 x 2 persoonsbewijs auping. Maar kregen maar 1 x 2 persoonsbed en 2 x 1 persoonsbewijs met slechte matrassen.

    50 meter van de ingang van Europapark

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 26 juli 2016

    9,6
    Super locatie voor een dagje Europapark
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Pension ligt tegenover de hoofdingang van Europapark. S'avonds is het heel rustig, auto gans de dag mogen laten staan op de parking van het hotel. Zeer uitgebreid en verzorgt ontbijt, perfect voor een dagje pretpark.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 13 juli 2018

    9,2
    Voor herhaling vatbaar
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was zeer ruim. Ontbijt was goed en genoeg keuze.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 11 juli 2018

    9,2
    Uitstekend!!!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er viel niets tegen. Echt mooie kamer voor die prijs

    De ligging. Is echt juist aan het park en we moeten geen parking betalen

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 1 juni 2018

    8,3
    Het is ons goed bevallen , ook de eetgelegenheid op de hoek was goed.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    ontbijt en kamer was goed , plaats voor ons doel was perfect (Europa park)

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 20 mei 2018

    6,7
    Te duur voor de prijs
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ontbijtruimte leek op een refter, doch voldoende keuze

    Goede ligging

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2017

    7,9
    Perfekt
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 3 Slaapkamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Direkt aan ingang europapark

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2017

    10
    Heel leuk
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    9,6
    Top pension
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Het onthaal, kamer, ligging en een super ontbijt

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2017

    7,5
    dag naar europa park
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 5 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    geen aerco te warm door het goede weer geen lift

    aan inkom europapark twee aparte kamers gratis parking aan hotel leker ontbijt

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2017

    10
    Zeer schone kamers
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer schone kamers

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 10 juni 2017

    10
    Prima kamer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima kamer. Nette badkamer. Alles schoon. Ontbijt was heerlijk vers ligging pension direct tegenover ingang Europapark.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2016

    9,6
    bijzonder en idiale ligging t.o.v. europapark. auto kan bij het hotel blijven staan . geen parkeerge
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    het bed voor de derde persoon is echt niet bestemd voor een volwassene persoon.

    de vissen die onder je door zwemmen

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 16 september 2016

    9,2
    uitstekend hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    er is 's avonds niets te doen geen barretje of avond eten

    elke ochtend een goed verzorgd ontbijt en elke dag was de camera netjes schoongemaakt

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 1 september 2016

    9,2
    Ruime kamer en deftige badkamer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Ruime kamer en deftige badkamer. Een aanrader voor bezoekers van Europark waarvan de hoofdingang slechts 50 meter verder is.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2016

    7,5
    Grote kamer met balkon.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Grote kamer met balkon. Uitgebreid ontbijt.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2016

    8,8
    Ideale uitvalsbasis voor Europa-park
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    -

    Ideaal gelegen, vriendelijk personeel, een goed ontbijt en een schone kamer... Top dus

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 24 juli 2016

    8,8
    Prima hotel voor de prijs die je betaalt
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    -Erg warm op de kamer

    -Ontbijt -Recht tegenover Europapark -Parkeren

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 7 december 2015

    8,8
    Prachtige nieuwe kamer met een aquarium onder de vloer.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De receptie was niet open op de aangegeven tijden. Ze waren goed bereikbaar, maar dat was een klein minpuntje

    Prachtige nieuwe kamer met een aquarium onder de vloer. Super leuk!

  • Beoordeeld op: 5 november 2015

    5,4
    Afstand tot Europapark
    • Vakantiereis
    • Groep

    Basic ontbijt. Receptie zonder bemanning. Teveel proberen aanrekenen bij check-out. Niet van de parking kunnen zonder munt, maar niemand vinden op de receptie met munten... Kleine kamers.

    Afstand tot Europapark

  • Beoordeeld op: 5 november 2015

    3,8
    De afstand naar Europapark.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Er zat een "putjesgeur" in alle kamers van het verblijf. (We hadden de grote verblijfplaats van 10 pers) De verwarming werkte in sommige kamers niet. Sommige bedden waren aan vernieuwing toe. De TV zal vol met storing... De ene badkamer had een vuile douche. Het ontbijt was heel basic. En als klop op de vuurpijl gingen ze ons 400 Euro meer aanrekenen dan op de booking stond aangegeven (een geluk dat we de ap van booking.com op onze GSM staan hebben) We kregen geen factuur of bewijs van betaling....

    De afstand naar Europapark.

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2015

    6,3
    Dicht bij Europapark
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Appartement groot met keuken maar niet bruikbaar door geen servies enz.. Hoge keuken die niet lekker zitten. Je betaalt dus veel voor ruimte waar je weinig mee doet.

    Dicht bij Europapark

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2015

    10
    ligging van het hotel : vanaf de ontbijttafel zie je de...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    we misten wel een frigo op de kamer.

    ligging van het hotel : vanaf de ontbijttafel zie je de ingang van het Europa-park ! een eigen parking (gratis !) voor de hotelgasten. onze kamer had een klein terrasje : leuk voor 's avonds, zeker bij warm zomerweer.

  • Beoordeeld op: 18 juli 2015

    5,8
    De ligging van het etablissement is top.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Dat er buiten het ontbijt niets te krijgen is, zelfs geen drank. En dat de kamers wel heel verschillend zijn van grootte. Een koelkast zou ook geen overbodige luxe zijn.

    De ligging van het etablissement is top. Het ontbijt was uitstekend.

  • Beoordeeld op: 5 juli 2015

    9,6
    Super dat we (ruim) na de inchecktijden gewoon nog konden...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Geen horren voor de ramen dus kans op muggen in de kamer.

    Super dat we (ruim) na de inchecktijden gewoon nog konden komen, dat kan lang niet bij alle pensions.

  • Beoordeeld op: 26 mei 2015

    10
    We kregen een "upgrade" naar een splinternieuwe...
    • Vakantiereis
    • Groep

    We kregen een "upgrade" naar een splinternieuwe "Aquarium" kamer, prachtig kamertje met een glazen bodem waaronder je vissen ziet zwemmen. Zeer mooi en origineel! Goed ontbijt. Vlakbij het park (volgens mij zelfs voordeliger en dichter van het park dan de hotels van het park zelf).

  • Beoordeeld op: 20 mei 2015

    9,2
    Wij verbleven in één van de drie nieuwe aquarium huisjes...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Wij verbleven in één van de drie nieuwe aquarium huisjes achter het pension. Mooi afgewerkt huisje en zeer schoon. In de vloer is een glasplaat geïntegreerd en zie je de vissen voorbij zwemmen, savonds verlicht, erg leuk! Verder is de locatie van het pension perfect; direct voor de ingang van het Europapark! Wij gaan zeker terug hier.

  • Beoordeeld op: 11 april 2015

    7,9
    Snelle WiFi, fijne bedden, zeer behulpzaam en vriendelijk...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Douche is klein en relatief koud, kwamen rare geluiden uit de WC en de prijs is te hoog voor wat je krijgt.

    Snelle WiFi, fijne bedden, zeer behulpzaam en vriendelijk personeel.

  • Beoordeeld op: 15 december 2015

    8,8
    Super ligging tegenover hoofdingang europapark goede bedden...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Heel slecht ontbijt saai weinig keus heel jammer

    Super ligging tegenover hoofdingang europapark goede bedden schone kamers

  • Beoordeeld op: 29 oktober 2015

    7,9
    locatie
    • Vakantiereis
    • Groep

    ontbijt

    locatie

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2015

    10
    De locatie en de kamer zelf met het bijhorende uitzicht.
    • Vakantiereis
    • Groep

    De locatie en de kamer zelf met het bijhorende uitzicht.

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2015

    9,2
    Super locatie,tegenover het park.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Super locatie,tegenover het park.douche wc goed. Handdoeken voldoende aanwezig beddengoed goed verzorgd. Super gewoon

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2015

    9,6
    Bediening
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Pretpark ertegenover

    Bediening

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2015

    10
    We verbleven in de aquariumkamer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Niets.

    We verbleven in de aquariumkamer. Deze kamer was super! Europa Park lag aan de andere kant van de straat. Dichterbij kan niet.

  • Beoordeeld op: 30 juli 2015

    9,2
    Uitstekende lokatie recht tegenover ingang van Europapark!
    • Vakantiereis
    • Groep

    Uitstekende lokatie recht tegenover ingang van Europapark! Ruime kamer en prima ontbijt.

  • Beoordeeld op: 19 mei 2015

    7,9
    De ligging van het pension, net als het vriendelijke...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De badkamer was een beetje onhandig met het schuine dak.

    De ligging van het pension, net als het vriendelijke personeel.

  • Beoordeeld op: 11 mei 2015

    8,8
    Bedden waren heerlijk!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Bedden waren heerlijk! Ontbijt was simpel maar prima. Locatie was briljant, tegenover de ingang van het park!

  • Beoordeeld op: 9 april 2015

    8,8
    grote kamer
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    bij regen weer niet droog aan het ontbijt tafel

    grote kamer ruime badkamer

Er zijn ook 16 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 52

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: