Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Petul Apart Hotel City Deze classificatie laat zien hoe de accommodatie vergeleken kan worden met de industriestandaard wat betreft prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Het is gebaseerd op zelf-evaluatie door de accommodatie. Gebruik deze classificatie om uw verblijf te kiezen!

Katzenbruchstr. 7, Altenessen, 45141 Essen, Duitsland

#39 van de 68 hotels in Essen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 397 beoordelingen over dit hotel

7,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,3

  • Comfort

    7,8

  • Locatie

    7,3

  • Faciliteiten

    7,9

  • Personeel

    7,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,1

  • Gratis WiFi

    8,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 52

  • Beoordeeld op: 16 maart 2018

    7,0
    prima als overnachtingsoptie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Business Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Duidelijk aangegeven bij het boeken dat het om 3 personen ging. Bij aankomst blijkt er alleen een 2 persoonskamer beschikbaar. Hierdoor moest mijn oudste dochter alleen op een kamer slapen. Op zich een goede oplossing, maar had liever 3 persoonskamer gehad.

    Prijs-kwaliteitverhouding is prima. Er is geen personeel op lokatie aanwezig behalve schoonmaaksters

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    7,9
    Uitstekend!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Business Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Een simpele douche was beter geweest!

    Mooie grote kamer. Goed schoon en heerlijke bedden. Dichtbij de tram waardoor je snel in de binnenstad bent. Al met al een goed hotel.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    7,9
    Prima locatie en hotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Business Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het is heel raar inchecken, je moet bellen naar de receptie en krijgt geen enkel personeelslid te zien. Je sleutel zit in een box waar je de code van krijgt.

    De locatie, het zit heel dichtbij de tram die je zo in het centrum brengt.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 4 december 2017

    9,6
    Heel goed!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Business Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie, vlakbij het centrum, en het was er doodstil. Een Lidl supermarkt naast, dus ook makkelijk. Volop parkeermogelijkheden. De kamer was brandschoon!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 4 september 2017

    7,5
    Fijn hotel met mooie ruime kamers.
    • Stel
    • Business Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Er zat geen hor voor het te openen raam zodat we een spin en een mug in de kamer hadden. Het gebouw had een plat dak maar geen airco. Een beetje warm in de zomer.

    De kamer was goed ingericht en ruim.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 29 juni 2017

    6,7
    Kan beter
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Business Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slecht binnenklimaat. Slechts 1 kantelraam. De mogelijkheid om deze verder te openen was geblokkeerd. Matrassen te zacht.

    Hygiëne uitsteken. Kamer is redelijk groot.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 7 april 2017

    7,1
    Onpersoonlijk hotel maar wel met goede voorzieningen dicht bij centrum Essen
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Business Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De hotelformule zonder persoonlijk contact kost een paar punten. Bij inchecken toont display andere kamer wat weer leidt tot verwarring. Doorgeven kenteken auto voor parkeren ook weer via telefoon. Wel een interessante discussie, kan je gasten zonder persoonlijk contact ontvangen. Ontbreken van ontbijt betekent uitwijken naar de Lidl beneden of de Backerei in de Altenessenerstraat.

    Business kamer is prima in orde, inclusief kitchenette en straaldouche, hoewel dat enige uitdaging vormt (hoe werkt die? beetje joystick kennis dus). Parkeergelegenheid is een plus, dito de loopafstand naar het centrum van Essen. Kamerprijzen kunnen echter verschillen in de Messe tijd.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 29 december 2016

    7,5
    Lekkere massage ;-)
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    We hebben eerder een Petul hotel gehad in Bochum en daar kregen we geen kamer, maar een volledige appartement voor dezelfde prijs. Dus de grootte van de kamer viel in Essen ontzettend tegen.

    Er stond een massagestoel op de kamer en die werkte fantastisch! Heerlijk na een dag lang shoppen in Centro. De kamer was schoon.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 22 december 2016

    7,5
    Slecht informatie van boeking .
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slecht informatie van boeking .com gekregen. Het is namelijk zo! De betaling van het hotel vindt plaats op 2 kilometer afstand van hotel . Dus bij een andere hotel. Ik 2 keer boeking.com gebeld voor informatie. En tot 2 keer aan toe zeiden ze nee u betaal in het hotel waar u verblijft. Slecht informatie.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 12 december 2016

    7,5
    Prima voor een of twee overnachtingen, niet voor langere duur.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Business Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De mevrouw die we spraken via de intercom vertelde dat er problemen waren geweest met de koppeling met Booking.com. Hierdoor was het Petul Apart Hotel boven de Lidl (die we dus geboekt hadden via Booking.com) overboekt. Ze had nog wel een kamer voor ons vrij bij Petul Apart Hotel City. Dit complex was 500 meter verderop en verschilde weinig van het orginieel geboekte complex. Negatief: overboekt en indirect contact via intercom. Positief: het werd opgelost met een andere kamer. Er zaten nogal wat vlekken in het tapijt, hierdoor zag dat er een beetje ranzig uit. Wat zachte bedden en het waren twee losse boxsprings tegen elkaar. Ze schoven dus uit elkaar toen we lekker wilden spoonen. De gangen/kamers zijn wat gehorig, 's nachts hoorden we jongeren op de kamers, gangen en balkons. Er was geen WiFi

    De kamer was schoon, op het tapijt na. Ruime kamer Hele fijne en luxe douche Waterkoker, koelkast en magnetron aanwezig Redelijk dicht bij het centrum, ongeveer 20 minuten lopen. Systeem met intercom en kluisjes waar de pasjes in zitten werkt opzich prima. (Aanrader: Banana Leaf restaurant in het centrum. Als je van Thai's eten houdt kun je hier hele lekkere curry's scoren voor weinig geld)

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 12 december 2016

    6,7
    Leuk hotel voor een nacht.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Business Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er is geen receptie. Bij ons was er iets niet goed met de betaling waardoor we naar een ander hotel moesten om even te betalen.

    Leuk hotel voor een nacht. Niks bijzonders maar dat kan ook niet voor dat geld.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 4 december 2016

    7,1
    Supermarkt onder het hotel was ideaal!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Business Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Schoonmaak in de kamer. We verbleven hier 3 dagen en de kamer is niet schoongemaakt (was niet heel erg nodig, maar we misten wel nieuwe handdoeken)

    Supermarkt onder het hotel was ideaal! Ook waren de kamers mooi ingericht met een top badkamer.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 27 november 2016

    6,7
    Kamer was oke, maar geen personeel aanwezig/onpersoonlijk.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Business Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Geen personeel aanwezig; je moet bij de entree met een telefoon bellen naar een centrale receptie op een andere locatie, en je krijgt dan een kluiscode om je pasje voor de kamer eruit te halen. Niet erg persoonlijk terwijl het hotel niet erg goedkoop is. Niet heel erg, maar je voelt je dan niet zo welkom. Ook kan niemand bij de receptie tips/informatie enz geven, en dat vind ik juist leuk aan een hotel. Verder werkte het stopcontact in de badkamer niet. De massagestoel op de afbeeldingen is niet aanwezig in onze 'business tweepersoonskamer', ik vraag me af bij welke kamer dan wel?

    Prima bed, douche, locatie niet al te ver van het centrum, schoon, netjes, handig dat het boven de Lidl zit (ontbijt kopen enz).

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 2 november 2016

    7,5
    Goed hotel voor korte trip in Essen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Business Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De douche dient echt voorzien te worden van een handleiding. Geen koffiezetapparaat; geen instantkoffie. Inchecken is toch even wennen (geen receptie; alles dient geregeld via telefoon).

    Locatie. Parkeergelegenheid. Frisse kamer.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2016

    7,9
    Centraal gelegen voor een shop weekendje in zowel Essen als Oberhausen
    • Stel
    • Business Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Voor ons was het geen probleem, maar je kan je kamer alleen bereiken via een trap. Er is geen lift aanwezig.

    Eigenlijk kan ik niet veel zeggen over de kwaliteit van het personeel en de faciliteiten want die zijn niet aanwezig op deze locatie. Maar de kamer was comfortabel, fris en schoon. Je moet wel wat Duits/Engels kunnen om via de telefoon in te checken in het hotel. Maar de dame die ik sprak was erg vriendelijk. Verder was de parkeerplaats top geregeld (echt gereserveerd voor de hotel gasten). Wifi deed het prima, code vond ik in onze kamer. De Lidl onder het hotel is een uitkomst (veel ruimer assortiment dan in NL) en er is een koelkastje op de kamer aanwezig om wat koud te zetten. Het centrum van Essen ligt 1 rechte straatlengte/ 10 wandel minuten verderop waar een prachtige shopping mall is, en genoeg restaurants om wat te eten (s'avonds laat in het donker terug lopen door diezelfde straat is echter wel een beetje eng). Centro O in Oberhausen is ook slechts 15km verder, daar hebben we lekker ontbeten de volgende ochtend. Voor ons doel was het een prima hotel! Langer dan 1 a 2 dagen zou ik echter niet blijven.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 29 september 2016

    9,6
    - netheid appartement
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Business Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    - iets meer servies, het was net voldoende, maar een paar kopjes extra was fijn geweest - gebruiksaanwijzing van de douche: het duurde even voor we wisten hoe ie werkte - we misten een plattegrond van de stad en info over het openbaar vervoer

    - netheid appartement - goede bedden - fijn dat het boven de lidl was, handig voor de boodschappen - aparte parkeerplek

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 15 september 2016

    9,6
    Geweldig
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lekker dicht bij het centrum van essen,waar een geweldig overdekt winkel centrum zit met daar buiten bij ook nog vele winkels,echt een super gezellige stad

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 26 juli 2016

    7,5
    Betaalbaar appartement vlakbij tramhalte
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Slechts 4 haltes met de tram vanaf station Essen. Handig om een magnetron en waterkoker te hebben. En een koelkast, al stond die er eerst niet en moest ik hierover bellen (werd binnen enkele minuten gebracht). Geweldige douche, vanaf het moment dat je begrijpt hoe die werkt (tip: de grootste knop omhoog duwen, dan komt het water).

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 16 juli 2018

    4,6
    Verblijf was goed service minder
    • Stel
    • Business Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen internet

    Badkamer

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 6 maart 2018

    6,7
    Heerlijk uitgerust
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Business Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs was aan de hoge kant

    De locatie

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 17 februari 2018

    9,2
    Netheid kamer
    • Stel
    • Business Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Netheid kamer

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 8 februari 2018

    8,8
    comfort id kamer en proper altijd
    • Individuele reiziger
    • Business Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    comfort id kamer en proper altijd

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 12 januari 2018

    9,2
    Prima.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Business Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Roken op de gang bij het raam, door de buren.

    Alles.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 21 december 2017

    8,8
    kertsmarkt
    • Groep
    • Business Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    een lift

    de kamers waren perfect

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 13 december 2017

    7,9
    Perfect
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Business Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers netjes

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 4 december 2017

    8,8
    Petul is zeker voor herhaling vatbaar
    • Stel
    • Business Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets. Alles was prima in orde.

    Superschoon en lekker ruim. Auto eigen parkeerplek en gratis

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2017

    5,4
    De lokatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Business Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De eerste nacht was op een kamer met een vochtprobleem. Het stonk en we hebben niet kunnen slapen.

    De lokatie

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2017

    6,3
    kamer was prima maar vreselijke buurt
    • Gezin met jonge kinderen
    • Business Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    de buurt is totaal niet kindvriendelijk. heel veel ruziemakende dronken mensen op straat.

    hygiene was top

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 8 mei 2017

    7,9
    Prima prijs kwaliteit!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Business Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    ?? eigenlijk niets

    Supergoede prijs/kwaliteit verhouding! Inchecken via intercom was ook top, lukte prima en geen wachtrijen voor een balie dus.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 1 mei 2017

    5,0
    Zo zo..... :-(
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De schoonmaak van de kamer en de gordijnen konden niet helemaal dicht.

    De massagestoel op de kamer

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 9 april 2017

    9,6
    Ga ik zeker een naar terug.
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ruimte met alle faciliteiten eromheen, alles is aanwezig.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 16 januari 2017

    7,5
    Perfecte verblijf gehad en vermits ik regelmatig id buurt moet snookertoernooien spelen of voor mijn
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Geen receptie ter plaatste...

    Zalig bed en propere kamer Prijs/kwaliteit zeer goed

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 12 januari 2017

    10
    bezoek essen en duisburg
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Business Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    de ligging

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 22 december 2016

    8,8
    Een prima hotel waar je goed kunt verblijven voor een schappelijke prijs.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Niets

    De kamers waren prima.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 4 december 2016

    4,2
    In de kamer nr.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Business Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    In de kamer nr.16 met bank ( 3-de bed voor negen jarige kind was niet bed overtrek ,lakens en kussen) en bank was vis

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 16 september 2016

    7,1
    Locatie parking uitstekend .
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slecht internet

    Locatie parking uitstekend .

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 1 september 2016

    8,3
    Prima lokatie met een fraaie kamer op loopafstand van het centrum van Essen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Business Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooie kamer met een supermarkt eronder.

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 15 december 2015

    5,8
    Afstand tot centrum niet te ver
    • Vakantiereis
    • Groep

    3 kamers waarvan de douche er leuk uit zag maar niet goed werkte. en bij de buren kwam er helemaal geen water uit. Dit wel vermeld maar een zeer matige reaktie

    Afstand tot centrum niet te ver

  • Beoordeeld op: 12 december 2015

    7,1
    De aanwezigheid van de Lidl en de korte afstand tot centrum.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    De gehorigheid van straatverkeer (sirenes, schoonmaakauto, vrachtverkeer) en de wisselende waterdruk en warmte van de regendouche (dan weer warm, dan weer minder warm).

    De aanwezigheid van de Lidl en de korte afstand tot centrum.

  • Beoordeeld op: 2 december 2015

    9,2
    Supermarkt onder hotel: goedkoop ontbijt op bed dus :)
    • Vakantiereis
    • Stel

    De receptie zit op een andere locatie circa 1 km verderop. op de locatie zelf is geen receptie/ personeel aanwezig (behalve schoonmaaksters)

    Supermarkt onder hotel: goedkoop ontbijt op bed dus :)

  • Beoordeeld op: 9 november 2015

    7,5
    De massagestoel in de kamer en de douche met massagestralen...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het feit dat er geen receptie was en dat alles via de telefoon geregeld moest worden kwam onpersoonlijk over.

    De massagestoel in de kamer en de douche met massagestralen waren zeer aangenaam.

  • Beoordeeld op: 4 september 2015

    7,1
    Parkeren Privacy
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Geen airco .. Geen koelkast ...rommelig buro kabels en veel mappen met info ...te weinig contactdozen ...iets meer denken aan moderne reiziger .. WiFi beter .. Tiekomst

    Parkeren Privacy

  • Beoordeeld op: 9 juni 2015

    6,3
    De stad Essen
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het hotel nam onze betaling via booking.com niet serieus, zou niet betaald zijn. Ondanks betaalbewijs moesten wij opnieuw betalen. Navraag bij de bank leverde op dat er een dubbele betaling is gedaan en nu dus via de bank fraude desk bezig geld terug te vorderen.

    De stad Essen

  • Beoordeeld op: 15 mei 2016

    7,5
    locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    niets

    locatie

  • Beoordeeld op: 30 januari 2016

    3,8
    Snachts is het rustig
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Geen receptie en geen ontbijtmogelijkheid. Nauwelijks restaurants en bars in de buurt

    Snachts is het rustig

  • Beoordeeld op: 23 december 2015

    7,5
    Ideaal dat je 24u per dag kunt inchecken
    • Vakantiereis
    • Groep

    Ideaal dat je 24u per dag kunt inchecken

  • Beoordeeld op: 20 december 2015

    6,7
    Ruime kamer
    • Vakantiereis
    • Stel

    Massage 🚿 werkt niet

    Ruime kamer

  • Beoordeeld op: 17 december 2015

    7,5
    Nette ruime kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Nette ruime kamer.Rustig,niet gehorig

  • Beoordeeld op: 3 december 2015

    6,7
    Zeer goeie prijs voor deze kamers.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Mooie douche, alleen jammer dat hij niet zo goed werkte door al het kalk en viezigheid.

    Zeer goeie prijs voor deze kamers.

  • Beoordeeld op: 1 december 2015

    7,9
    De locatie.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Sleutel halen via telefoon. Als je niet goed duitch spreekt is niet makkelijk

    De locatie. Makkelijk te lopen naar centrum

  • Beoordeeld op: 19 november 2015

    6,7
    Was dichtbij beurs Dusseldorf, goede restaurants in de buurt
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    onpersoonlijk en geen ontbijt mogelijk.

    Was dichtbij beurs Dusseldorf, goede restaurants in de buurt

  • Beoordeeld op: 12 september 2015

    7,9
    reservering was met balkon (op de foto duidelijk...
    • Vakantiereis
    • Stel

    reservering was met balkon (op de foto duidelijk weergegeven), ter plaatse moesten we 10,= per nacht bijbetalen...

Er zijn ook 17 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 52

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: