Se primært indhold
  1. Startside for hotelanmeldelser
  2. Hotelanmeldelser for Tyskland
  3. Hotelanmeldelser for Sagard
  4. Anmeldelser af Sunday Resort Rügen Apartments & SPLASH Erlebniswelt

Anmeldelser af Sunday Resort Rügen Apartments & SPLASH Erlebniswelt Denne klassificering reflekterer hvor overnatningsstedet placerer sig selv i forhold til standarden i branchen ud fra faktorer som prisniveau, faciliteter og services. Klassificeringen er baseret på overnatningsstedets egen evaluering. Brug klassificeringen til at finde det sted du vil bo.

Am Taubenberg 1, 18551 Sagard, Tyskland

7,5

• Gratis wi-fi

7,1

100% verificerede anmeldelser

Ægte gæster. Ægte ophold. Ægte meninger.

Læs mere- åbner en dialogboks
Skriv en anmeldelse

Her vises 1 - 25

• Anmeldt: 25. oktober 2025

9,0
    "Et dejligt sted, men langt væk fra alting."
    • Ferierejse
    • På rejse sammen med venner
    • Indsendt mobilt

Der manglede meget i det lille køkken, det der var, meget stor skål og fad, kæmpe gryde.. hvor var alt servicen i en tekøkken udgave? Der var offentlig parkering, men p pladserne var alligevel nummereret efter husnummer… og så skulle der afregnes 8 euro pr. Overnatning 🤔offentlig parkering?

Super fin lejlighed og morgenbuffet var fantastisk

Overnattede: oktober 2025

• Anmeldt: 12. juli 2025

8,0
    "Alt taget i betragtning var det et dejligt ophold. Vores børn og børnebørn nød opholdet."
    • 5 overnatninger

1) Det ville være rart med en mere komfortabel stol på værelset. 2) Minigolfbanen var en stor skuffelse. 3) Det ville være rart med et personale, som var lidt bedre til engelsk!!

Det var en dejlig og varieret morgenmad. Ikke noget at klage over.

• Anmeldt: 28. december 2024

Meget godt
    • Indsendt mobilt

Parkering var lige i overkanten. Og maden på hotellet var lidt dyrt i forhold til kvaliteten.

Badeland og legeland og den dejlig natur

Overnattede: oktober 2024

• Anmeldt: 12. oktober 2024

7,0
    "Fint sted til en enkelt overnatning eller weekeend"
    • Forretningsrejse
    • Apartment mit 4 Schlafzimmern
    • Indsendt mobilt

Legelandet var desværre lidt mangelfuldt med mange defekte maskiner

Morgenmaden var super. Flot natur

Overnattede: oktober 2024

• Anmeldt: 30. august 2024

9,0
    "Fantastisk oplevelse for børnefamilier"
    • Juniorsuite
    • Indsendt mobilt

Der var nogle få ting, vi ikke var helt tilfredse med. Rengøringen blev glemt i to ud af de syv dage, vi var der, og badeværelset blev desværre slet ikke rengjort under hele opholdet. De andre dage blev der ellers gjort tilstrækkelig rent i værelset.

Vi havde en fantastisk oplevelse på dette hotel. Personalet var utroligt venligt, og det "all-inclusive" koncept fungerede virkelig godt. Mad og drikke var af høj kvalitet, og vi satte pris på den varierede kost. Dog ville det have været rart med muligheder for snacks mellem måltiderne og efter køkkenets lukketid.Hotellet er perfekt for børnefamilier, med et legeværelse og aktiviteter for børn, der oversteg vores forventninger. Børnene elskede især besøget fra Mickey Mouse, som var et stort hit! Omgivelserne var rolige og smukke, hvilket gjorde det nemt at slappe af. Vi nød også den flotte arkitektur og de mange familieaktiviteter, selv på regnvejrsdage, især i hotellets splash-område.Værelserne var rummelige og komfortable, og alt i alt kan vi med god samvittighed anbefale dette sted til andre familier!

• Anmeldt: 19. juli 2024

7,0
    "Meget dejligt for børn, både morgenmaden og faciliteterne."
    • Juniorsuite
    • Indsendt mobilt

Vi havde en meget dårlig lugt på vores værelse af kloak, som personalet ikke tog seriøst. Vi fik ekstra rengøring uden effekt. Vi blev “kompenseret” ved ikke at betale for parkering - men hvorfor skal man overhovedet betale for parkering langt ude på landet på deres eget område? Derudover var vores juniorsuite med vindue ud til køkkenpersonalets baggård, så vi fik også en hel del støj derfra.

Smukt sted og super børnevenligt.

• Anmeldt: 11. juli 2024

• Lejlighed med 2 soveværelser
    • Indsendt mobilt

Lejligheden var noget slidt og der var noget beskidt og nusset flere steder samt ødelagte fliser på badeværelset. Personalet i receptionen kunne næsten ikke tale engelsk og var derfor til meget sparsom hjælp da vi virkelig havde brug for det, grundet at vores søn kom til skade. De virkede heller ikke kede af, at de ikke kunne hjælpe...

Skønt sted med hyggeligt vandland og legeland - børnene elskede det. Super lækker morgenmad og sødt personale ved morgenmaden.

• Anmeldt: 8. juli 2024

8,0
    "Lidt lavere kvalitet end forventet."
    • 3 overnatninger

Værelserne er små (til 2 voksne og 2 børn) og dårligt indrettet, især badeværelset. Det er problematisk, at personalet generelt er virkelig dårlige til at tale engelsk eller andre sprog. Finder det urimeligt, at skulle betale for parkering - den eneste måde hotellet kan få gæster, er hvis de kommer i bil. Bør være indregnet i værelsesprisen.

God beliggenhed, hvis man vil besøge Rügen. Meget fint badeland og legerum. Meget fin morgenmad.

• Anmeldt: 12. juni 2024

"Dejlig miniferie"
    • Indsendt mobilt

Meget for pengene, stor lejlighed, svømmehallen var god og ikke overfyldt, meget for pengene

Overnattede: juni 2024

• Anmeldt: 8. juni 2024

9,0
    "Flot hotel,meget for penge ,smukt omgivelse !"
    • Indsendt mobilt

Egentlig alt i orden,parkering kunne godt være gratis .

Fine store værelser med altanen ,store tv,og smarte indretning.

Overnattede: juni 2024

• Anmeldt: 17. februar 2024

• 4 overnatninger
    • Indsendt mobilt

Der var ingen håndsæbe ved vasken i vores lejlighed, kun i bruseren. Sengen var meget fast i madrassen. Vi fik ikke gjort rent i de 5 dage vi var der, selvom der blev sagt hver. 3. Vores teenager boede på hoteldelen og derblev gjort rent.

Super morgenmadsbuffet dog virkelig mange mennesker og dertil leben. Aftenbuffet var ok, men på ingen måde så god som morgenmaden. Smukt landskab på Rügen. Dejligt med udlevering af håndklæder i badelandet.

Overnattede: februar 2024

• Anmeldt: 30. januar 2024

"Super godt 👍👍"
    • Indsendt mobilt

Vi sov 3 nætter, og løb fri for wc papir og kunne godt have brugt rengøring 3 dag

Meget børnevenligt ophold👍👍👏

Overnattede: januar 2024

• Anmeldt: 14. december 2023

• Doppelzimmer im Nebengebäude

-God morgenmad -Godt værelse -Stille omgivelse -Renlige værelser

Overnattede: december 2023

• Anmeldt: 30. oktober 2023

• 2 overnatninger

Værelset.: Kun en lænestol og den var elendig. Kun tyske kanaler på fjernsynet!! Ikke smart med dobbeltdyne.

Fremragende!

Overnattede: oktober 2023

• Anmeldt: 6. august 2023

"Skøn ferie"
    • Indsendt mobilt

Mange aktiviteter for børnene.. Skøn buffet både morgen og aften. Hjælpsomme personaler. Fedt bade/legeland. Kommer gerne igen.

Overnattede: august 2023

• Anmeldt: 19. juli 2023

• Indsendt mobilt

Aftenbuffet - koldt og meget speciel mad. For dyrt i forhold til niveau. Af restauranterne var lukkede - svært at købe/ spise mad når eks den italienske var lukket. Lille udbud af mad. Manglede et sted af købe kaffe snacks. Der manglede håndsprit i de fleste beholdere

SPLASH land super godt og lækkert. God massage/ wellness og de talte godt engelsk der. God rengøring generelt.

Overnattede: juli 2023

• Anmeldt: 13. juli 2023

Fabelagtigt
    • Indsendt mobilt

Gode børnefaciliteter, udemærket buffet, fin bbeliggenhed

Overnattede: juli 2023

• Anmeldt: 20. juli 2025

6,0
    "Alt i alt nogenlunde ok, men vi kommer ikke igen."
    • Lejlighed med 2 soveværelser
    • 5 overnatninger
    • Indsendt mobilt

Jeg synes der manglede nogle udendørs faciliteter. Der er simpelthen for lidt at lave. Køkkenet i lejligheden var meget skrabet. Der var nærmest ikke det mest nødvendige. Derudover så virkede opvaskemaskinen overhovedet ikke og den var ødelagt indeni. Vi besøgte stedets italienske restaurant og det var en skuffelse. Alt for høj dansemusik og larm fra køkkenet. Ikke et hyggeligt sted for en familie med børn.

Der var meget stille. Badelandet var pænt og rent og generelt i virkelig god stand og er godt sted for os med børn. Dejligt at komme til en ren lejlighed hvor sengene er redt. De personaler jeg mødte var meget venlige.

• Anmeldt: 12. juli 2025

5,0
    "Alt i alt ok. Men stedet trænger til en kærlig hånd"
    • Indsendt mobilt

Meget slidt hotel og faciliteter. en del af personalet taler kun tysk.

Gode store værelser. Rent på værelserne

• Anmeldt: 6. juli 2025

Nogenlunde
    • 4 overnatninger
    • Indsendt mobilt

Mangler engelsk talende personale og hvor var livredderne i badeland?

Morgenmadsbuffet var lækker

• Anmeldt: 27. april 2025

Enestående

Rent og centralt

Overnattede: april 2025

• Anmeldt: 27. august 2024

6,0
    "Ok hotel, ikke spa hotel."
    • 2 overnatninger

Personalet i reception, forstår meget lidt engelsk, dette gør at det er svært at opnå den fulde oplevelse af stedet. Det er ikke et spa hotel, det er et stort hotel, med en meget stor tilknyttet resort afdeling. Der er et vandland tilknyttet, der ikke har aften åbent. Så ikke muligt at få en afslappet spa oplevelse. Desuden var det ikke muligt at kommunikere så godt på engelsk med reception, at det var muligt at bestille spa oplevelser. Sikket godt for børne familier, men man skal transportere sig til og fra pool bygningen. og være klar til et meget besøgt vandland. Anbefaler at sætte sig i lobby, ved morgenmaden, da der er meget støj i restaurant. Vi havde værelse, med balkon direkte over en udgangsdør, dette bevirkede at man ikke kunne have vinduet åbent, da der blev røget udenfor, og røg drev ind i værelset. På værelser med balkon, er rygning tilladt på denne, dette kan give røglugt på værelset. Man køre på brostensvej, ca 4 km til hotel.

Morgenmad god. Fint værelse, rent. Muligt at tjekke ind sent.

• Anmeldt: 5. august 2024

1,0
    "Et ophold vi gerne ville have været foruden"
    • Indsendt mobilt

Det er ikke et sted, vi vil besøge igen. - Folk ryger på altanerne, hvilket var en stor gene for os under hele opholdet. - Det var svært at kommunikere med personalet, der kun talte tysk. - Badeområde og legeområde var slidt og ikke rent + der manglede sæbe ved badene. - Oplevelsen ved morgenmaden var hektisk, og det var ikke muligt at tale sammen pga. larmen. - Der skulle betales for parkering, hvilket virker helt skørt i forhold til beliggenheden.

Flot beliggenhed og venligt personale.

Her vises 1 - 25

Vi matcher prisen
Vi matcher prisen
Lave priser • Ingen bookinggebyrer • Har du fundet en lavere pris? Så refunderer vi differencen!

Disse overnatningssteder har også fået gæsteanmeldelser: