Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over President Hotel Dit is de officiële sterrenclassificatie die door een derde partij aan de accommodatie is gegeven - de Hotelstars Union. De accommodatie is vergeleken met de industriestandaard en beoordeeld aan de hand van de prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Gebruik de sterrenclassificatie om uw verblijf te kiezen!

Clemens-August-Straße 32-36, Poppelsdorf, 53115 Bonn, Duitsland

#57 van de 69 hotels in Bonn

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 693 beoordelingen over dit hotel

7,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8

  • Comfort

    7,2

  • Locatie

    7,9

  • Faciliteiten

    7,1

  • Personeel

    8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,8

  • Gratis WiFi

    7,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 23

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    4,6
    Voor een 4 ster hotel valt me de luxe, comfort en de hygiëne zwaar tegen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik heb een 4ster hotel geboekt met een Deluxe kamer ipv een Suprior kamer met als verwachting dat je toch een luxe krijg. Tenslotte betaal je een 4ster voor de comfort en luxe. Ik heb 2 kamers gekregen. 1 luxe met n extra bed en 1 kamer vol met schimmel in de badkamer een harde slaapbank. Toen we bij de receptie dit aangaven zei het personeel dat hij een bed van zijn huis daar had geplaats. Terwijl mijn partner n paar uur geleden ervoor nog t personeel hielp om n bedje naar een kamer te brengen. Hoe kun je zo'n smoes verzinnen en dan nog durven 20 ehro in rekening te brengen! K had het idee dat ik een 2 ster had geboekt! Jammer dit!

    Na boeking werd ik na een uur gebeld voor extra bed etc wat niet op de website stond. Wel snel gereageerd! Alleen jammer dat dit niet duidelijk op de website stond!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 24 januari 2018

    7,5
    Prima overnachting voor redelijke prijs.
    • Stel
    • Business Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen gratis wifi. Dat kan in deze tijd écht niet meer. Gezien de ligging (boven een snelweg en aan drukke straat) is het ‘s nachts nogal rumoerig.

    Uitstekend ontbijt. Ruime keuze en alles vers. Prima douche: flinke straal en constant van temperatuur.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 7 januari 2018

    7,5
    Prettig hotel in een leuke straat
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Business Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    De prijs van het ontbijt was hoog; 15 euro p.p. vonden wij toch iets te gortig dus dat hebben we niet gedaan. Gelukkig zijn er meerdere bakkerswinkels op een paar meters lopen van het hotel vandaan, waar je gezellig kan ontbijten. Ook jammer dat de beloofde wifi er niet was i.v.m. "werkzaamheden".

    Prima kamer en badkamer. Het hotel is gelegen in een leuk straatje met supermarkt, meerdere bakkertjes en prima eetgelegenheden. Ongeveer 20 minuten lopen naar Hauptbahnhof en centrum; via de Mecklenburger Allee kom je langs de Botanische tuinen en een laan van herenhuizen.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 1 november 2016

    7,1
    Goed hotel prijs-kwaliteit.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Business Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechts 30 minuten gratis WiFi, nadien betalend (dit staat in de hotelspecificaties, maar voor een 4-sterren hotel anno 2016, is dit ongepast). Op de foto's staan zowel nieuwe als oude badkamers, wij hadden jammergenoeg een oude... (wel proper!). Het hotel heeft een facelift nodig. De ligging boven de snelweg: slapen met raam open onmogelijk, wel goede geluidsisolatie met ramen dicht!

    De ruime kamer, de bedden, het ontbijt, de beveiligde parking, de ligging tov Bonn-centrum (te voet 20 minuten en busverbinding naar 't centrum 5 minuutjes). Typisch Duits restaurant Gesindehaus op 100 meter van het hotel waar we lekker aten voor een normale prijs.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 15 september 2016

    7,9
    Wij hebben ons prima vermaakt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Er wordt geadverteerd met luxe comfort kamers. dat vonden wij een beetje overdreven want zowel de kamer als de badkamer is aan de kleine kant.

    We hebben niet ontbeten om dat wij voor het weinige dat wij ontbijten geen 30 euro betalen. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2016

    5,8
    kamers waren in orde en heel proper
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Beperkte kennis Engels, ontbijt is heel beperkt. Restaurant was een tegenvaller: weliswaar lekker, maar personeel was ... wel een zware tegenvaller

    kamers waren in orde en heel proper

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 15 maart 2018

    8,8
    Voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Business Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    goede ligging, prima openbare parkeerplaats in de buurt.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 3 januari 2018

    10
    Vriendelijke service, propere kamer, prima ontbijt
    • Individuele reiziger
    • Business Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijke service, propere kamer, prima ontbijt

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 1 januari 2018

    9,6
    dit hotel is onze geliefkoosde uitvalsbasis voor onze "Winterreise" naar de regio Bonn en Keulen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    buiten het weekend mocht de prijs iets lager liggen.

    aangename ligging

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 13 december 2017

    7,9
    Was een prettig verblijf en zou volgende keer opnieuw in dit hotel boeken
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Business Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    geen standaard wifi

    Leuke locatie

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 19 september 2017

    7,9
    Mooi weekend gehad!
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel bij het ontbijt afstandelijk en ik vond 15 Euro voor het ontbijt te duur.

    Dicht bij het centrum. Mooie schone kamers. Compliment.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2017

    7,5
    Vriendelijke ontvangst, ruime kamer met airco, verzorgd...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Business Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Wandelafstand hotel tot centrum + 15 minuten, wel door mooie dreef

    Vriendelijke ontvangst, ruime kamer met airco, verzorgd ontbijt

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 11 juni 2017

    8,8
    Goed hotel op een leuke plek in Bonn.
    • Stel
    • Business Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat we voor het ontbijt en parking moesten betalen.

    De locatie in de buurt van de plek waar we moesten zijn. Ook waren er terrasjes in de buurt

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 20 november 2016

    9,6
    prima hotel. uitstekende prijs / prestatie verhouding
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Ontbijt prima!

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2016

    6,3
    Leuke locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Business Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers waren verouderd

    Locatie

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2015

    3,3
    Niks.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ik moest toeristenbelasting betalen terwijl dat in de prijs was inbegrepen,ik begreep er nijs van en er was geen wc papier en geen WiFi ik moest er 4 euro per nacht betalen,geen parkeerplaats.

    Niks.

  • Beoordeeld op: 21 januari 2015

    8,8
    Geweldige douche, prima bedden.
    • Vakantiereis
    • Stel

    (Nog steeds) geen gratis wifi. De internetkabels op de kamers zijn niet mee van deze tijd. iPads, smartphones en de meeste laptops zijn er niet op aan te sluiten.

    Geweldige douche, prima bedden. Alles netjes en schoon. Parkeren in de eigen garage is prettig. Hotel ligt in een leuke straat met veel keus in bars/restaurants en een geweldige conditorei schuin aan de overkant.

  • Beoordeeld op: 7 mei 2016

    8,3
    Goede, ruime kamer, goed ontbijt, voor mij goed gelegen.
    • Individuele reiziger

    Goede, ruime kamer, goed ontbijt, voor mij goed gelegen. Ook fijn dicht bij de botanische tuin.

  • Beoordeeld op: 29 december 2015

    6,7
    De ligging Poppelsdorf
    • Vakantiereis
    • Stel

    Vind het allemaal wat verouderd. Zou best een renovatie kunnen gebruiken.

    De ligging Poppelsdorf

  • Beoordeeld op: 17 november 2015

    7,1
    Het ligt in een erg leuke buurt
    • Vakantiereis
    • Stel

    Dat je moet betalen voor parkeergarage en het ontbijt was wel wat duur!

    Het ligt in een erg leuke buurt

  • Beoordeeld op: 14 oktober 2015

    7,1
    Het ligt in een leuke levende wijk
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het ligt boven een stadssnelweg. Dus voortdurend lawaai als het raam open is.

    Het ligt in een leuke levende wijk

  • Beoordeeld op: 24 september 2015

    8,8
    De garage onder het hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De garage onder het hotel. De uiterst vriendelijke bediening in het rtestaurant.

  • Beoordeeld op: 20 juli 2015

    7,9
    Parking onder hotel
    • Vakantiereis
    • Groep

    een beetje vergane glorie

    Parking onder hotel Airco Gezellige straat met restaurants en terrasjes

Er zijn ook 15 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 23

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: