Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Der Quellenhof Deze classificatie laat zien hoe de accommodatie vergeleken kan worden met de industriestandaard wat betreft prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Het is gebaseerd op zelf-evaluatie door de accommodatie. Gebruik deze classificatie om uw verblijf te kiezen!

Brunnenweg 19, 38350 Helmstedt, Duitsland

#3 van de 3 hotels in Helmstedt

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 277 beoordelingen over dit hotel

7,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,3

  • Comfort

    6,5

  • Locatie

    7,4

  • Faciliteiten

    6,5

  • Personeel

    7,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,8

  • Gratis WiFi

    6,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 21

  • Beoordeeld op: 8 september 2018

    6,3
    Parkeergelegenheid
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Oud en gedateerd hotel, tuin en omgeving achterstallige onderhoud, 1 persoon aanwezig voor restaurant, bar en terras plus receptie. Diner afschuwelijk!!

    Parkeergelegenheid

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2018

    3,3
    Hotel hell season 4 episode Germany
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Alles. Het was zo slecht dat ik geweigerd heb de volle som te betalen. Ze spraken geen tot slecht Engels, er was niemand aan de balie (pas na 20 minuten kwam een serveerster me helpen), deze had zelfs niet de tijd om me de weg naar mij kamer te wijzen. Het zwembad was dicht. Waar de sauna en bowling was kon niemand me vertellen. Het avondeten was smerig, de kamer stonk naar doucheputje, de kamer was piepklein, het raam was zo hoog dat ik geen uitzicht had (ik ben thans 1m83). Ik kan geen enkele reden bedenken waarom ik dit aan iemand zou aanraden. Blijf hier weg!

    Het ontbijt was aanvaardbaar en de omgeving als je ging wandelen was mooi. De rest was een schande.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2018

    5,4
    Ontbijt was prima.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Staat dat het een kuuroord is maar dat is t zeker niet meer. Alles is gedateerd. Douche hing bijna los aan de muur. Wij hadden t idee dat wij ondanks dat er nog veel kamers in het hotel zelf waren wij tussen de werklui in een kamer zaten. Daar is niets mis mee maar wel als ze rumoerig zijn op de gang en buiten voor je kamer staan te roken met zijn allen. Prijs/kwaliteit klopt niet. Zeker omdat het in onze ogen allang geen kuuroord meer is.

    Ontbijt was prima. Vriendelijk personeel

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 23 juli 2018

    7,9
    Rustige ligging.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Geen opmerkingen.

    Heerlijk rustig gelegen in de bossen. Erg vriendelijke ontvangst. Simpele kaart voor in het grote restaurant of op het terras. Wat ouder hotel maar voldoende comfort. Ontbijt is prima; goede koffie!!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 23 mei 2018

    7,5
    Eenvoudig hotel in mooie omgeving, perfect op doorreis naar Polen.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De prijs is wat aan de hoge kant voor een verder eenvoudig hotel (maar dat wisten we van te voren) en het eten viel dit keer wat tegen (koud en vlees wat rood besteld was, was eerder well done).

    De ligging is perfect voor op doorreis naar Polen. Het hotel ligt echt in the middle of nowhere in een mooie rustige omgeving met een terras aan het water. Heerlijk rustig en toch vlak langs de snelweg. 's Ochtends heel vriendelijk personeel. We waren te laat voor het ontbijt, maar konden rustig gratis koffie drinken en als we wilden nog wat pakken.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 21 mei 2018

    9,2
    Het personeel was correct en persoonlijk.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Op het moment dat wij er waren was het erg rustig. Daardoor miste het wat gezelligheid

    Het personeel was correct en persoonlijk. Het ligt in een natuurgebied en vlakbij de voormalige West-Oostduitse grens.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 16 december 2017

    9,6
    Super volgens onze medewerker
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ik ben er zelf niet geweest, maar onze chauffeur was zeer zeer tevreden over deze locatie zeker voor iedereen aan te bevelen.

    Dit Hotel is prima Personeel heel vriendelijk en behulpzaam Ontbijt gewoon goed

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2018

    9,2
    Fijn hotel
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Rustige ligging, goed ontbijt. Erg vriendelijk personeel. Honden waren welkom.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 4 juni 2018

    10
    Prachtige kamet met badkamer.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Prachtige kamet met badkamer. Goed restaurant. Rustig gelegen aan weg, maar daarvan geen last.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 4 juni 2018

    7,9
    Redelijk goed ontbijt, behoorlijke kamer het goede bedden.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Redelijk goed ontbijt, behoorlijke kamer het goede bedden. Locatie geweldig. Buiten gegeten. Rustig en geen last van de weg ervoor

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 15 maart 2018

    7,1
    Prima
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zwembad was heel koud

    Prijs kwaliteit was prima! Mooie omgeving. We waren op door reis dus verwachten er ook niet heel veel van

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 11 november 2017

    7,1
    Voor 1 nacht oke
    • Zakenreis
    • Groep
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wat uitgeleefde undruk

    Ontbijt

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 4 september 2017

    7,5
    gewoon goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    alles was gewoon goed, niks meer niks minder. Hotel heeft wellicht wat betere tijden gekend...

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 1 september 2017

    6,7
    rustig gelegen
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    simpel mar relatief duur ontbijt. Matig bed

    rustig gelegen

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    5,4
    Quellenhof
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Oud en achterhaald. Te duuf

    De ligging

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    7,5
    Heerlijk rustige ligging.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Heerlijk rustige ligging. Mooi terras, waarvan deels met uitzicht over de grote vijver. Prima ontbijt met veel keus.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 5 januari 2017

    8,3
    Mooie locatie
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Restaurant en ontbijt viel tegen

    Vriendelijke ontvangst

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2016

    8,8
    slechte internetverbinding op kamer
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    slechte internetverbinding op kamer

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 7 december 2015

    9,2
    Bar resterant
    • Vakantiereis
    • Stel

    Bar resterant Hond mee

  • Beoordeeld op: 13 november 2015

    9,6
    vriendelijkheid
    • Stel

    vriendelijkheid

  • Beoordeeld op: 15 september 2015

    7,5
    rustige ligging, schoon
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    ontbijt was niet uitgebreid

    rustige ligging, schoon

Er zijn ook 9 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 21

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: