Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Radisson Blu Hotel Erfurt Dit is de officiële sterrenclassificatie die door een derde partij aan de accommodatie is gegeven - de Hotelstars Union. De accommodatie is vergeleken met de industriestandaard en beoordeeld aan de hand van de prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Gebruik de sterrenclassificatie om uw verblijf te kiezen!

Juri-Gagarin-Ring 127, 99084 Erfurt, Duitsland

#30 van de 34 hotels in Erfurt

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 977 beoordelingen over dit hotel

7,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,4

  • Comfort

    6,6

  • Locatie

    8,6

  • Faciliteiten

    6,6

  • Personeel

    8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,1

  • Gratis WiFi

    7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 12

  • Beoordeeld op: 23 januari 2018

    6,7
    op het bed en stoel na en te kleine kamer was het verder goed
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    De kamer was vrij klein je ben er als stel en dan sta er een stoel en verder kan je elkaar niet passeren in de kamer en het bed was te klein als er een zich omdraai is de ander wakker want je lig in een kuil dus rol je altijd naar elkaar toe

    Ontbijt was goed

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 1 juli 2018

    2,9
    Ongezellig
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs kwalitijd zeer kleine kamer zonder confort Onbeid was ondermaats. Ongezellig.

    Niets

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 27 januari 2018

    10
    Top
    • Zakenreis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het eten in het restaurant was top

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 18 september 2017

    7,9
    Prettig verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Maar een deur voor douche en toilet!!

    Kamers en bedden waren goed, het was alleen erg warm in de kamer en de kussens waren erg zacht.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 19 november 2016

    2,9
    alles was gewoon slecht
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    alles was gewoon slecht

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2015

    8,3
    De ligging van het hotel is prima, je loopt zo het centrum...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De standaard kamers zijn wel erg klein. Had iets groter gemogen. En open badkamer is ook niet zo fraai.

    De ligging van het hotel is prima, je loopt zo het centrum in. Geen last van lawaai. Mooi uitzicht over de stad.

  • Beoordeeld op: 7 mei 2015

    7,1
    locatie en kamer comfortabel
    • Zakenreis
    • Stel

    toen we de receptionist vroegen of hij het adres van een thai restaurant wist,antwoorde hij dat hij dat spul niet at,ik eet alleen duitse kost.Ik vroeg om een adres en niet om zijn voorkeur voor eten.

    locatie en kamer comfortabel

  • Beoordeeld op: 24 maart 2015

    7,1
    heerlijk ontbijt en goede bedden
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    dat je uit je koffer moet leven als je er meerderen dagen ben geen kast voor je kleding dat is een tegenvaller voor dit fijne hotel

    heerlijk ontbijt en goede bedden

  • Beoordeeld op: 4 september 2015

    7,9
    Alles was er.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Bad stond bijna in het inkomhalletje. Bijna geen plaats langs het bad. Het geheel was als koker opgevat.

    Alles was er.

  • Beoordeeld op: 1 september 2015

    4,6
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Groep

    Comfort en hygiene, geen 4 sterren waardig

    Locatie

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2015

    10
    Lokatie.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Lokatie. Prijskwaliteit verhouding

  • Beoordeeld op: 22 februari 2015

    9,2
    de ligging
    • Vakantiereis
    • Stel

    de ligging

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 12

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: