Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Rahserhof

Rahserstr. 172, 41748 Viersen, Duitsland

#4 van de 8 hotels in Viersen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 168 beoordelingen over dit hotel

7,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,2

  • Comfort

    7,1

  • Locatie

    7,6

  • Faciliteiten

    7,2

  • Personeel

    8,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Gratis WiFi

    7,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 28

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    6,7
    Het ontbijt was prima in orde - de kamers waren basic,...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt was prima in orde - de kamers waren basic, vooral de badkamer was kaal, zelfs geen glas of beker om je tandenborstel in te zetten!! Voor 1 nacht best te doen....

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 15 september 2016

    4,6
    Ondanks de verkeerde keuze van het hotel, hebben wij er een fijn weekend van gemaakt.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    -Het personeel is absoluut niet vriendelijk geweest tegen ons. -Als wij toekwamen om in te checken was er amper een lach te bespeuren op het gezicht van de bediende. -2 Dagen hebben wij geen gebruik kunnen maken van het restaurant of kegelbaan. Om te eten dienden wij 20 minuten te wandelen tot in het centrum. -Wanneer wij zaterdag om 11.00 uur iets wilden drinken kregen wij het antwoord van een opgejaagd onvriendelijk personeelslid, dat zij er alleen voor stond, dat ze moest zorgen voor het ontbijt, de catering, de poets en alles wat met het hotel te maken had. -'s Avonds is het hotel open tot 21.30 uur, drinken moet je elders dan maar gaan doen. -Als wij achter een toeristen informatiekantoor vragen, sturen ze ons naar een infopaal aan het station. -Het hotel restaurant heeft ons totaal geen informatie aangeboden. Als wij iets vroegen, kregen wij een nors, niets zeggend, antwoord. -Als wij de laatste dag gingen afrekenen, werd er nog niet eens gevraagd of het ons bevallen was, of een ander vraag gesteld. Het kwam ons over, betaal uw rekening en ophoepelen. -Wij hebben teveel betaald voor hetgeen wij verwacht hadden. -Ik, of mijn vrienden gaan deze locatie zeker aan niemand aanbevelen. Liever zie ik dit hotel geschrapt worden bij de toeristische dienst.

    De kamer en ontbijt was goed. Een flesje water aangeboden door het hotel..

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    10
    weekentje weg
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    jamer het cetrum was 2km veder

    hele aarrdige merv een goed ombijt topy

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 21 maart 2018

    9,2
    een adres om zeker te behouden
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Jammer dat er geen wijnkaart was.

    Ontbijt was heerlijk. Diner was zeker in orde.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 28 februari 2018

    7,5
    goed
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Super ontbijt gehad en zeer uitgebreid.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    3,3
    Echt niet aan te bevelen als ze de prijs niet aanpassen op accomodatie!
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ouderwetse inrichting. Buitenrookplaats direct onder slaapkamerraam! Ontbreken van afstandbediening tv.

    Ontbijt was prima.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 12 november 2017

    10
    Zeer aangenaam
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets is

    Erg goed ontbijt.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2017

    9,6
    Ruim voldoende
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gewoon goed.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    8,3
    goed betaalbaar en prettige sfeer
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    geen koelkast

    ontbijt was super!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 19 juli 2017

    7,1
    Tussenstop!
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt uitstekend

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 21 juni 2017

    6,3
    rustig hotel, leuk dorpje
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    geen opmerkingen

    prima ontbijt, vriendelijk personeel, goed hotel voor doorreisgee

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 31 januari 2017

    7,5
    Verzorgd
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te dure keuken, zeker voor Duitse begrippen. We hebben in het centrum gegeten voor de helft en net zo lekker

    Ontbijt

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 7 december 2016

    7,9
    WIFI
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    WIFI

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 8 september 2016

    7,9
    Zeer relaxt verblijf
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het dranken assortiment voor bij de koffie na het diner

    Heerlijk rustig hotel bij het centrum .zeer behulpzaam personeel.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 30 juli 2016

    5,0
    Ontbijt en avondeten.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Kleine kamer. Het rook er niet echt fris.

    Ontbijt en avondeten.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 26 juli 2016

    7,1
    Zeer gevarieerd ontbijtbuffet met veel verse producten.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel te warm op de kamer.

    Zeer gevarieerd ontbijtbuffet met veel verse producten.

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 29 mei 2016

    7,1
    Hygiëne op kamer was goed.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Tot 23u45 was er de opkuis van de zaal beneden waar een samenkomst was geweest. Dit verliep zeer luidruchtig d.w.z. schuiven met tafels en stoelen en veel gepraat.

    Hygiëne op kamer was goed.Het ontbijt was uitgebreid en van goede kwaliteit. Ook de tafels waren zeer verzorgd.

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2015

    6,7
    Locatie, ver buiten het centrum.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Locatie, ver buiten het centrum. Geen open terras mogelijkheid.Er was een festiviteit gaande , maar voor de gasten was er geen "plaats " ( temperatuur : 26 C. ! ) Dus liepen we maar een rondje om.

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2015

    7,9
    ontbijd was heel goed
    • Groep

    dat je er later op de avond er niets kon drinken omdat ereen feest was geen afzonderlijke bar of iets in die zin;zelfs op een zaterdag was er in het dorp nergens een cafe dat nog open was 20.30 uur

    ontbijd was heel goed

  • Beoordeeld op: 11 mei 2015

    7,1
    Uitstekend ontbijt, parkeren direct naast het hotel, rust...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Te zachte matrassen, dunne kussens, geen extra kussens, wat verouderde en simpele inrichting van de kamer waardoor prijsniveau in feite wat te hoog is

    Uitstekend ontbijt, parkeren direct naast het hotel, rust 's nachts, makkelijk te bereiken vanaf snelweg

  • Beoordeeld op: 15 mei 2016

    7,5
    Zeer warm toen we op de kamer kwamen ->
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Zeer warm toen we op de kamer kwamen -> geen airco

  • Beoordeeld op: 7 april 2016

    8,8
    Het uitgebreid ontbijtbuffet
    • Vakantiereis
    • Stel

    bijna geen bereik op internet

    Het uitgebreid ontbijtbuffet

  • Beoordeeld op: 23 februari 2016

    8,8
    Super ontbijt vriendelijke bediening
    • Vakantiereis
    • Groep

    Super ontbijt vriendelijke bediening

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2015

    9,6
    Alles oké!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets.

    Alles oké!

  • Beoordeeld op: 12 september 2015

    7,9
    ontbijt heel goed,Hygiene heel goed
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    dat men s'avonds niet iets kon drinken in de bar ,omdat er steeds feestjes waren

    ontbijt heel goed,Hygiene heel goed

  • Beoordeeld op: 2 juli 2015

    9,6
    de ruimte van de hotelkamer
    • Vakantiereis
    • Stel

    niets

    de ruimte van de hotelkamer de bedden

  • Beoordeeld op: 28 april 2015

    9,2
    Het ontbijt
    • Vakantiereis
    • Groep

    Het ontbijt

  • Beoordeeld op: 6 januari 2015

    9,6
    Heel lekker en uitgebreid ontbijt .
    • Vakantiereis
    • Stel

    Heel lekker en uitgebreid ontbijt .

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 28

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: