Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Seligweiler Hotel & Restaurant Dit is de officiële sterrenclassificatie die door een derde partij aan de accommodatie is gegeven - de Hotelstars Union. De accommodatie is vergeleken met de industriestandaard en beoordeeld aan de hand van de prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Gebruik de sterrenclassificatie om uw verblijf te kiezen!

An der A8, Ausfahrt Ulm-Ost, 89081 Ulm, Duitsland

#29 van de 42 hotels in Ulm

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2039 beoordelingen over dit hotel

7,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,9

  • Comfort

    7,2

  • Locatie

    8

  • Faciliteiten

    7,4

  • Personeel

    8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Gratis WiFi

    7,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 21 juli 2018

    9,6
    Het personeel was heel gastvrij.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het personeel was heel gastvrij. De kamer was erg ruim en netjes, en qua luxe zeker waar voor het geld. De toegang tot de spa en het lekkere ontbijtbuffet maakte het verblijf extra prettig.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 20 juli 2018

    6,3
    Kamer was ok en hygiëne in badkamer prima.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedden waren niet echt comfortabel en de kussens superdun. Helaas waren er tijdens het avondeten en ontbijt ontzettend veel vliegen op het terras, dus dit was erg storend. Tijdens avondeten hebben we erg lang op 1 deel van de bestelling moeten wachten, waardoor we niet samen konden eten.

    Kamer was ok en hygiëne in badkamer prima.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 17 juli 2018

    7,1
    Prima overnachtingsplek als je op doorreis bent
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Helaas hebben de comfort kamers geen airco en dan is `s ochtends in de zomer best warm

    Prima kamer voor een nachtje op doorrijs Fietsen op de auto laten staan `s nachts en dat ging goed

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 17 juli 2018

    8,3
    Het kleine, maar fijne zwembad plus de mooie sauna waar je...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Die grote paal met Burger King erop in het uitzicht vanaf het balkon.

    Het kleine, maar fijne zwembad plus de mooie sauna waar je gratis gebruik van kon maken!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 16 juli 2018

    7,9
    is ons verblijf voor legoland , rustig en perfect voor uitvalbasis!!
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    er waren beide ochtend geen bruine boterhammen voor mijn vrouw , ze heeft er nochtans achter gevraagd , maar door de drukte van twee autobussen die ook mee aten aan het buffet waren ze direct op , misschien een apart buffet voor de bussen maken ?

    kamer was geweldig , kamer lag in het nieuwe gedeelte !!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 9 juli 2018

    6,3
    Hadden eerst de economy kamer die raad zeker af!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt is zeer beperkt

    Hadden eerst de economy kamer die raad zeker af! Heel ouderwets en lijkt heel erg op een motel. normale kamer genomen hele mooie kamer heel netjes en schoon.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 7 juli 2018

    5,8
    Voor de ene nacht acceptabel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er waren schone handdoeken aanwezig, doch de gebruikte van vorige bewoners hingen er nog. Kamer rook maar dieren (natte honden) door sprayen en luchten enigzins acceptatie.

    Hotelkamer was voor doorreis (1 nacht) goed, badkamer gaf een stacaravan gevoel.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 5 juli 2018

    7,5
    Prettig overnachting hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lawaai van vrachtauto's vlak bij ons raam. Wij zaten aan de achterkant. Ramen dicht helpt, maar dan is het te warm op de kamer.

    Prima uitgebreid Ontbijt

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 4 juli 2018

    8,8
    prima als overnachting van/naar reisbestemming
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    voor een nacht prima te doen, wij hadden een kamer aan de achterkant met uitzicht op de geparkeerde trucks maar dat weet je met zo'n locatie

    Prima ontbijt, langs de snelweg, op enkele km's/reisminuten van de interessante stad Ulm

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 3 juli 2018

    7,1
    Ontbijt prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Had rustige kamer gevraagd maar zat op 1ste etage boven koffie, eetbar en werd om 6 uur s'morgens wakker van gepraat en rook lucht. Stonden beneden ons raam. Prullenbak niet geleegd van vorige bezoekers en glazen in badkamer vies.

    Ontbijt prima

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    8,8
    goed verblijf voor 1 nacht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    beperkte plaats voor het ontbijt te nuttigen

    het ontbijt was ruim voldoende. De liggen maakt het een geschikt verblijf voor een overnachting op weg naar een vakantie plaats.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 1 juli 2018

    7,9
    Prima en hond werd ook hartelijk ontvangen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kan zo niets bedenken.

    Zeer gastvrij. Prima restaurant en heerlijk ontbijt. Ligt wel aan snelweg, maar daar merk je weinig van. Zeker aan te bevelen als je doorreis bent.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 25 juni 2018

    10
    Zwembad sauna en stoombad als mede het ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer maar dat was wel zeer goed gecompenseerd met het prachtige zwembad sauna en stoombad. Luxe !!!!

    Zwembad sauna en stoombad als mede het ontbijt. V.w.b. het restaurant ruim aanbod tegen een goede prijsverhouding

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 7 juni 2018

    9,6
    Wij gaan nog terug.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kleine Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    eigenlijk NIETS

    De gevraagde prijs voor het ontbijt is deze meer dan waard. Het was uitgebreid en zeer volledig ! Tevens een prima zwemgelegenheid om verfrissend de avond in te gaan. Geen lawaai hoorbaar van de autostrade !

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 5 juni 2018

    5,8
    We komen daar niet nog eens.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De hitte. Kamers slecht geventileerd, geen airco. Als je raam open wilde zetten, dan kon je je bed niet in of uit en kwamen er ook nog muggen binnen.

    Prima restaurant en goed ontbijt.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 3 juni 2018

    4,2
    Ontbijt en vriendelijkheid personeel in ontbijtzaal
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer ouderwetse kamers ( inrichting badkamer begin jaren 70) Kamers niet goed schoon ( veel stof en dwarelende veertjes dons uit de dekens en kussens) Toilet niet goed door te spoelen Geen arco , kamers niet fris te krijgen op warme dag, geen horren zodat je veel last hebt van muggen Veel lawaai vd snelweg als je de balkondeur moet openzetten ( voor frisse lucht is dat echt noodzakelijk) Douchen bijna onmogelijk omdat bevestiging douchekop ontbreekt. Dus alleen als handdouche te gebruiken Veel doodgeslagen insecten op de muren vd kamer Personeel receptie niet echt attent / aardig ( bij ontbijt wel)

    Ontbijt en vriendelijkheid personeel in ontbijtzaal

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 29 mei 2018

    8,8
    Goed verzorgd en zeker handig als je op doorreis bent naar...
    • Stel
    • Kleine Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De temperatuur op onze kamer was ongeveer 27°C en het kussen is zeer dun. Zelfs na vier keer dubbelvouwen heb je nog geen kussen.

    Goed verzorgd en zeker handig als je op doorreis bent naar Oostenrijk. Prijs is zeer goed en het ontbijt goed meer veel keus.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 16 mei 2018

    4,2
    tegenvaller!
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Op de gangen van het gebouw ruikt het muf, de kamers nog erger. Als je de kamer binnenkomt, ben je direct terug in 1971! Oud, geel bruine badkamer. Waterafvoer schijnbaar nog steeds origineel (zeer onaangename geur!). Personeel is niet blij om er te werken, dat stralen ze in ieder geval uit!

    -

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 11 mei 2018

    6,7
    Was voor 1 nacht genoeg!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kleine kamer ,ook de douche is erg klein het douchegordijn was niet prettig plakt aan je Lichaam Voor ons te zachte bedden

    De faciliteiten van het hotel mooie sauna fijn zwembad alles zeer schoon!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 21 april 2018

    9,2
    goed ontbijt, supermoderne kamer en badkamer, vlak bij...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    goed ontbijt, supermoderne kamer en badkamer, vlak bij Autobahn (die je niet hoort), goed idee voor overnachting als je richting Oostenrijk gaat (of terugkomt ;-)

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 8 april 2018

    7,5
    Overnachtingshotel direct aan de snelweg.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Tweepersoonskamer geboekt, krijgen een kamer met twee losse bedden. Niet echt wat was geboekt. Het was gelukkig maar voor één nacht. Kamer aan de snelwegkant en dat was behoorlijk lawaaiig.

    Direct aan de snelweg.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 31 maart 2018

    8,8
    Voor ons de ideale tussenstop op weg naar skigebied in Zillertal.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Niets gevonden dat beneden verwachting was.

    Voor de 2° keer dat we er overnachten was alles naar wens. De kaart en de bediening in het restaurant voldeed aan onze verwachtingen. Zeer hond-vriendelijk hotel met kleine attentie voor de viervoeter.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 27 maart 2018

    7,1
    Goed voor snelle nachtstop en eten onderweg in Duitsland of naar Nederland.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    We hadden een 'niet roken' kamer, maar er was duidelijk in gerookt. Zelfs in de badkamer. Heel vies als je gaat douchen en alles nat en vochtig wordt. Dan ruik je de rook weer.

    Goed eten in de naastgelegen grill.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 24 maart 2018

    8,3
    Verrassend aangenaam verblijf zo dicht bij de snelweg
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het viel helemaal niet tegen

    Prima ontbijt, goed no nonsense gebeuren met prima restaurant en uitstekend bereikbaar . Ideaal hotel als je op doorreis bent

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 18 maart 2018

    5,8
    Faciliteiten waren toereikend voor een nacht.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Minder gunstig was het comfort van de kamer. Vooral de omvang van de badkamer liet te wensen over.

    De ligging van het hotel was gunstig. We kwamen weer vlot terecht op onze route naar onze vakantiebestemming.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 14 maart 2018

    8,3
    Prima hotel voor 'doorreizers'
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Onze eerste kamer stonk naar rook. Die werd zonder problemen gewisseld.

    Snelle incheck. Prima kamer voor een nacht als je op doorreis bent. Fijn ontbijt. Prima bed.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 6 maart 2018

    7,5
    De comfortkamer was gerenoveerd en prima.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    De standaardkamer. Deze was enorm gedateerd. De badkamer was sinds de jaren 70 niet meer veranderd.

    De comfortkamer was gerenoveerd en prima. Ligging is ideaal als je op doorreis bent en je kunt goed eten in het restaurant.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 26 februari 2018

    7,5
    Prima tussenstop op doorreis naar Oostenrijk
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    - we hadden een extra bed geboekt, maar dat bleek niet te kunnen, dus we werden ongeboekt naar een 3-persoons kamers. Dit zijn echter hele oude kamers uit de jaren 70.

    - het restaurant ziet er mooi uit - mooi zwembad en sauna - opgeknapte kamers zien er goed uit - goede locatie op doorreis naar wintersport

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 10 februari 2018

    8,3
    Prima locatie voor een tussenstop op weg naar wintersport.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Nog nooit zo snel in- en uitgecheckt. Dat was erg prettig na een lange autorit. Je hoeft de deur niet uit om te eten. Dicht bij de snelweg, een pré als je een tussenstop maakt. Geen last van lawaai.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 25 januari 2018

    10
    Perfecte tussenstop in Ulm
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Iets minder was dat je de rijksweg kon horen (afh welke kamer je hebt) maar als je makkelijk slaapt is dat zeker geen probleem.

    Alles keurig netjes verzorgd. Mooie schone kamer. Goede bedden. Lekker kunnen eten en ontbijten. Goed hotel voor een tussenstop.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 21 januari 2018

    7,9
    Was een prima hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Waardeloze hoofdkussens. Zijn zo dun dat je de kussen 4 keer moest opvouwen en dan had je er nog niks aan. Leek wel een vliesje.

    Het matras was stevig. Nergens door gezakte plekken.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 21 januari 2018

    5,0
    Redelijk voor een stop-over onderweg
    • Zakenreis
    • Stel
    • Kleine Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Helaas hadden we, wederom, zeer veel geluidsoverlast van de mensen in de kamer naast ons, de muren zijn flinterdun. We hadden op deze locatie de kamer met de laagste prijs, misschien is dit in de duurdere kamers beter?

    Makkelijk te bereiken vanaf de snelweg. 24 uur receptie.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 7 januari 2018

    7,9
    Prima voor overnachting onderweg.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kleine Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gedateerde inrichting, vochtvlekken op plafond badkamer.

    Locatie direct naast snelweg, waar je geen last van hebt. Restaurant in het hotel, goed ontbijt. Zwembad open tot 22:00 uur.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 3 januari 2018

    9,6
    Mooie kamer die in tegenstelling tot de meeste hotelkamers...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In ontbijtruimte staan tafels erg dicht op elkaar, weinig privacy

    Mooie kamer die in tegenstelling tot de meeste hotelkamers niet te warm was maar prettige temperatuur

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 23 december 2017

    6,3
    basic hotel voor n overnachting onderweg naar italie. Ontbijt prima en inclusief!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer rook naar nat tapijt. Vies. Raam open gezet en de loeiende verwarming uit gedaan. Niks zo irritant als n bloedhete hotelkamer. En ook minder: Rokende, pratende zakenlieden op hij balkon terwijl je wil slapen. En geluid van vrachtwagens en auto’s gaat continue door. Oordopppen mee!!

    Ontbijt Was prima en koffie ook! En voor de verandering ook n bad inde badkamer, ook fijn als t koud winterweer is.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 23 december 2017

    9,6
    Gunstig gelegen hotel aan de autobahn A8.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Kleine Economy Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Geen opmerkingen .

    Gunstig gelegen hotel aan de autobahn A8. Prima parkeergelegenheid, goed restaurant, 24-uurs receptie en een prima ontbijt. Wat wil je nog meer. Uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Aanrader voor de doorreis naar verdere bestemmingen!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 11 december 2017

    9,6
    Alles naar ons zin hotel goed eten goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    Parkplaats was te klein voor zo veel gasten ook stonden er veel vrachtwagens op de parkplaats van de luxe auto,s.

    Hotel zeer goed eten uitmuntend. De aanrij roeten zeer gunstig vlak aan de rijksweg. Personeel staat je goed te woord en leg alles goed uit wat er te doen is in Ulm.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 3 november 2017

    3,8
    De bedden waren niet echt comfortabel en het bed kraakt als...
    • Zakenreis
    • Stel
    • Kleine Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De bedden waren niet echt comfortabel en het bed kraakt als je je omdraaide. Bij de incheck werd niets uitgelegd over het ontbijt en dergelijke. En bij de uitcheck werd er niet gevraagd of alles naar wens was geweest!!!! Bediening in het restaurant was zeer traag!!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2017

    10
    100 % goed. Gunstige prijs/kwaliteit...
    • Stel
    • Kleine Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De verlichting op de kamer was niet echt gezellig.

    Geweldig goed. De receptie was vriendelijk en in een handomdraai waren we ingecheqt Ontbijt perfect. Maar de omgang van het bedienende personeel wat zooo vriendelijk, ook naar kinderen,, dat was mooi om mee te maken, Fijne bedden en een douche met enig geduld . Ruime kamer en heerlijk bier in de Stube,.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2017

    10
    geweldig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    hoofdbedkussen moet ik nog steeds zelf meenemen omdat daar de kussens te zacht zijn waardoor je weinig steun hebt onder je hoofd bij het liggen.

    diner, ontbijt is goed. Hotelgedeelte heeft een nieuwe vleugel en is modern en nieuw ingericht.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2017

    7,5
    lekker langs de snelweg voor als je op doorreis bent van of...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    de kamers zijn functioneel maar raken outdated. volgens mij gaan ze dit aanpakken omdat de boel in de steigers staat

    lekker langs de snelweg voor als je op doorreis bent van of naar Nederland

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 30 september 2017

    7,1
    Een doorreisovernachting, prima.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    In restaurant te weinig personeel bij heel grote groepen die met busreizen komen. Dus wat langer wachten wat personeel ook niet leuk vindt. Geen raam kunnen open zetten ivm geluid snelweg is een minpuntje.

    Ontbijt prima, kamer prima,

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 17 september 2017

    6,7
    Prima voor doorreis, niet te lang blijven.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kleine Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel zeer gedateerd, verschillende plekken niet volledig schoon. Nieuwe gedeelte zag er top uit. Wij verbleven in het oude stuk. Personeel niet echt vriendelijk.

    Voor doorreis prima, vlak naast de A8. Ontbijt was prima. Eetgelegenheid in hotel was ok.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 17 september 2017

    6,7
    Goed hotel voor een overnachting als tussenstop.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Wij komen hier al een aantal jaren , maar zien de kamers steeds meer gedateerd raken en vooral sommige badkamers zijn niet meer van deze tijd. Het restaurant en ontbijtruimte zijn al wel gerenoveerd.

    Locatie is prima , voor een tussenstop op weg naar vakantie Eten en ontbijt is goed

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 14 september 2017

    4,6
    tegenvaller
    • Stel
    • Kleine Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer zeer klein en verwaarloosd en de kamer heeft totaal geen gezellig uitzicht waardoor het echt tegenviel. Jammer!

    Ontbijt eenvoudig. Bedden goed maar badkamer achterstallig onderhoud en gedateerd. Kamer met uitzicht op opslagloodsen en geparkeerde vrachtwagens op een rij.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 13 september 2017

    8,3
    Prima eten zonder twijfel maar niets in de buurt te...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Aan de rand van de snelweg, dit kan ook als voordeel gezien worden maar ik had liever wat in de buurt van stad of dorp geweest.

    Prima eten zonder twijfel maar niets in de buurt te ondernemen. Prima voor tussenstop.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 10 september 2017

    5,0
    Waardeloos.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was benauwd, was wel ruim maar leek op een zolderkamer, je moest schuin lopen om op bed te komen, je kon niet naar buiten kijken want dan keek je op het dak en we hadden last van de afzuigers of zoiets.omdat het zo benauwd was op de kamer moesten we het raam wel open laten.we gaan er nooit meer heen.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2017

    7,5
    Kamers waren prima en netjes.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kleine Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeerplek misschien toch reserveren. Wij kwamen om 21.00 aan en konden nog net 1parkeerplek ontdekken.

    Kamers waren prima en netjes. Ontvangst ook vriendelijk begroeting. Ontbijt prima verzorgd en voldoende.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    5,4
    Voor ons een tegenvaller !
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer was verouderd + er waren renovatie werken bezig, daarvoor was het terras niet beschikbaar, de ramen waren afgedekt met een ondoorzichtige plastic folie + liepen er continu arbeiders over het terras -> zo'n kamer zou niet mogen verhuurd worden ( wij hadden zo 2 kamers !)Er was ook geen airco op de kamer -> broeiend heet op de kamer.

    Ontbijt was lekker, avondeten was lekker.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    6,7
    De kamer is vrij klein, maar voor een paar overnachtingen is...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Geen airco, bij warm weder is dit een handicap

    De kamer is vrij klein, maar voor een paar overnachtingen is er voldoende ruimte. Prijs - kwaliteit vind ik het OK; voor die prijs moet men ook geen super-de-luxekamer verlangen.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2017

    7,5
    Op doorreis was dit een goede plaats om te overnachten.
    • Individuele reiziger
    • Kleine Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Op doorreis was dit een goede plaats om te overnachten. We hadden een kamer in het oude gedeelte, wel wat gedateerd qua inrichting, maar alles was netjes onderhouden. Prima ontbijtbuffet met voldoende keuze.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2017

    10
    Dit is wat je zoekt voor een tussenstop.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Kleine Economy Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kon het adres niet in mijn navigatie vinden maar daar kan het hotel biets aan doen.

    Gewoon een uitstekend hotel voor een tussenstop. Bar is nog open later op de avond en ontbijt is gewoon goed en voor een nette prijs.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    5,8
    we zijn daar vaker geweest en was het altijd goed, nu erg matig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    het toilet maakte lawaai omdat de vlotter bleef hangen moest div. keren doortrekken voor dat die lawaai ophield. en de douche was erg slecht, slappe straal, en als je de tempratuur goed had werd het water weer kokend heet zodat we bijna met brandwonden onder de douche vandaan kwamen.

    het eten in het restaurant beneden was lekker en goed, ook er vriendelijk personeel.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    8,8
    Prima overnachtings hotel op doorreis.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De aanwijsbordjes waar welke kamer zich bevind als je uit de lift komt miste ik, nu was het even zoeken.

    Kregen een kamer in het nieuwe gedeelte en dat was uitstekend. Het hotel ligt dicht bij de snelweg maar daar merk je niks van, ideaal voor een overnachting op weg naar het zuiden. Het ontbijt was gewoon goed en ook het restaurant was niet duur en hebben lekker gegeten.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2017

    10
    Super verblijf met kinderen voor op doorreis.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kleine Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Heb geen negatieve opmerkingen. Kamer was vrij basic en uitzicht hadden we niet echt (hadden ook goedkoopste kamers). Echter voor deze prijs maakt dit niet uit en we waren op doorreis. Kamers waren wel schoon en netjes!

    Met gezin kind van 2 en 4 op doorreis 1 nacht hier geslapen. We waren er al vroeg in de middag. Was genoeg te doen. Binnen is een speelhoekje (voor kinderen tot 6 jaar) en buiten een speeltuin. Tevens een zwembad. Toe wij er waren was aan de zijkant van het hotel de ingang van de maisdoolhof. We zijn niet in de doolhof geweest maar de kinderen hebben zich wel uitstekend vermaakt op de springkussens die er aanwezig waren. Je kan er uitstekend dineren en ook het ontbijt was super. Kortom voor op doorreis uitstekend. Ligt gelijk bij de afrit van de snelweg. Bij het hotel heb je trouwens geen last van de snelweg. In en uit checken gaat super snel. Ontbijten kan al vanaf 6.30

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2017

    7,5
    Prima hotel voor onderweg
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Minpuntje was dat de douche nagenoeg gelijkvloers liep met de rest van de badkamer. Icm een douchegordijn zorgde dit ervoor dat de hele badkamervloer nat was na het douchen. Niet heel storend, wel onhandig.

    Het hotel ligt op een kwartier/twintig minuten rijden van Legoland, daarom kozen wij voor dit hotel. Het ligt aan de snelweg, gelukkig hadden we geen last van langsrijdend verkeer. De kamer was netjes, met tv op de kamer en genoeg ruimte om bagage neer te zetten. Het ontbijt was prima.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2017

    8,8
    goede hotel ,volledig pakket,zeer goede staf en personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    enige minpunt is een parking op kleine afstand van hotel waar vrachtwagens overnachten, houden weinig rekening met anderen en was soms nogal lawaaierig ,hotel kan daar uiteraard niets aan doen.

    geboekt op terugreis vanuit italië,goede ligging vlak bij afrijden autostrade.volledig pakket krijg je hier;hotel,restaurant,winkel,zwembad,sauna.....op de dag dat we er logeerden was mijn kleinzoon jarig,de staf had op mijn vraag een verjaardagstaartje voorzien met een kaarsje en smarties erop zodat hij op reis toch zijn feestje kreeg,schitterend gedaan ,dochter en schoonzoon ontroerd. heel lekker eten in restaurant ,zeer schappelijk van prijs,uitgebreide keuze, personeel top,receptioniste uitstekend job uitgevoerd.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2017

    6,3
    Dus weinig geslapen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Economy Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Hotelkamers te warm. Het enige probleem van dit hotel is de warmte. Kamers hebben geen airco en wanneer het een warme dag/nacht is, kun je helaas geen raam open zetten omdat je dan het helse lawaai hebt van de autoweg. Verouderde hotel kamers, wel netjes en schoon.

    Buitenterras is fijn. Ontbijt is heel goed. Grote parkeerplaats; ligt heel dichtbij autoweg; maar dit is ook een nadeel ivm geluidsoverlast.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    5,8
    Ik zou zeker niet weer boeken!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer! Het was er heel erg warm! Raam kon in de 'kantelstand'' maar was zeker niet voldoende . Alsje het raam open wilde zetten kwam het raam boven het kussen van het bed. Dat was dus zeker geen optie. Ook konden we de vakantie afsluiten in 2 éénpersoons bedden 😢. Ze konden niet tegen elkaar geschoven worden. Hier waren we helemaal niet blij mee!

    Lekker biertje

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    2,5
    2 op 10
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kleine Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer met uitzicht op 5 of 6 compressoren en afzuigkappen. Donkere kamer met bed (tegen de muur) aan de ene zijde van de kamer en het ander bed 3 meter verder (weerom tegen de muur) aan de andere zijde van de kamer. De afloop van het toilet was een fontein naar beneden. Alle waswater liep in de badkamer. Wij hebben onmiddellijk een nieuwe kamer gevraagd en gelukkig gekregen.

    ontbijt Normaal

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    8,3
    Dit is prima hotel voor doorreis of uitstapjes.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kleine Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beetje oud douche gordijn en geen airco

    Dit is prima hotel voor doorreis of uitstapjes. Het ligt direct aan autobaan en het restaurant is goed en ontbijt zeer ruime keuze en kwaliteit erg lekker

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    6,3
    Hotel ligt direct aan de snelweg.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij zaten in het oude gedeelte van het hotel. Badkamer en kamer verouderd. Alles werkt echter wel naar behoren. Prijs was aan de hoge kant.

    Hotel ligt direct aan de snelweg. Ideaal wanneer je op doorreis bent.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    7,1
    Goed gelegen doorreishotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Slechte venstervergrendeling zorgde voor autostradelawaaihinder. We verbleven blijkbaar in het verouderd gedeelte het hotel (seventieslook, geen mengkranen). We kregen een andere kamer, maar moesten daarvoor wel een oplegsom betalen.

    Ligging vlakbij de autostrade A8. Uitgebreid ontbijt. Binnenzwembad aanwezig.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 27 juli 2017

    6,7
    Ontbijt en diner
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was erg benauwd op de kamer. Het rook naar friet op de kamer door het naastgelegen fasrfoodrestaurant. We hadden twee eenpersoonsbedden. De kamer was klein. Daarbij stond er ook een kinderledikant op de kamer.

    Ontbijt en diner De ligging langs de snelweg.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 26 juli 2017

    7,1
    Lekker ontbijt met ruim assortiment.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Toch wel wat lawerige kamer. We sliepen op de eerste verdieping net boven de keuken, hierdoor ondervonden we wat geluidshinder. Ook het geluid van de autosnelweg was met de ramen gesloten te horen. Dit was echter minder storend dan de keuken. Kamer mag eens opgefrist worden, voornamelijk de badkamer.

    Lekker ontbijt met ruim assortiment. Een goed bed. Ideale ligging voor een stop indien je op doorreis bent.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    5,8
    Kamer viel tegen. Door het licht en het lawaai hebben we zeer slecht geslapen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden twee gescheiden bedden op enkele meters van elkaar en als koppel slapen we liever naast elkaar. Er was veel te veel licht. Het uitzicht waren andere muren. Veel lawaai op de gang. Vergeleken met vorige keer viel de kamer nu tegen.

    Het ontbijt was lekker.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 19 juli 2017

    6,7
    Goed doorreishotel, maar ook niets meer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het was ontzettend warm en er is geen airco op de kamer. Het personeel in het restaurant is allesbehalve vriendelijk.

    Het ontbijt was goed: Verschillende soorten brood en beleg. De kamers waren netjes.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 18 juli 2017

    6,3
    Goed voor 1 nacht zeker niet langer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De hygiene, mijn echtegenoot heeft een allergie en bij het binnen komen had hij direct last van het vast tapijt, wat wil zeggen dat deze niet goed gereinigd wordt. Wat de handdoeken betreft er was er 1 kleine en 1 grote voor 2 personen. Maar voor 1 nacht was dit voldoende. Volgende maal geven we liever wat meer uit voor een kamer met airco, gezien de temperatuur buiten had deze welkom geweest. En zeker geen kamer langs de grote baan nemen gans de nacht doorgaans verkeer. Deze werdt ons toegewezen en heb voor 1 nacht dan maar geen andere gevraagd.

    De goede ligging, het ontbijt was zeker in dik in orde.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 17 juli 2017

    9,2
    Ideaal voor een kort stop en overnachting.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamers waren goed en netjes zonder meer. Bij het ontbijt was alles voorzien en verzorgd. Personeel was zeer hulpvaardig en vriendelijk. Parkeergelegenheid was zeer goed, enig minpuntje was dat het zwembad en de wellness momenteel werd verbouwd waardoor deze moeilijk te bereiken was. Hotel is ook makkelijk te bereiken, net iets van de autostrade waardoor je hiervan niet direct geluidshinder hebt.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 5 juli 2017

    8,3
    Prima overnachtings hotel!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Goede locatie voor 1 nachtje i.v.m. doorreis. Kamers netjes, wel iets verouderd maar schoon en ruim genoeg voor 2 personen en een kinderbedje. Ben benieuwd naar het nieuwe gedeelte wat ze aan het aanbouwen zijn! Heerlijk op het terras gegeten.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 2 juli 2017

    4,6
    Ontbijt was karig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • 3 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Was bloedheet en nauwelijks ventilatie...in de slaapkamer

    Niets..personeel niet aardig bedden waren slecht...bloedheet in kleine kamer totaal geen uitzicht kamer met schuin dak met hoog dakraam.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 2 juli 2017

    5,0
    Doorreisadres
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kleine Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Lawaai aan de achterzijde vanaf 6 u. 's morgens door leveringen door leveranciers. (rammelende karren, gepraat e.d.) Voor lichte slapers is slapen aan de voorzijde niet aangenaam door de nabijheid van de autostrade.

    Groot gezellig terras. Oud hotel aan vernieuwing toe. Er zijn volop werken aan de gang. Eten was goed. Bediening vriendelijk. Zwembad stelt niet veel voor.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 2 juli 2017

    6,3
    Prima betaalbaar hotel voor doorreis.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Warmte op de kamer. Geen horren voor de ramen. Matrassen waren slap. Badkamer erg krap. 2 kleine zakjes met snoepjes op bureau totaal geen meerwaarde.

    De ligging ivm een doorreis. Goed ontbijt. Voldoende parkeergelegenheid. Lift. Goed formaat tv. Benzinestation naast hotel.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 30 juni 2017

    7,1
    Prachtig terras, goede en aardige bediening, kamer viel bar tegen.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kleine Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer. We kregen een kamer in het oude gedeelte van het hotel, zeer gedateerd, met alleen een dakraam. De kamer stonk naar patat, de afzuiging van het restaurant blies rechtstreeks naar ons dakraam en de kamer en vooral de badkamer stonk naar sigarettenrook. Het dakraam was maar deels af te dekken met een oud gordijn.

    Terras en bediening, ontbijt was goed.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 28 juni 2017

    7,1
    De kinderen vonden het het lekkerste ontbijt ooit.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamers zijn gedateerd. Het was erg warm op de kamer, was lastig koel te krijgen. Een lampje hing los, bij de wc zat een paneel los, de zeep werkte niet. Er zaten veel insecten in de ontbijtruimte. Er werd net verbouwd in het zwembad, maar de kinderen waren blij te kunnen zwemmen, het water was waarschijnlijk door de verbouwing koud.

    De kinderen vonden het het lekkerste ontbijt ooit. Er was zelfs een muggenstekker op de kamer. Bedden waren prima.

    Verbleven in juni 2017

Resultaat 1 - 75

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Seligweiler Hotel & Restaurant

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: