Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Centro Hotel Ravensberger Hof Dit is de officiële sterrenclassificatie die door een derde partij aan de accommodatie is gegeven - de Hotelstars Union. De accommodatie is vergeleken met de industriestandaard en beoordeeld aan de hand van de prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Gebruik de sterrenclassificatie om uw verblijf te kiezen!

Güsenstraße 4, 33602 Bielefeld, Duitsland

#17 van de 25 hotels in Bielefeld

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 792 beoordelingen over dit hotel

7,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,1

  • Comfort

    7,3

  • Locatie

    8,7

  • Faciliteiten

    7,3

  • Personeel

    8,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,4

  • Gratis WiFi

    7,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 54

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2018

    8,8
    wij zijn uiterst tevreden over Bielefeld en ons hotel !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    We hadden graag een koelkastje op de kamer, en liefst een goede airco, het was nu eenmaal een superwarme zomer. De stad Bielefeld viel zeer goed mee: zeer vlak en dus goed berijdbaar met de rolstoel. Levendig centrum.

    Het was een zeer goed hotel, met ruime kamers en een gezellige ruimte voor het ontbijt. De ligging is ook zeer goed: vlak in het centrum. Er is weliswaar geen parking bij het hotel maar een paar straten verderop is er een uitstekende ondergrondse parking (€ 12 voor 1 dag). het verwondert ons dat men deze niet aanbeveelt in het hotel.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    8,3
    Ligging , dichtbij oude centrum , winkels,...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was karig kost 8.50 Euro. Koffie Uit de thermoskan was smakeloos. Snap niet dat hotels dit nog steeds toepassen

    Ligging , dichtbij oude centrum , winkels, uitgaansgelegenheden etc

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 20 juni 2018

    2,5
    Weg gegooid geld! Schandalig!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles!

    Niets beviel! Bij binnenkomst 40 graden in de kamer! Konden alleen een ven krijgen maar dat werkt niet echt. Haren in bad! Na klagen bij receptie kregen we een grote mond! Na een grote mond te hebben terug gegeven werden we om middernacht door 6 man politie uit het hotel gezet! Dag geld en dag slaapgelegenheid! Ongelofelijk onbeschoft! Nooit gedacht dat dit soort hotels met personeel bestonden!! Nog nooit zo een absurd iets meegemaakt! Middernacht 3 uur lang naar huis mogen rijden!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 18 mei 2018

    7,9
    goede ligging, verder niets speciaals ....
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    veel lawaai in de gang van deuren die automatisch dichtslaan, ontbijt was heel slecht, zeer weinig keuze/variatie, en ik denk dat er ook niets werd bijgevuld...het was echt niet goed, wij hebben de tweede nacht zelfs bedankt voor het ontbijt, en zijn in een lokale bakker iets gaan eten ...

    de ligging was redelijk goed, aan de ééne kant heb je het oudere Bielefeld, naar de andere kant de wat modernere grotere winkelketens ... goede wifi

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 23 april 2018

    9,0
    rimpelloos
    • Groep
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Afdeling Lekker Belangrijk: bij het douchen viel af en toe het koude water weg - dan wordt het knap heet.

    Vriendelijke, vlotte bediening. Keurige kamer en dito badkamer, prima ontbijt met ales erop en eraan.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 2 januari 2018

    9,6
    Heerlijk lang Oud & Nieuw weekend!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Ruime kamer in het centrum. Met de ramen dicht nauwelijks geluidsoverlast van het winkelende publiek op straat. Vriendelijke en behulpzame bediening. Heerlijke sauna. Perfect ontbijt voor een bijna ongelofelijk lage prijs per persoon.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 22 september 2017

    3,8
    Niet voor herhaling vatbaar.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Zeer chagrijnige eigenaresse, totaal geen dienstverlenende insteek. Gedateerde kamers. Minibar zonder inhoud. Nagenoeg geen tot zeer slechte Wifi verbinding. Prijs/Kwaliteit verhouding niet in balans.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2017

    9,2
    Goede service.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Goede service. Heel proper en hygiënische kamers, inkom, ... Enorm vriendelijk. Van mijn ouders hoor ik dat het ontbijt prijs- kwaliteit uitstekend is. Persoonlijk slapen wij graag langer waardoor we er niet van konden genieten. Maar dit is bijzaak. De locatie is ook handig. 2min stappen van ondergrondsparking. Als u hoekje om gaat, bent u al in het centrum van de winkels, cafés en restaurantjes. Ik raad deze hotel aan aan iedereen ! U zult er geen spijt van hebben.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    10
    Wij komen zeker terug!
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De tv-bediening was nogal ingewikkeld. De receptionist heeft het mij met veel geduld uitgelegd. Heel vriendelijk personeel!

    Ontbijt heel lekker en genoeg! De kamer was hier nog met vast tapijt. De vorige keer hadden wij een kamer met houten vloerbedekking. Daardoor weten wij dat de kamers worden vernieuwd en dat is een goede keuze van het management!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2017

    10
    zeer goed ! ik beveel dit aan
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Privé-Parking van het hotel op wandelafstand (samen met nog ondernemingen heeft iedereen een deel van de parkeerplaatsen) Maar Parking was VEEL TE DUUR, men vroeg 9 €uro ! per overnachting. dus daar staat ge met een dilemma, goedkopere parking vinden langs de weg in de stad, ofwel op privé terrein en 9,00€betalen.......

    Mooie kamer Goed ontbijt Vriendelijk personeel

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    7,9
    Ik kom er regelmatig.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Het afgelopen verlengde weekend was heel warm. Een airco op de kamer zou ideaal geweest zijn.

    Ik kom er regelmatig. met mijn moeder. Had vooraf een kamer met douche gevraagd . Dat was prima geregeld! Het ontbijt was voldoende. De zaalbediendes waren vriendelijk, zoals altijd! De kamermeisjes deden hun werk heel professioneel.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 30 april 2017

    7,1
    Parkeerplaats onder het hotel was weer niet beschikbaar.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeerplaats onder het hotel was weer niet beschikbaar. Nu aan de overkant van de straat moeten parkeren wel op een soort van afgesloten terrein. Vond ik vervelend want ik heb vaak mijn auto vol met spullen.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 12 december 2016

    6,3
    Geen uitgerustte vakantie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De matrassen zijn keihard geen oog dichtgedaan en om het uur een luide kerkklok te horen.

    De locatie is prima bij het centrum winkels vlakbij en de kamer is schoon

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 22 april 2018

    6,7
    Lokatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt en hard bed

    Lokatie

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 22 februari 2018

    8,3
    De netheid van de kamers, het vriendelijke personeel.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Ingewikkelde bediening van de tv!

    De netheid van de kamers, het vriendelijke personeel.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 16 januari 2018

    10
    Heerlijk relaxed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Super kamer.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 29 september 2017

    10
    Uitstekend niets aan toe te voegen!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Heel vriendelijk ontvangen. Ontbijt voortreffelijk. In centrum van de stad. En zeker Voor de prijs moet ge het niet laten.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 11 september 2017

    7,5
    Centrale ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    -Ontbreken van gezellige bar. -Geen (achtergrond-)muziek in ontbijtruimte - douchewater wat plots heet werd

    Centrale ligging

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 8 september 2017

    7,5
    Echt stadshotel maar door de prijsaanbieding via booking.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Echt stadshotel maar door de prijsaanbieding via booking.com was dit een pluspunt.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 juni 2017

    9,6
    Zoals steeds: top!
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Zoals steeds: top!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 6 juni 2017

    7,9
    Zeer goed
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Enkele herstellingen in de badkamer Te warme dekbedden

    Stilte en rust binnen het gebouw.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 9 mei 2017

    8,8
    Het ontbijt was prima, en de ligging zo in het centrum was...
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was prima, en de ligging zo in het centrum was ook prettig

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 8 mei 2017

    8,3
    Aangenaam verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Tevoren, bij de bevestiging, route naar de parkeergarage meesturen

    perfect ontbijt, prima ligging hartje stad

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 2 mei 2017

    7,1
    Is een goed hotel voor kort , zakelijk, verblijf.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    een gelegenheid om te zitten om bv zaken door te spreken. er is alleen een lobbybar.

    De ligging van het hotel en het ontbijt

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    4,5
    we zullen dit hotel niet aanbevelen
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Uitzicht op een grijze muur, 1 meter achter de ramen. Ontbijt heel beperkt en niet goed gekoeld.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 8 februari 2017

    7,5
    Goed zakenhotel met gratis wifi
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Goed zakenhotel, kamer eenvoudig maar prima geregeld. Ontbijt is prijs/kwaliteit prima geregeld.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 20 december 2016

    8,3
    Slecht beeld tv
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slecht beeld tv

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 17 december 2016

    7,9
    Bielefeld
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ligging

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 16 november 2016

    7,9
    Nette kamers, centraal gelegen , goed ontbijt, goede...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Hotel had geen restaurant

    Nette kamers, centraal gelegen , goed ontbijt, goede parkeergelegenheid

    Verbleven in november 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 18 april 2016

    6,7
    Uitgaande dat dit een 4*Hotel is, vonden wij het ontbijt erg...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Uitgaande dat dit een 4*Hotel is, vonden wij het ontbijt erg beperkt/standaard. Niets extra's wat je wel zou mogen verwachten. Ook hing er weinig sfeer. Daarnaast kwam ik in bed een haar tegen!?

  • Beoordeeld op: 12 maart 2016

    9,2
    ligging,loopafstand naar stad, personeel, garage...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Niets, ik ken het hotel, ik verblijf hier altijd als ik in Bielefeld moet werken.

    ligging,loopafstand naar stad, personeel, garage,prijs-kwaliteit verhouding

  • Beoordeeld op: 8 maart 2016

    6,3
    Personeel is heel vriendelijk, helpen graag en goed in het...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het douchen is hier heel vervelend. De temperatuur van het water kan opeens de lucht in schieten, wat heel onprettig is. Ook is er na het douchen telkens een heel grote plas buiten het bad/douche, dus opgelet met kleren op de badkamervloer!

    Personeel is heel vriendelijk, helpen graag en goed in het Engels. Ontbijt is gevarieerd, en ruim genoeg om de ochtend door te komen.

  • Beoordeeld op: 28 januari 2016

    5,0
    Centrale ligging.
    • Zakenreis
    • Stel

    Geluid van de lift tijdens de nacht, kleine kamer, vies vasttapijt met vlekken, ontbijt, slechte koffie, verouderd hotel.

    Centrale ligging. Voor de rest niets.

  • Beoordeeld op: 29 december 2015

    6,7
    Uitstekende locatie, prettige kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Bijna anderhalf uur vastgezeten in de autolift, Gelukkig zelf een mobiel op zak want de noodtelefoon was buiten werking. Personeel was niet echt betrokken, een excuus kwam pas nadat wij daarom vroegen. Ontbijt wel goed maar niet erg gevarieerd.

    Uitstekende locatie, prettige kamer.

  • Beoordeeld op: 22 december 2015

    9,6
    Wij komen hier meerdere keren per jaar.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De prijs van het ontbijtbuffet is gehalveerd, het aanbod van het ontbijt echter ook! Jammer!

    Wij komen hier meerdere keren per jaar. Het personeel is heel vriendelijk en behulpzaam. De kamers zijn netjes.

  • Beoordeeld op: 20 december 2015

    7,9
    Midden in het centrum.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Internet zeer matig tot nul. Tegenwoordig hoort dit wel goed te zijn.

    Midden in het centrum. Kerstmarkt en Glühwein op 50 meter. Ontbijt niet overvloedig maar wel prima. Met roerei......zonder spek.

  • Beoordeeld op: 18 december 2015

    6,7
    Vriendelijke ontvangst;
    • Vakantiereis
    • Stel

    De douche: waterdruk veel te laag, waardoor maar een klein straaltje water uit de douche kwam en af en toe de druk zelfs helemaal weg viel. Na melden bij het personeel kregen we een 'sorry' te horen, maar niet de indruk dat ze van plan waren dit probleem op te lossen. Ik moest aandringen om ze er een notitie van te laten maken.

    Vriendelijke ontvangst; prive-parkeerplaats onder het hotel (met autolift); centrale ligging in het centrum

  • Beoordeeld op: 28 september 2015

    7,9
    Mooie grote kamer, centraal gelegen in oude deel van...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De centrale ligging had ook als minpunt dat we vrijdagnacht wakker lagen van het uitgangspubliek dat schreeuwend door de winkelstraat liep. Ga je voor je rust, vraag dan om een kamer die niet aan die straat grenst. Verder stonk de badkamer bij aankomst, maar dat had met afvoer te maken. Heeft het zeer vriendelijke personeel meteen gefikst.

    Mooie grote kamer, centraal gelegen in oude deel van Bielefeld, op steenworpafstand van leuke barren en ontbijttentjes.

  • Beoordeeld op: 28 september 2015

    4,2
    belachelijk hoge prijs voor een zeer matig hotel.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    belachelijk hoge prijs voor een zeer matig hotel. de prijs omhoog gooien terwijl er een beurs is ok maar 250 euro voor een b klasse kamer is echt oplichting.

  • Beoordeeld op: 19 juli 2015

    6,7
    De ligging.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Het was er erg warm, en de gordijnen konden niet dicht. Eén was er kapot, dat hebben we doorgegeven. Even later was het gordijn eraf. Hing er nog maar één. In andere kamers hingen er vier! Dus dit kunstje was al eerder toegepast.

    De ligging. De kamer en badkamer zijn netjes. Ontbijt goed. Bediening vriendelijk.

  • Beoordeeld op: 9 januari 2015

    7,9
    Locatie is perfect , ontbijt is heel lekker met veul keuze ,...
    • Vakantiereis
    • Stel

    hotel beetje oudbollig , maar heel proper , buiten het ontbijt was eten niet mogelijk , dat vonden wij spijtig.

    Locatie is perfect , ontbijt is heel lekker met veul keuze , heel vriendelijk personneel

  • Beoordeeld op: 19 april 2016

    7,9
    Waren met onze oudere ouders toen ik om een kamer met douche...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Waren met onze oudere ouders toen ik om een kamer met douche vroeg was dat totaal geen probleem ondanks dat de kamer niet in de prijsklasse lag

  • Beoordeeld op: 14 april 2016

    7,5
    ruime kamer en badkamer en een goed ontbijt
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    schamele faciliteiten voor de receptie en een slecht werkende douche

    ruime kamer en badkamer en een goed ontbijt

  • Beoordeeld op: 3 januari 2016

    8,8
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    Locatie

  • Beoordeeld op: 31 december 2015

    7,9
    De ruime kamer en het ontvangst.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het bed

    De ruime kamer en het ontvangst.

  • Beoordeeld op: 31 december 2015

    9,6
    Je komt er binnen en voelt je ook echt welkom.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niet van toepassing

    Je komt er binnen en voelt je ook echt welkom.

  • Beoordeeld op: 24 december 2015

    9,6
    Vriendelijk personeel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Vriendelijk personeel Goed ontbijt Goede prijs/kwal

  • Beoordeeld op: 13 december 2015

    6,3
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen Engelse tv zenders

    Locatie

  • Beoordeeld op: 22 november 2015

    8,3
    dicht bij die altstadt.
    • Vakantiereis
    • Stel

    x

    dicht bij die altstadt.

  • Beoordeeld op: 6 september 2015

    6,3
    alle bijkomende kosten!
    • Vakantiereis
    • Stel

    alle bijkomende kosten!

  • Beoordeeld op: 23 juli 2015

    8,3
    alles was prima verzorgd !
    • Vakantiereis
    • Stel

    geen airco op de kamers is echt een probleem als het echt warm is zoals op 17/07/2015 !!!!

    alles was prima verzorgd !

  • Beoordeeld op: 29 mei 2015

    8,3
    ligging in centrum
    • Vakantiereis
    • Stel

    geen balkon. WiFi tegen betaling.

    ligging in centrum

  • Beoordeeld op: 26 mei 2015

    8,8
    Erg schone kamers.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Erg schone kamers. Niet hip, maar zeker verzorgd. Vriendelijke ontvangst en binnen vijf minuten werd er een babybedje geregeld

  • Beoordeeld op: 19 mei 2015

    9,6
    het personeel heel behulpzaam
    • Vakantiereis
    • Stel

    niks

    het personeel heel behulpzaam

Er zijn ook 22 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 54

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: