Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over ibis Hotel Regensburg City Dit is de officiële sterrenclassificatie die door een derde partij aan de accommodatie is gegeven - de Hotelstars Union. De accommodatie is vergeleken met de industriestandaard en beoordeeld aan de hand van de prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Gebruik de sterrenclassificatie om uw verblijf te kiezen!

Furtmayrstr. 1, 93053 Regensburg, Duitsland

#74 van de 111 hotels in Regensburg

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 971 beoordelingen over dit hotel

8,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,5

  • Comfort

    7,5

  • Locatie

    8,6

  • Faciliteiten

    7,6

  • Personeel

    8,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,8

  • Gratis WiFi

    7,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 33

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2018

    6,7
    Goede ligging om naar de stad te gaan.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De parking is moeilijk te vinden (we hebben het hotel moeten bellen); je moet voor het hotel rechtsaf door een smalle straat (bloemenwinkel), parking links in de straat. Misschien een beetje onpersoonlijk, maar het was ook maar voor een nacht.

    Goede ligging om naar de stad te gaan. Ontbijt OK, volledige zelfbediening. Parking achter het hotel, deel buiten en deel binnen.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 24 juli 2018

    8,3
    uitstekend!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    het ontbijt was prima, locatie is uitstekend voor het bezoeken van de binnenstad. Parkeren op eigen terrein en er is een parkeer garage, ook voor fietsen is daar ruimte.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 5 april 2018

    7,1
    Een geschikte accommodatie in een gezellige stad.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De grootte van de kamer en de inrichting daarvan.

    De ligging ten opzichte van het centrum en het station. Een rustige kamer. Dag en nacht drank en voeding beschikbaar.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2017

    7,9
    voor een paar dagen goed te doen, maar niet als men corpulent is
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    zoals bij bijna alle Ibis hotels is de doucheruimte klein. bij corpulente personen kan de douchedeur niet goed dicht.

    locatie bij het station zeer praktisch,kamer schoon en gerieflijk voor 2 dagen goed te doen. aantal tv kanalen zou wat uitgebreider kunnen met eng talige kanalen

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2017

    8,3
    Doorreis - gezin met 2 kinderen van 18 en 14 jaar.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het was even heerlijk rusten tijdens onze doorreis. Onze kinderen zaten in de kamer ernaast en we hebben geen last van ze gehad. De muren zijn dus goed geluidwerend. De hotelkamer was goed schoon. Er wordt duidelijk aandacht besteed aan de hygiëne van de hotelkamer. De parkeerplaats lag bij de ingang van het hotel en het was eenvoudig om onze koffers naar het hotel mee te nemen.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 30 juli 2017

    7,5
    Prima hotel voor dagje Regensburg.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel. Bij inchecken, was een medewerkster bezig met haar smart phone. Twee anderen hadden 10 minuten nodig om een gast de weg te wijzen. En wij werden genegeerd.

    Locatie: in 10 minuten wandel je naar het centrum. Uitstekend bed. Auto parkeer je makkelijk achter het hotel.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 19 juni 2017

    8,8
    Prima weekje gehad in Regensburg i.v.m. EC honkbal, maar ook genoten van de fraaie stad.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten

    Ik had 3 eenpersoonskamer en 1 tweepersoonskamer geboekt. De tweepersoonskamer bleek echter niet in het hotel te zijn geregistreerd. Alles is wel geregeld, maar mijn vrienden moesten wel wat meer betallen dan het geboden bedrag conform uw aanbieding. Geen onoverkomelijk bedrag, maar in principe niet correct. Waar ligt de fout????

    Uitstekend ontbijt, schone en ruime kamers

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 23 februari 2017

    7,5
    Ontbijt goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Parkeerplaats slecht te vinden. Je moet als het ware achterom rijden. Als je de navigatie volgt sta je midden op de drukke hoofdweg, waar je dus niet kunt parkeren.

    Ontbijt goed. Kamer schoon en prima in orde voor een overnachting. Minder geschikt voor een langer verblijf, tenzij je er alleen komt om te slapen.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 30 september 2016

    7,1
    prima voor een tussenstop
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Ik kreeg de indruk dat je gratis kon parkeren maar je moet wel degelijk betalen voor de parkeergarage onder het hotel.

    Zakenhotel. Netjes maar niets bijzonders. Kamers aan de kleine kant. Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam. Op wandelafstand van het stadscentrum.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2018

    9,2
    Fietsenstalling, terras
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Fietsenstalling, terras (Hoewel er een verbouwing gaande is, merk je daar weinig van)

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 22 januari 2018

    5,8
    Voldoende
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel lawaai van verkeer. Kamer lag aan het kruispunt.

    Goed ontbijt

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 24 december 2017

    10
    goed hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    niks

    eigenlijk alles beviel ons wel

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2017

    7,9
    Goed ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goed ontbijt. Parkeren bij hotel. Stil op kamer.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2017

    7,5
    Dicht bij station
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Dicht bij station

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 20 juni 2017

    7,5
    Prima hotel voor bezoek aan mooie stad Regensburg
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Maar 1 (dunne) handdoek pp, 1 kussen pp.

    Prima locatie, vlakbij centrum.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 29 april 2017

    8,8
    Tussnstop in Regensburg
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel ligt aan drukke weg

    Ligging, oude stad met mooie gebouwen en plekken.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 6 maart 2017

    7,9
    Overnachting op doorreis naar Italie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    Prima hotel voor overnachting op doorreis

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 11 februari 2017

    7,9
    De temperatuur in de kamer was moeilijk te regelen.
    • Met huisdier
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De temperatuur in de kamer was moeilijk te regelen.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 1 februari 2017

    7,9
    Een keurig en overzichtelijk hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De lobby kan wat gezelliger qua inrichting.

    Ontbijt prima.

    Verbleven in januari 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 15 september 2015

    8,3
    Goede kamer, met goed internet.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Ligging is wat ver van het centrum. In de omgeving is weinig te doen, behalve het shopping center. Kamer vond ik iets te duur.

    Goede kamer, met goed internet. Kamer was schoon. Persoon zeer vriendelijk. Vlakbij een modern en goed shopping center. Bushalte voor de deur. Vlakbij het station.

  • Beoordeeld op: 23 juli 2015

    9,2
    De gekende Ibis-kwaliteit: waar je ook bent in Europa, je...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Van de kant dat wij kwamen (vanuit richting Passau) staat er geen bordje voor de parking (laatste straat rechts voor het hotel) ... dat was even zoeken in een drukke omgeving, omkeren kon pas na ongeveer 1 km verderop.

    De gekende Ibis-kwaliteit: waar je ook bent in Europa, je weet op voorhand wat je krijgt en dat is sober maar altijd dik in orde. Ontbijt was erg uitgebreid.

  • Beoordeeld op: 27 januari 2015

    7,9
    centrale ligging, achter het station, op loopafstand van...
    • Gezin met oudere kinderen

    In kamers aan de buitenkant heb je veel verkeerslawaai en uitgaanspubliek. Een raam kun je daardoor niet openzetten en buiten de zomer werkt de airco niet.

    centrale ligging, achter het station, op loopafstand van winkelcentrum, het historische stadsdeel.

  • Beoordeeld op: 25 januari 2015

    7,5
    Verzorgdheid was prima, zag er mooi en schoon uit.
    • Stel

    Weliswaar in de avond-donker aangekomen, maar de parkeergelegenheid was moeilijk te vinden!

    Verzorgdheid was prima, zag er mooi en schoon uit. Het ontbijt was ook prima verzorgd.

  • Beoordeeld op: 10 mei 2016

    6,3
    De locatie was prima.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Ontbijt was gewoon slecht. Jusdorange op brood op yogert op. Kamer redelijk. Geen wifi en zeker geen gevoel van welkom.

    De locatie was prima.

  • Beoordeeld op: 21 februari 2016

    10
    Ontbijt prima en ruim voorzien van allerlei broodjes en...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt prima en ruim voorzien van allerlei broodjes en beleg Kamer comfortabel en schoon.

  • Beoordeeld op: 22 december 2015

    8,3
    Prima bedden.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen koelkastje op de kamer, ook geen koffie/thee mogelijkheid.

    Prima bedden. Ruime kamer. Receptie altijd iemand aanwezig.

  • Beoordeeld op: 20 december 2015

    7,5
    Dat je er wat kan drinken in de avond
    • Vakantiereis
    • Stel

    Dat het ontbijt zo duur is 11 euro Is toch een beetje duur voor een standaard ontbijt

    Dat je er wat kan drinken in de avond

  • Beoordeeld op: 3 september 2015

    7,9
    Goede geluidsisolatie kamer
    • Vakantiereis
    • Stel

    Parking is zeer slecht aangeduid

    Goede geluidsisolatie kamer

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2015

    10
    we waren op doorreis, dus één overnachting.
    • Vakantiereis
    • Stel

    alles was very OK.

    we waren op doorreis, dus één overnachting. ALLES PRIMA: cf ibis-keten.

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2015

    9,6
    Super comfortabel bed en zeer vriendelijk en behulpzaam...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Super comfortabel bed en zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.

  • Beoordeeld op: 7 juli 2015

    7,5
    Functioneel, maar netjes, moderne kamers, en relatief...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Prijs (met ontbijt en parkeerkosten), relatief hoog

    Functioneel, maar netjes, moderne kamers, en relatief gunstig gelegen tov centrum.

  • Beoordeeld op: 30 mei 2015

    7,5
    vernieuwde ontbijtruimte
    • Vakantiereis
    • Stel

    parkeren

    vernieuwde ontbijtruimte

  • Beoordeeld op: 14 april 2015

    7,5
    locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    locatie

Er zijn ook 10 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 33

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: