Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Restaurant Fritz Dit is de officiële sterrenclassificatie die door een derde partij aan de accommodatie is gegeven - de Hotelstars Union. De accommodatie is vergeleken met de industriestandaard en beoordeeld aan de hand van de prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Gebruik de sterrenclassificatie om uw verblijf te kiezen!

Enscheder Str. 59, 48599 Gronau, Duitsland

#3 van de 13 hotels in Gronau

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 692 beoordelingen over dit hotel

8,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,1

  • Comfort

    8,4

  • Locatie

    8,5

  • Faciliteiten

    8,4

  • Personeel

    9,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    9

  • Gratis WiFi

    8,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 17 september 2018

    10
    aanrader.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    prima zo.Niets viel er tegen.

    vriendelijke eigenaar en medewerkers, men heeft nog oog voor de gasten. op loopafstand van het treinstation (10 min.) en de bushalte is vlakbij op circa 70 mtr van het hotel, gratis parkeren voor hotelgasten en mooie gerenoveerde kamers met mooi sanitair. Het ontbijt is er prima in orde en er wordt regelmatig bijgevuld. De lege tafels worden meteen afgeruimd zodat er het er netjes uit blijft zien.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2018

    10
    Stille omgeving
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk beviel alles wel

    Stille omgeving Persoonlijke benadering Lage prijs: waar voor je geld Prima ontbijt Echt restaurant is er niet, maar je kunt er goed wat te eten krijgen voor een klein bedrag, maar verwacht geen 3-gangen

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2018

    10
    Prettig verblijf gehad in Hotel Fritz Gronau.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Bij binnenkomst wordt je al vrolijk van de verwelkoming. Alles wordt goed uitgelegd en je wordt goed begeleid naar je kamer. De kamer die wij hadden wat best groot. Alles was erg schoon. Ontbijt was niet duur,6 euro , en er was genoeg te kiezen. Er wordt zelfs een eitje ter plekke voor je gekookt. En een gezellig praatje is ook geen probleem. Wij zijn erg tevreden. Als we weer in de buurt moeten zijn gaan we zeker daar weer naartoe.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2018

    7,5
    Het personeel / eigenaar is buitengewoon vriendelijk en...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Wel hebben wij de kamer als erg gehorig ervaren en was de badkamer, op onze kamer, erg klein. De douche was alleen in temperatuur te regelen wanneer de kraan volledig open gezet werd.

    Het personeel / eigenaar is buitengewoon vriendelijk en zijn Nederlanders. Het ontbijt was ook erg goed, zeker gezien de prijs.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 18 juli 2018

    10
    prima verblijf gehad en goede prijs kwaliteit verhouding.
    • Individuele reiziger
    • Comfort Eenpersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten

    zeer vriendelijke ontvangst en altijd attent en hulpvaardig Heerlijk rustige kamer Grote nieuwe badkamer met dikke handdoeken en fijne inloopdouche Schoon

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 14 juli 2018

    8,3
    Ontbijt goed verzorgd, gastheer bakt of kookt op verzoek een...
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen opmerkingen

    Ontbijt goed verzorgd, gastheer bakt of kookt op verzoek een ei Gastvrije ontvangst, de gastheer is zeer vriendelijk en klantgericht. Kamers modern ingericht en zeer schoon.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 6 juli 2018

    7,5
    Warme ontvangst.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Warme ontvangst. Jammer geen avondmaal wegens voetbalmatch Duitsland. We werden wel doorverwezen naar de pizeria om de hoek en deze was prima. Parking op de afgesloten binnenkoer voor de motoren.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 30 juni 2018

    9,6
    Gastvrij en erg goed hotel op de grens van Gronau en Enschede.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets.

    Zeer vriendelijke ontvangst. Heerlijke ruime kamer. Goede bedden. Prima parkeerplaats naast hotel. Ik was hier een paar jaar eerder al een keer geweest, zelfde (Nederlandse) eigenaar, en het is alleen maar verbetert! Voor mij is het een prima hotel om Enschede en omgeving te bezoeken.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 20 juni 2018

    9,6
    Verblijf is uiterst aangenaam en comfortabel
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    De zachte matrassen, lage bed frame waartegen je voortdurend met je voeten aan stoot en onvoldoende aantal kussens. Omdat de kussens uiterst zacht zijn, zakken ze in waardoor ze te laag zijn. Meerdere kussens zou een alternatief zijn.

    De eigenaar/receptionist/kok is uiterst (klant)vriendelijk en begripvol. Niet alleen in zakelijke maar vooral ook in persoonlijke/menselijke zin.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 15 mei 2018

    10
    Fantastisch hotel met een super aardige eigenaar
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks alles was prima oh ja het was wel iets een doolhof boven maar als je je kamer weet is dat ook weer niet zo erg.

    Zeer grote kamer en heerlijke badkamer. Ook het ontbijt was super verzorgd. De eigenaar bakte zelf de eitjes op verzoek! Gezellig en leuk!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 10 mei 2018

    10
    Fantastisch!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het personeel was uitermate vriendelijk, fijn dat zij ons ook in het Nederlands konden verstaan. De kamers waren heel ruim opgezet, en super schoon. Ondanks dat het hotel helemaal volgeboekt zat, hebben wij hier niets van gemerkt. De luiken voor de ramen konden volledig worden afgesloten, wat zorgde voor een goede nachtrust. In de ochtend stond de eigenaar voor ons klaar om eitjes te bakken. Zelfs toen wij naar de auto vertrokken vroeg de eigenaar ook nog of hij de tassen voor ons kon dragen, dit soort kleine gebaren maakten hem het toonbeeld van gastvrijheid. Al met al dus een fantastisch verblijf.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    10
    Voor herhaling vatbaar.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ik kan niets bedenken. Alles was prima in orde.

    Kamer geweldig, prima ontbijt met vers gebakken eitje. Erik en Astrid waren prima gastheer en gastvrouw. Niets was hun teveel. Zelfs vanwege goede weer het terras speciaal voor ons geopend.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 6 april 2018

    7,1
    Het was te doen, maar we hadden er iets meer van verwacht.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het is erg gehorig door de tegelvloer. Als de buurvrouw dan de hele avond op hakken heen en weer loopt, is dat niet prettig als je moe bent en wilt slapen. Waarschijnlijk zijn de plafonds van hout, want ook de bovenburen konden we precies volgen als ze door de kamer liepen en deze waren wel erg vroeg wakker. Een antislipmat in de douchebak zou erg prettig zijn; bijna uitgegleden.

    Het ontbijt was prima.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 1 april 2018

    10
    Prettig en gastvrij verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Onze kamer was prima, heel ruim met een zeer comfortabele badkamer voorzien van vloerverwarming. De bedden zijn prima, maar dat is natuurlijk erg persoonlijk. De eigenaar was heel vriendelijk en was 's ochtends aanwezig om te zorgen dat van alles voldoende was en om naar wens van de gast een eitje te bereiden (gekookt, gebakken, roerei). Wij hebben een prettig verblijf gehad in dit hotel

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 21 maart 2018

    10
    Zo'n verblijf lijkt een feest !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Niets ! Deze man begrijpt waar het bij zijn gasten om gaat.

    We hadden een riant grote kamer. De eigenaar is een erg vriendelijke en behulpzame man (dit varieert van helpen met de koffers tot eieren bakken bij het ontbijt ) De parkeerplaats was een aangename bijkomstigheid.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 12 februari 2018

    7,9
    Goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt.en douchetegels en douche cabine moet schoner.( meer met antical werken)

    Ontbijt was gewoon. Geen croissantjes,alleen harde broodjes en tarwe brood. Ei werd ter plekke bereid,dat was super.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 28 januari 2018

    8,8
    Goed ontbijt, heerlijk versgebakken eitje.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helaas was het restaurant tijdelijk niet meer in bedrijf, maar dat binnenkort weer in eigen beheer. Wat mij pr

    Goed ontbijt, heerlijk versgebakken eitje.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 20 december 2017

    10
    Aanrader
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles was goed

    Het was er rustig. Mooie kamer. We werden zeer goed ontvangen. Gezellig ontbijt waar de eigenaar eieren staat te bakken of koken voor je. Een accommodatie waar je zeker nog eens teruggaat.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 19 december 2017

    8,3
    Voldeed volledig aan onze verwachtingen
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Jammer dat er zo dicht bij de nederlandse grens geen nederlandse tv zenders te ontvangen zijn.

    Ontbijt was prima. De kamer is goed en schoon . Badkamer idem. Een aanrader!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 11 december 2017

    10
    Toppie! Voor herhaling vatbaar!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt super verzorgd.Kwaliteit en eenvoud goed in balans. Live cooking ei-bereiding! Super! Érg vriendelijk.Geweldige service!Knotsgrote kamer. Kon in gewalst worden. Prachtig nieuw. Mooie douche met vloerverwarming!! met koffie thee zet mogelijkheid!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 6 november 2017

    10
    Heerlijk en warm gastvrij!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Hartelijke ontvangst! Prachtige kamer! Heerlijk ontbijt! En we mochten na het uitchecken onze bagage nog even achter laten, waardoor we zondag niet de hele dag met die bagage door Gronau hoefden te sjouwen!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2017

    8,8
    Prima hotel, hartelijke ontvangst en service
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 3 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    Dan moeten we gaan zoeken naar een tegenvaller... Misschien een verbeterpuntje; het restaurant en bar (Carpe Diem) bevinden zich in hetzelfde pand en zijn binnendoor met elkaar verbonden. Toch lijkt het volledig 'los' van elkaar te staan, de rekening kan bijvoorbeeld niet op kamernummer worden gezet. Verder was het ook bij Carpe Diem prima voor elkaar, net als in hotel Fritz.

    Schone en moderne kamers en sanitair. Goede bedden en in het hotel prima wifi, tegenwoordig ook belangrijk. Tel daar de vriendelijke ontvangst bij op en je merkt dat het een bijzonder fijn hotel is. Het ontbijt is goed verzorgt en ruim voldoende met één of meerdere eitjes bereid naar keuze. Motoren die door de poortdeur passen kunnen in de tuin parkeren, dit geldt uiteraard ook voor fietsen.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 7 september 2017

    10
    Fantastische accomodatie en verblijf met zeer vriendelijk en tegemoetkomend personeel
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten

    Niets! Was helemaal perfect!

    Niets is het personeel te veel. Aan alle, ook bijzondere, wensen wordt getracht invulling te geven. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel die ook in zijn en de tijd nemen voor leuke gesprekken. Ik mocht zelf een kamer uitzoeken die dicht bij de binnenplaats was waardoor ik in staat was af en toe een sigaretje op die binnenplaats te roken. Een heerlijk en goed verzorgd ontbijt. Een (of naar keuze meerdere) eitje naar keuze erbij die ter plaatse wordt klaargemaakt. Absoluut fantastisch.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2017

    8,8
    eerlijke mensen met sterk medeleven voor zieke mensen
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wegens problemen ter plaatse werden we nr ander hotel gevraagd om te gaan...was hotel Verst in Gronauerstrasse , eenvoudig maar proper , heel vriendelijke mensen en lekker ontbijt ...bovendien erg gunstige prijs

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 18 juli 2017

    9,2
    Net hotel voor een goede prijs
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Net hotel voor een zeer goede prijs! De comfort-kamer is lekker groot met uitzicht op naastgelegen tuin. Alles wat je nodig hebt voor een verblijf is aanwezig op de kamer Zeer vriendelijke eigenaar die in is voor een praatje en ook tips voor de omgeving heeft. Hotel is makkelijk te bereiken en ligt op loopafstand (ca 5 minuten) van het centrum. Tijdens het ontbijt zorgt de eigenaar voor een omelet/gebakken ei met nederlandse krant.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 12 juni 2017

    8,3
    Volgend jaar weer
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De spiegel was dan wel weer te laag, jammer.

    De douche was geweldig. Ook mensen tussen de 2 en 2.20 meter kunnen hier normaal onder staan ipv dat de douche bij de schouders hangt.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 3 juni 2017

    9,6
    Supervriendelijk personeel , goed eten, zeer scherpe prijs.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Toilet was vrij hoog tegen de muur geplaatst.

    Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Goede geluidsisolatie in de kamer; ik heb nagenoeg niets van andere gasten of het terras aan de andere kant van het raam op de begane grond gehoord. Eigenaar sprak uitstekend Nederlands, maar ook goed Duits, en was uitzonderlijk vriendelijk. Goed, zelfstandig restaurant met een terras vlakbij. Comfort kamers die zich op de begane grond bevinden, zodat je niet met een tas de trap op hoeft.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    9,2
    aanrader en betaalbaar.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    de reis terug naar huis.

    Prima ontbijt, vriendelijke eigenaar en medewerkers, had de beschikking over een prima hotelfiets, hotel en kamers zijn schoon,restaurant in het pand aanwezig wel van een andere eigenaar en waar je heerlijk en betaalbaar kunt eten,reserveren aanbevolen.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 17 mei 2017

    10
    Vriendelijkheid, netheid en verzorging ten top
    • Stel
    • Comfort Eenpersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten

    niets

    De hoteleigenaar en zijn vrouw en personeel zijn zeer vriendelijke mensen, als je iets vraagt denken ze met je mee en lossen het terstond op. De kamer was zeer netjes, het bed was zeer goed en de verzorging was optimaal. Zal dit hotel zeker aanraden aan een ieder

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 16 mei 2017

    8,3
    Een volgend bezoek opnieuw
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Ik had een kamer aan de voorzijde, langs de drukke doorgaande weg naar het centrum. Geen probleem met ramen dicht, maar met de ramen open van tijd tot tijd wat rumoerig

    Was hier al eens eerder geweest en heb bewust opnieuw gekozen voor dit kleinschalige hotel. Goede ligging t.o.v. bezienswaardigheden als Bad Bentheim, Münster en Rijksmuseum Twente. Uitermate vriendelijke (Nederlandse) eigenaar, die met zijn vrouw alles doet om het verblijf naar de zin te maken. Eenpersoonskamer die ruim is, voorzien van badkamer, televisie, kledingkast, bureau en een goede wifi-verbinding. Goed restaurant en parkeergelegenheid naast het hotel. Centrum van Gronau op nog geen 10 minuten loopafstand. Kortom: ik voelde me er opnieuw welkom en thuis.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 11 mei 2017

    9,2
    Vriendelijk hotel met een zeer goede prijs/kwaliteitverhouding
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Geen

    Ontvangst door de eigenaar is erg hartelijk. Prijs/kwaliteitverhouding is zeer goed. Evenals het ontbijt. Locatie tov uitvalswegen is zeer goed, het centrum is op loopafstand.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 7 mei 2017

    8,8
    prima prijs/kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    veel spinrag in de kamer en de muggen die me de hele nacht wakker hebben gehouden

    De vriendelijkheid van Fritz. Sprak zeer goed Nederlands en was zeer bereidwillig. Goed ontbijt.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 13 april 2017

    10
    het was een goede midweek ,we zijn zeer tevreden.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    het was een goede midweek ,we zijn zeer tevreden.het ontbijt was goed !en een heel gezellig praten met de eigenaar!we geven het een 9,9 we komen een keer terug fam engel uit apeldoorn

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 8 april 2017

    10
    Top hotel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets.

    De kamer waar wij op verbleven was groot en schoon. Bedden zijn prima en de badkamer mooi, schoon en een lekkere warme douche. Het ontbijt simpel en goed met een lekker gekookt, gebakken of roer ei ter plekke vers bereid. De eigenaar super vriendelijk en vooral een gezellige babbel, wat ook voor de rest van het personeel geldt.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 3 april 2017

    10
    TOP
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Misschien wat Nederlandse zenders voor in de avonden

    een tophotel met Nederlandse invloeden op een duitse manier top gastvrijheid met duitse pünktlicheit

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 12 februari 2017

    9,6
    Uitsteekbaar
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het internet was erg erg erg langzaam maar ja ik kom er ook niet om te internetten

    De kamer was echt meer dan geweldig personeel ook super en ontbijt eenvoudig maar goed.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 11 januari 2017

    9,2
    De kamer was ruim bed was uitstekend.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten

    Alles was prima in orde.

    De kamer was ruim bed was uitstekend. Ontbijt was prima verzorgd met een vriendelijke hoteleigenaar altijd in voor een gezellig praatje.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 1 januari 2017

    10
    AANRADER
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    vriendelijke eigenaar en partner, vriendelijke medewerksters,mooie,schone en ruime kamer.kamers zijn verschillend van grootte.prima restaurant (van andere eigenaar) waar je goed en betaalbaar kunt eten en waar men rekening houdt met persoonlijke wensen(dieet bijv.). in dit hotel laat men mensen in hun waarde en je wordt met respect behandeld.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 24 december 2016

    10
    De eigenaar zorgt er persoonlijk voor dat iedere gast zich...
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De eigenaar zorgt er persoonlijk voor dat iedere gast zich welkom voelt. De kamer is comfortabel en schoon. Het ontbijt is smaakvol en zeer uitgebreid. Een mooie locatie vlak over de grens en voor een redelijke prijs.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 7 november 2016

    10
    Wat een top hotel en restaurant voor ons een 10 .
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De gezelligheid van eric en zijn vrouw en de de lokatie ,,het hotel was top !! schoon zeker een 10 ,- ontbijt helemaal top !!10 ,,we hadden 2 kamers ,,mooi en schoon er ruim !! en savonds gegeten in het restaurant ,,nou nou wat een aanbeveling ! daar kunnen heel veel restaurants een voorbeeld aan nemen echt top ! wat een heerlijke gerechten , en we komen zeker terug , nogmaals eric en vrouw bedankt voor jullie gastvrijheid en tot een volgende keer ,,groetjes i, van de rijt we hadden kamer 18,en 19

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2016

    7,5
    Kamer en badkamer keurig schoon, goede bedden.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Jammer dat er geen lounche of lobby aanwezig is. Uitsluitend Duitse tv zenders aanwezig. Voor ons persoonlijk niet heel vervelend.

    Kamer en badkamer keurig schoon, goede bedden. Op kamer gratis poeder koffie, thee en een waterkoker. Wifi voldoet.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2016

    9,2
    Super!!!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel ligt in weinig uitnodigende wijk, maar hier geen overlast van gehad.

    Mooie ruime kamer en heel goed sanitair. Veel mooier dan verwacht voor de prijs. Ontbijt prima!

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 14 oktober 2016

    8,3
    Prima hotel voor een uitstekende prijs
    • Individuele reiziger
    • Comfort Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De inrichting is misschien iets sober maar dat is natuurlijk erg persoonlijk.

    (Erg) Ruime kamer. Prima bed en sanitair. Rustige lokatie en net hotel. Heel vriendelijk personeel. Goed maar niet uitbundig ontbijt. Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2016

    7,5
    Het hotel is netjes de kamer die ik had was schoon.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel is netjes de kamer die ik had was schoon. Personeel geïnteresseerd. Voor mijn reisdoel, overnachten en ontbijten was het een prima hotel. Het ontbijt is eenvoudig maar prima

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2016

    10
    Gewedig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets

    De eigenaars waren super aardig en behulpzaam. Van het ontbijt kon je gewoon niet meer verwachten, dat was geweldig en uitgebreid! Als wij daar in de buurt nogmaals moeten overnachten is voor ons een ander hotel,zeker geen optie. Wij gaan gelijk weer naar Fritz

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 30 september 2016

    7,5
    Voor ons was het een heerlijk weekend en we komen graag nog een keer terug
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    2 kussens pp of dikkere stevigere kussens op aanvraag

    De gastvrijheid van de hoteleigenaar die graag met je meedenkt en je wil helpen als zich iets voordoet

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 23 september 2016

    10
    Héérlijk weekend Gronau
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    We kunnen niets bedenken.

    Prachtige ruime en schone hagelnieuwe kamer. Zeer vriendelijke eigenaar die voor elke gast bij het ontbijt persoonlijk een eitje klaarmaakt naar individuele wens. Zeer gastvrij. Mooie ligging op wandelafstand van het centrum van Gronau. Wij komen zeker terug.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2018

    8,8
    Zeer prettige eigenaar en medewerkers, prima kamer met...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer prettige eigenaar en medewerkers, prima kamer met schoon sanitair, goed ontbijt.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2018

    9,2
    Vriendelijkheid personeel, ruime kamer
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijkheid personeel, ruime kamer

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2018

    10
    zéér aangenaam
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    heel net hotel, met vriendelijk mensen, goede kamer en voldoende en volledig ontbijt.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2018

    9,2
    Uitstekende plek voor kort verblijf
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Uitstekende gastheer, prima kamer en geweldig verzorgd ontbijt

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2018

    10
    Goed gelegen en rustig kamer vriendelijk voelde me direct...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Goed gelegen en rustig kamer vriendelijk voelde me direct thuis

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 9 juli 2018

    5,8
    Stil
    • Stel
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg simpele kamer met uitzicht op rommeltuin

    Stil

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 25 juni 2018

    9,2
    Was een prettige verblijf
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles was goed geregeld

    Ontbijt heerlijk. Parkeren prima. Gastvrij.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 8 juni 2018

    9,2
    Aardige en vriendelijke eigenaars.
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Aardige en vriendelijke eigenaars. Kamers schoon en goed ontbijt.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 4 juni 2018

    10
    Geweldig personeel en goede locatie
    • Groep
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geweldig personeel en goede locatie

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 27 mei 2018

    10
    Hier worden gasten gewaardeerd.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    1 nacht is te kort!

    Heel gastvrije eigenaar. Mooie kamers, geweldig ontbijt en gezellige bar.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 18 mei 2018

    8,3
    Aardige bevlogen mensen
    • Individuele reiziger
    • Comfort Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Goed ontbijt, zeer prijsgunstig. Een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 16 mei 2018

    9,6
    super
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    Hartelijke ontvangst

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 6 mei 2018

    9,2
    Prima! We hebben ervan genoten!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Graag ook gebruik willen maken van restaurant beneden.

    De ruime en luxe kamer.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 29 april 2018

    9,2
    prima
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    restaurant was dicht

    vriendelijkheid

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 23 april 2018

    8,8
    De eigenaar is zeer behulpzaam, vriendelijk en...
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De eigenaar is zeer behulpzaam, vriendelijk en geinteresseerd. Super.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 20 april 2018

    10
    Prima
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Zenderpakket TV. Iets Nederlands ?

    Prima eerlijk hotel, eerlijke aardige eigenaar. Klopt met wat je beloofd wordt

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 18 april 2018

    8,3
    goed.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    we hadden gedacht er te kunnen dineren.

    we waren heel tevreden over de accomodatie.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 7 maart 2018

    9,6
    Keurige kamer, goede warme douche en een heerlijk ontbijt...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Keurige kamer, goede warme douche en een heerlijk ontbijt met vers bereide eieren naar wens! Hele aardige Hotelier met dito personeel. TOP!!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 7 maart 2018

    10
    Vriendelijk personeel en schone kamers.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijk personeel en schone kamers.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 4 maart 2018

    10
    Een schitterend verblijf, goede ontvangst en een overheerlijk ontbijt!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet onderkend

    Schitterend Duits ontbijt en op maat gemaakt!!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 1 maart 2018

    10
    Mijn verblijf was uitstekend ondanks dat mijn man jn het ziekenhuis lag
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Heerlijk ontbijten met variatie van de eitjes betreft De eigenaar en zijn vrouw waren zeer hartelijke mensen. Willen alles voor je doen

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 26 februari 2018

    7,9
    de vriendelijkheid en de prijs
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    de badkamer was erg klein maar voldeed wel

    de vriendelijkheid en de prijs

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 26 februari 2018

    10
    Een aanrader
    • Stel
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen minpunten

    Het is een aanrader. Hier voel je je thuis. Supervriendelijke eigenaars

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 20 februari 2018

    9,6
    Het personeel cq eigenaars
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 9 nachten

    Het personeel cq eigenaars

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 20 februari 2018

    8,3
    Een ontspannen weekend mede door het prima onderkomen en de goede verzorging.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Uitstekende kamer. Prima ontbijt en goede persoonlijke aandacht.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 14 februari 2018

    9,2
    Ontbijt was prima.
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    niks

    Ontbijt was prima. Personeel gastvrij en begripvol. De kamers schoon en comfortabel.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 11 februari 2018

    7,1
    Orde en hygiene
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt

    Orde en hygiene

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 5 februari 2018

    8,8
    Uitstekende locatie om ziekenhuis te bezoeken.
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uitstekende locatie om ziekenhuis te bezoeken.

    Verbleven in februari 2018

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: