Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Hirsch

Kirchstraße 15, 74354 Besigheim, Duitsland

#9 van de 9 hotels in Besigheim

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 346 beoordelingen over dit hotel

8,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,5

  • Comfort

    7,5

  • Locatie

    8,7

  • Faciliteiten

    7,5

  • Personeel

    8,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,9

  • Gratis WiFi

    6,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 15

  • Beoordeeld op: 27 september 2018

    5,0
    Dit hotel is ons niet goed bevallen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij sliepen niet in het hotel zelf, maar in een appartement naast het hotel. Naast het bed was een groot keukenblok. Ontbijt was ook niet in het hotel zelf maar in het gebouwtje waar we moest inchecken. Parkeren was ook een groot probleem.

    Dit hotel is ons niet goed bevallen.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2018

    5,4
    het ontbijt was lekker, makkelijk was ook dat je in het...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    We kregen aanvankelijk een kamer op de zolder...een heel besloten ruimte en toegankelijk nadat je 40 trappen deed naar het tweede verdiep, met een heel smalle houten trap van nog eens 10 treden. Het was buiten 36 graden(daaraan kan niemand iets doen), er was zelfs geen ventilator op de snikhete kamers. Ik heb deze kamer geweigerd, we kregen direct een kamer op het 2de verdiep( slaap-en badkamer afzonderlijk in de gang). Dit was beter maar ook enorm warm en geen ventilator aanwezig. Er was trouwens ook heel veel en tot laat op de avond lawaai.

    het ontbijt was lekker, makkelijk was ook dat je in het restaurant van het hotel kon eten 's avonds.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 24 juli 2018

    7,9
    Leuke ervaring
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was toch ietsje anders dan op de website voorgesteld. Zeker niet voor een langer verblijf

    Mooi en gezellig stadje. Restaurant was goed,en lekkere wijnen. Kamertje was netjes

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 13 juni 2018

    8,8
    Goed hotel voor de doorreis in een leuk plaatsje.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Door het schuine dak moeilijk in- en uit bed stappen. Zelfs een keukenblok in het appartement maar geen pannen. Wij hebben heerlijk gegeten bij het hotel en hadden daarom ook geen pannen nodig. Maar als je verwacht zelf iets te kunnen koken of bakken valt dat wel tegen.

    Mooi ruim appartement. Luxe badkamer met regendouche.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2017

    7,5
    Prima hotel voor een paar dagen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gratis Parkeren was behoorlijk stukje lopen, onduidelijk ook. Eerst even moeten vragen aan locale bewoners. De parkeergarage vlakbij is maar voor uiterlijk 2uur parkeren.

    Grote kamer, goede bedden. Mooie omgeving, vlakbij tripssdrill en het restaurant verderop in de straat had goed vegetarisch eten!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 19 januari 2017

    5,0
    De bar / restaurant onder het hotel om een biertje te...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ik vroeg of ik een gebakken eitje kon krijgen, antwoord: NEE Kamers groot maar oudbollig

    De bar / restaurant onder het hotel om een biertje te drinken.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 2 september 2018

    8,3
    Ideaal adres voor een langer verblijf.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2018

    7,5
    De locatie
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    De locatie

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 8 april 2018

    6,7
    Keurig hotel in schilderachtig plaatsje
    • Zakenreis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beetje eenvoudige kamers, erg simpel ontbijt

    Prachtig schilderachtig plaatsje, hotel midden in centrum

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 11 november 2017

    7,9
    Geen werkende Wifi.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Geen werkende Wifi.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    7,5
    Prima locatie in een gezellig plaatsje
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het parkeren was wat lastig vlak bij het Hotel

    Prima locatie in een gezellig plaatsje

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 26 juli 2017

    7,5
    Restaurant
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen wifi op kamer

    Restaurant

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 5 februari 2017

    7,5
    Goed adres voor overnachting
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dekbed erg kort

    Ligging.restaurant

    Verbleven in februari 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2015

    9,6
    Prachtig gelegen,midden in het romantische stadje...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Helemaal niets.

    Prachtig gelegen,midden in het romantische stadje Besigheim. Het diner konden wij buiten nemen,op een prachtig pleintje vlak voor de deur. De kamer was al even romantisch als al de rest. Gewoon een prachtige locatie om te verblijven. Zeker doen.

  • Beoordeeld op: 3 september 2015

    8,3
    Bediening was vriendelijker dan vergelijkbare hotels waarin...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Het weer ... :-)

    Bediening was vriendelijker dan vergelijkbare hotels waarin ik verbleven ben.

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 15

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Hotel Hirsch

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: