Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Restaurant Lindenhof Dit is de officiële sterrenclassificatie die door een derde partij aan de accommodatie is gegeven - de Hotelstars Union. De accommodatie is vergeleken met de industriestandaard en beoordeeld aan de hand van de prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Gebruik de sterrenclassificatie om uw verblijf te kiezen!

Zum Spreit 9, 57334 Bad Laasphe, Duitsland

#9 van de 11 hotels in Bad Laasphe

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 80 beoordelingen over dit hotel

7,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,8

  • Comfort

    7,6

  • Locatie

    7,2

  • Faciliteiten

    7,4

  • Personeel

    8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,4

  • Gratis WiFi

    7,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 14

  • Beoordeeld op: 4 maart 2018

    8,3
    Ontbijt was van alles wat en werd steeds gevraagd of alles...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    opletten dat je je hoofd niet stoot, in de kamer, naar de badkamer en op de trappen en dan zijn we niet eens lang. Hotel hangt een rooklucht terwijl er niet gerookt wordt

    Ontbijt was van alles wat en werd steeds gevraagd of alles nog naar wens was. Avond eten in restaurant was heerlijk. Personeel erg vriendelijk en nadat we thuis zagen dat de rekening toch anders was als op booking.com gereserveerd was en hierover mail stuurde werd direct excuses aangeboden en teveel gerekende teruggestort Ligt aan wandelroutes met mooi uitzicht heerlijk rustig en dichtbij skipiste Hesselbacher Gletsjer

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 14 februari 2018

    7,1
    Het eten was eenvoudig, maar lekker.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De entreeruimte mag opgeknapt worden.......erg klein en onoverzichtelijk.

    Het eten was eenvoudig, maar lekker. Het ontbijt was goed! Wij hadden een kamer in het "nieuwe" gebouw.....prima!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 14 februari 2018

    3,8
    No value for money, never again.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was buiten hoofdgebouw. Ontbijt matig en ruimte onhygienisch. Receptie personeel onvriendelijk en ongeschikt om met klachten om te gaan. Dinerkosten bovenmatig hoog. 2 sts theezakjes voor op de kamer € 5,70. Je kunt er niet betalen met creditcard. Slechte info van booking.com over deze locatie,

    De kamer.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 23 september 2017

    5,4
    Kamer
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt en bij het afrekenen ging het fout ze hielden er geen rekening mee dat ik al bij booking. com had betaald ze hebben van jullie nog niks ontvangen vertelde ze ?

    Kamer

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 19 april 2017

    7,1
    Prima hotel maar niet rook vrij zeer jammer🤧
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wat ons zeer zwaar tegen viel Is het roken. Het personeel rookt ook en daarom ruiken ze niet dat de hal op de eerste stinkt en ook bij de balie. Dit komt omdat ze zelf ook roken voor en achter. Ze roken zelf en laten de gasten roken in de hal zelf. Dat is voor de deur van het hotel en het restaurant. Dat houd in dat je daar altijd door heen moet. Ee wordt dus binnen gerookt in de voor hal. En dat trekt door naar de hal op de eerste en dus ook in je kamer. Ik heb dit geboekt omdat het een rook vrij hotel zou zijn. Daar zoeken wij op. Wij vonden het erg vies. En vinden dat het niet kan. Erg jammer want op het roken na is alles netjes. Maar met die stank zakt de gezelligheid. Dus de accommodatie is niet rook vrij erg jammer.

    Ontbijt is prima verzorgt. Vriendelijk personeel. Schone kamers. Restaurant is prima. Eten is goed. Maar wel wat aan de prijs.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 28 maart 2017

    6,7
    Net hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beetje afgelegen. Buiten hotel niet veel te beleven. Dillenburg is dichtbij. Maar daar was alles gesloten op zaterdagmiddag.

    Net hotel. Schone kamer. Goed restaurant in hotel. Vriendelijk personeel. Ontbijt niet bijzonder, maar voldoende.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 30 januari 2017

    6,3
    Kan beter!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    1persoonskamer is zeer oud en aan renovering toe (donker, hele oude douche, tapijten). Sterke sigarettengeur doorheen heel het hotel en in de kamers. Hadden aanvraag gedaan om onze kamer vroeger te hebben omdat we met een baby van 2 maanden waren. Eerst zegt men ons dat er een vrij is om daarna door iemand anders op een onvriendelijke manier weer weggestuurd te worden.

    Lekker ontbijt. Veel mooie kamers. Lekker eten in het restaurant.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 24 januari 2017

    2,5
    Slecht
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg vriendelijk personeel not! De kamer klopte niet konden geen kinderbed krijgen. Ook na contact met booking geen kinderbed gekregen ook geen andere kamer gekregen want wij hadden een kamer met bad geboekt en deze was niet aanwezig ontbijt moesten wij gewoon bij elkaar scharrelen en de 2e dag was er helemaal niks hebben we allebei 1,5 broodje kaas nog kunnen krijgen omdat alles op was nou 1x en nooit weer!

    Niks

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 5 januari 2018

    4,2
    tegenvallend
    • Zakenreis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Geur in het hotel zeer onaangenaam Slecht eten

    Het enige wat goed was, was de WIFI

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 24 september 2017

    7,1
    Prima tussenstopadrrs
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Weinig verlichting in kamer Onpersoonlijke beleving van eigenaar

    Leuke kamer met fantasie ingericht en mooie ruime douche en goede badkamer

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 24 april 2017

    5,8
    Overal sigarettenrook-lucht!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Overal sigarettenrook-lucht! Zelfs s nachts op onze kamer!

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 31 januari 2017

    10
    Top verblijf!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer vriendelijk personeel we voelden ons echt welkom! Mooie kamers en schoon. Het eten was ook erg lekker! Wij gaan zeker nog eens terug!

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 23 januari 2017

    6,7
    goede resto
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    verwarming was stuk

    goede resto goed ontbijt

    Verbleven in januari 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 26 mei 2016

    6,7
    Eten was erg goed
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Kreeg totaal andere kamer dan dat ik geboekt had Ook veel lawaai van draaiende pomp

    Eten was erg goed

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 14

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: