Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel-Restaurant Schieble Dit is de officiële sterrenclassificatie die door een derde partij aan de accommodatie is gegeven - de Hotelstars Union. De accommodatie is vergeleken met de industriestandaard en beoordeeld aan de hand van de prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Gebruik de sterrenclassificatie om uw verblijf te kiezen!

Offenburgerstr. 6, 79341 Kenzingen, Duitsland

#7 van de 10 hotels in Kenzingen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 270 beoordelingen over dit hotel

8,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,1

  • Comfort

    8,2

  • Locatie

    8,2

  • Faciliteiten

    8,2

  • Personeel

    8,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,3

  • Gratis WiFi

    8,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 18

  • Beoordeeld op: 7 april 2018

    8,3
    Ideaal voor bezoek aan het Europapark met ons gezin (drie zonen : 16j-19j-22j)
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 3 nachten

    Eigenlijk niets

    Heel lekker, uitgebreid ontbijt. Vriendelijke mensen. Familiekamer was echt heel groot en comfortabel. Plaats genoeg om auto te parkeren.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2017

    7,1
    Het was voor het doel van onze reis een goed hotel, kort verblijf
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Jammer dat het hotel midden in het dorp ligt met straten rondom. Als je op het balkon van de kamer wilde zitten, kijkt de hele buurt mee. Geen privacy op het balkon en je moet dus ook alle gordijnen goed dichthouden.

    De kamer was ruim en netjes. Het hotel is erg goed verzorgd en schoon. Personeel erg vriendelijk en geïnteresseerd. Gewoon goed.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    10
    Ideaal verblijf voor een weekendje Europa-Park
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets, alles was naar wens

    Warm onthaal, vriendelijke bediening, nette kamers en ook het restaurant is zeker een aanrader. We hebben er lekker gegeten.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    7,5
    Afgezien van de herrie goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verkeersherrie voor de deur

    Kamer en badkamer

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 september 2017

    8,3
    Leuk hotel dichtbij Europapark
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt had wat uitgebreider gemogen

    Charme van de kamer, prima bedden

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2017

    10
    Hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Hotel

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 26 april 2017

    10
    Super ontbijt!
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Super ontbijt! Nette en schone kamers!

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 18 april 2017

    8,3
    Prima hotel in Kenzingen (Schieble)
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Kwaliteit televisie en het aantal zenders

    Prima ontbijt, ook goed gedineerd

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2016

    8,8
    Keurig nette verzorgde hotel nabij Europapark.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    2e 2 persoonsbed keiknetterhard.

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 20 maart 2016

    6,7
    Drie nachten in dit hotel geweest, redelijk geslapen.
    • Zakenreis
    • Stel

    Jammer dat het tweepersoonsbed uit twee matrassen bestaat. Dekens waren aan de korte kant voor mijn lengte van circa 1,80. Geen extra dekens aanwezig in de kamer. Er was niet voldoende parkeerplaats voor alle gasten maar we konden wel parkeren bij een naastgelegen winkel (moesten we liefst wel voor 9 uur weer weg zijn elke morgen). Voor de gratis wifi moesten we een formulier ondertekenen met geldig ID (dit schijnt normaal te zijn in Duitsland). De kwaliteit van de wifi vond ik erg tegenvallen, ik gebruik deze zakelijk en ik kon eigenlijk niet optimaal werken via remote desktop, veel te traag en verbinding viel regelmatig weg. We hebben de eerst avond gegeten in het restaurant en dat was op zich prima maar de menu viel ons wel tegen, deze was alleen in Duits en het personeel kon ons niet alles uitleggen. Ook vonden we de menu wat beperkt, je had praktisch alleen de keuze uit salades, runderboullion, snitzels, cordon blue en kalfsvlees.

    Drie nachten in dit hotel geweest, redelijk geslapen. Heerlijk ruime kamer en ruime badkamer en het ontbijt was prima, de gekookte eieren elke dag perfect

  • Beoordeeld op: 1 december 2015

    7,5
    Goed verzorgde kamer, prima diner en ook het ontbijtbuffet OK
    • Vakantiereis
    • Stel

    Te midden van de prima entourage viel de TV wat uit de toon qua apparaat en te ontvangen programma's

    Goed verzorgde kamer, prima diner en ook het ontbijtbuffet OK

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2015

    8,8
    Het is een klein familiehotel, wij waren op doorreis, het...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De bedmatrassen waren iets aan de harde kant. Wel hinderlijk was een touringcar die naast het balkon stond, dit gaf nogal wat lawaai in de ochtend. Uitstekend hotel voor doorreis

    Het is een klein familiehotel, wij waren op doorreis, het was uitermate schoon en ordelijk. Het ontbijt was voor een vrij klein hotel zeer uitgebreid.

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2015

    7,1
    * Redelijk hotel met goede bedden
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    * Kamers in apart gebouw * Ontbijt karig * Ontbijt is tot 09:45 (zelfs op zondag)

    * Redelijk hotel met goede bedden * Prima restaurant * Prima prijs-kwaliteitsverhouding. Je moet er niet te veel van verwachten, maar prima voor 1 nachtje * Vriendelijk personeel

  • Beoordeeld op: 27 juli 2015

    7,9
    Personeel was erg vriendelijk, ontbijt was goed.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Het was erg heet op de kamer (Erg hete zomer dag dus begrijpelijk). Iets van verkoeling zou fijn zijn geweest.

    Personeel was erg vriendelijk, ontbijt was goed.

  • Beoordeeld op: 26 juli 2015

    5,8
    dat het hotel redelijk dicht bij europapark lag
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    dat we in het bijgebouw moesten slapen(niet vermeld bij booking dat er een bijgebouw is ) en dat het er snikheet was!!!! onmogelijk om met raam open te slapen trouwens, langs drukke doorgaande weg. geen airco.geen nachtrust heeft ons bezoek aan europapark verpest. de slechtste kamers zetten ze op booking;om ze toch maar verhuurd te krijgen.

    dat het hotel redelijk dicht bij europapark lag

  • Beoordeeld op: 1 januari 2015

    6,5
    Toen we aankwamen kregen we te horen dat het restaurant...
    • Stel

    Toen we aankwamen kregen we te horen dat het restaurant gesloten was tijdens ons verblijf tijdens de kerstdagen we konden alleen een ontbijt krijgen. Dit had aan ons bekendgemaakt moeten worden toen wij de boeking maakte. Wat voor ons een fijne kerst had moeten zijn is uiteindelijk een nachtmerrie geworden. Ik heb in een mail aan jullie een claim gesteld van €660,00 dit zijn mijn verlieskosten. indien de claim niet is voldaan op 05/01/2014 ga ik verdere stappen ondernemen, en negatieve reclame op internet zetten.

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2015

    7,5
    gastvrijheid
    • Vakantiereis
    • Stel

    te harde bedden

    gastvrijheid

  • Beoordeeld op: 12 mei 2015

    5,0
    Duits rustiek en 'betrouwbaar' in bediening en...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Duits rustiek en 'betrouwbaar' in bediening en netheid. Ouderwets degelijk.

Er zijn ook 6 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 18

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: