Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Gasthof Petra

Ludwigstraße 5, 87561 Oberstdorf, Duitsland

#20 van de 20 B&B's en herbergen in Oberstdorf

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 388 beoordelingen over dit hotel

6,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,9

  • Comfort

    5,5

  • Locatie

    8,4

  • Faciliteiten

    5,5

  • Personeel

    7,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,4

  • Gratis WiFi

    6,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 17

  • Beoordeeld op: 13 juni 2018

    3,8
    Puinzooi
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Vierpersoonskamer met Gedeeld Toilet
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was zeer vies. Vloerbedekking plakte. Het interieur van de kamer zouden we hier in Nederland bij de sloop brengen. De kringloop zou dit niet willen hebben. Overal stukken hout afgebroken. Al 20 jaar niet geverfd. Het ontbijt was ver onder de maat. Bij IKEA heb je een 10x beter ontbijt voor €1. Geen WC op de kamer dat wisten we maar dat het zo'n puinhoop was wisten we niet. Op de foto's ziet het er mooi uit maar dan zie je het restaurant Wienerwald. Gasthof Petra heeft een zij ingang. Nooit meer!!!!

    Helemaal niets!!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 5 maart 2018

    5,0
    Gelukkig was het maar voor een nacht!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Gedeeld Toilet
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het gezamenlijke toilet lag pal naast onze kamer. De geluiden die hiervan afkomstig waren verstoorden onze nachtrust in kamer 1. De inrichting is erg gedateerd, zeg maar gerust onacceptabel verouderd. De douchecabine in de slaapkamer had geen ontluchting.

    Het ontbijt was goed en het comfort van het bed ook.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 3 maart 2018

    8,3
    Goede plek, goed eten, hele goede service.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer met Gedeeld Toilet
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De vloerbedekking op de slaapkamer was wat smoezelig, maar ze zijn alles aan het opknappen. Afwerking is niet allemaal top, maar als je het afzet tegen de prijs klopt alles gewoon.

    Eenvoudig, geen drukdoenerij, maar zeer servicegericht personeel en kwalitatief goed eten (erg fijn ontbijt ook) tegen een zeer scherpe prijs. Erg mooi dorp en omgeving. Gelegen op loopafstand van de lift Nebelhorn.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 2 maart 2018

    7,5
    Goed verzorgd
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    1toilet op de gang voor meerdere kamers ,dit was wat weinig

    Ruime kamers ,bedden en beddengoed was prima . Alles gedateerd,maar dat was bekend . Ontbijt was lekker en genoeg Perfecte ligging

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 2 februari 2018

    6,7
    Boven verwachting voor korte skitrip!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Vierpersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    De kamers waren nogal sober maar wel doelmatig. Enkel lamellen voor de ramen en niets aan de muur. Dat zou iets gezelliger kunnen. De matrassen waren voor mij wat te zacht en te smal.

    Hier komen we nog wel een keer terug! Prima uitvalsbasis voor een paar dagen wintersport. Met de auto in 5-10 minuutjes bij de Fellhornbaan, 's avonds wandel je zo het centrum in. Prima ontbijt, heerlijke koffie!

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 4 december 2017

    5,8
    Ontbijt in hotel naast de accommodatie is prima.
    • Individuele reiziger
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten

    De kamers zijn absoluut niet stil. Continu (ook midden in de nacht) hoor je anderen over de gang lopen, iedere deur hoor je open en dicht gaan. Riolering van douche in kamers is slecht. Kamer 8 borrelt half uur na en als buren gaan douchen gebeurd dat weer. Kamer 1 naast toiletten en aangezien deze gedeeld zijn hoor je iedereen naar de Wc gaan en vooral het doortrekken. Kortom slecht geslapen.

    Ontbijt in hotel naast de accommodatie is prima.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 6 september 2017

    4,2
    Ontbijt was prima.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Vierpersoonskamer met Gedeeld Toilet
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ongezellige kamer met in de hoek een douchecabine. Alleen een cabine, verder geen afscherming van een muur. Blij dat ik met mijn partner was en niet met bijvoorbeeld vrienden. 'Draai je even om dan kan ik de douchecabine uit komen'. s Ochtends om 6.15uur schuiven ze in het restaurant met de tafels en stoelen. Dit was beide ochtenden dat wij er sliepen. Bed was ongekend slecht, de veren kwamen door het matras heen. Prijs-kwaliteit verhouding is ver te zoeken.

    Ontbijt was prima.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 23 februari 2017

    6,7
    Mooi appartement op een goede locatie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement
    • Verbleef 3 nachten

    Het appartement wordt niet dagelijks schoongemaakt en voorzien van nieuwe handdoeken.

    Het appartement heeft alle eigen voorzieningen en is ruim van opzet. Mooi uitzicht en dicht bij de winkels en de restaurants. Zeer goed bevallen.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2018

    7,9
    Fijne bedden
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen toilet dichtbij

    Fijne bedden

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 3 april 2018

    5,4
    Kon beter.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer met Gedeeld Toilet
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen wc was gezamelijk en douchen in je kamer vreemd .

    Eten

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 16 maart 2017

    8,3
    Eenvoudig maar goed en op goede locatie met aardig personeel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer met Gedeeld Toilet
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt had men iets meer van kunnen maken. Maar was wel voldoende

    Prijs

    Verbleven in februari 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 10 maart 2016

    6,3
    De ruimte was royaal voor 3 personen (extra slaapkamer) en...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    De inrichting is gedateerd, maar prima. Het ontbijt was sober, in de gangen hangt een lucht van het kiprestaurant (in de kamers geen last van)

    De ruimte was royaal voor 3 personen (extra slaapkamer) en de ligging is gunstig in het centrum

  • Beoordeeld op: 27 september 2015

    4,6
    Centrale ligging.
    • Individuele reiziger

    Internet met heel zwak of geen bereik in kamers. Hoge prijs voor wat je krijgt.

    Centrale ligging.

  • Beoordeeld op: 20 maart 2015

    3,8
    ligging hotel uitstekend
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    kamers ,oud krot, personeel

    ligging hotel uitstekend

  • Beoordeeld op: 16 maart 2015

    8,3
    Ligging in centrum.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Douchecabine centraal in onze 4 persoonskamer.

    Ligging in centrum. Goede parkeermogelijkheden. Prima bedden.

  • Beoordeeld op: 23 februari 2015

    6,7
    Centraal gelegen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Bedden.

    Centraal gelegen. Vriendelijke mensen. Prijs kwaliteit prima.

  • Beoordeeld op: 21 februari 2015

    6,7
    De ruime kamers en keuken
    • Vakantiereis
    • Groep

    De organisatie was een beetje rommelig

    De ruime kamers en keuken

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 17

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: