Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Xtra Gleis Dit is de officiële sterrenclassificatie die door een derde partij aan de accommodatie is gegeven - de Hotelstars Union. De accommodatie is vergeleken met de industriestandaard en beoordeeld aan de hand van de prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Gebruik de sterrenclassificatie om uw verblijf te kiezen!

Bahnhofstr. 52, 48477 Hörstel, Duitsland

#4 van de 5 hotels in Hörstel

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 388 beoordelingen over dit hotel

8,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,1

  • Comfort

    7,9

  • Locatie

    7,7

  • Faciliteiten

    8,1

  • Personeel

    9,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,7

  • Gratis WiFi

    9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 70

  • Beoordeeld op: 6 juli 2018

    8,8
    Ontbijt was voortreffelijk, ligging goed en een bijzondere...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het lawaai van de treinen was meer dan verwacht. Vooral als je door de warmte de ramen open wilt laten. Neem oordoppen mee.

    Ontbijt was voortreffelijk, ligging goed en een bijzondere lokatie.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 4 juni 2018

    8,3
    Bijzonder hotel (voormalig stationsgebouw)
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    We hebben er al eerder geslapen, maar de trein(en) die langs het hotel (voormalig treinstationsgebouw, het station is er echter nog steeds) rijden zijn goed hoorbaar en voelbaar. Dat is helaas niets aan te doen en niet iedereen zal dit kunnen waarderen. Voor een nacht vinden wij dit OK en de pluspunten van het hotel maken veel goed.

    Uiterst vriendelijke eigenaar en dame bij het ontbijt. Wij wilden graag nog wat op het terras iets drinken maar er was geen tafel meer vrij. De eigenaar bood toen aan om een tafeltje uit het restaurant erbij te zetten, speciaal voor ons. Het was nog heel wat werk en we voelden ons wel opgelaten (we wilden tenslotte alleen wat drinken). Maar dit soort service komen we niet vaak tegen! Wij waren onder de indruk. Ook het ontbijt was goed verzorgd en de aankleding en ligging van het hotel maken het tot een fijne ervaring.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    8,3
    Goed gegeten en geslapen, ook prima ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    In het geboekte 2 persoonsbed zat een houten richel tussen de matrassen.

    Goed gegeten en geslapen, ook prima ontbijt. Van de langsrijdende/stoppende treinen hoorden we verbazingwekkend weinig.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 2 mei 2018

    6,7
    Voor een weekendje prima,de eigenaar gastvrij!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De grootte van de kamer. Zo voor enkele dagen is het prima, maar voor een langere vakantie zou je je spullen niet kwijt kunnen. En er stond maar een stoel in de kamer, de ander moest op het bed zitten! Ook niet prettig!

    Ontbijt is prima. De eigenaar en zijn vrouw zeer vriendelijk en gastvrij. Iedere dag werden de handdoeken verschoond.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 20 april 2018

    9,2
    Fijn landelijk hotel met een goede keuken.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het treinverkeer maakte soms een beetje lawaai. Ik heb er echter s 'nachts geen hinder van ondervonden.

    Prima ontbijt op het terras, mooie schone kamers. Het diner op het terras was ook uitstekend.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    8,8
    Een keurig net verblijf als goede uitvalsbasis voor wandelingen of fietstochten en autoritjes!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Als boven ( de treinen ‘snachts)

    ,s avonds gezellig in de eetzaal. Het eten is heel goed. Je hoort de treinen wel voorbij komen , snachts, dat is iets minder maar niet onoverkomelijk. De een slaapt goed en de ander heeft last van de treinen.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    10
    Heerlijk verblijf!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er viel ons niets tegen!

    Hotel ziet er prachtig uit met leuke details van het spoor, in een rustige omgeving. We zijn met de trein naar Osnabrück gegaan voor de kerstmarkt, dat was super! Met 20 minuten stonden we in het hart van het centrum. We hadden een kamer aan de voorzijde, deze is goed geïsoleerd en we hadden nagenoeg geen last van de treinen, die langs razen. Eigenaresse is zeer klant vriendelijk en behulpzaam. Het ontbijt is perfect met heerlijke zelf gemaakte streek producten, zelfs een vers eitje naar keuze. Kortom een heerlijk verblijf gehad.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 20 november 2017

    8,3
    Uitstekend, goede bediening en nostalgie in een voormalig treinstation.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Wij hebben de familie kamer gekregen op de bovenste etage nr 13 en daar waren 2 dakramen welke geen stok hadden om het nachtscherm naar beneden te trekken. De oplossing op de stoel staan om het naar beneden te krijgen, ook was het dakraam niet schoon van buiten, maar dat komt door het weer.

    Zeer goed ontbijt, onze gastvrouw maakte de gekookte/gebakken eieren naar ieders wens. Persoonlijke aandacht voor mijn gezin was geweldig, waardoor het diner niets meer dan een feest was. Wij komen hier zeker nog een keer terug! De goederen treinen die voorbij razen geven nog extra besef dat je in een voormalig treinstation logeert. maar het is niet storend en s avonds is het rustig.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2017

    8,3
    Prima hotel met extra service voor Hermannsweg-lopers!
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Eigenlijk niets. Misschien dat er geen lift in het hotel is.

    De eigenaresse was erg gastvrij. Ze was bovendien wel in voor een grapje, wat sfeer verhogend werkte. De kamers waren weliswaar niet groot maar wel goed schoon. Fijne bedden. Lekker uitgebreid ontbijt. Bij het ontbijt mochten we ook een lunch klaar maken voor onderweg tijdens de wandeling! In het restaurant waren elementen van een trein verwerkt. Ook was een extra spoor (XtraGleis) in de vloer verwerkt. Mooi! Het pand is goed geïsoleerd, zodat je weinig last had van de treinen die toch best vaak langskwamen.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 29 september 2017

    8,3
    prima hotel voor een nachtje op doorreis.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    soms wat herrie door passerende goederentreinen op zich niet gek, want het is een oud stationsgebouw wat nog steeds aan het spoor en station ligt.

    prima ontbijt grappige entourage met treinrails, aan voorzijde mooie groenstrook.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    7,1
    was blij dat het voor 1 NACHT was.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Informatie over de ligging. Als wij geweten hadden dat de treinen langs denderde hadden we beslist niet geboekt.

    Ontbijt was goed. Kamer en bedden ook. Zeker voor 1 nacht.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    8,3
    Een hotel om terug te komen
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamers zijn groot en ruim. Nog een beetje ongezellig, maar dat heeft misschien ook te maken met de wisseling van eigenaar. De nieuwe eigenaar/eigenares heeft mooie plannen. Ze is erg enthousiast en het ontbijt is echt super goed>

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2017

    7,9
    Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel ligt aan het spoor, er komen veel treinen langs ook gedurende de nacht, is goed hoorbaar in de kamer. Matras veert erg en het bed kraakt. Restaurant/bar was gesloten, dus was er in het hotel niets te beleven in de avond.

    Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam. Kamer prima, ontbijt goed verzorgd.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 26 juni 2017

    8,3
    Zeer mooi hotel, inrichting origineel.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    Verduistering voorzien in de badkamer wegens inkijk. Treinstation en stopplaats treinen was wel heel dichtbij maar er is moeite gedaan om zo weinig mogelijk hinder te hebben van het geluid.

    Zeer mooi hotel, inrichting origineel. Heel klantvriendelijk. Ontbijt prijs/kwaliteit was oké. Heel netjes onderhouden.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 19 mei 2017

    5,0
    Pand netjes gerenoveerd.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel ondeskundig, moeite met uitchecken, afrekenen. 's Avonds geen personeel aanwezig, alles verlaten. Veel lawaai tgv druk treinverkeer langs het hotel.

    Pand netjes gerenoveerd.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 16 mei 2017

    7,9
    De stijl van het hotel is heel leuk omdat er elementen van...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    Zo nu en dan toch last van het treinverkeer qua geluid ('s nachts).

    De stijl van het hotel is heel leuk omdat er elementen van het oude station terug te vinden zijn.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 10 april 2017

    6,3
    De grote van de kamer en hygiëne was goed!
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Direct naast treinrails. Deze dringt door in de kamer. Restaurant was gesloten en er was maar 1 heel dun hoofdkussen aanwezig.

    De grote van de kamer en hygiëne was goed!

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 5 februari 2017

    7,9
    redelijk, en goed bedoeld
    • Zakenreis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Eigenaar zei dat het waarschijnlijk inderdaad een marter was en die beschermd waren. Ik had gewild dat ie het dak goed genoeg af laat dichten

    er zat een Marter ( waarschijnlijk ) tussen het dakbeschot en mijn plafond. Hierdoor werd ik om 03h00 wakker. Het was een echt flink gestommel!

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 20 december 2016

    5,8
    Ga nooit meer naar dit hotel toe, ondanks de ligging en ontbijt zolang er geen receptie is.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    Geen nachtportier, slechte bereik eigenaar(s) Er is een vechtpartij ontstaan tussen een aantal klanten, geen eigenaar te bekennen...

    Ontbijt en de unieke locatie

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 19 oktober 2016

    8,8
    Goed hotel!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ligt direct aan treinspoor. In de avond rijden er wel geen treinen.

    Goede service. Personeel proactief, meedenkend en vriendelijk. Kamers en badkamer schoon, erg netjes.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2016

    6,3
    Onze kamer was heel schoon, netjes en hygiënisch.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    - Er was niemand aanwezig toen wij arriveerden (rond 18.00 u). - WiFi was erg slecht, viel steeds uit. - Het restaurant was dicht: betriebsferien. Dit leek op Booking.com een erg veelbelovend restaurant) - En ja, die goederentreinen... Met het bed op 10 meter van het spoor staat 's nachts je bed meermaals flink te schudden.

    Onze kamer was heel schoon, netjes en hygiënisch. Ontbijt was goed. Personeel was vriendelijk en behulpzaam (toen het er wel was)

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2016

    4,6
    Slechte ervaring in dit hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Hebben deze locatie geboekt omdat er ook een restaurant bij zat. Bij aankomst werd ons meegedeeld dat ze "betriebsferiën"hadden en wij geen gebruik van het restaurant konden maken. Wel konden we wat drinken. We wouden daar graag wat bij, kaas of nootjes. Ook dat was niet mogelijk. Gegeten in het dorp(10 minuten lopen, wat voor 1 van ons met blessure hielspoor erg vervelend was). Bij terugkomst, hotel dicht (20.00 uur gesloten). Konden ook niets meer drinken. Dit alles stond niet vermeld bij booking.com of op de site van dit hotel. Wij zijn hier totaal niet over tevreden. Verder ontbreekt er een glas of beker voor het tandenpoetsen in de badkamer en er zijn geen extra kussens beschikbaar, de kussens die er zijn, 1 p.p. zijn erg zacht en slecht.Bij uitchecken vraagt het personeel ook niet of het allemaal naar wens geweest is. Erg onattent. Al met al slechte ervaring en zeker niet voor herhaling vatbaar.

    Ontbijt was goed.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2016

    5,8
    ongelofelijk onbeleefd personeel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Er was sprake van zeer onbeleefd personeel. Bij het ontbijt zag ik geen sap staan. Toen ik vroeg of er ook sap was, werd door de bediening zeer geïrriteerd gereageerd. Na een paar minuten werd het sap gebracht. Omdat er na een kwartier nog geen koffie was (ook de andere 2 gasten waren hierop aan het wachten) en de bediening in de keuken bezig was, liep ik de keuken even binnen om beleefd te vragen of er ook koffie was. Ik werd door de desbetreffende werkneemster enorm afgesnauwd, dat ik niet in de keuken mocht komen en dat ik zelf de koffie uit het apparaat moest halen. Ze vertelde me echter niet waar het apparaat stond. Toen ik bleef aandringen omdat ik niet wist waar het apparaat stond (en ik zin in koffie had) wees ze me op het koffie-apparaat die niet bij het ontbijt bleek te staan maar in de eetzaal, aan de andere kant. Dit apparaat heb ik niet zien staan, maar de andere gasten ook niet. Bij het afrekenen werd ik er opnieuw door de werkneemster op gewezen dat het niet de bedoeling was dat ik de keuken in kwam en dat ik op de bel op de balie (had ik niet gezien), had moeten drukken. Geheel gestresst heb ik het hotel verlaten. Ongelofelijk onbeleefd personeel dus. Verder was de zeep bij de douche niet bijgevuld. Ook was de kamer niet goed schoon. Zo vond ik papiertjes van de vorige hotelbezoeker op het bureau. Ook de lamp op het bureau deed het niet.

    Het ontbijt was lekker en uitgebreid. De locatie ook prima, vlak bij een Lidl en een Spar. Ook leuk om te zien hoe een stationgebouw in een hotel is omgebouwd, is mooi gedaan.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2016

    7,5
    Prima!
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ik ben niet zo goed ter been en wij zouden een 3-persoons kamer krijgen waarbij een extra steile trap gelopen moesten worden. De eigenaar zag dit en bood ons gelijk een andere kamer aan waarbij we maar één trap op hoefde te lopen, we kregen toen een 2-persoonskamer en een 1-persoonskamer voor dezelfde prijs.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 12 mei 2018

    9,6
    Goed tot uitstekend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geluid

    Hygiëne, vers eten, goed bed

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 11 mei 2018

    7,5
    Leuk en mooi hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Heerlijk ontbijt en vriendelijk personeel

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 8 mei 2018

    9,6
    Super genoten, heerlijk gegeten, geweldig ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Super ruime familie kamer met aparte kamer voor kinderen

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    8,8
    In de 2- persoons-kamer was slechts een super-eenvoudige...
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    In de 2- persoons-kamer was slechts een super-eenvoudige stoel aanwezig. De partner moest dus op de grond gaan zitten of op bed gaan liggen

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    7,5
    Het ontbijt was prima
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het diner was niet bijzonder

    Het ontbijt was prima

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 15 april 2018

    8,3
    Uitstekend ontbijt;
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uitstekend ontbijt; evenals diner

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 14 april 2018

    8,3
    Goed ontbijt, ruime kamer, heerlijke streekgerechten in het...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Goed ontbijt, ruime kamer, heerlijke streekgerechten in het restaurant

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 6 april 2018

    7,1
    Gewoon goed.
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was mooi maar erg klein.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 31 maart 2018

    9,6
    Schoon rustig goed bef
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen amex acceptance

    Prijs keamiteit verhoudong en superschone kamers !!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 27 februari 2018

    6,7
    Leuk hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De voorbij razende treinen snachts, de bedden waren te zacht.

    Leuk hotel, goed restaurant

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 9 februari 2018

    7,5
    Ontbijt prima vriendelijk personeel
    • Reizigers met vrienden
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt prima vriendelijk personeel

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 5 februari 2018

    10
    Fijne plek om te overnachten en een heel goed restaurant
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Met open raam was de trein hoorbaar

    Vriendelijke mensen

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 6 januari 2018

    8,3
    Vriendelijkheid en gastvrijheid.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks.

    Vriendelijkheid en gastvrijheid. Ondanks onze late aankomst werd er nog een maaltijd voor ons klaargemaakt.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 6 december 2017

    9,6
    Wij moesten voor het ontbijt weg maar hebben een prima...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Wij moesten voor het ontbijt weg maar hebben een prima ontbijtpakket mee gekregen. Vriendelijk personeel en een goed hotel

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 25 september 2017

    5,4
    Goed ontbijt, korting gekregen
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijkheid, geluid van de treinen, kwaliteit van de matrassen

    Goed ontbijt, korting gekregen

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2017

    10
    De kamers zijn schoon en het eten is er prima. De eigenaren zijn heel gastvrij.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    De kamers zijn schoon en het eten is er prima. De eigenaren zijn heel gastvrij.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 12 juni 2017

    8,8
    zeer goed bevallen
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer wat aan de kleine kant, heb begrip, prijs/ruimte is ok.

    het onbijt was ok

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 9 juni 2017

    10
    Oortrefelijkt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lawaai van treinen

    Vriendelijke bediening

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 28 april 2017

    10
    Ontbijt was top prijs/kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geluid vd trein. We wisten niet dat het in een station was. Vriendelijk personeel.

    Ontbijt was top prijs/kwaliteit

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2016

    7,9
    Prettig verblijf, jammer dat de kok er door omstandigheden niet was.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Fijne kamer en een goed uitgebreid ontbijt

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 9 mei 2016

    4,6
    Ontbijt avond eten heel goed.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Klant vriendelijkheid!!!

    Ontbijt avond eten heel goed. Maar bij aankomst werd ons mede gedeeld dat er geen kamer vrij was! Na lang gepraat was er opeens een kamer vrij. Het ontbijt kon absoluut niet eerder dan 8 uur genuttigd worden, dit terwijl 3/4van de gasten mee deed aan een wielertocht die om 7.30 van start ging.

  • Beoordeeld op: 12 april 2016

    7,5
    Mooie en gezellige accommodatie.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het ontbijt. Het werd te laat en minimaal aangevuld. Verder was de kwaliteit van het eten redelijk. Personeel is vriendelijk en zeer gastvrij.

    Mooie en gezellige accommodatie. De slaapkamers zijn voorzien van alle comfort , zoals goede bedden, tv, voldoende opbergruimte en schone badkamer. In het restaurant kan je heerlijk eten tegen een redelijke prijs.

  • Beoordeeld op: 6 december 2015

    8,3
    Het hotel is kleinschalig, met hele leuke details.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het van de voorbij denderende treinen was duidelijk hoorbaar, maar als je er geen aandacht aan geeft, dan is het niet echt storend. Wij hebben de ramen dichtgehouden, maar ik denk dat als het erg warm is en de ramen moeten openstaan, dat het geluid dan wel eens lawaai zou kunnen worden.

    Het hotel is kleinschalig, met hele leuke details. De prijs-kwaliteit-verhouding is goed. Het eten wat in het restaurant geserveerd wordt is meer dan uitstekend. We hebben overheerlijke tapas gegeten die wij iedereen kunnen aanraden.

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2015

    7,1
    Makkelijk te bereiken en zeer relaxte eigenaar
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Andere reviews vertellen dat je van de trein niks merkt. Dat is niet geheel waar. Als je de drie persoonskamer neemt dan hoor je de trein behoorlijk goed.

    Makkelijk te bereiken en zeer relaxte eigenaar

  • Beoordeeld op: 21 juli 2015

    6,7
    Heerlijk schone en koele kamer, alle ramen konden open,...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Jammer genoeg geen shampoo of waslotion. (was leeg), kussens erg zacht Treinen komen vlak langs dus lawaaierig

    Heerlijk schone en koele kamer, alle ramen konden open, lekkere bedden. Ontbijt was goed, muesli met yoghurt en verse vruchten, verse bolletjes en brood om te snijden, eieren, scrambled en gekookt, spek, veel soorten kazen en worst, koffie was lekker sterk, heel veel soorten thee en sinasappelsap.

  • Beoordeeld op: 22 juni 2015

    8,8
    Toen wij om een andere kamer vroegen om dat we de kamer te...
    • Stel

    wij konden ons eten niet op omdat de porties zo groot waren, het bleek erg moeilijk iets te vinden om het restant in te doen. Niet echt een probleem maar wel wat knullig

    Toen wij om een andere kamer vroegen om dat we de kamer te klein vonden zijn we uitgebreid gewaarschuwd voor de geluidsoverlast door de treinen in de grotere kamers

  • Beoordeeld op: 17 februari 2015

    10
    Mooi en sfeervol hotel met zeer ruime kamer (nummer 9).
    • Vakantiereis
    • Stel

    De kussen waren te dun en zacht. Verder geen min punten.

    Mooi en sfeervol hotel met zeer ruime kamer (nummer 9). Goed geluiddicht, je hoort de treinen nauwelijks. Goede locatie om uit te wijken naar Osnabrück, Rheine of het Teutoburgerwald. Park met speeltoestellen voor de deur, erg handig voor kinderen of om de hond uit te laten, poepzakjes hangen er ook. Ook lekker gegeten, zowel het diner als ontbijt.

  • Beoordeeld op: 17 mei 2016

    8,3
    Heel gastvrije ontvangst, heel vriendelijk personeel en...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Heel gastvrije ontvangst, heel vriendelijk personeel en heerlijk eten.Mooie ruime kamer en fijne bedden.

  • Beoordeeld op: 12 mei 2016

    7,1
    Ruime kamers, schoon, ruim bed, normaal ontbijt
    • Vakantiereis
    • Groep

    Ruime kamers, schoon, ruim bed, normaal ontbijt

  • Beoordeeld op: 10 mei 2016

    7,1
    Het ontbijt was prima en we hebben er heerlijk gedineerd!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Had wat schoner gekund

    Het ontbijt was prima en we hebben er heerlijk gedineerd!

  • Beoordeeld op: 1 mei 2016

    4,6
    Het eten was uitstekend.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De kamers zijn erg klein. En als je licht slaapt wordt je ieder kwartier wakker van de goederentreinen.

    Het eten was uitstekend.

  • Beoordeeld op: 26 april 2016

    8,3
    Erg leuke aankleding van de accommodatie.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Erg leuke aankleding van de accommodatie. Met de rails waar je over heen loopt. Prima verzorgd.

  • Beoordeeld op: 7 april 2016

    9,2
    Het ontbijt was heerlijk
    • Stel

    Het ontbijt was heerlijk

  • Beoordeeld op: 14 december 2015

    7,9
    snelle service en vriendelijke bediening
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    snelle service en vriendelijke bediening

  • Beoordeeld op: 15 september 2015

    9,2
    De vriendelijkheid en hulpvaardigheid van de eigenaar.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De vriendelijkheid en hulpvaardigheid van de eigenaar.

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2015

    7,9
    Vriendelijkheid personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Het geluid van langs denderende treinen is nog steeds hoorbaar

    Vriendelijkheid personeel

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2015

    7,5
    rustig voor een voormalig treinstation
    • Groep

    het hoofd kussen op de bedden is heel zacht na enkele nachten nekpijn er is geen 2 de in kamer aanwezig

    rustig voor een voormalig treinstation

  • Beoordeeld op: 28 juli 2015

    9,2
    Mooi hotel, mooi terras en goede bediening.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Regelmatig het passeren van een goederentrein

    Mooi hotel, mooi terras en goede bediening.

  • Beoordeeld op: 24 juli 2015

    7,1
    Erg mooi hotel!
    • Vakantiereis
    • Groep

    De trein die regelmatig langskwam zorgde toch wel voor overlast.

    Erg mooi hotel!

  • Beoordeeld op: 22 juli 2015

    8,3
    Rust ondanks ligging aan spoorlijn.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Rust ondanks ligging aan spoorlijn.

  • Beoordeeld op: 30 juni 2015

    9,6
    heel attent personeel, super service
    • Vakantiereis
    • Groep

    heel attent personeel, super service leuke plek met mooi terras lekker (avond)eten en uitgebreid ontbijtbuffet prima bed en OK badkamer

  • Beoordeeld op: 24 juni 2015

    8,8
    Leuk decor, prima tapas en erg aardig personeel, kamer erg...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Saai dorpje.

    Leuk decor, prima tapas en erg aardig personeel, kamer erg schoon, prima bed

  • Beoordeeld op: 19 mei 2015

    8,3
    Slechte wifi, viel vaak uit.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Slechte wifi, viel vaak uit.

  • Beoordeeld op: 5 mei 2015

    10
    avond eten zeeeeeer goed en uitgebreid
    • Gezin met jonge kinderen

    avond eten zeeeeeer goed en uitgebreid personeel heel vriendelijk en behulpzaam niets is te veel kamers heel schoon

  • Beoordeeld op: 28 april 2015

    9,2
    Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Gezellige inrichting restaurant. Lekker eten tegen een goede prijs

  • Beoordeeld op: 13 april 2015

    7,5
    Zeer vriendelijk personeel
    • Stel

    Zeer vriendelijk personeel

Er zijn ook 22 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 70

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: