Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel-Restaurant Zum Landgraf Dit is de officiële sterrenclassificatie die door een derde partij aan de accommodatie is gegeven - de Hotelstars Union. De accommodatie is vergeleken met de industriestandaard en beoordeeld aan de hand van de prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Gebruik de sterrenclassificatie om uw verblijf te kiezen!

Hauptstrasse 4, 97797 Wartmannsroth, Duitsland

#2 van de 2 hotels in Wartmannsroth

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 92 beoordelingen over dit hotel

8,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,2

  • Comfort

    8,5

  • Locatie

    7,9

  • Faciliteiten

    8,5

  • Personeel

    9,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,7

  • Gratis WiFi

    8,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 7

  • Beoordeeld op: 19 februari 2018

    7,5
    prima, vriendelijk.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 1 nacht

    had abusievelijk een tweepersoonskamer geboekt maar verbleef alleen. moest ik wel voor een tweepersoonskamer afrekenen. jammer!

    zelfs voor mij alleen werd het ontbijt buffet geheeld uitgerold. er waren geen andere gasten dus dat was echt super. ontbijt is heerlijk, verse broodjes en een eitje. vriendelijke bediening in het restaurant en heerlijk eten.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 28 september 2017

    9,6
    Mooi en goed hotel met super bediening
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 1 nacht

    Niets

    Nadat we hadden geboekt en een bevestiging hadden gekregen waren we ongeveer een uur na het boeken op de accommodatie. Voor ons bleek een Deens stel hetzelfde idee te hebben. Bij aankomst bleek dat het hotel gesloten was ivm 'Ruhetag'. Was dus een communicatiestoornis. Het Deens stel had echter het telefoonnummer gebeld dat op de voordeur hing en de deur werd geopend. We werden geholpen door een geweldig aardige dame die zich verontschuldigde voor de fout en direct het hotel voor ons opende. Omdat we ook nog wilden dineren heeft zij voor ons een restaurant gebeld omdat het inmiddels 19.00 uur was en we ons in een landelijke omgeving bevonden. Na het inchecken togen we samen met het Deens stel naar dit restaurant waar we heerlijk hebben gedineerd. De kamer was uitstekend en het ontbijt ook. Als attentie en verontschuldiging kregen we allen een flesje sekt mee naar huis. Dus een top hotel met super bediening en aandacht. Absoluut een aanrader.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 29 september 2017

    10
    Proper.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Proper. Vriendelijke bediening.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 19 juni 2017

    7,9
    Aangenaam
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt en de kamer was goed, restaurant was zeer goed

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2016

    8,3
    het ontbijt was goed en accommodatie zeer goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    het ontbijt was goed en accommodatie zeer goed

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 21 juni 2015

    7,5
    De gastvrijheid
    • Vakantiereis
    • Stel

    Douchen in bad

    De gastvrijheid

  • Beoordeeld op: 9 juni 2015

    9,5
    Ruime kamers, vriendlijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Ruime kamers, vriendlijk personeel. Prijs kwaliteit verhouding was zeer goed. Aanrader is ook om daar gebruik te maken van het restaurant.

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 7

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: