Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over SMARTY Cologne City Center Deze classificatie laat zien hoe de accommodatie vergeleken kan worden met de industriestandaard wat betreft prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Het is gebaseerd op zelf-evaluatie door de accommodatie. Gebruik deze classificatie om uw verblijf te kiezen!

Engelbertstrasse 33-35, Neustadt Süd, 50674 Keulen, Duitsland

#188 van de 223 hotels in Keulen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2328 beoordelingen over dit hotel

7,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,9

  • Comfort

    6,2

  • Locatie

    7,8

  • Faciliteiten

    6,4

  • Personeel

    8,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7

  • Gratis WiFi

    7,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 71

  • Beoordeeld op: 29 mei 2018

    7,5
    prima voor 1 nacht
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Bed op een Slaapzaal met 4 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Weinig ruimte op de 4 persoons kamer, geen locker/opberg mogelijkheden voor je spullen op kamer, de lift was buiten gebruik toen ik er was, 5 etage met de trap was intensief.

    ontbijt was prima, locatie dichtbij rudolfplatz, vriendelijk personeel. ontbijt voor weinig, handdoek gratis en kamer was schoon

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 12 mei 2018

    5,8
    Je verwacht niet veel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Je verwacht niet veel....maar dat iets proper is is een minimum...deur badkamer was heel vuil ...en je kon niet eens op het toilet zitten met deur toe...en we zijn nochtans niet groot...

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 25 april 2018

    6,3
    Vrij centrale ligging.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    De foto's zijn super mooi. Realiteit valt in verhouding met de foto's wat tegen. Verder een prima verblijf voor een stedentrip met vrienden.

    Vrij centrale ligging. Vanuit het Hostel was alles vrij goed bereikbaar.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 4 maart 2018

    3,8
    voor 1 nachtje was het uit te houden.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De lift was kapot, we moesten 5 verdiepingen hoog onze koffers naar boven slepen. Het trappenhuis stonk 24 uur naar eten. De onderhoud van de kamers was slecht. Espressomachine was kapot. Er was geen lunch buffet.

    De vriendelijke mensen bij de receptie is een van de weinige positieve dingen die ik kan melden over dit hotel. Bovendien hadden we een goede wifi verbinding. Verder niets positiefs te vertellen.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 7 januari 2018

    6,3
    Plaats/Ligging van het Hotel is goed.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Bed op een Vrouwenslaapzaal met 4 Bedden (Alleen Vrouwen)
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer was zeer klein, veel kleiner en veel minder mooi dan op de foto's die de site toonde. Daarnaast kreeg ik bij het inchecken geen/weinig informatie. Ik miste informatie over de maximale uit- checktijd, waar en of je je beddengoed moest inleveren na afloop. Daarnaast kreeg ik niet automatisch een handdoek tot mijn beschikking. Deze waren ook niet in de kamer of doucheruimte te vinden. Ten slotte moest ik voor de wifi vaak opnieuw inloggen, dus het was van belang om het gekregen wachtwoord en de gebruikersnaam goed te bewaren.

    Plaats/Ligging van het Hotel is goed. Ov is in de buurt en je bent snel in het centrum. De lidl is om de hoek, wat erg fijn is voor goedkopere boodschappen. De medewerkers waren erg vriendelijk. Hotel voor één of 2 nachten geschikt.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 3 januari 2018

    7,1
    - kamer was proper
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Bed op een Slaapzaal met 6 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    - inchecken was niet vlot verlopen, ik heb meer dan een uur moeten wachten om te kunnen inchecken omdat de kamer nog niet klaar was, ook al is er vermeld dat inchecken vanaf 15u kan - geen kluis op de kamer, enkel kastje dat niet op slot kan - je moet je bed zelf opmaken - ik heb geen ontbijt genomen in het hotel, de ontbijtruimte is niet groot en niet gezellig (in de kelder)

    - kamer was proper - badkamer was proper maar afgeleefd, wel handig dat badkamer en toilet in de kamer waren, wel niet zo handig dat toilet ook in de badkamer was, dus als je dringend naar het toilet moet terwijl iemand anders onder de douche staat, moet je wel even geduld hebben - goede locatie, vlakbij het centrum maar toch in een rustige straat

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 1 januari 2018

    7,5
    Prima hostel met vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Parkeren is in de directe omgeving mogelijk, maar dat voor €20,- per dag. Er zou een gemeenschappelijke keuken zijn, maar die hebben we niet gevonden. De kamers zijn erg gehorig, dus neem oordoppen mee als je daar niet tegen kunt. Helaas was de lift tijdens ons verblijf defect.

    Redelijk in het centrum van Keulen en het was fijn om een driepersoonskamer voor ons drieën te hebben en dat met een eigen badkamer. De Wi-Fi is erg goed, alleen moet je om het uur opnieuw inloggen.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 21 december 2017

    7,5
    Aangenaam weekend met de collega's!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer kon mooier. De foto's vanop de site zijn toch al wat verouderd.

    Ontbijt was in orde. Ideale locatie om de kerstmarkten te bezoeken. Onthaal is heel vriendelijk!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 19 december 2017

    7,5
    Alles lag op wandelafstand en we hadden standaard alles wat we nodig hadden.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Bed op een Gemengde Slaapzaal met 8 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Wij zaten met 7 personen op een kamer van 8 personen. Rond 7 uur 's morgens, wanneer wij allen nog lagen te slapen, kwam er een vreemde persoon de kamer binnenlopen. Hij kwam kort overal eens rondkijken en vertrok zonder iets te zeggen. Als dit een achtste persoon was, die bij ons aansloot in de kamer, is ons dit niet gemeld geweest. Was dit personeel of iemand anders, vragen wij ons af hoe en waarom deze persoon in onze kamer kon/kwam.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 9 december 2017

    4,6
    Ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Eenpersoonsbed in een Gemengde Slaapzaal met 5 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel geluidsoverlast. Verschillende gasten zetel tot een gat in de nacht te roepen, slaan met de deuren... Hoewel roken verboden is stonk onze kamer naar de sigaretten. Pasjes die zonder aanleiding niet meer konden gebruikt worden met als gevolg dat we niet meer in onze kamer konden. Na melding van al het bovenstaande aan de receptie werd er helemaal niks ondernomen.

    Ligging

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 6 december 2017

    8,3
    Goed budget hotel in centrum
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De 45 jaar oude lift was erg lawaaierig. Het ontbijtbuffet was op zich redelijk maar waarom is die koffie altijd zo slap?

    Schone, kleine kamer waar alles aanwezig is wat je nodig hebt voor een kort verblijf. Binnen een paar minuten bij restaurants en uitgaansgelegenheden in het centrum en niet duur. Koffer kon na het uitchecken in een afgesloten(!) ruimte blijven staan zodat een laatste rondje door de stad op een relaxte manier mogelijk was.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 4 december 2017

    3,3
    Slechtste ooit!
    • Reizigers met vrienden
    • Bed in Minislaapzaal (4 - 6 Bedden)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Waar moet ik beginnen: - kamers super klein 2m op 4m met 4 personen. 166 euro heel duur voor dit. - Alles is versleten en oud - Veel lawaai van andere. - Bedden waren doorgelegen, lattebodem stuk en vlug gemaakt. Door bed gezakt. 2 bedden waren de lattenbodem gewoon een plank. - kga al 10j naar keulen rond kerst. Dit is het slechte dat ik ooit geboekt heb. Er was niet veel meer beschikbaar dus gekozen voor iets wat met niet te hoog budget voor a nacht. Maar dit was zelfs nog geen 50 euro per nacht waard. De fotos op booking zijn niet de realiteit of ze zij aan het vernieuwen. Allesinds op verdiep 4 dan toch niet.

    Enkel de afstand was goed van alles. Personeel was best vriendelijk.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 18 september 2017

    6,3
    Prima hotel als je niet te veel eisend bent
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Bed in Minislaapzaal (4 - 6 Bedden)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers zijn wat oud en erg minimaal. Verder stelt het hotel

    Puur gekeken naar prijs en locatie. Voor een weekendje weg waarbij het hotel slechts dient om en douchen en te slapen is dit een prima keus.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 18 september 2017

    6,7
    Basic hotel voor een schappelijke prijs
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het is gehorig. Ik had kamer 506, vijfde etage vlak naast de lift. De lift kon je heel goed horen en de buren in de naastgelegen kamer ook. In het bed ligt een lattenbodem en 10cm dun matras. Voor deze prijs niet teveel verwachten het is immers een budgethotel

    Ontbijt was basic maar compleet en werd nagevuld. Niks op aan te merken. Hotel is basic. Je ziet dat het gemoderniseerd is dmv nieuwe kast en gordijnen en overschilderde retrotegels. Mijn kamer was schoon. Fijne douche. Genoeg handdoeken. Uitzicht op groen. Prima voor een nacht Personeel netjes, maar je moet soms wel doorvragen.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 20 maart 2017

    5,4
    Locatie en prijs is gunstig maar hygiene laat ten wensen over.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De foto's komen niet overeen, de kamers zijn klein en smerig. De helft van het personeel was onbeschoft en kon slecht Engels. Een paar personeelsleden deden wel hun best voor je.

    De locatie is prima, centrum op loop afstand

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 28 december 2016

    6,3
    Goed ontbijt, vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 5 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    wij zaten in kamer 109 en deze is wel aan een grote opknapbeurt toe, er hingen "gordijnen" maar deze waren meer voor de sier en konden niet gesloten worden zodat de buren naar binnen konden kijken.

    Het ontbijt was gewoon goed

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 19 december 2016

    5,4
    Matig hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers zijn zeer klein voor de flinke prijs die we betaalden. Dunne matrasjes, ouderwetse faciliteiten, alles is echt aan vervanging toe.

    Locatie is prima. Vriendelijk en behulpzaam personeel, kamers zijn redelijk schoon. Prima als je niets van je kamer verwacht.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 30 november 2016

    7,5
    Al met al wel een goed verblijf gehad ondanks de wifi en gedoe met de kamers.
    • Groep
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wifi :deed het maar anderhalve dag. Het boeken vd kamers. Weet wilden een 1-persoonskamer omboeken naar een 2-persoonskamer. Dat was niet mogelijk omdat die laatste niet meer beschikbaar was. Maar op diverse sites stonden nog 4 à 5 2-persoonskamer's beschikbaar.Dagen erna ook nog. Daardoor teveel moeten betalen,dat was wel balen. Kreeg zelfs een 4-persoonskamer voor mij alleen en die vriendin ook.Dat was natuurlijk niet de bedoeling.

    Goed bed,goed ontbijt,lekkere koffie.Vriendelijk personeel achter de balie.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 29 november 2016

    7,5
    ondanks mooier op foto, kamer ok, maar mijn kamer dicht bij lift dus niet geslapen
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    ik had specifiek bij boeking hotel gevraagd voor rustige kamer, maar toch was mijn kamer pal achter lift die hele nacht op en af ging met veel lawaai, als gevolg niet geslapen.Ik heb bij uitchecken dit gemeld maar men had die notitie niet gelezen, jammer, nochtans heel lief personeel

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 1 november 2016

    7,1
    Eenvoudig maar prijstechnisch op een goede locatie van het centrum
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 3 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Matige lunch in keuze. Voetbal spel was defect.

    Kregen niet wat geboekt was maar bij aankomst al goed opgelost. Personeel is zeer allert en meedenkend.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 26 oktober 2016

    9,2
    Prettige keuken, vriendelijk personeel!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Stapelbed in Gemengde Slaapzaal
    • Verbleef 1 nacht

    Prettige keuken, vriendelijk personeel! Ik dacht uit de boeking op te maken dat ontbijt misschien verplicht zou kunnen zijn (voor 6,90), maar dat was gelukkig niet zo

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 26 oktober 2016

    5,8
    Geluid van de lift duidelijk hoorbaar in de kamer.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Geluid van de lift duidelijk hoorbaar in de kamer. Kamers waren gehorig en opgebruikt. Bedlinnen was dusdanig dun dat je direct het matras erdoorheen kon zien.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2016

    7,9
    Gezellige accomodatie voor een weekend met vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kamer met 5 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De duidelijkheid van te voren wat wel en niet toegestaan is. Voor de rest was het een super aangenaam weekend.

    De ligging bij het centrum en het sud-stadion voor het oktoberfest. Het was een kleine kamer met stapelbedden, maar dit gaf en knus gevoel met grappige situaties.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 18 juni 2018

    8,3
    Goede locatie.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goede locatie.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    7,5
    airco in de kamer was wenselijk bij de warme temperaturen
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Bed op een Slaapzaal met 6 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    airco in de kamer was wenselijk bij de warme temperaturen

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 24 maart 2018

    5,8
    Twee aparte ruimtes in een kamer met 8 mensen
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Bed op een Gemengde Slaapzaal met 8 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen stopcontact op de kamer

    Twee aparte ruimtes in een kamer met 8 mensen

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 18 januari 2018

    9,2
    Super verblijf, nette douche/toilet.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Bed op een Gemengde Slaapzaal met 8 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik vond het jammer dat er geen stopcontact naast het bed was.

    Nette hostelkamers. Heb het erg naar mijn zin gehad. De bedden liggen heerlijk

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 21 december 2017

    7,5
    Locatie en prijs
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onderhoud en hygiene

    Locatie en prijs

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 4 december 2017

    7,1
    Dicht bij parkeergarage en kerstmarkt
    • Gezin met jonge kinderen
    • Bed in Minislaapzaal (4 - 6 Bedden)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was klein en gehorig

    Dicht bij parkeergarage en kerstmarkt

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 14 november 2017

    6,3
    Prijs/kwaliteit verhouding was helemaal prima.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Bed op een Slaapzaal met 6 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Locatie

    Prijs/kwaliteit verhouding was helemaal prima. Wel een stukje lopen van het gezellige centrum. Stad is 10 mijn. Kroegjes 25 minuten.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2017

    5,4
    ik zou het niet opnieuw doen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Bed in Minislaapzaal (4 - 6 Bedden)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    de ruimte

    de lift

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2017

    6,3
    Matig
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Bed op een Slaapzaal met 4 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Privacy kleine kamer geen locker

    Prijs

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 25 september 2017

    3,3
    Keulen is een leuke stad maar veel zwervers die bedelen.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    slecht onderhouden en het moet nodig een totale opknapbeurt krijgen.

    de ligging met voldoende parkeergarages binnen 10 min lopen.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 25 september 2017

    4,2
    erg matig.
    • Groep
    • 3 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    erg matig.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2017

    6,3
    Enigszins tegenvallend
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Bed in Minislaapzaal (4 - 6 Bedden)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiene badkamer

    De prijs

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 19 juli 2017

    7,5
    Goed voor 1 nacht
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Stapelbed in Gemengde Slaapzaal
    • Verbleef 1 nacht

    Auto in een parkeergarage, personeel was afstandelijk en niet informatief

    Centraal gelegen in de stad t.o.v. OV Prima bed en badkamer

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 12 juni 2017

    6,7
    ligging, personeel en de prijs waren ok.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    de keuken was geen aanrader

    ligging, personeel en de prijs waren ok.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 30 mei 2017

    4,5
    Niet voor herhalinh vatbaar
    • Individuele reiziger
    • 2 kamers
    • Verbleef 5 nachten

    Kamers zeer achterhaald, benauwd en klein

    Goede uitvalsbasis om de stad te verkennen

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 3 mei 2017

    10
    Kamer was netjes schoon .
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Koffie was niet zo lekker !

    Kamer was netjes schoon .Ik had zelfstandige kamer voor 1 persoon geboekt en vond ik alles in orde.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 21 april 2017

    7,1
    Gewoon goed.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De parkeergelegenheid kan beter en voor het hotel alleen kort parkeren.

    De lokatie toch dicht bij de stad.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 25 januari 2017

    7,9
    Prima basic verblijf
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Prijs-kwaliteit

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 24 januari 2017

    7,1
    Ruime kamer, goed voor groot gezin
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 5 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    kamer was verouderd

    Ruime kamer, goed voor groot gezin

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 23 januari 2017

    6,3
    Prima locatie. Kleine kamers.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Bed in Minislaapzaal (4 - 6 Bedden)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mijn bed (bovenste bed van het stapelbed) was niet opgemaakt. Kleine kamer.

    Personeel was vriendelijk en het was een mooie locatie.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 25 december 2016

    7,5
    budgetvriendelijk
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 5 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer is klein

    Prijs kwaliteit

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 19 december 2016

    7,5
    Ontbijt was niks op aan te merken alles was goed vers en...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Bed in Minislaapzaal (4 - 6 Bedden)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bar had weinig variatie kwa likeur en wijn maar verder in orde

    Ontbijt was niks op aan te merken alles was goed vers en schoon en goedkoop

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 13 december 2016

    7,5
    Goed ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Enigszins gedateerd interieur.

    Goed ontbijt. In de buurt parkeergelegheid.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2016

    2,5
    Heeeeel onvriendelijk zou nooit meer terug gaan!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Stapelbed in Gemengde Slaapzaal
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heeeeel onvriendelijk zou nooit meer terug gaan!!

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2016

    9,6
    prima prijs/kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Stapelbed in Gemengde Slaapzaal
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Ligging hotel

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2016

    7,5
    kort verblijf in Keulen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    prijs kwaliteit, propere kamers

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 8 mei 2016

    6,3
    Ligging tov centrum.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Kleine kamer en badkamer, kapot gordijn, wastafel die niet goed leegliep. Plotseling heet worden vd douche terwijl mijn zoontje eronder stond

    Ligging tov centrum. Het personeel was erg vriendelijk

  • Beoordeeld op: 9 april 2016

    6,7
    goed ontbijt, zeer vriendelijk Franssprekend personeel
    • Vakantiereis
    • Groep

    slechts 1 stoel op de kamer,(voor 5 personen) geen kapstokken in de kastjes, het water in de wc blijft lopen, er zouden toch enkele haken om klederen aan te hangen mogen zijn aan de muren (zeker in de badkamer), de kaart om de deur te openen functioneert soms niet.

    goed ontbijt, zeer vriendelijk Franssprekend personeel

  • Beoordeeld op: 23 februari 2016

    5,4
    Locatie is goed
    • Vakantiereis
    • Groep

    Slechte bedden en allemaal afgeleefd, badkamer stonk wat en had dringend een opsmuk beurt nodig! Een goedkope hostel en meer was het niet!! En personeel vriendelijkheid liet ook ten wense over soms...

    Locatie is goed

  • Beoordeeld op: 16 januari 2016

    8,3
    Goed Hotel Prijs kwaliteitverhouding.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Ik vond het in de nacht een beetje koud. De kachel kon beter zijn vond ik. Maar dit is echt een kleine punt voor de rest was alles naar wens!

    Goed Hotel Prijs kwaliteitverhouding. Het hotel heeft een hele goede locatie! En parkeren kan in de buurt voor een goede prijs!

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2015

    7,1
    Perfecte locatie nabij Rudolfplatz en centrum.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Geluidsoverlast van de lift naast de kamer, kussen wat dik (wel op verzoek snel vervangen), voor lange mensen een wat klein bed/kleine kamer.

    Perfecte locatie nabij Rudolfplatz en centrum. Schone kamer. Vriendelijk en behulpzaam personeel.

  • Beoordeeld op: 5 oktober 2015

    10
    Wij hadden een simpele hotel kamer, maar alles was er wat je...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Als je naar t toilet moest zat je met je benen tegen een verwarming en bijna tegen de deur. Als je wat groter bent dan moet je zelfs schuin zitten.

    Wij hadden een simpele hotel kamer, maar alles was er wat je nodig hebt De auto konden we dichtbij parkeren in een parkeer garage. Het hotel zit midden in het centrum.

  • Beoordeeld op: 15 september 2015

    4,2
    Het ligt op loopafstand van het centrum en het ontbijt is...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Alles in het hotel is versleten en vies, tegels zijn geverfd en kit is 3cm breed. Losse toilet, kraan en douche deuren. Versleten bedden, er zat zelfs een scheur in de bodem, 2 tafels (40x60cm) en 1 klapstoel in een kamer voor 6 personen wij zaten in 207 maar ik haf voor familie ook nog een 5 persoonskamer geboekt 508, ook deze kamer was kleiner dan klein.

    Het ligt op loopafstand van het centrum en het ontbijt is goed, ook ligt phantasialand op 30 min reiden. Let op parkeren kost 17euro per dag, parkeer je voor de treinbaan dan kost dit 4 euro per dag. Vraag voor waar aan de receptie.

  • Beoordeeld op: 19 april 2015

    7,5
    De rust, de vriendelijkheid en het lekkere ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    We boekten 4 gezinskamers. 1 kamer was niet goed gepoetst. Toen we dit aan het onthaal meldden werd dit na de excuses gecompenseerd met 2 gratis ontbijten. We vonden dit een sympathiek gebaar.

    De rust, de vriendelijkheid en het lekkere ontbijt

  • Beoordeeld op: 18 mei 2016

    7,9
    Zeer vriendelijk personeel!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Niets aan te merken.

    Zeer vriendelijk personeel!

  • Beoordeeld op: 10 januari 2016

    9,6
    Dicht bij centrum en tram
    • Vakantiereis
    • Groep

    Niets

    Dicht bij centrum en tram

  • Beoordeeld op: 25 december 2015

    8,3
    Het personeel
    • Vakantiereis
    • Groep

    Te duur ontbijt voor wat men krijgt

    Het personeel

  • Beoordeeld op: 9 december 2015

    5,4
    De locatie is top!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Erg duur voor een slechte kamer. Foto's zijn op de website beter dan kamer in het echt is.

    De locatie is top!

  • Beoordeeld op: 27 november 2015

    6,3
    Goede ligging
    • Vakantiereis
    • Groep

    Wel heel kleine kamer en basic

    Goede ligging

  • Beoordeeld op: 16 september 2015

    6,7
    Ligging net buiten het centrum op fietsafstand.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Op de foto's op de site zien de kamers er vrij groot uit; de werkelijkheid is kleiner.

    Ligging net buiten het centrum op fietsafstand.

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2015

    5,4
    locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    achterstallig onderhoud en erg kleine kamers en slechte bedden

    locatie

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2015

    6,3
    De ligging is goed.
    • Vakantiereis
    • Groep

    De keuken is niet wat ik er van had verwacht.

    De ligging is goed. Alles is lopend te bereiken of met het openbaar vervoer te doen.

  • Beoordeeld op: 28 juni 2015

    7,9
    centraal gelegen vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    centraal gelegen vriendelijk personeel goed ontbijt

  • Beoordeeld op: 21 juni 2015

    7,5
    Aardige mensen
    • Vakantiereis
    • Groep

    Gezamenlijke ruimtes beneden

    Aardige mensen

  • Beoordeeld op: 19 juni 2015

    8,8
    De locatie
    • Vakantiereis
    • Groep

    De locatie

  • Beoordeeld op: 19 mei 2015

    6,3
    Rustig hotel, ontbijt voor redelijke prijs.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Lastig parkeren, zeer karige kamers.

    Rustig hotel, ontbijt voor redelijke prijs. Gratis snel wifi.

  • Beoordeeld op: 19 april 2015

    3,3
    De receptie was erg aardig en het ontbijt was simpel maar...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    De stank en de kleine kamer met harde bedden.

    De receptie was erg aardig en het ontbijt was simpel maar lekker

  • Beoordeeld op: 29 maart 2015

    4,2
    Accomodatie van de kamers: erg klein
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Accomodatie van de kamers: erg klein

Er zijn ook 25 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 71

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van SMARTY Cologne City Center

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: