Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Rheinterrassen Hotel Café Restaurant Deze classificatie laat zien hoe de accommodatie vergeleken kan worden met de industriestandaard wat betreft prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Het is gebaseerd op zelf-evaluatie door de accommodatie. Gebruik deze classificatie om uw verblijf te kiezen!

Römerstr. 99, 53332 Widdig, Duitsland

#1 van de 1 hotels in Widdig

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 323 beoordelingen over dit hotel

9,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,3

  • Comfort

    8,7

  • Locatie

    9,2

  • Faciliteiten

    8,6

  • Personeel

    9,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,9

  • Gratis WiFi

    8,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 33

  • Beoordeeld op: 15 september 2018

    5,4
    Locatie was echt leuk.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Tweepersoonsbed in Pension
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel was aardig maar wel chaotisch. Als je een balkon via Booking boekt krijg je hem niet altijd, na verhaalhaling bij de recpetie toch nog gekregen. Controleer de bonnen van het restaurant goed, bij ons stond er gewoon twee koffie extra op. De kamer was heel erg warm overdag. Koeling moet je van buiten halen. Buiten heb je veel geluid van Vliegtuigen en Schepen. Wij vinden dat leuk maar als je dat ergelijk vindt moet je niet boeken. Het meubilair in de douche was hier en daar kapot. Bij de receptie staat een Bookingscorebord met een 9 er op. Voor ons was het maximaal een 6 waard.

    Locatie was echt leuk. Metrostation is vlakbij, kaartje kopen vonden wij wel lastig en staat nergens aangegeven hoe dat werkt.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2018

    8,3
    Rustig en aangenaam om voor enkele dagen (de streek rond) Köln te verkennen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Tweepersoonsbed in Pension
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De lichtsensor in de connecting kamers sloeg de ganse nacht op en aan zodat de tussenliggende deuren gesloten moesten worden (en vonden ook niet hoe die eventueel af te zetten).

    Prachtig terras - en dito zicht vanuit restaurant - waar de boten op de Rijn letterlijk naast je varen. Familiaal gerund hotel wat zich weerspiegelt in ontvangst, bediening, aanpak (niet steriel, je voelt je direct op je gemak)

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 3 juli 2018

    3,8
    Ligging, bij grote steden en geen file in de ochtend.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer - Hoofdgebouw
    • Verbleef 1 nacht

    Hebben niet de kamer gekregen die wij hebben geboekt, ondanks dat dit ook werd aangegeven bij aankomst. De kamer die wij kregen voldoet absoluut niet voor de betaalde prijs. De badkamer had een riool lucht, kussens waren erg slecht, gordijnen erg slecht en bedekte niet een kwart van het raam waardoor je wakker wordt van de felle zon etc. Medewerkers waren niet vriendelijk, bij het uitchecken alleen de vraag gekregen hoe wij wilde betalen. Restaurant en ontbijt was ok maar niet erg uitgebreid. Enige pluspunt is de goede ligging, zal hier nooit meer boeken. Would never book this hotel. Room was not as booked, room smelled, no curtains e.g. Employees were not friendly at all, only question when checking out was how do you want to pay. I advise to book somewhere else or pay more to stay at a city centre or Phantasialand hotel.

    Ligging, bij grote steden en geen file in de ochtend. Mooi uitzicht op terras.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 13 juni 2018

    7,9
    Slapen met ongeveer de voeten in de Rijn
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Tweepersoonsbed in Pension
    • Verbleef 1 nacht

    Het restaurant was groot en wat ongezellig daardoor. Het eten niet erg smaakvol. Veel, dat weer wel, als je daarvan houdt. Douche erg klein en minibar leeg.

    het uitzicht over de Rijn vanaf een prima balkon. De vaargeul bleek vlakbij te zijn. Heel boeiend al die schepen., die wel lawaai maken, maar waardoor we toch goed hebben geslapen. Prima bedden Goed ontbijt. Mochten tot ruim 12.00 in de kamer blijven tot hoofdpijn aanval was gezakt. Hadden eventueel kunnen verkassen naar andere kamer als we langer hadden willen blijven.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 26 november 2017

    10
    Geweldige locatie aan de Rijn, super service, prachtige kamers en een eerlijk ontbijt!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer - Hoofdgebouw
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Enige minpuntje vond ik de verlichting in de kamer. Enorm fel en klinisch wit. Dat kan iets sfeervoller.

    Los van het feit dat het hotel aan de Rijn ligt, wat prachtig is, vond ik de service echt fantastisch. We hadden een fantastische kamer. Erg netjes met een fijn bed. De badkamer leek wel nieuw en was heerlijk schoon. Zachte handdoeken. Het ontbijt was heerlijk! En het hotel had een verrassing voor mijn vriend zijn verjaardag. Dit was echt te gek! We komen zeker terug want we willen deze locatie ook een keer meemaken met een heerlijk zonnetje zodat we op het terras kunnen genieten van het heerlijke uitzicht!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2017

    7,1
    leuke lokatie, net hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer - Hoofdgebouw
    • Verbleef 1 nacht

    Had iets beter gestofzuigd kunnen worden. Verder wel heel schoon en goede bedden. Restaurant had voor vegetariërs niet heel veel keuze.

    de locatie is super. Uitzicht op de Rijn vanuit de kamer en het restaurant

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 20 juli 2017

    9,2
    Comfortabel verblijf in een modern hotel met zeer mooie ligging
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    Zeer druk terras, ligt op fietsroute, maar in de avond is het wel kalmer

    Zeer goed ontbijt , restaurant beperkte kaart maar lekkere gerechten.Locatie is goed dicht bij , phantasialand,Bonnn Keulen en Koningswinter.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 5 december 2016

    8,8
    Wandelen ja, stadsbezoek nee.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Tweepersoonsbed in Pension
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het clienteel is ver boven gemiddelde leeftijd en de kamers zijn keurig maar zeer oudbollig ingericht tov het verder erg modern ingerichte hotel en restaurant. De minibar bestaat uit 2 flesjes water (van het huis dat dan weer wel). Wij moesten in Keulen zijn en dat was toch wel ver rijden over allerlei toeristische weggetjes.

    Zeer vriendelijk personeel, lekker eten en prachtig uitzicht over de Rijn vanaf de kamer en het restaurant. Gratis parkeergelegenheid voor de deur.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2018

    10
    Geweldig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer - Hoofdgebouw
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Het terras en parkeren

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 16 juli 2018

    9,6
    Uitzicht over de Rijn
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer - Hoofdgebouw
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen bites/snacks bij de borrel en slecht WiFi

    Uitzicht over de Rijn

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 17 juni 2018

    10
    Alles was top in orde
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer - Hoofdgebouw
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles was top in orde Goed ontbijt Top hotel

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 17 mei 2018

    10
    Uitstekend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer - Hoofdgebouw
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles uitstekend voor elkaar

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 15 april 2018

    7,9
    Prima hotel met fantastisch uitzicht en ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer - Hoofdgebouw
    • Verbleef 1 nacht

    Badkamer behoorlijk verouderd en klein geen lift

    prachtig uitzicht fijne bedden nette en ruime kamer uitgebreid ontbijt

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 4 april 2018

    10
    Super
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Tweepersoonsbed in Pension
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Uitzicht

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 13 maart 2018

    9,6
    Relaxed verblijf op een mooie locatie
    • Groep
    • Tweepersoonskamer - Hoofdgebouw
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijk personeel en goed restaurant

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 7 januari 2018

    9,6
    Na een dagje Phantasialand perfect om te overnachten, goed hotel met zeer vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer - Hoofdgebouw
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen opmerkingen.

    Kamers waren uitstekend, diner lekker en een prima ontbijt.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 4 december 2017

    10
    Zalig
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer - Hoofdgebouw
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    De rustige ligging

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 26 september 2017

    8,3
    heel goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer - Hoofdgebouw
    • Verbleef 1 nacht

    Er viel ons niets bepaald tegen.

    Ruime kamer en badkamer. Rustige ligging. Mooi uitzicht

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2017

    7,9
    Mooie ligging met norse bediening
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel niet echt vriendelijk

    De ligging

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2017

    10
    Geweldig ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer - Hoofdgebouw
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets.

    Geweldig ontbijt.geweldig diner.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 21 juli 2017

    8,3
    goede prijs kwaliteitsverhouding
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer - Hoofdgebouw
    • Verbleef 2 nachten

    goede prijs kwaliteitsverhouding goede kamer / prima ontbijt / goede diner mogelijkheid

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 27 mei 2017

    9,6
    Aanrader
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer - Hoofdgebouw
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Terras zeer druk met passanten, voornamelijk fietsers

    Terras, uitzicht, kamers, goed en voldoende personeel. Op een kwartier van Phantasialand

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 20 mei 2017

    8,3
    Uitzicht kamer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer - Hoofdgebouw
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uitzicht kamer

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 11 maart 2017

    8,3
    Wij hebben Bonn, Keulen en Aken bezocht. Hotel was daarom prima gelegen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer - Hoofdgebouw
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Ontbijt was prima. Kamer netjes en schoon

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 3 februari 2017

    8,8
    Heerlijk verblijf dichtbij phantasia land
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer - Hoofdgebouw
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wifi

    ligging aan het water

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2016

    10
    Een dikke 10
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer - Hoofdgebouw
    • Verbleef 1 nacht

    Ik kan maar een ding verzinnen; de koffie smaakte 'gewoontjes'

    Het was allemaal geweldig!

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 4 april 2016

    8,3
    het ontbijt was zeer goed.
    • Vakantiereis
    • Stel

    geen wifi in het bijgebouw. Volgens onze boeking hadden we een kamer in het hoofdgebouw

    het ontbijt was zeer goed. De kamer heeft een prachtig uitzicht op de Rijn

  • Beoordeeld op: 31 maart 2016

    9,2
    Wij hadden 2 kamers naast elkaar, en 1 gezamenlijke deur die...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Kledinghangers in de badkamer. Dit is eerder een suggestie dan tegenvaller

    Wij hadden 2 kamers naast elkaar, en 1 gezamenlijke deur die op beide kamers uit komt. Ideaal om kinderen hun gang te laten gaan tussen beide kamers. Tijdens het avondeten vroegen we een gerecht van de kaart, maar onder saus. De prijs werd verminderd. Echt top.

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2015

    8,3
    Mooie, ruime en comfortabele kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Lawaai 's nachts van het motorgebrom van de voorbijvarende schepen.

    Mooie, ruime en comfortabele kamer. Vriendelijk personeel, goede prijs/kwaliteitverhouding. Ruime, gratis parkeergelegenheid.

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2015

    10
    Zeer vriendelijk, warm en betrokken personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Zeer vriendelijk, warm en betrokken personeel. Gratis gebruik van fietsen is grote meerwaarde, met Bonn en Königswinter op fietsafstand! Geweldig mooi terras aan de Rein, met zeer lekker eten tegen scherpe prijzen!

  • Beoordeeld op: 8 maart 2016

    7,9
    Prima kamer, dito ontbijt
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Helaas, restaurant en bar gesloten ivm verbouwing.

    Prima kamer, dito ontbijt Zeker 's zomers een pracht plekje zo aan de Rijn!

  • Beoordeeld op: 7 juli 2015

    7,9
    Omgeving en service
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Geen Aircondition Het was extreem warm

    Omgeving en service

  • Beoordeeld op: 1 maart 2015

    10
    Personeel, accommodatie en locatie
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Niets

    Personeel, accommodatie en locatie

Er zijn ook 17 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 33

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Rheinterrassen Hotel Café Restaurant

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: