Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Ringhotel Fährhaus Dit is de officiële sterrenclassificatie die door een derde partij aan de accommodatie is gegeven - de Hotelstars Union. De accommodatie is vergeleken met de industriestandaard en beoordeeld aan de hand van de prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Gebruik de sterrenclassificatie om uw verblijf te kiezen!

Alter Mühlenweg 1, 29549 Bad Bevensen, Duitsland

#5 van de 19 hotels in Bad Bevensen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 497 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,6

  • Comfort

    8,2

  • Locatie

    8,2

  • Faciliteiten

    8,1

  • Personeel

    8,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8

  • Gratis WiFi

    8,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 8

  • Beoordeeld op: 26 februari 2018

    7,1
    Goed hotel maar jacuzzi teleurstellend.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De Jacuzzi was te koud en daardoor onaangenaam. De beloofde watertemperatuur van 34 graden (op grond van de hotelinformatie die in de kamers ligt) werd niet gehaald en zat eerder rond 26 graden. Bij de uitcheck heb ik bij de receptioniste aangegeven dat het niet aangenaam was en zij zou de klacht doorgeven. Geen verontschuldigingen en ik vond haar reactie niet klantvriendelijk overkomen.

    Mooie en schone kamers. Ontbijt goed en ontbijtmedewerkers doen erg hun best om alles goed te verzorgen.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 11 maart 2017

    7,1
    Rustig hotel met goede voorzieningen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Receptie medewerker bij aankomst niet vriendelijk. Je voelt je niet welkom!

    Jacuzzi is heerlijk, goede voorzieningen bij zwembad. Ontbijtbuffet heel goed en zeer vriendelijke dames die alles goed in die alles houden!

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 1 juni 2018

    7,1
    Mooie locatie naar Ons gevoel typisch Duits
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tuinsuite
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs kwaliteit van de suite tuintje was slordig

    Rust stilte veiligheid

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    9,2
    We hebben een paar prachtige dagen gehad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Douchecabine had wel iets groter gekund

    Geweldig ontbijt. Nette kamer. Rustige omgeving.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 16 mei 2018

    8,8
    Heerlijk rustige omgeving
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het algemeen onderhoud van de gemeenschappelijke delen. Stof en stofdraden op de verlichting stof op glas van veranda.

    Rustige ligging en rustig

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 19 november 2017

    9,5
    alles was uitstekend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    niets

    alles was uitstekend

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 28 september 2017

    8,3
    Het behulpzame en vriendelijk personeel
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het behulpzame en vriendelijk personeel

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 21 april 2017

    9,2
    Als je een hond meeneemt kun je niet in het goede deel van...
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Als je een hond meeneemt kun je niet in het goede deel van het restaurant eten

    Verbleven in maart 2017

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 8

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: