Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Ringhotel Loew's Merkur Dit is de officiële sterrenclassificatie die door een derde partij aan de accommodatie is gegeven - de Hotelstars Union. De accommodatie is vergeleken met de industriestandaard en beoordeeld aan de hand van de prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Gebruik de sterrenclassificatie om uw verblijf te kiezen!

Pillenreuther Str. 1, Mitte, 90459 Neurenberg, Duitsland

#83 van de 116 hotels in Neurenberg

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1083 beoordelingen over dit hotel

7,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,4

  • Comfort

    7,6

  • Locatie

    8,5

  • Faciliteiten

    7,6

  • Personeel

    8,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,3

  • Gratis WiFi

    7,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 58

  • Beoordeeld op: 9 september 2018

    7,5
    Prima
    • Zakenreis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten

    Ontbijt is verdeeld op 3 verschillende ruimtes, In eerste ruimte veel tafels voor grotere groepen, hierdoor rommelige bezetting. Na 3e dag pas duidelijk dat je beter in de 3e ruimte kan gaan zitten

    Prima, schone kamers, zeer vriendelijk personeel

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 4 september 2018

    7,5
    Prettige kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijtzaal veel te klein voor het aantal kamers cq gasten. Er kwamen onbekende, niet vriendelijke mensen, bij ons aan tafel zitten. Bij een overnachting hoort een goed en fijn ontbijt.

    Prettige kamer

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 5 juli 2018

    7,1
    Locatie en vriendelijkheid personeel.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Kleine Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was heel warm. Vensterraam had geen gordijn daardoor was het al om uur of 6 (te) licht...

    Locatie en vriendelijkheid personeel. Parkeergelegenheid

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 30 september 2017

    5,4
    Jammer van het geld
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer was wel erg gedateerd en bijzonder klein. Het bed was vooral mini; voor mensen langer dan 1,80 m niet erg handig. Dat alles zou niet erg hoeven zijn als de prijs er ook naar is, maar voor EUR 166 per nacht verwacht ik toch wel wat meer. Kortom, vooral even verder zoeken. Er zijn ongetwijfeld hotels te vinden waar je meer waar voor je geld krijgt.

    Vriendelijk personeel en hartelijke ontvangst. De kamer (en badkamer) waren schoon. Ontbijt heb ik niet geprobeerd in het hotel, want in de stad zijn genoeg plaatsen waar je prima kunt ontbijten.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 10 juli 2017

    7,5
    Parking aan het hotel, dicht bij centrum van de stad.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parking hotel te betalen (12.5 euro), banaal ontbijt. Inrichting van de kamer is zeer onpersoonlijk. Slechte matrassen.

    Parking aan het hotel, dicht bij centrum van de stad. Zeer ruime badkamer.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 9 juni 2017

    7,5
    Verblijf van 1nacht was goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Als je de auto geparkeerd heb is het moeilijk om de ingang van het hotel te vinden. Je staat op de parkeer plaats en er staat niet goed vermeld waar de ingang van het hotel is. Hotel ligt kort bij het centrum ,naar de weg onder de spoorweg en het station is geen gezellige ongeving over al zitten zatte mensen met bier op de grond. Dat geeft een onveilig gevoel.

    Het ontbijt en de kamer was prima. Kort bij het centrum.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 6 maart 2017

    6,3
    Niet geschikt wanneer je zonder een auto of taxi de omgeving in wil.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Kleine Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Locatie!!!! De parking is de grens met de Turkse wijk, s'avonds iets gaan eten naast de deur hoort er niet bij, laat staan iets gaan drinken...........auto op alarm slot en gps wegmoffelen en hopen dat ze de duurdere BMW naast de jouwe, kraken...

    Zwembad, voor de rest ok, maar voor 2/3e van de prijs kan je elders terecht, een groot complex.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 1 november 2016

    4,6
    De dinerzaal vond ik kil.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De dinerzaal vond ik kil. Het ontbijt rommelig, ik zat ongewenst met vreemde mensen aan tafel, er was niet voldoende ruimte. Mijn kamer was bij terugkomst van het ontbijt al schoongemaakt met mijn spullen erin..

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2018

    6,7
    Locatie en personeel.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt viel tegen, te kleine ruimte voor het aantal kamers, heb ontbijt 'genoten' met vreemden aan tafel.

    Locatie en personeel.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 26 september 2018

    7,5
    Vlakbij het centraal station en het oude centrum.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeren, we moesten 600m verderop de auto in een parkeergarage parkeren.

    Vlakbij het centraal station en het oude centrum. Alles lopend te doen.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 17 september 2018

    7,5
    Kamer was erg warm.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 4 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer was erg warm. Hotel is een doolhof van gangen en trappen

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2018

    9,2
    Prima hotel, naast het station.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima hotel, naast het station. Comfortabele bedden, moderne badkamer. Uitstekende fitnessruimte.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 30 juli 2018

    6,7
    Locatie was top om snel de stad te verkennen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    ondanks een blaert, nog steeds veel te warm in de kamer!

    Locatie was top om snel de stad te verkennen

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 24 juni 2018

    5,8
    Het ontbijt was prima!
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was niet zoals op de foto's, slecht bed, lekkende kraan. Het was een hele warme kamer.

    Het ontbijt was prima!!!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 17 mei 2018

    7,1
    geluidsoverlast verkeer /warme kamers
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    geluidsoverlast verkeer /warme kamers

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 15 december 2017

    4,6
    kort en niet bijzonder!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    zeer duur in verhouding tot de geboden service en kamer

    locatie

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 26 september 2017

    7,9
    Veel voor redelijl
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nvt

    Ruimte en ligging

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 3 september 2017

    8,3
    Prima hotel met een centrale ligging t.o.v. openbaar vervoer en stadscentrum.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Kleine Eenpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Geen airconditioning op de kamer.

    Prima kamers en vriendelijk personeel.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2017

    7,1
    Goede prijs kwaliteitsverhouding, eten dik in orde.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familie Aanbieding (2 Aparte Tweepersoonskamers)
    • Verbleef 1 nacht

    Goede prijs kwaliteitsverhouding, eten dik in orde.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 15 juni 2017

    9,2
    Prettig betaalbaar hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Keurige kamers, ruime badkamer, binnenstad Neurenberg op loopafstand.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 29 april 2017

    7,1
    Prima voor 1 nachtje
    • Zakenreis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Zwembad / Sauna prima

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 5 maart 2017

    8,8
    goed
    • Zakenreis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    bar was wat klein

    kamer was goed grote doech

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 24 december 2016

    7,1
    Een praktisch hotel met alle basisvoorzieningen
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel is net een doolhof. In het begin verdwaal je geregeld.

    Goede locatie. je loopt zo het centrum in.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 2 november 2016

    5,4
    Ontbijt was zeer goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zwembad was leeg en ik had groot bed maar dit waren 2 losse die ook nog uitelkaar gingen 🤔

    Ontbijt was zeer goed

    Verbleven in november 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 4 januari 2016

    7,9
    Goede kamer, schoon bed, internet, pool en sauna.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Weinig stoelen in de kamer, lange gangen waarin je verdwaalt. t.a.v. Booking.com: we kregen een voorstel voor een upgrade voor 2 euro. Ben erop ingegaan. In het hotel bleek er geen sprake te zijn van een upgrade, wel van de nieuwe prijs. Waarschijnlijk is de "upgrade" gebruikt om een foutieve bevestiging te corrigeren. Had ook anders gekund.

    Goede kamer, schoon bed, internet, pool en sauna.

  • Beoordeeld op: 2 januari 2016

    7,5
    De ligging vlak bij het centrum, makkelijk parkeren
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Beetje ouderwets hotel, slaapkamer was netjes, badkamer gedateerd. Hele hotel is een doolhof van gangen en trapjes omdat er van een aantal panden 1 hotel van is gemaakt. Ook geen airco.

    De ligging vlak bij het centrum, makkelijk parkeren

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2015

    7,1
    We hadden een familiekamer - dat betekent twee kamers naast...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De kamer van onze zoon was nog niet gerenoveerd en had een andere uitstraling. Het hotel is gigantisch groot, maar dat merk je niet. Wel moet je goed op de bebording letten om je kamer te vinden.

    We hadden een familiekamer - dat betekent twee kamers naast elkaar. De onze was gerenoveerd. Het ontbijtbuffet was uitgebreid.

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2015

    9,2
    Nette kamers voor een goede prijs.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Veel trappen op en af en gangen door om bij de kamers te komen (lift was geen uitkomst). Dit geeft veel gesleep met de koffers/tassen.

    Nette kamers voor een goede prijs. Alles schoon en goed verzorgd.

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2015

    4,6
    niks
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    personeel kent zijn werk niet. Wij hebben extra uren bij aankomst betaald en zij hebben onze koffers zelf ingepakt en aan de receptie laten staan terwijl wij waren in stad.

    niks

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2015

    7,1
    handige ligging
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    nogal koele onpersoonlijk onthaal ('t is dan ook een mastodont van een hotel) Het was snikheet in de gangen en de kamers, terwijl het buiten slechts 16 graden was. Vanwaar die warmte mag komen was ons een raadsel, maar noch onze kinderen, noch wijzelf hebben er goed geslapen enkel door de warmte.

    handige ligging schitterend ontbijt deugddoend zwembad

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2015

    8,3
    Op loopafstand van het centrum.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Door de vele ramen kan het wel erg warm worden bij hoge zomertemperaturen. Gelukkig stond er een ventilator.

    Op loopafstand van het centrum. Goede prijskwaliteit verhouding. Wij hadden de familie-aanbieding (twee kamers naast elkaar).

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2015

    9,6
    Als last minute een erg goede prijs voor zoveel luxe.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    De stank in de kamer, met name nr. 15 is heel erg.

    Als last minute een erg goede prijs voor zoveel luxe. Heerlijke bedden, centraal t.o.v. Centrum stad. En voor het slapen nog even zwemmen

  • Beoordeeld op: 31 juli 2015

    8,8
    Goede locatie, met eigen parkeerruimte.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Het is wel even een doolhof, vierhotels aan elkaar, maar ach dat heeft ook weer zijn charmes, bij zomerdag wel heel warm in de kamers.

    Goede locatie, met eigen parkeerruimte. Zo via het centrale station de stad inlopen. Vriendelijk personeel, Het ontbijt voor de kinderen gratis ( 13 en 11 ) dus met zijn vieren 24 euro. Dus als tussen stop of een citytrip neurenberg zeker een aanrader. En als klapstuk, even afkoelen in het zwembad (klein) heerlijk na een warme dag.

  • Beoordeeld op: 14 juli 2015

    5,4
    Moderne grote kamer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Door verbouwing deed de airco op de kamer het niet, dus was een zeer onrustige nacht met de kids. Ook weer vroeg wakker door de bouwvakkers.

    Moderne grote kamer. Zwembad etc zeker een plus.

  • Beoordeeld op: 2 april 2015

    7,1
    Wij hadden door storm 4,5 uur vertraging op onze treinreis.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wij hadden door storm 4,5 uur vertraging op onze treinreis. Toen wij om 21.45 uur aankwamen konden wij niets meer te eten krijgen en werden wij naar de andere kant van het station (centrum) gestuurd, waar overigens het meeste ook gesloten was!

  • Beoordeeld op: 8 maart 2016

    10
    Ontzettend veel waar voor je geld.
    • Zakenreis
    • Groep

    Niks

    Ontzettend veel waar voor je geld. Top! Midden in het centrum, parkeergelegenheid, alles voor elkaar.

  • Beoordeeld op: 25 januari 2016

    10
    Vriendelijke mensen, zeer goed hotel!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Vriendelijke mensen, zeer goed hotel!

  • Beoordeeld op: 6 september 2015

    7,5
    Heel centraal, goede service
    • Vakantiereis
    • Stel

    Heel centraal, goede service

  • Beoordeeld op: 5 september 2015

    7,5
    De locatie is centraal om verder te reizen.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Dat er geen airco was met 34 gr....kregen wel een ventilatortje:(:(

    De locatie is centraal om verder te reizen...de stad is erg mooi en gezellig....

  • Beoordeeld op: 5 september 2015

    7,5
    Geen airconditioning bij 35gr, wel geprobeerd om met...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Geen airconditioning bij 35gr, wel geprobeerd om met ventilatoren te helpen

  • Beoordeeld op: 4 september 2015

    7,9
    De ruime hotelkamer
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Geen airco op de kamers

    De ruime hotelkamer

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2015

    8,8
    Zeer mooi hotel en vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Zeer mooi hotel en vriendelijk personeel. Vooral een super prijs-kwaliteit-verhouding!

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2015

    5,8
    Geen airco op kamer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Geen airco op kamer

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2015

    7,9
    Altstadt mooi dichtbij, mooie schone koele (!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Altstadt mooi dichtbij, mooie schone koele (!) kamer in de hitte.

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2015

    8,8
    Kamer was prachtig en vol comfort
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Kamer was prachtig en vol comfort Perfect ontbijt

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2015

    8,3
    Temperatuur op de kamer was erg hoog
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Temperatuur op de kamer was erg hoog

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2015

    7,9
    Op loopafstand van het centrum
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Op loopafstand van het centrum

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2015

    7,1
    de lokatie van het hotel zeer dichtbij het centrum
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    geen airco

    de lokatie van het hotel zeer dichtbij het centrum

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2015

    5,4
    Je kunt geen parkeer plaats reserveren
    • Vakantiereis
    • Stel

    Je kunt geen parkeer plaats reserveren Als het vol zit moet de auto langs de straat waar je vanaf 7 uur om de 2 uur moet betalen

  • Beoordeeld op: 30 juli 2015

    3,8
    Onbeleefd personeel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Onbeleefd personeel

  • Beoordeeld op: 28 juli 2015

    7,5
    Ligging t.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Lange weg naar de kamer. Doolhof

    Ligging t.o.v. centrum

  • Beoordeeld op: 27 juli 2015

    5,8
    De meiden vonden het zwembad heel leuk
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Het was te heet in de kamers . Zo warm dat slapen slecht ging

    De meiden vonden het zwembad heel leuk

  • Beoordeeld op: 21 juli 2015

    4,6
    het ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel

    airco werkte niet bij een kamertemperatuur van meer dan30 gr ! parking 12,5 euro voor 1 nacht

    het ontbijt

  • Beoordeeld op: 7 juli 2015

    7,5
    Heerlijke douche
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Geen airco op de kamer !!

    Heerlijke douche

  • Beoordeeld op: 7 juli 2015

    5,8
    Geen airco.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Geen airco. Bijzonder warm

  • Beoordeeld op: 15 juni 2015

    9,2
    Locatie, ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het hotel is in verschillende gebouwen, soms een doolhof om je weg te vinden.

    Locatie, ontbijt

  • Beoordeeld op: 4 juni 2015

    7,5
    Even het station door en je bent in de alt stad.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wifi moest steeds opnieuw aangevraagd en deed het niet altijd zoals verwacht.

    Even het station door en je bent in de alt stad.

  • Beoordeeld op: 9 maart 2015

    6,3
    het ontbijt
    • Vakantiereis
    • Groep

    ongezellige kamer

    het ontbijt

Er zijn ook 13 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 58

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: