Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Glocke Weingut und Hotel Dit is de officiële sterrenclassificatie die door een derde partij aan de accommodatie is gegeven - de Hotelstars Union. De accommodatie is vergeleken met de industriestandaard en beoordeeld aan de hand van de prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Gebruik de sterrenclassificatie om uw verblijf te kiezen!

Plönlein 1, 91541 Rothenburg ob der Tauber, Duitsland

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 452 beoordelingen over dit hotel

8,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9

  • Comfort

    8,2

  • Locatie

    9,6

  • Faciliteiten

    8,1

  • Personeel

    9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,4

  • Gratis WiFi

    7,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 46

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2018

    8,3
    Prima hotel
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Doordat het nogal warm was, moesten de ramen 's nachts open. Hierdoor werden wij vroeg gewekt door aan en af rijdende auto's die het dorp komen bevoorraden. Dat begon omstreeks 5.00 uur en dat vinden we in de vakantie toch iets te vroeg. Een airco zou een zinvolle aanvulling zijn op dit verder prima hotel.

    De locatie is perfect, het hotel is gelegen midden in het centrum van Rothenburg. We werden uiterst vriendelijk ontvangen. De bedden waren goed en we hadden een ruime nette kamer. Het ontbijt was top, alles was aanwezig, heerlijke yoghurt, verse broodjes en vers fruit,

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2018

    7,5
    Midden in Rothenburg, parkeren in garage hotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Waterdichte matrashoezen, dat was afzien met 37 graden. Het derde bed was niet erg comfortabel.

    Midden in Rothenburg, parkeren in garage hotel. Mooie ruime badkamer, erg schoon. Prima ontbijt

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 30 juni 2018

    9,6
    Leuk romantisch stadje en lekker eten bij "Profumo di Pasta da Guiseppe" (zelfgemaakte pasta's)
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Niets!

    Het ontbijt was erg goed. De kamer(comfort) was ruim en erg netjes ingericht en waarschijnlijk pas opnieuw gedecoreerd. De ligging en overdekte parkeer gelegenheid waren uit de kunst. Bijzonder vonden we dat er een in de kamer een lange schoenlepel aanwezig was. Erg makkelijk als je niet zo makkelijk meer bukt.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 19 mei 2018

    10
    Voor herhaling vatbaar, ook voor de doorreiziger.
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Ontbijt was zeker heel goed, goede service van het personeel. Avondeten ( ook met traditionele locale recepten) en wijn uit eigen wijngaard zeer de moeite waard:

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 1 februari 2018

    10
    Top ervaring om hier in het wonderschone Rothenburg te overnachten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets viel tegen.

    Wij waren er ruimschoots voor inchecktijd maar werden perfect ontvangen. Riante hotel kamer leek pas volledig vernieuwd te zijn en had een geweldig uitzicht over Rothenburg. Enorm pluspunt dat je er je auto binnen kunt parkeren.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 24 september 2017

    7,1
    Goed hotel, op schitterende locatie. Prima voor een korte vakantie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was oke, maar alleen gekookt eitje. Toevallig hoorden we dat iemand gebakken eieren bestelde en roerei, en dat kregen we als we er om vroegen, maar altijd na een bedenkelijke blik. Niet een zoet broodje o.i.d. was er bij het ontbijt. En fruit in stukken gesneden met schil e.d.er nog aan. Bv banaan, ananas. En het ontbijt duurt maar tot 9.30, zelfs in het weekend! Restaurant is 's avonds maar tot 22.00 open, erg jammer. Betalen voor de garage! Helaas geen koelkastje op de kamer.

    Locatie is heel goed, lekker dicht bij centrum, perfect. Ondergrondse garage bij het hotel. Comfort kamer is lekker ruim.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 17 september 2017

    7,1
    Goed maar...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt wel goed verzorgd maar viel ons iets tegen. Ook het diner in het hotel kon ons niet bekoren.

    De ligging binnen de poorten is prachtig, de kamer die wij op de hoek hadden, kamer 4, aanrader. Let op, wel iets gehorig door auto's die soms voorbij rijden op de kassijen. Zeer nette kamer en badkamer. Het bed kraakte behoorlijk wat jammer is maar hadden er verder geen last van.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2017

    7,9
    Prachtig gebouw direct in het historische centrum, gedateerd maar schoon en netjes.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De accommodatie is zeer gedateerd, het lijkt wel of je terug gaat in de tijd. Jaren 70, maar ook dat heeft zijn charme. De kamer was gedateerd van interieur maar schoon. Dit gold ook voor de badkamer. De bedden stonden in een vreemde opstelling dus hebben wij die tegen elkaar geschoven. Zo leek de kamer ineens toch wat gezelliger. Samengevat, gedateerd maar schoon en netjes. Ontbijt in de ontbijtzaal was prima verzorgt.

    De ligging van het Glocke Weingut und Hotel is werkelijk bijzonder midden in het historisch centrum van Rothenberg ob der Tauber, we waren die dag al in het centrum geweest en zochten s'avonds een accommodatie om te overnachten. Wij kwamen uit bij bovengenoemde locatie. Na het inchecken en het parkeren van de auto in de overdekte parking, konden wij s'avonds nog door het centrum lopen en genieten van deze bijzondere plaats. Het hotel ademt de sfeer van de oude stad. Prachtig gebouw met karakter. De prijs is vriendelijk maar past bij het gedateerde interieur. Ik denk met een upgrading dat het een top hotel kan worden, maar dan zal de prijs wat forser zijn denk ik.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2017

    7,1
    Niet erg kindvriendelijk
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We zijn 's avonds iets gaan drinken in de bar en we vroegen om het flesje van ons zoontje op te warmen en hij zei dat het niet ging omdat de keuken gesloten was. Het enige wat hij moest doen was het in de microgolf steken. Toen ik bij aankomst lakens vroeg voor het bed voor mijn zoontje zei ze dat ik 10 euro daarvoor moest betalen. Bij booking staat duidelijk dat dat gratis is. Maar ze zei omdat we een upgrade van kamer hadden gehad(waar we niet voor gevraagd hadden) we dat daarom moesten betalen. Uiteindelijk de 10 euro toch maar betaald maar vond het niet kunnen....

    De ligging was perfect. De parkinggarage was erg handing. De kamer was proper.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 4 mei 2017

    7,9
    Locatie is uiteraard megabangelijk ttz.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    - Vond de ingang vh hotel in 1ste instantie niet goed en had even wat tijd nodig om me vanuit de garage naar de receptie te begeven , een beetje complexe orientatie...... - kamer was proper , maar wel klein. - ontbijt vond ik maar magertjes ttz ja alles is voorhanden , maar geen "super de luxe ontbijt" - Receptie is geen 24h/24h op dus als je later terugkomt moet je wel de sleutel meehebben of je geraakt niet meer binnen.

    Locatie is uiteraard megabangelijk ttz. je zit op 10 meter van de meeste gefotografeerde plek van Rothenburg od Tauber Plohlein . Beter kun je daar alvast niet zitten. Marktplaats is ook op een paar 100 meter verder. Betaalbaar hotel en er is parking voorzien aan 8,5€/ nacht en dat heb je nodig want parkeren moet je anders buiten de stad doen .

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2018

    8,8
    Verkeersgeluid in de nacht.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verkeersgeluid in de nacht.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 17 september 2018

    8,3
    gezellige locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    het ontbijt was prima, mijn compliment voor de lactosevrije yoghurtjes, geweldig dat daar nou ook eens aan gedacht is!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 8 september 2018

    8,3
    Fijn typisch Duits hotel met restaurant en parkeergarage midden in het gezellige bijzondere stadje
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets viel tegen.

    Nette kamer en een restaurant en parkeerplaats bij het hotel a 9 euro per dag. Midden in het gezellige stadje.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 1 september 2018

    7,1
    Prima hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel lawaai van de straat. Erg toeristische plaats.

    Ideaal gelegen in het centrum. Eigen parkeergarage tegen betaling. Prima ontbijt.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2018

    7,9
    Prima plek met goede prijs, vriendelijk personeel en mooie...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima plek met goede prijs, vriendelijk personeel en mooie locatie

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2018

    9,2
    Superrrrrrr
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prachtige locatie...zeer vriendelijk personeel....zeer rustig...mooie Duitse uitstraling!!!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 25 juli 2018

    7,9
    Parkeren bij hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeren bij hotel Onbijt

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 18 juli 2018

    7,1
    wat oud maar goed gelegen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    beetje donker en oud.

    locatie perfect. mogelijkheid om te parkeren. ontbijt was goed.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 14 juli 2018

    8,3
    Prima hotel om Rothenburg ob der Tauber te bezoeken.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets

    Hotel ligt midden in Rothenburg ob der Tauber. zie het blauwe hotel op de foto. Prima diner. Goede bedden. Parkeerplaats in de garage.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 9 juli 2018

    6,7
    Erg toeristisch, voor de auto parkeren 9 euro extra
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg toeristisch, voor de auto parkeren 9 euro extra

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 22 juni 2018

    10
    Plekje prachtig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets.

    Plekje prachtig.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 29 mei 2018

    7,9
    Geweldige lokatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Wat ouderwets

    De locatie met parking en de badkamer

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 16 mei 2018

    7,5
    Prima verblijf, geheel in overeenstemming met het oude stadje!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De hele entourage van het hotel voldeed aan onze verwachtingen in een oude vestingstad.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 8 maart 2018

    9,2
    Aangenaam verblijf... direct welkom!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Lekker ontbijt, ruime kamers, vriendelijk personeel, en de locatie natuurlijk! Vorig jaar ook geweest op doorreis, nu terug omdat het zo leuk was!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 29 januari 2018

    10
    Zeer aangenaam
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Heel leuk authentiek en proper hotel. Super vriendelijke mensen.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 24 september 2017

    10
    Prima hotel in charmant stadje.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijkheid, hygiëne, service.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    8,3
    Prima ligging.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima ligging. Vlakbij centrum en (betaald) parkeerterrein. Lekkere bedden. Ruime en schone kamer.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2017

    9,6
    Genoten van deze plek
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt had nog iets uitgebreider gekund maar er was voldoende

    De kamer en badkamer. Parkeergelegenheid super

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2017

    9,6
    Zeer vriendelijk personeel, zeer comfortabele kamers.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    -

    Zeer vriendelijk personeel, zeer comfortabele kamers.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    8,8
    Prima prijs-kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Functioneel, maar licht gedateerd.

    Er is goede prive parkeergelegenheid en de bedden zijn goed.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 23 juli 2017

    9,2
    Mooi gelegen schilderachtig pand. Rustpunt in het drukke Rothenburg.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Uitstekende ligging midden in het schilderachtige Rothenburg en prima eten met goede wijn uit eigen wijngaarden.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 19 juli 2017

    8,8
    Fantastisch gelegen hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Straatgeluid in de nacht

    De lokatie aan de rand van het centrum Leuke stad maar wel toeristisch

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 4 juli 2017

    9,2
    Prima verblijfplek
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Mooie suite, heerlijk restaurant

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 3 juli 2017

    9,6
    Ligging en ontbijt en ruimte kamer en badkamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Ligging en ontbijt en ruimte kamer en badkamer.

    Verbleven in juli 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 15 mei 2016

    8,8
    Prima locatie in centrum, mooie kamer en goed ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Prima locatie in centrum, mooie kamer en goed ontbijt.

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2015

    9,2
    De sfeer, locatie, ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel

    De sfeer, locatie, ontbijt

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2015

    9,2
    Ligging en ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Ligging en ontbijt

  • Beoordeeld op: 22 september 2015

    8,8
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Groep

    Niets

    Locatie

  • Beoordeeld op: 10 september 2015

    7,5
    Garage aan het hotel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Garage aan het hotel

  • Beoordeeld op: 9 september 2015

    7,5
    We hebben gewoon genoten van ons verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel

    We hebben gewoon genoten van ons verblijf.

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2015

    9,2
    Ruime kamer, super locatie en heel vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Heel benauwd en geen airco.

    Ruime kamer, super locatie en heel vriendelijk personeel

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2015

    10
    Prachtige locatie, super vriendelijke ontvangst en bediening
    • Vakantiereis
    • Stel

    Prachtige locatie, super vriendelijke ontvangst en bediening

  • Beoordeeld op: 26 juli 2015

    9,2
    fijne kamer, mooi balkon, goed eten zowel ontbijt als...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Parkeren was iets duurder dan aangekondigd door Booking.com €8 ipv €7,50

    fijne kamer, mooi balkon, goed eten zowel ontbijt als restaurant, ligging

  • Beoordeeld op: 21 juli 2015

    7,1
    Locatie, ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Locatie, ontbijt

  • Beoordeeld op: 24 juni 2015

    8,8
    Locatie met uitzicht op een van de mooiste huisjes in het...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Locatie met uitzicht op een van de mooiste huisjes in het centrum van Rothenburg

  • Beoordeeld op: 7 mei 2015

    8,8
    Alles was OK.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wat verouderde badkamer, zou wel mogen vervangen worden door inloopdouche.

    Alles was OK.

Er zijn ook 10 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 46

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: