Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Romantiklandhaus Hazienda

Pflasteräcker 26 (Navigation: Langer Weg), 76593 Gernsbach, Duitsland

#1 van de 15 hotels in Gernsbach

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 111 beoordelingen over dit hotel

9,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,5

  • Comfort

    9,5

  • Locatie

    8,8

  • Faciliteiten

    9,5

  • Personeel

    9,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,6

  • Gratis WiFi

    8,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 6

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2018

    7,1
    Als je van wandelen houdt of bezichtigen van steden een prima appartement.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite (appartement) - 2 personen
    • Verbleef 13 nachten

    Het was een mooi appartement met een mooie tuin. Heerlijk rustig. Wij hadden een appartement op de begane grond, dus ook een eigen terras. 's Ochtends een heerlijk ontbijt. Het was ook fijn dat je 's avonds iets te drinken kon halen. Wij hebben mooie wandelingen gemaakt op aanraden van de medewerkers.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 25 juli 2018

    10
    Perfect !
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite (appartement) - 2 personen
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel rustig van alle comfort voorzien hotel. Gezellige kamer met balkon, uitzicht op de grote mooie tuin. Veel comfort, gezelligheid en privacy. Heel gevarieerd, lekker ontbijt en vriendelijk personeel Super vakantie.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2017

    9,2
    Verzorgd verblijf met ruime, goed uitgeruste kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite (appartement) - 2 personen
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De hacienda ligt in een rustige buurt maar in heel Gernsbach is niets te beleven. Het ontbijt was goed maar niet uitstekend.

    De ruime kamers met een klein keukentje mét ijskast. Grote badkamer en terras in de mooie tuin. Onze auto stond voor de deur. We hadden dvd's bij. De speler had zelfs een dolby surround system.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    9,6
    Accomodatie is geweldig en alles ziet er schoon en netjes uit
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite (appartement) - 2 personen
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Accomodatie is geweldig en alles ziet er schoon en netjes uit

    Verbleven in augustus 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2015

    9,2
    Je voelt je thuis.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Het was zeer warm in de kamer maar het was dan ook die dag zeer warm buiten.

    Je voelt je thuis. Zeer vriendelijke eigenaars. Ruime kamer. Mooie tuin. Typisch zuiderse sfeer. Restaurants op wandelafstand.

  • Beoordeeld op: 14 april 2015

    7,9
    aardige mensen
    • Vakantiereis
    • Stel

    zou leuk zijn als het meer buiten had gelegen. Maar nu is het wel in de buurt van restaurants, dat is weer een voordeel.

    aardige mensen

Resultaat 1 - 6

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: