Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel LANDHAUSZEIT Dit is de officiële sterrenclassificatie die door een derde partij aan de accommodatie is gegeven - de Hotelstars Union. De accommodatie is vergeleken met de industriestandaard en beoordeeld aan de hand van de prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Gebruik de sterrenclassificatie om uw verblijf te kiezen!

Hubertusweg 15, 53902 Bad Münstereifel, Duitsland

#13 van de 16 hotels in Bad Münstereifel

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 100 beoordelingen over dit hotel

9,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,3

  • Comfort

    8,8

  • Locatie

    9,2

  • Faciliteiten

    8,5

  • Personeel

    9,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,8

  • Gratis WiFi

    7,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 17

  • Beoordeeld op: 19 september 2018

    8,3
    mooi hotel, verzorgd, lekker ontbijt. we zijn heel blij geweest dat we dit hotel geboekt hebben.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    de badkamer was een beetje smal. (vooral bij het gebruik van het toilet. parkeerplaats ok, maar krap!

    prima locatie, dicht bij het centrum, rustig, prima kamer en vooral een prima bed. heel goed ontbijt! de eigenaars houden heel goed rekening met overconsumptie. alles was voorzien, iets te kort? werd aangevuld! huiselijke sfeer.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 11 september 2018

    8,8
    Verrassend aangenaam en modern hotel in een gezellig historisch Eifelstadje
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    n.v.t

    Verrassend fris en modern ingericht hotel waar duurzaamheid en het gebruik van biologische producten het uitgangspunt zijn. Dat zie je ook terug in het prima ontbijt waar de eigenaar je desgevraagd een eitje kookt of anderszins het je naar de zin maakt. Het parkeren van de motor voor de deur was heel prettig en op de hotelkamer kon ik de motorkleding eenvoudig aan een rek uithangen

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2018

    8,3
    mooi schoon ruim appartement, goede locatie en heerlijk uitgebreid ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement
    • Verbleef 2 nachten

    prive parkeerplaats was krap parkeren

    Ruimte in het appartement, kamers netjes sfeervolle verlichting binnen ruimten. Ontbijt was heerlijk veel extra gezonde drankjes, fruit en speciale kaas soorten. De cappuccino was heel goed. Goede locatie om de omgeving te verkennen, loopafstand restaurants, winkels etc.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2018

    8,3
    Voor een doorreis nachtje leuk.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeren kon niet voor de deur, slechte wifi op 2e verdieping, schimmel in kitvoegen in de douche. Kamers zijn oudbollig.

    Leuke eigenaar tevens bier sommelier waardoor voor een klein prijsje lekkere speciaal biertjes uit de regio, leuk terras, lekker ontbijt. Hotel is nog jong dus gaat nog wel in positieve zin veel veranderen

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2018

    8,3
    Aangenaam!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het is een fijn hotel met prima ontbijt dat je ook buiten kunt nuttigen. En handig dat je s/avonds een biertje kunt pakken uit de koelkast beneden.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 17 juni 2018

    8,8
    Kamer en ontbijt was in orde,
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Toen we arriveerden was het hotel gesloten. We moesten onze sleutel in de brievenbus vinden. Er hing een briefje met een telefoonnummer. Naar gebeld. Personeel ging dadelijk komen. We hebben 1 uur gewacht. Niemand gezien. Zijn dan maar het stadje in getrokken. Er moet altijd iemand aanwezig zijn vind ik in een hotel.

    Ontbijt was in orde. Ruim voldoende.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    9,6
    Mooie en aangenaam hotel met vriendelijke eigenaars
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Afwezigheid van de heer en vrouw des huizes in de avond . En een gezellige bar waar men nog even kan bij keuvelen na een mmoie dag.

    onbijt goed , zeer mooie verzorgde kamers

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 maart 2018

    8,8
    Toegewijde eigenaren en heerlijk ontbijt. Aanrader!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenaren doen hun uiterste best om je een prettig verblijf te geven. De locatie, samen met het heerlijke ontbijt en de speciaal biertjes in de avond, maakten dit tot een heerlijke bestemming. Het hotel heeft daarnaast mooie ambities voor de toekomst. Het zal de komende tijd ongetwijfeld nog beter worden.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 13 september 2018

    10
    Gezellig hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles vond ik prima

    Fijne kamer. Zeer vriendelijke eigenaren. Goed ontbijt. Leuk terras.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 7 september 2018

    9,2
    uitstekend hotel om terug te gaan
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    alles was perfect

    Het ontbijt was meer dan voldoende en heerlijk wij sliepen gelijkvloers en dat was fijn voor oudere mensen

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 20 juli 2018

    9,6
    Prettig en gastvrij verblijf !
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    ?

    Zeer gastvrije en behulpzame eigenaar , ligt dicht bij het centrum ! Ontbijt goed .

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 13 juli 2018

    10
    Uitstekend hotel dichtbij het centrum
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het voldeed aan onze verwachtingen

    Prima, uitgebreid ontbijt. Schone ruime kamer met heerlijk bed.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 11 juli 2018

    7,5
    Accomodatie
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Accomodatie

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 6 juni 2018

    8,8
    Modern en dicht bij de oude stad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Op de kamer was het warm, geen airco

    Smaakvol ingericht, self service drankjes

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 27 mei 2018

    8,8
    Prima hotel met mooie ruime kamers en een heerlijk ontbijt
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima hotel met mooie ruime kamers en een heerlijk ontbijt

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 8 mei 2018

    8,8
    Rustig hotel in erg mooie omgeving en pittoresk stadje op korte wandelafstand.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Vriendelijk onthaal, uitgebreid en overheerlijk ontbijt. Viervoeters welkom ...

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 20 april 2018

    10
    aangenaam verblijf, heel aangename ontvangst.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement
    • Verbleef 2 nachten

    wij dachten dat ontbijt inbegrepen was maar bleek niet zo te zijn

    wij hadden een appartement en alles was dik in orde

    Verbleven in april 2018

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 17

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: