Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Rosengarten Deze classificatie laat zien hoe de accommodatie vergeleken kan worden met de industriestandaard wat betreft prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Het is gebaseerd op zelf-evaluatie door de accommodatie. Gebruik deze classificatie om uw verblijf te kiezen!

Bismarckstraße 8, 32105 Bad Salzuflen, Duitsland

#27 van de 41 hotels in Bad Salzuflen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 977 beoordelingen over dit hotel

7,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,9

  • Comfort

    6,9

  • Locatie

    8,6

  • Faciliteiten

    6,9

  • Personeel

    8,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Gratis WiFi

    7,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 60

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2018

    4,6
    De rozentuin bij het terras en uitzicht tegen het gradierwerk was uitstekend. Leuke plaats .
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer - Bijgebouw
    • Verbleef 2 nachten

    Er was geen ruimte in de badkamer om de toilettas op te kunnen zetten. Een veel te smalle kant om in bed te kunnen komen. Voor een twee persoonskamer te kleine kledingkast. En daardoor is de pensionprijs te hoog . Gebaksprijzen veel te hoog.

    Ontbijt was wel goed maar weinig keuze in te kleine broodjes, teveel andere stangen etc. .. De hoogte v.d. plafonds in de slaapkamer is ons goed bevallen. Lekker fris daardoor.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 4 september 2018

    8,8
    Goed hotel, perfect als uitvalbasis voor fietsvakantie in een zeer mooie omgeving
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite
    • Verbleef 8 nachten

    Bedden iets minder (doorgelegen). Matige douchestraal. Balkon is ook zeer klein en nodigt niet uit om te gaan zitten.

    Wij hadden de suite in bijgebouw Königin. Kamer was goed, ook fijn dat je een aparte zithoek met tv hebt. Grote badkamer. Ontbijt is er echt perfect, keuze genoeg en zeer uitgebreid.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2018

    6,3
    Hotel voor 1 nacht
    • Zakenreis
    • Groep
    • 3 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Bij aankomst bleek dat er maar 2 kamers ipv 5 beschikbaar waren in het hotel, booking.com kreeg hier de schuld van maar duidelijk op het scherm meekijkend stonden er 5 kamers achter mijn naam en ik heb 100% vertrouwen in het booking.com boekingssysteem, twijfelachtig dus. Het hotel bleek nog 2 locaties te hebben op 3 min loopafstand waar wij gesplitst zijn, volgens de medewerker was dat ons "geluk"...

    Ontbijt goed

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2018

    6,3
    grote kamers en schoon.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    eenmaal aangekomen bij het hotel moesten we lopend naar een ander hotel verderop.Na lange rit met de auto en 2 kinderen om 20.30 het is gewoon niet aan de orde. eindelijk mocht ik parkeren bij een ander hotel. slecht geregeld .

    grote kamers en schoon.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    8,8
    Prijs / kwaliteit verhouding was goed.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht

    Prijs / kwaliteit verhouding was goed. Relatief eenvoudige kamer maar alles wat er zijn moest was er. Ondanks de verhoogde prijzen van de hotels in de omgeving in verband met de fair in Hannover is hier de prijs niet verhoogd, dit ondanks de prima ligging ten opzichte van de snelweg naar Hannover. Helaas was ik een deel van mijn bagage bij het uitchecken vergeten en dit is door het hotel prima opgelost. Binnen enkele dagen heb ik mijn spullen thuis afgeleverd gekregen. Prima service.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 20 mei 2018

    7,1
    De ligging van t hotel zelf maar daar werden wel niet...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer - Bijgebouw
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hebben nu al twee keer daar geboekt en beide keren geen kamer in t hotel gehad maar in een locatie verderop

    De ligging van t hotel zelf maar daar werden wel niet ondergebracht

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 9 februari 2018

    7,9
    Ons verblijf was zeer goed als je de prijs/kwaliteit - verhouding in acht neemt .
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 4 nachten

    Een zeer onpraktische kleerkast in de kamer, die daarbij veel te groot was voor zo een kleine kamer Je kon amper tussen de kast en het bed passeren . Het café sloot om 18 u , je kon 's avonds niets meer drinken in het hotel .

    De centrale ligging aan het Kurpark en vlakbij de handelszaken en restaurants . Ook het uitgebreid gevarieerd ontbijt . De gratis parking .

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 28 december 2017

    6,7
    goede locatie om de kerstmarkt te bezoeken
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Budget Tweepersoonskamer - Bijgebouw
    • Verbleef 2 nachten

    was een zoekplaatje toen we eenmaal de sleutel hadden ,uitleg was niet goed, zaten eerst bij het verkeerde gebouw

    zaten op loopafstand van de kerstmarkt

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 22 september 2017

    6,3
    Het ontbijt was prima verzorgt en de personeel was erg...
    • Zakenreis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Ik vond het jammer dat wij naar een andere locatie moesten lopen omdat daar onze kamers waren. De kamers waren keurig, maar de matrassen zijn wel aan vervanging toe en er is niet te douchen omdat de stortdouche niet werkt en de handdouche niet opgehangen kon worden omdat dat stuk was.

    Het ontbijt was prima verzorgt en de personeel was erg vriendelijk.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2017

    9,6
    Het was een byzonder gezellig familie hotel met uiterst vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 4 nachten

    Uiterst vriendelijke en behulpzame mensen. Het enige vervelende was dat jullie organisatie, Booking.com niet goed heeft gecommuniceerd met dit hotel. Wij hadden een kamer met balkon bij Booking.com dit was niet doorgegeven aan het hotel. Bij het afrekenen werd het hele bedrag in rekening gebracht dit was op 9 augustus, wij hadden al betaald aan Booking.com op 30 juli helaas was dit nog niet door jullie organisatie betaald aan het hotel. Het hotel was toch genegen om ons alleen het ontbijt en de toeristenbelasting te betalen. Wij vinden dit van Booking.com zeer slordig het heeft ons tijd en ergernis gekost.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 20 juni 2017

    5,8
    Het ontbijt was uitstekend.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat de reservering niet was doorgekomen, kwam in dependance terecht, op het balkon stonden vuile stoelen. De locatie werd niet duidelijk gecommuniceerd.

    Het ontbijt was uitstekend.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 22 mei 2017

    9,2
    leuk voor korte vakanties en fijn om uitstapjes te maken.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 3 nachten

    de douche was in het bad, dus lastig met instappen voor oudere mensen.

    de kamer was geweldig met superbalkon, zit- slaapgedeelte gescheiden door muur,wel in dependence. Ontbijt was uitgebreid met veel keus.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 28 april 2017

    5,8
    we werden zonder verwittiging in een ander gebouw geplaatst .
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht

    we werden zonder verwittiging in een ander gebouw geplaatst . Heel ongezellig immens grote kamer , slecht bed voor het ontbijt moesten we dan terug naar het hotel lopen , heel onpraktisch

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 3 maart 2017

    6,3
    Veel stof en bouwspullen voor de kamerdeur. Bij aankomst geen stroomvoorzienning.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Tijdens ons verblijf werd het hotel gerenoveerd. Dat er werd gerenoveerd is prima (is nodig). echter wij zijn daarover niet geinformeerd. Wij hebben dat als zeer vervelend ervaren.

    De ligging van het hotel is perfect.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 28 februari 2017

    8,5
    Hotel was in verbouwing, dus kon zich niet optimaal...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer was erg klein, maar voor één nacht kan ik niet klagen.

    Hotel was in verbouwing, dus kon zich niet optimaal presenteren. Personeel zeer behulpzaam en vriendelijk. Maar de speciale prijs was een goed doekje tegen het bloeden. Ontbijt perfect en zeer uitgebreid. Een tipisch goed "Duits"ontbijt.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 19 januari 2017

    3,8
    we zaten in het bijgebouw.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite
    • Verbleef 3 nachten

    We wisten van te voren niet dat we in het bijgebouw zaten. Daar kun je niet voor de deur gratis parkeren en er was weinig plek bij het hotel zelf. Dit gaf gedoe met het heen en weer slepen van onze spullen, ook omdat we nog een kleintje bij ons hadden. Bij aankomst zagen we dat de kamer niet schoon was. Er hingen veel spinnenwebben en de prullenbak was niet geleegd. Een personeelslid was wel erg vriendelijk en heeft het alsnog schoongemaakt. Er was weinig comfort in de kamer, oude bedden, een douche waar je niet goed onder kon staan en maar 1 (erg fel lichtje) bij het zitgedeelte. Ook was de kamer niet goed te verwarmen.

    we zaten in het bijgebouw. deze kamers waren erg groot. Het ontbijt was lekker.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 23 december 2016

    7,5
    Lekker dicht bij het centrum
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Jammer genoeg zaten wij niet aan de kant van de rozentuin, maar aan de drukke doorgaande weg. De kamer was klein en heeft echt een goede opknapbeurt nodig. En er mag ook wel eens goed schoongemaakt worden op de kamer, veel stof! Een kast die niet goed sluit. Oude meubels, rare kleine schilderijtjes. Vitrage die ook wel eens gewassen mag worden. Kleine badkamer, verkalkte douchekop. WiFi had heel slecht ontvangst (wij zaten helemaal aan het einde vd gang) Heel veel papierwerk om in te vullen bij de receptie voordat je hier kunt gaan slapen. Ze willen alles van je weten! Hier is geen lift.

    Aardige dame achter de receptie die heel goed Engels sprak. Het hotel ligt nagenoeg in het centrum van het stadje vlakbij het gradierwerk. Wij wandelden zo de Kerstmarkt op, die verassend gezellig en knus was. Bed sliep goed. Ontbijt hebben we hier niet genomen, we dachten dat het duur was. Maar je kan het gerust wel doen, want in de omgeving is het ontbijt net zo duur en hier in dit hotel heb je keuze uit ontelbaar veel etenswaren. Prijs-kwaliteit van het ontbijt is dus echt goed. Gratis parkeerplekken voor de deur.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 19 december 2016

    7,5
    Ekke
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hadden een kamer in een ander gebouw en daar zar vlak voor het bed een grote verhoging,oppassen met in en uit bed stappen

    Lekker ontbijt en lekkere taart voor bij de koffie

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 29 september 2018

    7,5
    Alles was OK hebben maar 1 overnachting geboekt .
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Alles was OK hebben maar 1 overnachting geboekt .

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2018

    3,8
    kamer stonk muf en was geen douche gelegenheid daar de...
    • Zakenreis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    kamer stonk muf en was geen douche gelegenheid daar de sproeier niet bevestigd kon worden, bad was met hoge instap.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 5 juni 2018

    6,3
    De locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer - Bijgebouw
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Oud meubilair, personeel werkt ongeorganiseerd.

    De locatie

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    9,2
    Al met al is dit hotel een echte aanrader met een prima prijs kwaliteits verhouding.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Familiesuite
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamertemperatuur was erg hoog.

    Ruime suite met prima bedden en een uitstekend ontbijt.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 23 april 2018

    7,9
    Gezellig en mooi
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    vrij warm,maar dat kwam ook door de hoge temperatuur

    mooie lokatie

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 3 december 2017

    8,8
    Schoon en ruime kamer en uitstekend ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Weinig en kleine parkeerplaatsen

    Schoon en ruime kamer en uitstekend ontbijt

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 22 november 2017

    7,9
    Ontspannend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer - Bijgebouw
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douche

    Locatie

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2017

    10
    Leuk
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Ontbijt en omgeving

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2017

    8,3
    Prima hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het matras was erg zacht

    Uitgebreid ontbijtbuffet. Moderne kamers, rest wat gedateerd, maar absoluut schoon. Prima prijs kwaliteit verhouding!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 14 september 2017

    6,7
    Regenachtig
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen wifi.Ontbijt in ander gebouw...100 meter

    Ontbijt uitstekend

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 10 september 2017

    7,9
    Al met al toch wel in orde
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    dependance had ik niet op gerekend, moest door de regen met koffer lopen.

    Prima ontbijt en prima bedden

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    7,5
    Zeer mooie lokatie vlakbij het kurpark en centrum.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 3 nachten

    Balkon van dependance waar we sliepen was smerig

    Goed ontbijt en prima ligging

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2017

    7,5
    Best te doen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was op een andere plek

    Het had een balkon.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 12 juni 2017

    6,7
    Grote van de kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gordijnen zijn lichtdoorlatend. Met een zomerse warme dag is dit niet prettig. + Er was erg veel stof op de zolderkamer.

    Grote van de kamer.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 19 mei 2017

    5,4
    Het ontbijt was goed, goede douche.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    bed was doorgezakt en het behang was behoorlijk beschadigd, erg traag internet/wifi.

    Het ontbijt was goed, goede douche.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 19 maart 2017

    7,9
    Goed
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ales oke

    Kamer

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 27 januari 2017

    4,6
    balie personeel,was erg moeilijk en onduidelijk. uiteidelijk was de rekening hoger dan bij boeking
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    inchecken duurde 30 min, moesten allerlij moeilijke formulieren invullen. kosten waren meer dan afgesproken.

    kamer was ok

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 6 januari 2017

    7,9
    Leuk oord voor korte vakantie, goede uitvalsbasis
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt vonden wij te duur. Kun je prima bij een bakkerszaak nuttigen.

    Nette, schone kamer dichtbij kurpark.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 9 november 2016

    9,2
    Perfect hotel voor leuke prijs
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was perfect Personeel is vriendelijk Kamers zijn prima.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2016

    8,8
    Heerlijk ontbijt, parkeren voor de deur, fijne kamer
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht

    Wifi helaas niet stabiel

    Heerlijk ontbijt, parkeren voor de deur, fijne kamer

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2016

    7,1
    voor kort verblijf prima.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    badkamer douche bak is aan vervanging toe. kamer klein en oud bollig!

    Ontbijt was goed,ligging van het hotel perfect. personeel erg vriendelijk

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 17 mei 2016

    8,3
    Fantastisch ontbijt en het verblijf in de villa was...
    • Zakenreis
    • Stel

    De informatie over de sleutel en welke accomodatie? (2 lokaties)

    Fantastisch ontbijt en het verblijf in de villa was uitstekend. Gewoon een volledig appartement!

  • Beoordeeld op: 12 mei 2016

    5,4
    Locatie.
    • Zakenreis
    • Stel

    Hadden niet de geboekte kamer gekregen, hier werd geërgerd op gereageerd door receptioniste. Na aanhouden kregen we uiteindelijk een andere kamer in ander gebouw. Hotel is gedateerd qua inrichting.

    Locatie. Ligging in het centrum.

  • Beoordeeld op: 4 februari 2016

    3,8
    Personeel probeerde er door vriendelijk te zijn nog wat van...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Accomodatie HEEL ERG OUD!

    Personeel probeerde er door vriendelijk te zijn nog wat van te maken, maar hotel is volledig veroudert, zeer slechte bedden, kapotte tegels, alles zeer oud (denk meer dan 50 jaar oud, ook de matrassen!)

  • Beoordeeld op: 2 januari 2016

    5,8
    ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel

    we werden gehuisvest in dependance . plm. 400mtr. van hotel. Het rook er naar volle stofzuigerzak. De grootte v.d.kamer was prima, maar heb nog nooit in zo,n oubollige saaie hotelkamer gezeten. Moesten uiteindelijk de niet-gebruikte vouchers voor thermen toch afrekenen.

    ontbijt

  • Beoordeeld op: 30 november 2015

    6,7
    Prima hotel in het centrum van Bad Salzuflen.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Het hotel is wel al wat ouder en dat zie je.

    Prima hotel in het centrum van Bad Salzuflen. Goed ontbijt, aardig personeel. Beperkt aantal gratis parkeerplaatsen direct voor deur. Prima geschikt als overnachtingsadres bij beursdeelname. Maar ook een bezoek aan het centrum van Bad Salzuflen in de maand december is de moeite waard, ze hebben er een heel fraaie kerstmarkt.

  • Beoordeeld op: 30 juni 2015

    7,9
    We hadden een hotelkamer gereserveerd maar kregen een suite...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Je moest elke dag een andere wiki code gebruiken, die bovendien gebruikersvriendelijk was.

    We hadden een hotelkamer gereserveerd maar kregen een suite voor dezelfde prijs!!!

  • Beoordeeld op: 11 maart 2016

    8,8
    Nieuwe badkamer
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Niks : zeker niet voor de prijs ronduit perfect

    Nieuwe badkamer Dependance : schoon netjes. grote ruime kamers ( inc bankstel )

  • Beoordeeld op: 17 januari 2016

    8,3
    Aardige medewerkers, mooie locatie dicht bij het centrum.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Aardige medewerkers, mooie locatie dicht bij het centrum. Prachtige kamers in de dependance . Uitstekend ontbijt. Het geheel gezellig en sfeervol.

  • Beoordeeld op: 24 december 2015

    8,3
    Het ontbijtbuffet was prima, wij zaten op de andere locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen 2 kamers naast elkaar

    Het ontbijtbuffet was prima, wij zaten op de andere locatie

  • Beoordeeld op: 30 november 2015

    9,0
    Appartement is erg ruim en biedt veel privacy
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    weinig parkeerplaatsen

    Appartement is erg ruim en biedt veel privacy

  • Beoordeeld op: 24 september 2015

    6,3
    Zeer uitgebreid ontbijt
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Waardeloze wifi op de kamer. veel te zwak, een wifiversterker zou wel mogen.

    Zeer uitgebreid ontbijt

  • Beoordeeld op: 17 september 2015

    7,9
    Het ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het ontbijt

  • Beoordeeld op: 6 september 2015

    8,8
    De vriendelijke ontvangst en bediening, goede ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel

    De vriendelijke ontvangst en bediening, goede ontbijt

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2015

    5,0
    Ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel

    Uitzicht douce bedden wifi rumoerig

    Ontbijt

  • Beoordeeld op: 26 juli 2015

    7,9
    zeer aardig personeel, goed ontbijt
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    kwaliteit bed is niet optimaal

    zeer aardig personeel, goed ontbijt

  • Beoordeeld op: 25 juli 2015

    7,1
    De vroege sluiting van het hotel en daardoor geen...
    • Vakantiereis
    • Groep

    De vroege sluiting van het hotel en daardoor geen mogelijkheid om in het hotel nog iets te gebruiken!

  • Beoordeeld op: 23 juli 2015

    4,6
    Vloer kraakte verschrikkelijk
    • Vakantiereis
    • Stel

    Vloer kraakte verschrikkelijk Hadden een zolderkamer

  • Beoordeeld op: 15 mei 2015

    9,6
    rustig, winkels / restaurants in de buurt van het hotel.
    • Zakenreis
    • Groep

    bedden waren te zacht, verder alles prima verzorgd.

    rustig, winkels / restaurants in de buurt van het hotel.

  • Beoordeeld op: 12 april 2015

    7,9
    Wi-Fi verbinding is niet in alle kamers goed.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Wi-Fi verbinding is niet in alle kamers goed.

  • Beoordeeld op: 19 maart 2015

    7,5
    Locatie in centrum
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Locatie in centrum

  • Beoordeeld op: 28 februari 2015

    7,5
    Mooi gelegen centraal en goede voorzieningen.
    • Vakantiereis
    • Stel

    hygiëne kan beter. Badkamer net voldoende

    Mooi gelegen centraal en goede voorzieningen. Vriendelijk personeel. Ontbijt in orde

Er zijn ook 21 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 60

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: