Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Sängerhof

Kirchstr. 35, 53639 Königswinter, Duitsland

#15 van de 21 hotels in Königswinter

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 321 beoordelingen over dit hotel

7,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,6

  • Comfort

    6,8

  • Locatie

    7,7

  • Faciliteiten

    6,8

  • Personeel

    8,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,8

  • Gratis WiFi

    8,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 50

  • Beoordeeld op: 5 maart 2018

    6,3
    voldeed voor wat we zochten
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    sfeerloos hotel, wat achterstallig onderhoud aan de buitenkant (steenstrips ontbreken, electra hangt hier en daar los) en bouwpuin/materiaal naast de hoofdingang. Rokers staan pal voor de hoofdingang te roken. 's ochtends om halfnegen valt de hoofdingang nog in het nachtslot. Sloot mezelf buiten toen ik even naar de auto moest.

    Hotel gebruikt als slaapplek op doorreis naar Oostenrijk. Kwamen rond 22u aan en hotel voldeed voor wat wij zochten; een schone kamer + bed, een warme douche en een ontbijt (eenvoudig) in een rustig en goedkoop hotel. Dus een echt een doorreishotel voor een nacht, niet iets voor een romantisch weekendje of vakantie lijkt me.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 25 februari 2018

    6,3
    Je kon niet dineren terwijl dit wel stond aangegeven op...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Je kon niet dineren terwijl dit wel stond aangegeven op Booking. Wij hadden voor 2 volwassenen geboekt + kind van 9 jaar. Er waren maar 2 bedden van 90cm aanwezig!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2017

    5,0
    één nacht als tussenstop op lange reis was net ok
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Wij hadden voor 2 vv en 2 kinderen gereserveerd, gekregen hebben wij een kamer met 3 enkele bedden. Met het advies: kijk hoe je het geregeld krijgt om te slapen....

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2017

    6,7
    Simpel hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    verouderd en je moest de douchekop vasthouden. We hebben geen ontbijt genomen omdat we wilde uitslapen

    dat we de auto goed kwijt konden en dat de bushalte dichtbij was want we gingen naar de wijnfeesten in köningswinter

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 12 juli 2017

    10
    Aangenaam efficient
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    We werden gebeld terwijl we nog op weg waren over de plek waar we de sleutel konden vinden, en waar in de buurt een goed restaurant was om nog te eten na onze vrij late aankomst. Prima geanticipeerd en uitstekend advies.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 2 juli 2017

    5,4
    voor verbetering vatbaar, maar als doorgangs hotel gaat het wel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Het ontbijt was erg sober, in de douche waren geen mogelijkheden om je spullen neer te zetten en/of hangen

    De kamer was uitstekend en het personeel was erg vriendelijk

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    7,5
    Goed voor slapen , ontbijten en daarna ganse dag op stap te gaan !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Terras zou wel vroeger geopend mogen zijn ! Nu ganse dag gesloten en enkel na 18u geopend

    Ontbijt was goed , maar wat meer keuze zoals bv spek of omeret of ontbijtkoeken zou wel mogen !

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 26 februari 2017

    6,7
    Doorreis hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uitgekozen vanwege late dinermogelijkheid (tot 23:00) maar bij aankomst 20:15 bleek het hotel geen avondeten te serveren. We werden verwezen naar een Italiaans restaurant in het dorp.... Geen lift (ivm bagage)

    Goed bed, schone kamer.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2016

    7,1
    Voor overnachting redelijk hotel
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In eerste instantie kregen we een tweepersoonskamer waarbij gevraagd werd of we 2 single bedden erg vonden. Hierop gereageerd dat dat geen ramp was. Toen we echter 2 singlebedden kregen met een kast er tussenin waren niet enthousiast. Teruggegaan naar de receptie om andere kamer te vragen. Vond de desbetreffende man niet prettig maar heeft wel een andere kamer gegeven Verder moesten we elders gaan eten. Beetje jammer als je o.a. op aanwezigheid van restaurant je hotel reserveert

    Ontbijt was goed.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2016

    7,5
    Goed,schoon hotel dichtbij Koningswinter en mooie wandelomgeving
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Ontbijt mag wel iets langer op vrijdag tot 9 uur erg vroeg hoor! zaterdag half 10 is zeker al beter. Meer mogelijkheden om in de douche je spullen kwijt te kunnen.

    dat het bus station dichtbij was, personeel was vriendelijk en het was er erg schoon.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 27 september 2016

    5,4
    niet een tweede keer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Afwerking van de kamer liet te wensen over.Vreselijk krakende vloer. Badkamer was half betegeld. plinten in de kamer lagen los.Handdoekrekje ontbrak.Geen fohn.

    Het bed was goed, kussen niet.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 11 juli 2018

    5,8
    Geen hotel maar pension
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er voor een hotel naast slapen niets open was. Je kon er niets drinken of savonds zitten

    Normaa4

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    7,5
    Vriendelijke mensen
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Snachts veel en aanhoudend lawaai / werkzaamheden

    Vriendelijke mensen

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 4 maart 2018

    8,3
    Hotel is makkelijk te bereiken vanaf de snelweg.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De ligging dicht bij de snelweg. En niet duur.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2017

    7,1
    Goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 10 september 2017

    9,6
    goed
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    vriendelijke ontvangst goed eten ondanks laat uur aankomst

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2017

    8,3
    Super leuk.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    De ontvangst was erg leuk, goed ontbijt en een goede waard.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    8,8
    Gastvrijheid en eten
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement
    • Verbleef 1 nacht

    kan wel een opknapbeurt gebruiken

    Gastvrijheid en eten prima overnachtingshotel

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 15 juli 2017

    9,2
    mooi alles naar wens,prima
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Appartement
    • Verbleef 2 nachten

    niets op aan te merken

    alles was heel verzorgt jammer dat het restaurant gesloten was,natuurlijk verlof periode

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 4 juli 2017

    6,7
    Ontbijt prima.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    In de avond gesloten café/Bar.

    Ontbijt prima. Kamer prima.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 26 april 2017

    8,8
    Rustig. FIjn ontbijt. Alles in steenworp afstand.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement
    • Verbleef 1 nacht

    niks

    Rustige locatie met veel bestemmigen in de buurt en heel fijn personeel.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 24 maart 2017

    7,9
    Ontbijt was lekker, Familiekamer lekker ruim
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was lekker, Familiekamer lekker ruim

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 5 december 2016

    7,1
    Nette kamer, voor een goede prijs.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nette kamer, voor een goede prijs.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 17 november 2016

    8,3
    Personeel zeer gastvrij
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het kraken van de vloeren

    Ontbijt en kamer waren prima

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 29 september 2016

    7,5
    Netjes en goed verzorgt,een dikke 8.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Was gewon goed

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 19 september 2016

    7,5
    Een prima hotel; prijs/kwaliteit is uitstekend.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt was goed, kamer netjes/schoon. Ligging rustig.

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 15 mei 2016

    5,0
    Vriendelijke personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Kapotte tegel douchebak ( kon eronderdoor kijken naar pur) , en geen zeepje/shampoo. Kleine kamers, plint viel spontaan los, vloer maakt veel geluid ( kraken) Kapotte lamp en ventilator douche. Televisie op één kamer werkte niet.

    Vriendelijke personeel Bedden wat klein (boxspring) maar wel goed ( niet doorliggen) Cafe bij hotel, lekker drankje nemen. Ontbijt was prima.

  • Beoordeeld op: 8 maart 2016

    5,0
    De locatie was voor een doorreis goed.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Het appartement was erg vies en alles was oud. Er was weinig aan keukenspul en er was ook geen tafel om aan te eten. De koelkast stonk en maakte erg veel lawaai. De badkamerdeur was zo smal dat een volwassene er bijna dwars doorheen moet, zeker als je wat breder/gevulder bent. De bedden maakte veel lawaai, als iemand zich omdraaide werd de rest wakker.

    De locatie was voor een doorreis goed. Ontbijten bij de McDonald´s die om de hoek zat. De gastheer was zeer vriendelijk en behulpzaam.

  • Beoordeeld op: 9 februari 2016

    9,6
    Heerlijk ontbijt en grote ruime kamers mét wifi.
    • Vakantiereis
    • Stel

    's Avonds was het restaurant niet open. Wel kregen we een referentie voor een geweldig Italiaans restaurant (Osteria Salentino aan de Königswintererstraße 297 te Ittenbach) op ongeveer 5 minuten lopen. Dat was super!

    Heerlijk ontbijt en grote ruime kamers mét wifi. Gewoon inloggen met je Nederlandse Netflix-abonnement op de Duitse Netflix. Top! De bushalte naar het treinstation van Königswinter is praktisch voor de deur (route: Königswinter naar Oberpeis en terug; de halte heet Ittenbach ZOB). De natuur en de bergen zijn rondom het hotel te vinden. Prima locatie voor wandelingen!

  • Beoordeeld op: 19 december 2015

    4,6
    Vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Zeer verouderd appartement, niet fris. Ook het hotel zelf ziet er zeer vervallen uit. Muffig beddengoed. Overige 'gasten' leken ons geen gewone gasten, maar arbeiders die daar 'wonen'. Redelijk veel lawaai.

    Vriendelijk personeel. Dicht bij snelweg. Ontbijt prima.

  • Beoordeeld op: 29 september 2015

    5,8
    Rustige ligging
    • Vakantiereis
    • Stel

    Badkamer was vernieuwd maar nog geen haakje voor handdoek, geen wc rol houder. Douch kop was verstopt, spoot alle kanten uit. Pas na 17.00 uur inchecken, voor 17.00uur was deur gesloten en er was niemand aanwezig. Onpersoonlijk.

    Rustige ligging

  • Beoordeeld op: 10 september 2015

    6,3
    de bedden waren goed,avond eten prima.
    • Vakantiereis
    • Stel

    1]Zondags geboekt,hotel rustdag. 2]konden pas om 17.00 uur inchekken, om 16.55 uur nog gesloten. 3]we konden niets te eten en te drinken krijgen,rustdag. 3]het ontbijt was precies afgepast,moesten om broodjes [enkel harde bolletjes]vragen. koffie en de melk was op,weer vragen. 4]na het onbijt ging de boel op slot,om 17.00 uur kon men weer terecht. we konden wel naar onze kamer,dus weer niets te krijgen overdags. 5]ontbijt van 06.00 uur tot 09.00 uur,zondags van 08.00 uur tot 10.00 uur ?? ??[rustdag ]

    de bedden waren goed,avond eten prima. gastheer zeer vriendelijk en behulpzaam.

  • Beoordeeld op: 19 juli 2015

    4,6
    Kamer was oké bij aankomst was vrij nieuw, dekbed hoezen...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamer was oké bij aankomst was vrij nieuw, dekbed hoezen waren flanel veel te warm voor 32 graden buiten, kon rekening meegehouden worden voor de tijd van het jaar, kon avond niet wat nuttigen bij dit Hotel, en zo doende maar vertier elders anders gaan zoeken, Geen herhaling om bij deze accommodatie terug te komen,

  • Beoordeeld op: 22 juni 2015

    9,6
    Kraaknette comfortabele kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kraaknette comfortabele kamer. Super-vriendelijke ontvangst. Mogelijkheid tot verzorgde maaltijd 's avonds met goede prijs/kwaliteit verhouding. Verzorgd ontbijt.

  • Beoordeeld op: 20 mei 2015

    9,2
    Wij hebben het prima naar de zin gehad in dit hotel, wij...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen opmerkingen.

    Wij hebben het prima naar de zin gehad in dit hotel, wij bleken een kamer te hebben geboekt die net klaar was. Alles was nieuw en zag er prima uit. Ontbijt was uitstekend verzorgd.

  • Beoordeeld op: 17 mei 2015

    7,1
    Schone kamers en vriendelijk personeel!
    • Vakantiereis
    • Stel

    goed ontbijt, echter was het snel op en kon het niet altijd aangevuld worden! weinig informatie over/van bezienswaardigheden in de omgeving!

    Schone kamers en vriendelijk personeel!

  • Beoordeeld op: 17 mei 2015

    7,1
    wij hadden een ruime kamer vergeleken met onze kennissen die...
    • Vakantiereis
    • Stel

    ,uitchecken tot 10 uur de kamer,kwamen om half 10 terug van ontbijt was de werkster al op de kamer terwijl al je spullen er nog liggen.geen ruimte in de badkamer voor je toiletspullen.geen fohn.

    wij hadden een ruime kamer vergeleken met onze kennissen die een kamer naast ons hadden._nieuwe gedeelte) was lekker rustig.

  • Beoordeeld op: 4 maart 2015

    8,3
    De ligging vlak langs de snelweg waar je toch geen overlast...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Niet "leuk" genoeg voor een langer verblijf. De inrichting is wat sober en kaal. Het is vooral geschikt voor een nacht.

    De ligging vlak langs de snelweg waar je toch geen overlast van had. De bedden en het ontbijt waren ook prima.

  • Beoordeeld op: 25 maart 2016

    7,5
    Prima!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het dekbed had wat royaler gemogen !!!

    Prima!

  • Beoordeeld op: 1 maart 2016

    4,6
    De bedden.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Gordijnen waren kapot, behang was los. Het was duidelijk dat er al jaren niets meer aan onderhoud was gedaan.

    De bedden.

  • Beoordeeld op: 8 februari 2016

    8,3
    carnaval koln
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    koelkast miste ik

    carnaval koln de bus trein ver binding

  • Beoordeeld op: 28 september 2015

    6,3
    zéér verzorgd ontbijt
    • Vakantiereis
    • Groep

    wordt verhuurd als zgz appartement. De zgz keuken is wel aan vernieuwing toe.

    zéér verzorgd ontbijt

  • Beoordeeld op: 18 september 2015

    9,2
    de behulpzaamheid en vriendelijkheid van de eigenaar en...
    • Vakantiereis
    • Stel

    de behulpzaamheid en vriendelijkheid van de eigenaar en personeel. Het huiselijk karakter van het hotel. .

  • Beoordeeld op: 14 september 2015

    6,3
    ligging, en bedden
    • Vakantiereis
    • Stel

    geen gordijnen voor de ramen. Restaurant stelt niet veel voor, gefrituurde schnitzels, patat en simpele sla. Zeer gedateerd hotel

    ligging, en bedden

  • Beoordeeld op: 1 september 2015

    7,9
    Nette kamer en sanitair vriendelijke eigenaar lekker en...
    • Vakantiereis
    • Groep

    In verband met feest in naburig dirp was de bar z9ndagavond gesloten

    Nette kamer en sanitair vriendelijke eigenaar lekker en goedkoop eten

  • Beoordeeld op: 6 juni 2015

    7,5
    Locatie en prijs
    • Zakenreis
    • Groep

    Keuze menu beperkt

    Locatie en prijs

  • Beoordeeld op: 30 mei 2015

    7,1
    De ligging van het hotel
    • Vakantiereis
    • Stel

    De ligging van het hotel

  • Beoordeeld op: 26 mei 2015

    5,8
    De prijs
    • Vakantiereis
    • Stel

    Flexibiliteit van het personeel hoef je niet te verwachten. Ze vinden het bijzonder vervelend als je vragen stelt.

    De prijs

  • Beoordeeld op: 20 mei 2015

    10
    Douche;
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Douche; Mahlzeiten

  • Beoordeeld op: 17 maart 2015

    7,9
    Rustig slapen vlak bij de snelweg
    • Vakantiereis
    • Stel

    De bedden waren van mindere kwaliteit: boxsprings waar je de veren een beetje doorheen voelde (kamer 17)

    Rustig slapen vlak bij de snelweg

Er zijn ook 13 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 50

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: