Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Santo Dit is de officiële sterrenclassificatie die door een derde partij aan de accommodatie is gegeven - de Hotelstars Union. De accommodatie is vergeleken met de industriestandaard en beoordeeld aan de hand van de prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Gebruik de sterrenclassificatie om uw verblijf te kiezen!

Dagobertstr. 22-26, Altstadt-Nord, 50668 Keulen, Duitsland

#27 van de 223 hotels in Keulen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 3375 beoordelingen over dit hotel

8,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,9

  • Comfort

    8,4

  • Locatie

    8,7

  • Faciliteiten

    8,5

  • Personeel

    8,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,1

  • Gratis WiFi

    8,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 14 september 2018

    8,8
    Hotel met moderne uitstraling, in rustige buurt.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Houd rekening met hoge Parkeerkosten, als je in garage wilt parkeren. Het kan ook op straat.

    Hotel met moderne uitstraling, in rustige buurt. Tikje zakelijk alles; maar goed verzorgd. Je kunt gemakkelijk naar het centrum v Keulen lopen, langs de Rijn.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 12 september 2018

    8,8
    Een ontspannend week-end COLOGNE 4711
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten

    Het bed was te klein en te zachte kussens , het toilet zou op een hoger niveau gemonteerd moeten worden voor lange mensen

    ontbijt heerlijk smullen, Slaapkamer : het bed was voor mij te klein Ontvangst: echt vriendelijk en efficient om vragen te beantwoorden Alles bij elkaar in een woord PARFAIT

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 3 september 2018

    6,7
    1 overnachting ok voor zakelijk gebruik
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Boeking was op basis van 1x 2 persoonsbed. In 1e instantie kamer gekregen met een 1 persoonsbed en kunnen omboeken naar 2x 1 persoonsbed. Tevens was de douche ook niet optimaal.

    Voor de prijs was 1 overnachting ok

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2018

    7,1
    Niet overdreven goed, maar prima hotel dat ik wel zou aanraden
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Garage kun je alleen uit via personeelslid, erg onhandig omdat je steeds moet wachten. Kamer niet superschoon (stof op randjes e.d.), bovendien lekkende kraan. Badkamer geen ruimte om spullen neer te zetten. Onhandig ingericht. Doet ook niet heel modern aan. Ontbijtbuffet slecht aangevuld als je laat aanschuift, de volgende dag waren we vroeger en was het goed. Vrij kleine kamer met twee losse en apart opgemaakte bedden. Bedden stonden wel naast elkaar maar ik vind dit niet het geboekte 'groot tweepersoonsbed'.

    Goed bereikbaar, dichtbij centrum maar toch zo heen te rijden. 5 minuten lopen naar Hauptbahnhof. Goed geisoleerde kamers. Geen andere gasten gehoord. Verkeer hoor je een beetje maar niet hinderlijk. Eigen parkeergarage voor € 17,-- per dag Bedden waren hard maar andere topper en kussens beschikbaar op aanvraag Goed ontbijtbuffet, niet overdreven maar er was van alles Ik lees van anderen dat er geen airco zou zijn. Niet juist, gewoon airco op kamer.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2018

    7,9
    Op doorreis naar Nederland in principe een heel goed hotel mits er een airco aanwezig zou zijn!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Geen airco . Was behoorlijk heet op de kamer. Er was wel gezorgd voor een ventilator maar die kon de kamer niet voldoende koelen.

    Het ontbijt was zeer uitgebreid. Grote keuze. Top Bedden sliepen prima. Vanwege het feit dat er geen airco op de kamer aanwezig was, kregen we de drankjes kosteloos aangeboden. Ook de gebruikte drankjes op de kamer.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2018

    8,8
    De 1e nacht had ik niet zo goed kunnen slapen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De 1e nacht had ik niet zo goed kunnen slapen. Ik heb de volgende dag naar een ander kamer gevraagd. Was geen probleem; ik krijg per direct een ruimere kamer voor hetzelfde prijs. Personeel was heel erg vriendelijk. Top service.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 28 juli 2018

    5,4
    Viel mij tegen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Er was onvoldoende keuze in brood producten. En er stond brood die je zelf moet snijden. Lijkt mij niet zo fris. En er was ook geen airco op de kamer.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 23 mei 2018

    10
    Zalig !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zalig copieus ontbijt. Hotel in 50s style met foto's van de sterren van die tijd. Prachtige mix van moderne kamers met alle comfort en de vintage foto's. Dichtbij de Dom en de Rhein.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 21 mei 2018

    9,6
    Echt een aanrader!
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We moesten alleen wat langer wachten op het ontbijt er was toen niet meteen plaats voor 6 personen.

    De locatie, het was maar 10 minuten van het centrum.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 1 mei 2018

    8,3
    Een prima hotel voor een weekendje Keulen, vriendelijk personeel, goed ontbijt en goede ligging.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Achteraf hadden we niet gebruik moeten maken van de parkeergarage. Kosten 17,50 terwijl het in de straat op zondag gratis is. De volgende dag moet je voor 14 uur de parkeergarage weer uit. Dit is onhandig als je nog de stad in wilt. In de stad is parkeren voor een dag goedkoper. Er moet ook elke keer iemand van het personeel meelopen naar de garage om hem te openen.

    Mooi verzorgd hotel. Nette kamers, prima ontbijt, goede ligging. Centrum op goede loopafstand.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 29 april 2018

    6,7
    prima verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Bedden erg hard, veel herrie van buiten door schreeuwende mensen buiten. Personeel erg traag en weinig pro-actief. We hebben er lang over gedaan om onze auto te kunnen parkeren. Vrij duur voor de kwaliteit van de bedden.

    Het ontbijt was geweldig. Ook het feit dat je bij het hotel kunt parkeren is ideaal. De locatie is ook prima, lekker dicht bij het centrum. prima badkamer, prima wifi.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 23 april 2018

    10
    Het hotel ligt in een rustig gebied, vlakbij de altstad...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets op aan te merken.

    Het hotel ligt in een rustig gebied, vlakbij de altstad (loopafstand). Nette kamers, ruim, schoon en van alle gemakken voorzien.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 10 april 2018

    7,1
    Goed voor een kort verblijf of op doorreis
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Bij het ontbijt moet men bijbetalen voor vb een latte machiato of cappucino Personeel was in meerdere zaken totaal verschillend: sommigen beheersten zelfs de Duitse taal niet volledig, anderen kenden meerdere talen zeer goed. Sommigen waren super behulpzaam, vriendelijk anderen waren eerder afstandelijk tot onvriendelijk. Sommigen kenden het hotel alsof het hun eigen huis was anderen (ook al was het misschien nog maar de eerste week dat ze er werkten) wisten nog niet teveel over hoe wat en waar... foutje in de opleiding wellicht

    Parkeergarage en ligging

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 20 maart 2018

    10
    Het volledige verblijf was tip top in orde.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er zijn voor ons geen minpunten op te geven. Alles was dik in orde.

    Het volledige verblijf was tip top in orde. Helemaal geen last van lawaai. Groot pluspunt is dat men in het weekend kan ontbijten tot 12u00.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 13 maart 2018

    10
    Fantastisch!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Fantastische kamers met privé parking. Uitstekende ligging tov bezienswaardigheden. Zalig ontbijt met ruime tijdspanne (liefst tot 12u!), zo kun je er eventueel een brunch van maken.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 12 maart 2018

    8,8
    Ideaal voor citytrip
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    ‘Betere’ koffie bij ontbijt te hoge meerprijs. Goede wifi maar vervelend systeem waardoor je telkens opnieuw moet inloggen

    Goede ligging, uitstekend ontbijt. Propere kamer met degelijk bed

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 27 januari 2018

    9,0
    het ontbijt was uitmuntend.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De stad Keulen zelf. Aan het hotel viel niks tegen. Er waren opvallend veel daklozen die zaten te bedelen en dat is erg onprettig.

    het ontbijt was uitmuntend. Alles was super schoon leek wel of het hotel pas nieuw was maar dat bleek niet zo te zijn. Centrum ligt op loopafstand.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 19 januari 2018

    7,9
    Kamers mooi, bedden comfortabel, badkamer netjes en schoon.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Wifi verbinding was niet goed en we hadden alleen bereik in de buurt van de badkamer. Op bed was er geen wifi.

    Kamers mooi, bedden comfortabel, badkamer netjes en schoon. Ontbijt was uitgebreid en lekker.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 15 januari 2018

    8,8
    super
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    de garage is alleen toegankelijk samen met een personeelslid

    ideale ligging voor het bezoeken van de kerstmarkt lekker ontbijt, zeer vriendelijk personeel, propere kamers.....perfect

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 6 januari 2018

    7,5
    Prima verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Als je naar je auto wilt, bijvoorbeeld om iets op te halen, moet je dit vragen bij de lobby, wachten op een medewerker die met je meegaat om de deur van de parkeergarage open te maken.

    Aardig personeel, goed ontbijt, prima kamers

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 30 december 2017

    7,5
    goede uitvalsbasis
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hadden een kamer met 2 eenpersoonsbedden. Dat was jammer, deze matrassen waren wat aan de harde kant en leken wel bol te staan: had het gevoel dat ik uit bed rolde.

    Het hotel verzorgd een lekker uitgebreid ontbijtbuffet. (incl. gratis champagne) Kamer zag er netjes en modern ingericht uit en beschikt over een fijne douche.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 17 december 2017

    8,3
    Top locatie met mooie ruime en schone kamers
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Waar je kunt parkeren is niet aangegeven. Tip, meld je eerst bij de receptie, zij lopen met je mee. Ook kun je de naastgelegen kamers goed horen, wat rumoerig.

    Geweldige locatie, goed ontbijt.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 15 december 2017

    8,3
    Een mooi hotel met goed ontbijt, er is mogelijkheid tot parkeren maar dit kost veel geld extra.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er is een parkeergarage, deze kost 18,- per dag. Ik wilde de auto graag nog 5 uur extra laten staan en daarvoor zou 9,- extra worden gerekend. In dit geval kun je beter gaan parkeren op de neumarkt. Meer gevestigd in het centrum en deze parkeergarage is ook nog eens goedkoper.

    Het ontbijt is zeer uitgebreid, ook de kamers zijn zeer schoon.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 14 december 2017

    10
    Niets op aan te merken, echt aan te bevelen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Spijtig dat er niet meer 2-persoonstafeltjes aanwezig zijn voor het ontbijt. Je kan ontbijten tot 10u maar om 10u sluit de ontbijtruimte effectief

    Zo goed als geen aanmerkingen. Het was een kort verblijf, slechts één nacht. Maar een aanrader. Dicht bij het centrum. Prijs correct tov geboden comfort in het hotel. Wij gaan zeker terug

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 13 december 2017

    8,8
    Geweldige tijd gehad
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor ons was het perfect

    Ontbijt was heerlijk Kamer schoon en verzorgd fijn dat er ook een nespresso apparaat stond,zodat je op de kamer een lekker kopje koffie kon drinken. Elke dag nieuwe koffiecups, Geweldig verblijf gehad vriendelijke ontvangst,mochten zelfs de auto wat langer in de garage laten staan

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 11 december 2017

    7,5
    Het centrum was op loopafstand van ons hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het duurde even voordat we de ingang van de parkeergarage gevonden hadden.

    Het centrum was op loopafstand van ons hotel. De kamer was netjes en de bedden waren comfortabel. Prima ontbijt!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 10 december 2017

    8,3
    Helemaal goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Inchecken ging wel erg snel, hoefde niks te laten zien, maar op deze manier werd er dus ook geen informatie gegeven hoe het werkte met de sleutel van de kamer, het ontbijt en wat de wifi code was.

    De kamer was mooi, ruim. Prima bedden en mooie badkamer. Ontbijt was lekker.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 19 november 2017

    8,8
    Net hotel met parkeergarage, heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Platte oncomfortabele kussens. Let wel op dat je plekje in de garage reseveert. Er zijn max 10 plekken.

    Netjes hotel. Comfortabel bed. Kamer is redelijk ruim en met goede voorzieningen: koffie apparaat, mini bar, föhn aanwezig. Heel uitgebreid en lekker vers ontbijtbuffet. Afgesloten parkeer garage.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2017

    6,3
    Gedateerd, chaotisch. Locatie goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel is gedateerd en kan o.a. wel een lik verf en nieuwe vloerbedekking gebruiken. In dit hotel zijn we vaker geweest en het wordt met de tijd slechter. Het ontbijt is chaotisch en zeer druk.

    Locatie is prima als je de stad al enigszins kent. Direct tegenover is Eigelstein, fantastisch terras en vele restaurantjes.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2017

    9,6
    Prima kamers met goede bedden op een uitstekende locatie.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Parkeergarage niet direct toegankelijk, dit moet onder begeleiding van een personeelslid. Je moet steeds om toegang tot de garage vragen als je iets nodig hebt wat nog in de auto ligt.

    Prima kamers met goede bedden op een uitstekende locatie. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2017

    9,2
    Zeer zeker voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In de ochtend kwam er iemand onaangekondigd binnen, wssl cleaning service. Te zachte kussens

    Zeer goed verzorgd ontbijtbuffet. Nette kamer met heerlijke bedden. Ruime douchecabine.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 16 september 2017

    6,7
    Goede keuze qua ligging alleen duur alles bij elkaar.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs voor het parkeren van je auto in de parkeergarage. €17.90 per dag vind ik een hoop geld. Daar staat ook niks van vermeld als je boekt wel dat ze een parkeergarage hebben.

    Goede locatie voor de dingen die ik moest doen.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2017

    7,9
    Correct en heel proper
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was niet veel te vinden in de buurt van het hotel. Voor de rest niet echt opmerkingen.

    De douche was super aangenaam! Net zoals het ontbijt. Ook waren de kamers zeer netjes. het personeel was vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2017

    9,6
    Lekker ontbijt, heel vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Lekker ontbijt, heel vriendelijk personeel. Ruime kamers voor een zeer correcte prijs. Bagage kon veilig achtergelaten worden de laatste dag. Door de nabijheid van het station kan je je laatste dag toch nog aangenaam doorbrengen (niet sleuren met bagage)

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 21 juli 2017

    10
    Prima hotel!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hadden een gehandicapten kamer (wat fantastisch is voor die mensen) maar voor ons was de badkamer niet handig! (Toilet te hoog, douche te open,...)

    Net, proper hotel met vriendelijk personeel!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 1 mei 2017

    7,5
    - Uitstekend ontbijtbuffet.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    - Bedden wat hard, maar je kon een extra matrasje aanvragen voor wat meer zachtheid. - Wat kil (sfeer) hotel. - Geluid van de gang in de kamer te horen.

    - Uitstekend ontbijtbuffet. - Genoeg restaurants in de buurt, daarvoor hoef je niet per se naar het centrum. - Op loopafstand van het centrum. - Fietsverhuur nabij.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 29 april 2017

    10
    Prima hotel met goed ontbijt en parkeergelegenheid
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het is soms wat druk bij het ontbijt 's ochtends. Niet erg, maar daar moet je je even op instellen.

    Fijn comfortabel hotel op tien minuten afstand lopen van de Dom. Aardig personeel, heel behulpzaam (het is wel heel handig als je zelf ook Duits spreekt) en konden de auto prima parkeren in de parkeergarage van het hotel. Wel moet er altijd iemand van het personeel even met je meelopen naar de garage. Prima ontbijt. Van verse broodjes, zalm en vers fruit tot bubbels in de koeler. Kan soms wel een beetje druk zijn 's ochtends. Toch, fijn hotel. Zou er zo weer naar toe gaan.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 18 april 2017

    10
    Super hotel op super locatie tegen zeer redelijke prijs
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks viel tegen. Super hotel

    Ontbijt tot 12:00 en perfect! Kamers mooi nieuw en zeer schoon. Receptie zeer behulpzaam. Langer parkeren op dag van vertrek geen probleem

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 29 maart 2017

    9,6
    Luxe betaalbaar hotel geschikt voor familie met klein kind in het centrum van Keulen
    • Zakenreis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Mooie verzorgde kamers. Vriendelijke flexible behulpzame staf, ideale locatie. We waren met onze zoon van 8 maanden op reis en er werd snel een babybedje geregeld

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 24 maart 2017

    5,8
    Verblijf in Hotel Santo, erg duur.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Prijs-kwaliteitverhouding. 375 euro voor kleine 1 persoonskamer met 1 persoonsbed voor 1 nacht.

    Ontbijt goed alleen onbegrijpelijk dat je voor een cappuccino bij het ontbijt extra moet betalen gezien de kamerprijzen.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 20 maart 2017

    8,3
    Heerlijk ontbijt, mooi hotel, prima kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Parkeren wat te duur als je het mij vraagt en omslachtig dat iemand van hotel deur moet opendoen.

    Zeer uitgebreid ontbijt + in weekend ontbijt tot 12 uur. Mooie ruime kamer. Prima hotel en op 10 min lopen van Dom.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 15 maart 2017

    8,3
    Mooie kamer met veel aparte schakelaars voor...
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het personeel aan de balie was niet echt vriendelijk en niet hulpvaardig. Zij spraken enkel snel in het Duits terwijl wij steeds in het Engels trachten te communiceren. De garage staat er bij om klanten te lokken. Deze is zéér klein,8tal plaatsen, met liftsysteem. Enkel goed voor Smart of Fiat 500. Je kan er ook niet weg of opnieuw binnen zonder hulp van de balie. Een plaats in de garage van het hotel tegenover werd niet voorgesteld door de bediende. Dit staat nochtans op hun site. Trek uw plan en zoek op straat.

    Mooie kamer met veel aparte schakelaars voor (sfeer)verlichting, goed bed en zeer goed sanitair. Het ontbijt is subliem, alles is er te vinden!

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 15 maart 2017

    8,3
    Service van het personeel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedden waren vrij hard. Je kan wel heel makkelijk een topper laten brengen en andere kussens. Als je op je zij slaapt, is de topper essentieel!

    Service van het personeel! Heel netjes en aardig. Prima locatie; auto makkelijk parkeren, leuke restaurant dichtbij.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 23 februari 2017

    9,6
    Mooie ruime moderne kamer;
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooie ruime moderne kamer; fijne parkeerplaats naastgelegen overdekt ! Een ruim gesorteerd ontbijt. Hotel ligt op 10 min. Loopafstand van de prachtige Dom.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 13 februari 2017

    9,6
    Een super verblijf , al was het maar voor 1 overnachtig : aangenaam hotel = een aanrader.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De matras was aan de harde kant.

    Het personeel was vriendelijk en heel gedienstig. Het ontbijt was 'top' en de kamers fijn en verzorgd ! De afgesloten parkeergarage was ook een groot pluspunt.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 2 februari 2017

    9,2
    Prima verblijf in hotel Santo
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Er waren wat problemen met de WIFI maar dat leek op een tijdelijk probleem

    Dicht bij het centrum, heerlijke moderne kamers met prima bedden en veel design verlichting Zeer uitgebreid ontbijtbuffet, nog uitgebreide keuze tot 12 uur! Zelfs mousserende wijn!

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 2 februari 2017

    8,8
    Prima hotel op loopafstand van het centrum
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Parkeren was wat omslachtig omdat het personeel de garage ter plekke moest openen. Dus eerst naar de receptie en dan pas de auto parkeren.

    Prima, schoon en modern hotel. Ontbijt was uitgebreid en zeer goed. Zou hier zo weer boeken.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 8 januari 2017

    7,5
    Fijn hotel, maar geen toplocatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    We vonden de locatie wat tegenvallen; volgens Booking.com is Altstad Nord de leukste buurt; volgens ons het Belgisch Viertel en dat is toch wel een eindje lopen vanaf Santo. Ons uitzicht, op een kantoorgebouw, was zeer matig.

    Prima ontbijtbuffet. Fijne extra services, bv dat je voor een ander type kussen kon kiezen als het standaard kussen niet beviel. Vriendelijk Engelssprekend personeel

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 31 december 2016

    7,5
    Prima hotel op een goede locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima hotel op een goede locatie. Het ontbijt was heerlijk. Bij wat meer vriendelijkheid van het personeel ( uitgezonderd de meneer die ons naar de parkeergarage heeft gebracht ) zou het hotel nog meer stralen.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 31 december 2016

    7,9
    Aangenasm
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het parkeren is iets onhandig maar geen tegenvaller. Deur naar de garage moet door een medewerker van het hotel geopend worden.

    Erg goed ontbijt en rustige locatie van het hotel op loopafstand van het centrum.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 24 december 2016

    8,3
    Prima hotel met goede ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Betalende parking (18euro/nacht en nog eens 9 euro extra voor de namiddag op de vertrekdatum). Toegang parking enkel met begeleiding van hotelpersoneel.

    Locatie dicht bij het centrum. Uitgebreid ontbijt Wifi Comfortabele en nette kamers

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 22 december 2016

    8,8
    Uitstekend!!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onthaal aan de receptie van sommige personen.

    Goede locatie, dicht tegen station, 10 min. Rustig en stil, goed geslapen. Prima ontbijt met alles erop en eraan!

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 20 december 2016

    8,3
    Ideale locatie met lekker ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Als ik iets moet zeggen, dan is het dat er maar 1 lift aanwezig is die, ongeacht of je pijl naar boven of beneden hebt geduwd, overal stopt. Je moet soms lang wachten op de lift of je maakt "omwegen" naar boven als je eigenlijk naar beneden moet en omgekeerd.

    De locatie van het hotel is ideaal. Op 10 minuten wandelen van het station en van de Dom, op 5 minuten wandelen van de Rijn. Kamer is proper, misschien beetje gehorig naar straatlawaai toe. Het ontbijt is af. Alles wat je wenst en lekker vers, niks op aan te merken! Heerlijk ontbijtbuffet.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 19 december 2016

    10
    Heerlijk ontbijt en mooie grote kamer/badkamer
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Badkamer was groot en toch weinig plaats om toiletgerief te plaatsen aan de lavabo Lang wachten op lift ( 1 lift voor gans gebouw)

    Heerlijk ontbijt en mooie grote kamer/badkamer Matras van goede kwaliteit = heerlijk geslapen Prijs / Kwaliteit = top

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 18 december 2016

    7,1
    Gezellig even via hotel Santo het bruisende Keulen in.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De matrassen waren aan de harde kant,maar dat is natuurlijk persoonlijk. Beter te hard dan te zacht. Tsja, ik vond ruimte bij de wastafel in de badkamer wat krap maar zeker niet onoverkomenlijk; beetje gezeur eigenlijk

    Het ontbijt was goed. Het hotel ligt gunstig tav het centrum els we weer gaan, zullen we dit hotel opnieuw boeken Parkeergarage prima Op de kamers valt niets aan te merken.Efficient en voldoende ruimte Prima voor twee nachten. En het personeel was bijzonder vriendelijk en voorkomend Het hotel ligt ook gunstig voor mensen die met de trein willen reizen Wij hebben alle kerstmarkten bezocht wat prima vanuit het hotel te bewandelen viel

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 14 december 2016

    8,3
    Fijn hotel voor stedentrip
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel heeft geen bar alleen een ontbijtruimte. Voor een glasje wijn kan je alleen de lobby terecht.

    Zeer vriendelijk personeel. De kamer was comfortabel, schoon en goed ingericht met minibar en koffieapparaat. Bedden waren goed. Uitstekend ontbijt.Fijn hotel!

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 13 december 2016

    9,2
    fantastisch
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    als je in de garage moest zijn moest er altijd iemand van het personeel mee en de personentax vondt ik een beetje veel

    heerlijk ontbijt veel variatie en de kamers waren proper

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 13 december 2016

    6,7
    Prijsgunstig doch niet wat ik ervan verwachtte
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    geen airco tijdens de winterperiode, geen tweepersoonsbed beschikbaar (allemaal kamers met 2 aparte éénpersoonsbedden die tegen elkaar staan!), wifi-netwerkverbinding, kleine ontbijtzaal waardoor niet praktisch (noch voor reiziger, noch voor personeel) op druk tijdstip voor ontbijt (9h30 is mega-druk!)

    op wandelafstand van station en Dom, efficiënte & snelle check-in, netheid van kamer en sanitair, leuk & fris design

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 5 december 2016

    7,5
    Aangenaam hotel op wandelafstand. Vriendelijk personeel. Komen zeker terug
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Matrasse te hard waardoor dlecht geslapen 😕 extra dekbed. Parkeerplaats iets te duur.

    Ontbijt was heel lekker. Aangename kamer Badkamer heel proper. Parkeergelegenheid goed maar iets te duur.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 26 november 2016

    7,5
    ontbijt prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    volgens online boeking kregen we een drankje of en hapje aangeboden maar aan de receptie wisten ze van niets dus dit hebben we nog te goed bar vrij klein bed te hard vor mij

    ontbijt prima

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 6 november 2016

    9,2
    Een aanrader dit hotel!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De parkeergarage van het hotel zou iets groter en gemakkelijker toegankelijk mogen zijn.

    De vriendelijke ontvangst, de mooie kamers, het geweldige ontbijt! Een heel gezellig hotel waar je je meteen op je gemak voelt.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2016

    9,6
    Echte aanrader voor bezoek met de trein of wagen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Midden in Umweltzone dus sticker nodig, maar daar kan het hotel niet aan doen.

    Uitstekende locatie, beveiligde garage, zalig ontbijt, goeie kamers, dicht bij station voor treinreizigers. Echte aanrader !

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 28 oktober 2016

    10
    Perfect hotel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets op aan te merken.

    Super hotel , goed onbijt , heerlijke bedden en vriendelijk personeel . Voor ons was de locatie perfect gezien wij de volgende dag naar Koelnmesse gingen

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2016

    9,2
    Fijn luxe hotel voor een nacht in Keulen!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeergarage is niet handig en krap, daarvoor betaal je dan wel 17 euro. Niettemin wel keurig afgesloten en veilig.

    Prettig contact vooraf, personeel verdiend een pluim. Ook ter plekke niks dan lof over deze mensen. Onze zoon van 3 ging mee en er stond een keurig kinderbed voor hem klaar. Kamer was heel schoon en luxe. Ontbijt was ook erg lekker en compleet.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 14 oktober 2016

    10
    Aangenaam
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima ontbijt, gunstige ligging. Alles per voet te doen. In buurt van museum. Keulen is de moeite waard voor een bezoek. Veel zwervers en dronkelappen, meer dan paar jaar geleden

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2016

    8,8
    heerlijk hotel voor werk en weekend om Keulen te bezichtigen
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    het was 's avonds erg donker en stil op straat. Hoewel er niets gebeurd is toch een beetje een unheimisch gevoel

    heerlijk schone en moderne kamers. Zeer goed ontbijt

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 30 september 2016

    7,5
    Een ideale hotel om koln te ontdekken.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed is erg hard. Ondanks airconditioning op de kamer was de kamer erg warm. Bar van hotel wat saai.

    Afstand van hotel naar centrum is ideaal. Ontbijt was goed verzorgd. Kamer ziet er verzorgd uit.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 29 september 2016

    8,3
    Hier keren wij zeker terug!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    eigenlijk niet van toepassing.

    Het ontbijt was SUPER! Heel veel keuze en werd stipt aangevuld.Het zaalpersoneel heeft veel aandacht voor de gasten en merken onmiddellijk op als je iets nodig hebt. Het onthaal was zeer vriendelijk en duidelijk. Een fijn hotel...Top!

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 26 september 2016

    9,2
    Erg fijn hotel, aardige locatie, goede prijs-kwaliteit verhouding en vriendelijk personeel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De parkeergarage waar wij inzaten was wat lastig parkeren, de andere garage was beter geweest. De bar van het hotel is recht aan de receptie en was niet echt gezellig, gelukkig is er in Keulen zelf genoeg te vinden!

    Ontbijt was lekker en vrij uitgebreid, kamers waren netjes en schoon, personeel vriendelijk. Erg fijne service dat je zelf kon kiezen uit verschillende soorten kussens. De douche was ook fijn (geen mini straaltje). Fijn dat er een parkeergarage direct bij het hotel beschikbaar is. Prima locatie, maar er zijn idealere t.o.v. het centrum, het hotel was 10minuutjes lopen.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 25 september 2016

    7,9
    Prima locatie!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeergarage kost 17,90€ per dag, prijs kamer en garage was ca. 160€ en dat is toch wat aan de dure kant.

    Geweldige ontbijt, toplocatie, vriendelijk personeel maar aan de dure kant...

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 20 september 2016

    6,7
    Prima ontbijt.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    geen info over gratis WIFI gehad. Moesten helaas vanwege ziekte al om 15.30u weg, dus hebben de nacht geboekt via booking.com, niet gebruikt, maar wel geheel moeten betalen, zelfs het ontbijt.

    Prima ontbijt. Verder heeft het hotel geen faciliteiten. Kamers zijn ge-update en niet groot, maar alles is er verder.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 17 september 2018

    9,6
    Super
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uitzicht op parkeergarage van ander hotel.

    Locatie, comfortabele ruime kamer en uitstekend ontbijt met veel keuze

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 6 september 2018

    8,8
    Ideaal hotel voor een kort verblijf in Keulen op wandelafstand van de Dom en de gezellige terrasjes.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het was een zeer uitgebreid en lekker ontbijt. Alles in het hotel was zeer proper. Een zalige douche.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2018

    10
    Super verblijf tijdens ons shopweekend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles was tip top in orde!

    Mooie kamer, zeer ruime badkamer, en een fantastisch ontbijtbuffet, voor elk wat wils!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2018

    8,3
    Heel goed, we komen zeker terug
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt keuze niet uitgebreid genoeg

    De kamer was geweldig

    Verbleven in augustus 2018

Resultaat 1 - 75

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Hotel Santo

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: