Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Apartmenthaus Hohe Straße Deze classificatie laat zien hoe de accommodatie vergeleken kan worden met de industriestandaard wat betreft prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Het is gebaseerd op zelf-evaluatie door de accommodatie. Gebruik deze classificatie om uw verblijf te kiezen!

Hohe Strasse 41, Carlstadt, 40213 Düsseldorf, Duitsland

#44 van de 151 vakantiewoningen in Düsseldorf

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 575 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,5

  • Comfort

    8,3

  • Locatie

    9,3

  • Faciliteiten

    7,9

  • Personeel

    8,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Gratis WiFi

    8,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 41

  • Beoordeeld op: 11 juni 2018

    8,3
    fijn
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    gemaild over de beschikbaarheid van fietsen. Deze waren beschikbaar maar we konden de garage niet in.

    locatie, ruimte appartement en beschikbaarheid balkon

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    9,2
    De lokatie is geweldig, binnen 10 minuten sta je in de...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wat ik jammer vind is dat er in het weekend niemand aanwezig is en ook niet te bereiken. Ook kan er in t weekend geen gebruik gemaakt worden van de parkeerplaats. Er wordt voor alle andere deuren een code gebruikt, ik kan me voorstellen dat die ook gebruikt kan worden voor de garage.

    De lokatie is geweldig, binnen 10 minuten sta je in de altstadt en de winkels. Het appartement is heel mooi, schoon en ruim, van alle gemakken voorzien. Het is fijn dat de deuren met een code bediend kunnen worden.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 7 januari 2018

    8,8
    heerlijk weekend weg
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    top ligging, rustige straat, op vrijdag was er ontbijtje en op zaterdag kon je zo verse koffie en broodjes halen bij de bakker iets verderop in de straat Wij hadden zelf fietsen meegenomen maar deze waren ook voorhanden in de garage onder het appartement, kosteloos nog wel. Dat vergroot echt je actieradius en is dus een aanrader om zo de stad nog beter te zien.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 30 december 2017

    5,8
    Düsseldorf top stad, hotel kan beter
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Info host was zeer karig, wc trok niet door, bed zeer slecht, deurknop liet los, WiFi werkte nauwelijks in kamer, douche er mooi maar onduidelijk, soms geen warm water. Prijs erg duur voor wat t was

    Ligging was op Loopafstand van alles. Inrichting mooi

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    5,0
    Lekker dicht bij de oude stad.
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het appartement viel tegen, ik had een luxe appartement met een zitje en een eettafel geboekt, maar er was alleen een eettafel. Er zat een keukentje in met kookplaat, maar er was in het hele gebouw geen pan te vinden om een ei te koken. En in het trappenhuis was het s’avonds pik donker. Het mes om brood te snijden lag heel vies in de la, niet afgewassen.

    Lekker dicht bij de oude stad.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    8,3
    Heerlijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    douche lekkage. Water loopt zo de badkamer in.

    Locatie is op loopafstand van het centrum. Zonder receptie met code toegang tot het appartement is heerlijk snel. Appartement is van alle gemakken voorzien

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    7,5
    Fijn maar jammer dat we geen personeel hebben gezien
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    We kwamen aan en hadden een code gekregen van de kamer. Hebben tijdens ons hele verblijf dus niemand gezien (personeel) .. Wel is er iemand in onze kamer geweest gezien opeens de lichten bij onze bedden waren aangedaan nadat we wat waren gaan eten ergens. Verder wilde wij volgende dag bagage nog droppen voor we weggingen maar helaas niemand bij de receptie aanwezig..

    Appartement had koffie, thee en water al klaarstaan. Ook was de kamer schoon en groot. Vooral locatie was echt geweldig. In 5 minuten stond je midden op de kerstmarkt in het centrum.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 11 december 2017

    6,7
    ruim rustig maar ietsje slordig in de voorbereiding
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    We hadden een 2 persoons kamer geboekt, maar er was maar 1 dekbed hoes voor 1 persoon, de douchebak lekte, en er was ook maar voor 1 persoon handdoeken.Bij ons vorige bezoek in dezelfde accomodatie vorig jaar was dit wel oké

    De accomodatie ligt in het gezellige centrum, het is een ruime accomodatie

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 8 december 2017

    5,8
    Redelijk dicht bij het centrum.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het complex wordt verbouwd, de hoofdentree naar ons appartement was afgesloten. Er waren geen instructies aanwezig hoe wij ons appartement konden vinden. Enkel dat we een andere ingang hadden. Maar daar konden we geen nummering vinden. Het is door de verbouwing stoffig en ik kreeg daardoor last van mijn astma. Het zou fijn zijn als we hier van te voren over waren geïnformeerd. In de keuken was bijna geen bestek, weinig serviesgoed.

    Redelijk dicht bij het centrum.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 4 december 2017

    9,2
    Rustig gelegen en toch vlakbij het centrum. Zeer netjes. Vriendelijk onthaal.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    code's werkten niet om binnen of buiten te geraken via de garagepoorten.

    Later uitchecken was mogelijk. Lekker warme als we binnen kwamen en zeer proper. Heel goed gelegen om alle kerstmarkten te bezoeken, vlakbij centrum en toch rustig 's nachts.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 29 september 2017

    8,3
    Ons verblijf was tiptop !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Er is weinig keukengerief. Ook keukenhanddoeken zijn niet aanwezig voor een kleine afwas. Bij drukke bezetting kan er wel wat lawaaioverlast zijn(is afhankelijk van de gebruikers...)

    Het appartement was heel proper en gezellig ingericht. Goeie matras en heel ruime badkamer. De locatie is top ! Alles binnen wandelafstand.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 26 september 2017

    7,1
    Prima locatie, goede faciliteiten, vriendelijke check in
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was kleiner dan verwacht en badkamer bleef erg vochtig (slechte afzuiging). Kamer was erg gehorig.

    Prima locatie, goede faciliteiten, vriendelijke check in

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 16 september 2017

    10
    We hebben genoten van ons verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    Het goede overleg per mail en telefoon toen we nog in Münster waren. Zo konden we bij aankomst direct in de parking en de kamer alhoewel er op zondag geen receptie aanwezig is. Proficiat. Gratis ontbijt!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 27 maart 2017

    6,7
    Prima verblijf qua locatie en erg ruime kamers
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gehorig. Je kon de buren vrij luid horen praten. De foto's op booking.com als website geven een vertekend beeld. Wij kregen net "oudste" (oudbollig) appartement en vond ik het daardoor nogal tegenvallen.

    De ruimte / groot appartement en locatie ligt 5 minuten lopen van het centrum (Altstadt) in leuke buurt

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 7 februari 2017

    7,5
    De locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er staan diverse foto's op de site, ook van de andere appartementen. De verwachtingen waren daardoor wat hoger dan hetgeen gekregen. Licht in het trappenhuis/hal werkte niet, daardoor erg donker.

    De locatie

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 22 december 2016

    6,7
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Van tevoren contact gehad, waarbij er gezegd werd dat we de contact op moesten nemen als we in het weekend arriveerden omdat de receptie alleen op kantoortijden open is. Dit gedaan en een mail gekregen dat de toegangscode op vrijdag in een mail zou komen. Dit gebeurde echter niet. Na een aantal keren mailen van te voren en op de vrijdag zelf bleek dit pas om 12:00 te komen op aankomsten oftewel op het moment dat je al onderweg bent. De garage is moeilijk te vinden en krap. Kamer wat gedateerd

    Locatie was goed en kamer was ruim

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 19 december 2016

    8,8
    Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding voor een mooie schone ruime kamer/appartement in het centrum
    • Zakenreis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het was even zoeken waar de kamer/appartement was en hoe je daar kon komen. Omdat de parkeergarage vol was, werd ons geadviseerd de openbare parkeergarage om de hoek te gebruiken. Deze bleek toen we wilden vertrekken op zondag dicht.

    Mooie schone nette ruime kamer/appartement midden in het centrum.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 13 december 2016

    8,3
    Leuk verblijf tijdens de kerstmarkten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Wifi was zeer slecht, 1e avond hadden we geen. Daarna kon maar 1 apparaat op het netwerk met de gegeven code. We hebben uiteindelijk maar een buitenland bundel aangeschaft.

    Het bed was super, heerlijk zacht en comfortabel. De locatie was ook geweldig. Doordat dat de kamers niet heel logisch waren ingedeeld was het juist een unieke accommodatie. De parkeergarage was top, ik kan me wel voorstellen dat je iets meer moet manoeuvreren om je auto er in en uit te zetten. Maar je auto staat niet op de straat dus top.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 31 mei 2018

    9,2
    Het was heerlijk! Steenworpafstand van Altstadt en toch rust
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk niets, behalve dan dat de contactpersoon daar unhöflich was. Maar daar heb ik weinig last van

    Ligging

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    7,9
    de sfeer en uitstalling van het pand.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    de sfeer en uitstalling van het pand. uitstekend gekregen.. in 5 minuten in het centrum

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 10 mei 2018

    8,8
    Prima verblijf. mooi, centraal, en rustig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Prima verblijf. Mooie heldere kamers, ruim, van alles voorzien. Zeer goede locatie, centraal en toch in rustige straat.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 28 maart 2018

    9,6
    Perfect !
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Perfect ! Perfecte prijs voor een dergelijke top locatie. Alles in orde.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 29 december 2017

    9,2
    Heerlijk verblijf in een prachtig appartement.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Geen idee.

    Locatie van het appartement. Centrum in de nabijheid. Alles in loopafstand. Rustige buurt geen rumoer van verkeer.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    7,5
    In de prullenbak lagen vuile luiers van de vorige gasten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In de prullenbak lagen vuile luiers van de vorige gasten

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 11 december 2017

    7,1
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel is niet makkelijk te vinden.

    Mooie kamer.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 11 december 2017

    8,3
    Rust en toch lekker in het centrum
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat we de verwarming niet zelf konden regelen en het tropisch warm was

    Rust en toch lekker in het centrum

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 9 december 2017

    9,6
    Top verblijf gehad!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het totale pakket, lokatie, inrichting, uitstraling, rust, breakfast to go etc

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 26 oktober 2017

    10
    topsegment kamer en inrichting .
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    topsegment kamer en inrichting .

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 21 juni 2017

    8,3
    De locatie was, voor ons althans, perfect!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De matrassen waren wat doorgezakt, weinig comfort.

    De locatie was, voor ons althans, perfect!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 12 juni 2017

    6,5
    Goede keus door de week en als het niet te warm is.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Warme kamer, geen airconditioning. Veel lawaai op straat tot ver in de ochtend.

    Mooi appartement

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 6 maart 2017

    7,5
    De lift is te klein voor een buggy
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De lift is te klein voor een buggy Geen service bij het uitchecken, niemand aanwezig op de receptie.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 3 maart 2017

    9,0
    De locatie en zeer ruim apartemend
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    niets

    De locatie en zeer ruim apartemend

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 30 december 2016

    9,6
    Een echte aanrader, deze locatie!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Geen idee

    Prachtig appartement midden in de Altstadt. Comfortabel, goed personeel.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 19 december 2016

    10
    Echt een aanrader!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lokatie is echt helemaal top! Heel fijn bed, vriendelijk personeel, parkeren bij het appartement. Kortom echt een aanrader!!

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 12 december 2016

    9,2
    Top locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Top locatie. Prachtig complex en appartement

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 13 november 2016

    7,1
    Geen handdiek en gerief voor afwas
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen handdiek en gerief voor afwas

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 22 september 2016

    8,8
    Heerlijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen lift. Veel trappen, moeilijk met veel bagage.

    Het gebouw en de vriendelijke mensen.

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 20 april 2016

    6,3
    De ligging
    • Vakantiereis
    • Stel

    Volgens de foto op mijn boeking had ik een ander en ruimer appartement verwacht maar omdat het maar voor 1 nacht was heb ik er niet over geklaagd.het appartement was verder keurig en netjes.

    De ligging

  • Beoordeeld op: 10 april 2016

    7,5
    De ligging, de ruime kamer, de netheid, de rust.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De matrassen waren voor ons veel te zacht maar dat is uiteraard persoonlijk. De keuken had wel twee kookplaten maar geen kookpotten. Er was ook geen waterkoker aanwezig, dus van een kom thee of koffie maken was er geen sprake. Wel konden tegen betaling koffiepads aan de receptie gekocht worden. Geen probleem maar dit moet dan wel duidelijk gemaakt worden in de omschrijving van de keuken met de vermelding van de wel of niet aanwezige attributen.

    De ligging, de ruime kamer, de netheid, de rust. De mogelijkheid tot parkeren op privé domein.

  • Beoordeeld op: 12 december 2015

    7,1
    Locatie was prima dichtbij centrum.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Geen lift aanwezig. Was in ons geval erg lastig ivm met ons kindje. Verder vind ik het prijzig met hetgeen wat er aanwezig is. Keukentje is aanwezig maar bestek en pannen ontbreken.

    Locatie was prima dichtbij centrum.

  • Beoordeeld op: 27 februari 2016

    7,1
    mooie kamer, uitstekende ligging
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    er was geen onthaal in het weekend, wat tips voor ontbijt op zondagmorgen zouden leuk geweest zijn

    mooie kamer, uitstekende ligging

Er zijn ook 35 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 41

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Apartmenthaus Hohe Straße

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: