Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Schloss Auel

Haus Auel 1, 53797 Wahlscheid, Duitsland

#1 van de 4 hotels in Wahlscheid

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 226 beoordelingen over dit hotel

9,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,3

  • Comfort

    9

  • Locatie

    8,9

  • Faciliteiten

    8,8

  • Personeel

    9,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,5

  • Gratis WiFi

    8,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 8

  • Beoordeeld op: 25 februari 2018

    10
    Fijne accommodatie in mooie oude burcht met nieuwe moderne faciliteiten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    We hebben één nacht doorgebracht in de nieuwe Golf Lodges. Kamer was ruim en de badkamer met enorme stortdouche was perfect. Ontbijt in het hoofdgebouw was heerlijk, mooi opgediend en zeer uitgebreid. Personeel zeer vriendelijk. Kortom; een plek om zeker naar terug te gaan.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 19 september 2017

    10
    Verblijf op prachtige locatie en prachtig gebouw
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De toiletlamp werkte op een sensor, bij de toiletgang ging deze vrij snel uit. Na even wapperen met de armen deed deze het weer. Een kleinigheidje:)

    Prachtige kamer in de golflodge gehad. Dit is een hagelnieuw gebouw met prachtige vormgeving. Mooie omgeving. Golfbaan nabij. Voor een bezoek met kinderen die een speeltuin en animatie verwachten is dit denk ik een mindere locatie. Wij waren met een baby en dat was prima!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 19 april 2018

    9,6
    Ook dankzij het weer in een woord geweldig!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Enig minpunt: het ontbreken van een nederlandse TV zender.

    Sfeervolle orginele locatie in een prachtige omgeving.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 27 juni 2017

    6,3
    Diner en ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen wifi, kamer veel te warm

    Diner en ontbijt

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 28 maart 2017

    9,2
    Uitstekend!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Locatie

    Verbleven in maart 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 17 mei 2015

    7,9
    Locatie vooral voor de golfer!
    • Vakantiereis
    • Groep

    Dat er geen vrije wifi is! Dit is echt uit de tijd!

    Locatie vooral voor de golfer! Voor het diner zijn we geweest bij het Naafs, ongeveer 1,2 km van het hotel een echte aanrader

  • Beoordeeld op: 19 maart 2015

    9,6
    We kwamen laat aan.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    We kwamen laat aan. Receptie was eigenlijk al gesloten (niet goed gelezen), maar we kregen een telefoontje hoe laat we dachten te arriveren. Daar hebben ze op gewacht. Top!

  • Beoordeeld op: 19 juni 2015

    8,8
    De ligging en het karakter van het gebouw
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    niets

    De ligging en het karakter van het gebouw

Er zijn ook 10 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 8

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: