Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Schloss Basthorst Deze classificatie laat zien hoe de accommodatie vergeleken kan worden met de industriestandaard wat betreft prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Het is gebaseerd op zelf-evaluatie door de accommodatie. Gebruik deze classificatie om uw verblijf te kiezen!

Schlosstr. 18, 19089 Crivitz, Duitsland

#1 van de 2 hotels in Crivitz

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 589 beoordelingen over dit hotel

8,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9

  • Comfort

    9

  • Locatie

    8,8

  • Faciliteiten

    9

  • Personeel

    8,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,3

  • Gratis WiFi

    8,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 9

  • Beoordeeld op: 18 april 2017

    7,5
    Mooie accomodatie in mooie omgeving maar eten te duur
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer Kasteel
    • Verbleef 1 nacht

    Prijs/kwaliteit van het eten viel tegen, ontbijt was voor Duitse begrippen duur (Euro 16) en zeker niet exceptioneel goed. Diner was ook (te) duur en de service/bediening was zelfs matig

    Accomodatie was prima, mooi en stijlvol

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 29 juli 2018

    10
    Personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam en nemen ook de...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer in Toren Huis
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam en nemen ook de tijd voor je Je voelt je direct op je gemak

    Verbleven in juli 2018

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 11 december 2015

    7,9
    Wij waren tijdens een adventsweekend.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het diner werd in het restaurant van het nieuwe gedeelte geserveerd. Als er niet veel tafels bezet zijn zoals wij hadden, dan is het wel erg groot. Wij wilden lekker genieten van het diner, alleen werd alles wel snel na elkaar geserveerd. Dus dat was wel jammer als je een weekendje weg bent.

    Wij waren tijdens een adventsweekend. En de sfeer was door alle kerstversiering prachtig. Dat samen met het kasteeltje en de andere gebouwen deed het heel sfeervol aan. Voor bij een hotel een erg mooie sauna. Het personeel was vriendelijk

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2015

    9,6
    De omgeving, de vriendelijkheid van het personeel en de zeer...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    De omgeving, de vriendelijkheid van het personeel en de zeer ruime toren-kamer.

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2015

    8,8
    de ruimte van de gebouwen en de diversiteit.
    • Vakantiereis
    • Stel

    de ruimte van de gebouwen en de diversiteit. sfeervol ingericht, smaakvol.

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2015

    8,8
    Wonderschone plek en bebouwing
    • Vakantiereis
    • Stel

    Betalen voor WiFi is wel erg jaren 90 van de vorige eeuw

    Wonderschone plek en bebouwing

  • Beoordeeld op: 29 juni 2015

    6,7
    de rust
    • Vakantiereis
    • Stel

    Dat het gehele complex toch wat te groot is

    de rust

  • Beoordeeld op: 28 mei 2015

    9,2
    Geweldige service en fijne ruime kamer
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geweldige service en fijne ruime kamer

  • Beoordeeld op: 28 april 2015

    9,6
    De sfeer en het personeel zijn geweldig!
    • Vakantiereis
    • Stel

    WiFi is een betaalde dienst; dat is niet meer van deze tijd.

    De sfeer en het personeel zijn geweldig!

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 9

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: