Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Schloss Wissen

Schlossallee 21, 47652 Weeze, Duitsland

#4 van de 8 hotels in Weeze

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 118 beoordelingen over dit hotel

8,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,9

  • Comfort

    8,7

  • Locatie

    8,8

  • Faciliteiten

    8,4

  • Personeel

    9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,9

  • Gratis WiFi

    8,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 36

  • Beoordeeld op: 1 mei 2018

    7,1
    Rustig en mooie omgeving
    • Stel
    • Kamer Freiherr
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We konden niet terecht voor diner. Staat wel op de site . En we moesten vroeg weg en daardoor geen ontbijt. Ook geel pakketje om mee te nemen. Jammer

    Badkamer

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 29 april 2018

    6,3
    het was niet wat we verwacht hadden.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer Fürsten
    • Verbleef 1 nacht

    Voor die prijs totaal incl ontbijt €170,= vond ik kamer te weinig faciliteiten (Tv met alleen duitse zenders , ipv NL of een netflix of iets) en ontbijt was niet verzorgd en werd niet bijgevuld !

    accommodatie was goed. mooie kamer. Het ontbijt was echt slecht !! er werd niets bijgevuld. Er was geen omelet geen ei meer en yoghurt was ook op , terwijl het 9.30uur was. ik denk dat te weinig personeel aanwezig was.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 12 maart 2018

    7,9
    Rustig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer Freiherr
    • Verbleef 2 nachten

    Wifi was waardeloos (géén wifi op de kamer!) en je kunt het kasteel niet bezoeken.

    Goed ontbijt (wel wat prijzig), hele rustige accommodatie met ruime, schone kamers. Fijn dat de auto bij de deur geparkeerd kan worden.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 29 juli 2017

    7,9
    Ontbijt was top.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer Freiherr
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We kregen twee eenpersoonsbedden terwijl bij de boeking expliciet stond vermeld dat we een groot tweepersoonsbed zouden krijgen. Toen we er iets van zeiden vertelde onze gastheer dat we ze aan elkaar konden schuiven. Op onze laatste ochtend werden we om 8.15 per ongeluk wakker gebonkt door de schoonmaakster. Dat was erg jammer. Het was niet duidelijk dat het verblijf niet in het slot zelf zou zijn. We verbleven in huisjes ernaast. Dat vond ik jammer.

    Ontbijt was top. Kamer heel schoon en comfortabel.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 26 juli 2017

    6,3
    De kamer mooi en stijlvol
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeren! Het personeel wordt hier beter behandeld dan de gast nl deze moet buiten op het terrein parkeren terwijl het personeel speciaal bij de kamers kan parketen !!! Ik vind dit niet! Een goede gedachte....... Verder Wifi zeer slecht! Werkt gewoon niet...

    De kamer mooi en stijlvol

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 3 juli 2017

    6,7
    We hadden echt een soort van cottage met eigen tuintje.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kamer König
    • Verbleef 2 nachten

    De koffie dan dus, want ook de volgende dag deed ie het nog niet, en wat meer soorten vers fruit met meer soorten yoghurt.

    We hadden echt een soort van cottage met eigen tuintje. Super cute. Niet heel veel modern comfort maar hier past het bij het geheel. Verse, home made! , appelsap, fijn bronwater etc. Echt heel leuk. Koffiemachine was helaas kapot maar ontbijt verder erg lekker. Niet super uitgebreid maar wat er was, was echt goed.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 7 juni 2017

    8,3
    Rustig gelegen sfeervolle accommodatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer Fürsten
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    Rustig gelegen sfeervolle accommodatie. Hotel bevindt zich in bijgebouwen naast het eigenlijke kasteel, dat privébezit is. Receptie en ontbijtruimte bevinden zich in de oude middeleeuwse watermolen. Hier kan ook wijn en smaakvol bier van de lokale bierbrouwerij worden gekocht. Vriendelijke ontvangst. Het hotel heeft geen restaurant maar in het nabijgelegen Kevelaer zijn voldoende eetgelegenheden te vinden.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 16 januari 2017

    7,5
    bijzondere gezellige mooie locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer Fürsten
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Meer comfort wat zitgedeelte betreft. Kreeg snel last van rug ivm soort 'kisten' met daarop kussens. Stonden wel2x stoelen maar met 4 personen is niet zo comfortabel.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 21 september 2016

    9,6
    Prima van alle gemakken voorziene kamers.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer Freiherr
    • Verbleef 1 nacht

    Ik vind het zo jammer dat je er niet kunt dineren.

    Prachtig slot, mooi gelegen, prima kamers met een meer dan prettige badkamer. We hebben 1 nacht gebruik gemaakt van de accommodatie, kan niet veel zeggen over de omgeving.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2016

    9,6
    Prachtige omgeving en fantastische kamer
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers zijn een beetje gehorig

    Prachtige omgeving, heel aardig en behulpzaam personeel, kamer zag er fantastisch uit. Als ik weer in de buurt moet zijn dan boek ik zeker weer dit hotel.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2016

    8,3
    Vriendelijke receptioniste.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    WiFi werkte niet. We hebben dit gemeld maar ook de receptionist kon ons niet helpen en het lag waarschijnlijk aan de router. Kan een keer gebeuren, maar erg lastig als je nog wat aan je reis wilt voorbereiden.

    Vriendelijke receptioniste. Prachtige kamer en zeer schoon. Vervoer naar vliegveld goed geregeld. Terug moesten we zelf de taxi bellen. (i.v.m. evt. vertraging leggen ze dit niet meer van te voren vast). Dit bellen lukte niet en toen we contact opnamen met dit hotel was het alsnog heel vlot geregeld.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 4 april 2018

    8,8
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer Freiherr
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prachtige omgeving

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 29 oktober 2017

    7,5
    Prima !!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer Freiherr
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Geen ontbijt genuttigd

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2017

    7,5
    Geen ned.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer Freiherr
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen ned.tv zenders Geen goeie wifi

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 12 oktober 2017

    6,3
    1 nacht om vliegtuig in Weeze te nemen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer Freiherr
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ze waren niet op de hoogte dat alles al betaald was met booking.com

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 29 september 2017

    10
    Uitstekend voor herhaling vatbaar.
    • Stel
    • Kamer Freiherr
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nvt, prijs aan de hoge kant omdat er ook nog 15€ pp ontbijt bijkomt

    De rust en zon op het terras!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2017

    8,3
    Entourage erg mooi, prachtig kasteel, park en kamers.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer Freiherr
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Entourage erg mooi, prachtig kasteel, park en kamers.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 17 juni 2017

    10
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    De kamer en de rustige mooie omgeving

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 6 juni 2017

    7,9
    Leuke tussenstop voor 1 nacht
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer Fürsten
    • Verbleef 1 nacht

    Wifi viel altijd uit, hond mocht niet mee in de ontbijtzaal en geen airco in de kamers.

    Heel mooi domein en lekker ontbijt.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 28 oktober 2016

    10
    Sleep, park en fly geboekt. Geweldige service. Komen hier zeker terug!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer Freiherr
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets!

    Geweldige kamer. Heel compleet!

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 22 september 2016

    9,6
    Mooie en rustige omgeving ,taxi naar het vliegveld ,echt heel goed geregeld !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer Freiherr
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Graag wat marmelade en een eitje bij het ontbijt

    de omgeving en de mooie kamer

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 19 juli 2016

    8,8
    Rustig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt kan pas vanaf 8u !

    Aangename lokatie, ideaal voor een vroege vlucht vanuit Weeze. Sleep, park, fly formule is een pluspunt.

    Verbleven in juni 2016

  • Beoordeeld op: 15 juli 2016

    10
    accomodatie gelegen in zeer rustige omgeving
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer Fürsten
    • Verbleef 1 nacht

    goede spartaans ontbijt

    Verbleven in juni 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 7 april 2016

    10
    Super mooi hotel op een mooie locatie, grote schone kamer en...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Je slaapt niet in het kasteel maar in huisjes daarbuiten, doet verder zeker niets af aan de ervaring.

    Super mooi hotel op een mooie locatie, grote schone kamer en badkamer.

  • Beoordeeld op: 3 april 2016

    9,6
    Ligging, dichtbij vliegveld, badkamer, mooie omgeving, veel...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De hond moest een zeer smal trappetje op om in het appartement te kunnen komen

    Ligging, dichtbij vliegveld, badkamer, mooie omgeving, veel mogelijkheid om met hond te wandelen langs de rivier, de prettige sfeer in het appartement en zeer vriendelijk personeel, ontvangst met flesje sap en mineraalwater, koffie en thee op kamer! Een deken voor de hond aanwezig! Een terrasje voor het appartement met gazon😀

  • Beoordeeld op: 28 februari 2016

    7,5
    Kamer was prima mooie tv
    • Vakantiereis
    • Stel

    Beter stofzuigen onder bank enz. Kamer kon schoner Park en fly Heen reis prima geregeld Terug reis Viel tegen stond geen taxi op de luchthaven zoals was afgesproken. Zelf moeten bellen koste dus extra tijd

    Kamer was prima mooie tv

  • Beoordeeld op: 27 januari 2016

    7,1
    Taxi service naar luchthaven.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Weinig licht in kamer, 1 bed geen nachtkastje en geen bedlampje. TV hoog op de kast. Wankel te laag tafeltje. Krakende vloer . Geen restaurant op loopafstand.

    Taxi service naar luchthaven. Senseo voor de koffie.

  • Beoordeeld op: 26 oktober 2015

    10
    Het is een heel mooie omgeving naast een oud kasteel.
    • Stel

    Het idee was bij ons dat het hotel in het kasteel was, maar het kasteel bleek bewoond te zijn door families en is ook niet een kasteel om te bezoeken.

    Het is een heel mooie omgeving naast een oud kasteel. Het hotel is gebouwd in de stijl van het kasteel. Ze zijn als een soort bijgebouwen van het kasteel. De inrichting is goed en luxe en de ontvangst heel vriendelijk. Gratis WIFI. Een heel mooie omgeving. Prettig dichtbij vliegveld Weeze, onze reden om hier te boeken

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2015

    7,1
    Het kasteel is prachtig, en de omgeving is erg mooi.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Ik vond de uitklapbedden erg hard en ongemakkelijk. Het (weinige) personeel weet niets van de omgeving, bijvoorbeeld niet eens hoe je in het bos recht achter het kasteel komt. Je slaapt ook niet in het kasteel - en dat is ook niet te bezoeken - maar in huisjes ernaast.

    Het kasteel is prachtig, en de omgeving is erg mooi. Kleve is een schattig stadje.

  • Beoordeeld op: 28 mei 2015

    7,5
    Leuke suite op een hele mooie locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Trouwfeest met harde muziek op 10 meter afstand en dunne muren. Na afloop luidruchtig opruimen en napraten tot diep in de nacht. Kussens zijn vaak een kwestie van smaak, maar in deze kussens zakte je weg tot je hoofd op het bed ligt.

    Leuke suite op een hele mooie locatie

  • Beoordeeld op: 1 mei 2016

    6,7
    Het ontbijt was maar matig.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Het ontbijt was maar matig.

  • Beoordeeld op: 12 april 2016

    8,3
    De prachtige kamer en een rondleiding door het slot.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Afwezigheid van een drinkgelegenheid/restaurant

    De prachtige kamer en een rondleiding door het slot.

  • Beoordeeld op: 21 januari 2016

    10
    Prachtige kamer
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen wifi op mijn samsung mob

    Prachtige kamer

  • Beoordeeld op: 8 december 2015

    8,8
    Geboekt als sleep park fly ivm vroege vlucht vanuit Weeze,...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geboekt als sleep park fly ivm vroege vlucht vanuit Weeze, perfekt!

  • Beoordeeld op: 25 september 2015

    9,2
    Fantastische kamer, prima bedden, uitstekende badkamer.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Fantastische kamer, prima bedden, uitstekende badkamer. Kortom geen op- of aanmerkingen

  • Beoordeeld op: 13 januari 2015

    10
    alles,het is er schoon vriendelijk en erg behulpzaam...
    • Vakantiereis
    • Stel

    niets

    alles,het is er schoon vriendelijk en erg behulpzaam personeel, super mooie kamers en een heel apart hotel

Er zijn ook 12 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 36

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: