Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Schmidt mit Gästehaus Am Vogelsang Dit is de officiële sterrenclassificatie die door een derde partij aan de accommodatie is gegeven - de Hotelstars Union. De accommodatie is vergeleken met de industriestandaard en beoordeeld aan de hand van de prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Gebruik de sterrenclassificatie om uw verblijf te kiezen!

Am Vogelsang 37, 50170 Buir, Duitsland

#1 van de 1 hotels in Buir

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 65 beoordelingen over dit hotel

8,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,6

  • Comfort

    8,8

  • Locatie

    7,9

  • Faciliteiten

    8,9

  • Personeel

    9,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,7

  • Gratis WiFi

    8,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 7

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    10
    Fantastisch
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    helemaal niets

    We hebben genoten ! Zeer behulpzame en vriendelijke mensen . wij voelde ons meteen helemaal thuis. De kamer en badkamer waren zeer schoon en hebben heerlijk geslapen. Het ontbijt was zeer goed verzorgd, super. Het was gewoon fantastisch !!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2017

    10
    S u P E R
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Pinapparaat werkte niet goed, maar dat was ook bij een ander restaurant. Neem creditcard mee voor de zekerheid. NL bankpas voor EU geeft problemen. Echter niet bij pompstation. Wel bij restaurants enz. Misschien alleen daar in de buurt ? S U P E R

    Vriendelijke ontvangst, zeer schone kamer, fijne tv met meerdere zenders, kraakhelder en schoon. Heerlijke bedden !

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    9,2
    Uitstekend hotel, zou zo weer terug gaan
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement (6 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    Zeer vriendelijk gastvrouw, heerlijk ontbijt en een zeer schone ruime kamer

    Verbleven in mei 2018

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 15 september 2015

    7,1
    voor ieder een ruime kamer met eigen
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    de badkamer, en er was maar 1 kraan voor het hele appartement. Als je koffie of thee wilde zetten moest je elke keer naar de badkamer om water te halen.

    voor ieder een ruime kamer met eigen tv toestel.

  • Beoordeeld op: 17 mei 2016

    10
    Zeer vriendelijke familie waar je je direct thuis voelt!
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Niets

    Zeer vriendelijke familie waar je je direct thuis voelt!

  • Beoordeeld op: 17 mei 2016

    9,6
    Zo'n lieve mensen die je zo warm welkom heten
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Eigenlijk niets, hooguit de omgeving. Het zit in een woonwijk

    Zo'n lieve mensen die je zo warm welkom heten

  • Beoordeeld op: 15 december 2015

    10
    Zeer vriendelijke ontvangst.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen.

    Zeer vriendelijke ontvangst. Nette schone kamer, met comfortabele bedden.

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 7

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: