Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Seegarten Deze classificatie laat zien hoe de accommodatie vergeleken kan worden met de industriestandaard wat betreft prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Het is gebaseerd op zelf-evaluatie door de accommodatie. Gebruik deze classificatie om uw verblijf te kiezen!

Zum Sorpedamm 21, 59846 Sundern, Duitsland

#5 van de 16 hotels in Sundern

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1418 beoordelingen over dit hotel

8,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,9

  • Comfort

    8,6

  • Locatie

    9,1

  • Faciliteiten

    8,5

  • Personeel

    8,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8

  • Gratis WiFi

    8,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 4 juli 2018

    5,4
    Zeer ontevreden met onze kamer. Niet als omschreven op booking.com
    • Vakantiereis
    • Stel
    • S
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel Seegarten was niet wat we verwachten. Het is niet als omschreven op booking.com. Het hotel bestaat uit 2 gedeeltes. Een oud gedeelte uit de jaren 70 en een nieuw gedeelte als op de foto’s van booking.com. Foto’s zien er altijd mooier uit dan werkelijkheid. Wij boekten op basis van de gegevens online een 2 persoons kamer met een 2 persoons bed. Echter kregen wij een kamer in het oude gedeelte. 2 losse oude bedden tegen elkaar aan geschoven met een gedateerde uiterlijk voldoet dan niet aan je wensen. Geen luxe of comfort. Dan is €110 euro voor een nacht een hoop geld. Nadat we ons ongenoegen hadden gemeld bij de receptie kregen we te horen dat we ongelukkig genoeg in het oude gedeelte zaten en een bekend probleem is. Hier werden wij ook niet vrolijk van. Het zwembad ligt in het nieuwe gedeelte. Je loopt langs de mooie moderne kamers met kingsize bed, minibar en luxe. Met de lift ga je naar de 4de verdieping. Niet onderweg uitstappen want alles is nog in constructie. Het zwembad ligt er mooi bij maar nergens personeel te bekennen. Alles op eigen risico. Handdoeken zijn er niet en douches werken niet op 1 na. Deze deel je met alle gasten. Kleedruimte voor 1 op de toilet. Niet klantvriendelijk. Helaas

    Locatie en ontbijt prima

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 15 mei 2018

    7,1
    Mooi hotel op een prachtige locatie, maar jammer van de medewerkers
    • Vakantiereis
    • Stel
    • S
    • Verbleef 2 nachten

    Ontvangst bij receptie was niet vriendelijk, slechte communicatie. Mevrouw was overwerkt en gaf dit ook nog eens toe. Lunchen kan pas vanaf 14uur terwijl dinerkaart al vanaf 12uur op tafel ligt.

    Schitterende lokatie, mooie wellness faciliteiten.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    9,2
    Heerlijk ontspannen verblijf met heerlijk ontbijt in prachtige omgeving
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Loft
    • Verbleef 3 nachten

    Bij de sauna was het niet helemaal duidelijk of dit mét of zónder textiel is. Bij wat grotere drukte lukte het het personeel achter de receptie en in het restaurant niet om snel te schakelen, met lange wachttijden als gevolg.

    Het ontbijt was uitgebreid en heerlijk. De wellness was voortreffelijk en de locatie perfect. Mooi uitzicht op de Sorpesee. De kamer met balkon was heerlijk ruim en modern (Loft).

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 1 mei 2018

    6,7
    Net hotel maar geen Customer Delight.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • M
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het wisselen van aardappels naar salade in een specifiek gerecht had gelijk een verdubbeling in kosten tot gevolg. De kamer was verouderd en gaf een ander beeld in vergelijking tot de foto’s van Booking. Uitzicht op het meer was enkel mogelijk vanaf een hoekje op het balkon.

    Kamers zijn schoon en het eten is prima

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    8,8
    Heerlijk!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Loft
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De koffie was niet bijgevuld na de 1e overnachting en er is geen waterkoker hoewel dat in de omschrijving stond. Kleine details dus...

    Fijne stille kamers (in ieder geval in de nieuwbouw...). Perfect ontbijt!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 23 april 2018

    8,3
    heerlijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Loft
    • Verbleef 3 nachten

    Dorpje is niet bijzonder.

    Alles in orde, mooie ruime kamer, goed ontbijt, zeer fraaie wellness en zwembad. Omgeving is mooi om te wandelen of fietsen

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 12 april 2018

    7,9
    Vriendelijk, behulpzaam personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • M
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eerste nacht was er alleen een 'niet gerenoveerde' kamer beschikbaar. Was duidelijk verouderd (maar wel schoon). De rest van het verblijf een prachtige, gemoderniseerde kamer gehad (welke dan ook de prijs wel waard is - i.t.t. de andere kamer).

    Vriendelijk, behulpzaam personeel. Heerlijk, uitgebreid ontbijt. Mooie (gemoderniseerde) kamers. Prachtige omgeving.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 23 februari 2018

    9,6
    Super verhouding tussen comfort en prijs.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Loft
    • Verbleef 1 nacht

    Verlichting spiegel in badkamer.

    De loft was zeer mooi opgezet met alle voorzieningen, tevens mooi uitzicht op meer. Daarnaast was het eten in restaurant Seegarten van zeer hoge kwaliteit.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 8 februari 2018

    6,3
    Leuk om er n keer geweest te zijn maar zeker niet meer voor en tweede keer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • S
    • Verbleef 3 nachten

    De kamer was erg gedateerd evenals de badkamer. Op de site laten ze de loft kamers in het nieuwe gebouw veelal zien waardoor het misleidend is. terwijl de andere kamers in het oude gebouw zijn waardoor de afstand naar de zgn spa wat verder is. Jammer dat er alleen een sauna is en geen whirpool of stoombad terwijl de ruimte erg groot is met te veel ligbedden! Zwembad mooi maar idd vanaf de buitenkant kan je er zo in kijken evenals de douches.waardoor er toch gasten in badkleding gaan zwemmen en douchen. Het diner was prima , de wijnen zijn flink aan te hoge kant.

    Het ontbijt was grandioos. Sauna was prima

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 10 januari 2018

    7,1
    hotel met mooie wellness, kwaliteits keuken maar personele inzet kan beter voor de gasten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • M
    • Verbleef 3 nachten

    organisatie/personeelinzet rondom het ontbijt was slecht, borden van gasten die hadden gegeten bleven lang staan, dicht op elkaar zitten in slecht geventileerde eetzaal. Ontbijt was zeer gevarieerd, veel keuze.

    mooie wellness faciliteit, alleen het glas richting de hoofdstraat moet worden afgeplakt omdat je in je Adam en Eva kostuum te kijk staat onder de douche en in de sauna.....

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 29 december 2017

    9,2
    Heerlijk verblijf!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Loft
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Oké, dan misschien die ontbijtzaal.

    De fantastische kamer (loft) met het uitzicht op het meer, de heerlijke sauna met de lekkere ligbedden. Een fantastisch design allemaal. Het eten was iedere avond een feestje, wat was dat lekker...... Prima ontbijt en ik ga ervan uit dat de ontbijtzaal het volgende project gaat worden want die viel nogal wat uit de toon....

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 5 oktober 2017

    5,8
    Kamer was allesbehalve geweldig: ergens in een verloren...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • XS
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer, restaurant

    Kamer was allesbehalve geweldig: ergens in een verloren hoekje van het hotel met uitzicht op een achterkoerparking, terwijl de booking site anders liet uitschijnen.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    7,9
    Heerlijk tot in de puntjes verzorgd ontbijtbuffet.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Loft
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Aanvankelijk teleurstelling wat de kamer betreft.Juniorloft met zicht op tuin viel tegen (zicht op groene berm) Ook geen internetbereik op die kamer. Na upgrade in Panoramaloft ZEER tevreden.

    Heerlijk tot in de puntjes verzorgd ontbijtbuffet.Vriendelijk personeel.Mooie omgeving en fantastische welness en zwembad.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    8,3
    voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • M
    • Verbleef 1 nacht

    eigenlijk niets, behalve dan een iets modernere kamer.

    De sfeer in het hotel. Kamer kan opknapbeurt hebben in vergelijking met andere kamers in het hotel. Het eten was heerlijk. Jammer dat we als hotelgasten niet voor halfpension tarief in aanmerking kwamen.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    8,8
    Aangenaam en voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • S
    • Verbleef 2 nachten

    De muziek in de sauna stond veel te hard.

    Kamer was een beetje gedateerd, maar verder prima in orde. Kamer was heel schoon, ruime badkamer met douche. Prima bed. Restaurant en bediening was uitstekend. Eten was kwalitatief heel goed. De sauna en het spa gedeelte, met zwembad, op het dak was architectonisch schitterend. De buitenwand is van glas waardoor je een geweldig uitzicht hebt op de Sorpesee.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    7,1
    Prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De foto's op booking zijn misleidend. Je verwacht een kamer die modern is en bij aankomst blijken dit alleen de nieuwe suites te zijn en moet je dus bij betalen. Als we wisten dat we een 'oude' kamer zouden krijgen, hadden we dit niet geboekt.

    Heerlijk ontbijt en goed restaurant!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2017

    8,3
    Prachtige locatie met zwembad met fantastisch uitzicht.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • L
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij zaten in het oude gedeelte en dat is gedateerd. Ze zijn alles aan je renoveren dus in de ochtend wel wat herrie.

    Ontbijtbuffet was geweldig. Het zwembad/welness in het nieuwe gedeelte is ook geweldig. Prachtig zwembad met een geweldig uitzicht.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2017

    9,2
    goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • S
    • Verbleef 3 nachten

    de kamer. als enige in het hotel een kamer zonder balkon gekregen. Dit niet speciaal geboekt.

    ontbijt zeer goed en uitgebreid. Diner was erg goed en apart, maar prijzig.Lokatie is erg mooi

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 14 juli 2017

    7,5
    Kon beter.
    • Met huisdier
    • Stel
    • L
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer in oud gebouw . Zeer kleine badkamer! Zeer warm, geen airco. Totaal afwijkend van de foto's getoond op website die genomen werden in het aanpalende nieuwe gebouw.

    Zeer ruime kamer met drie bedden (niet nodig voor ons) en hoekje voor de hond. Restaurant en goed ontbijt.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 4 juli 2017

    7,9
    Weekendje
    • Vakantiereis
    • Groep
    • XS
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers in het nieuwe gedeelte zijn erg mooi, kamers in het oude gedeelte zijn hoog nodig toe aan een update. Prijs/kwaliteit voor deze oude kamers is aan de hoge kant. Geen aparte motor stalking.

    Ontbijt, zwembad, wellness

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 12 juni 2017

    6,7
    Aanrader voor mensen die geen kinderen hebben en niks gewent zijn.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • M
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden een comfortkamer geboekt,wat totaal niet overeen kwam met de foto's die we gezien hadden.We zaten in het oude gedeelte waarvan de muren nog gestuukt moesten worden.Wij waren het enige gezin met een kind en werden eigenlijk overal weggekeken,zowel in het zwembad als tijdens het ontbijt.Je betaald voor de lokatie,niet voor de gedateerde kamers of moet een loftkamer kamer hebben geboekt.

    Het zwembad is schitterend.De lokatie is prachtig.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 18 mei 2017

    9,2
    Alles was top
    • Stel
    • S
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer die we kregen viel tegen veel te klein.. 0mgeboek voor grotere met 35€ meer prijs . Kregen het gevoel met goedkope aanbieding weg gestopt te zijn .

    Alles was top

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 29 april 2017

    9,2
    Prima en uitgebreid ontbijt, goede bedden en heerlijk...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • S
    • Verbleef 1 nacht

    Prima en uitgebreid ontbijt, goede bedden en heerlijk zwembad/sauna. Op 4e etage is een complete ruime ingericht met relax banken, buitenzwembad met erg mooi uitzicht over stuwmeer via een glazen wand. Ook een panorama sauna met uitzicht over het meer.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 2 maart 2017

    5,4
    We hadden er meer van verwacht gezien de foto's op booking.com
    • Vakantiereis
    • Stel
    • S
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Tijdens ons verblijf was er een verbouwing aan de gang in het gedeelte waar wij verbleven. De kamers lijken op de foto's ruim maar zijn in werkelijkheid zeer krap. Sanitair op de kamers is gedateerd!

    Het ontbijt was super uitgebreid en verzorgt!

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 21 februari 2017

    7,5
    Prima locatie en comfortabel.
    • Stel
    • S
    • Verbleef 2 nachten

    Renovatie aan de gang maar daar eigenlijk niet al te veel last van gehad. Waterkokertje op de kamer had bij een hotel voor deze prijs en niveau wel gemogen om koffie of thee te zetten.

    Prima locatie en comfortabel. Auto voor de deur parkeren.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 21 januari 2017

    10
    Heerlijk verblijf in hotel Seegarten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Loft
    • Verbleef 4 nachten

    We misten een electrische waterkoker en een kluisje op de kamer. Maar dit blijkt dus niet op de kamer te horen. Foutieve informatie van booking.com.

    Wij hadden de panoramaloft. Dat was echt top! Daarnaast ligt het hotel heel erg mooi. Vanuit het zwembad heb je ook een mooi uitzicht. In het restaurant kun je heel erg lekker eten. Het is niet goedkoop maar zeker de prijs waard.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 6 januari 2017

    5,4
    Goed eten en Hygiene, slechte kamers bij boeking expleciet vermelden nieuwe gedeelte
    • Vakantiereis
    • Stel
    • M
    • Verbleef 1 nacht

    Oude zeer gehorige kamers, op de site van booking.com staan de nieuwe kamers afgebeeld. En 1 van de oude, je verwacht in een nieuwe kamer te komen en je komt in een oude zeer gehorige kamer terecht. Zelfs de buren hoor je naar het toilet gaan. Ik voelde me misleid.

    Ontbijt en eten en hygiëne zijn goed. Zwembad en sauna zijn echt een topper

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 4 november 2016

    8,8
    Een prachtige wellnes aan het hotel en een fantastisch...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • M
    • Verbleef 3 nachten

    Er zijn momenteel verbouwingen in het hotel. Spijtig dat dit niet vermeld stond op de site. Hebben een stuk taart met koffie ter compensatie aangeboden gekregen. Wij zijn de 2de dag verhuisd naar een andere kamer daar het niet te harden was van een putjesgeur in de badkamer. We kregen zonder te moeten aandringen direct een andere kamer daar het probleem hen bekend was.

    Een prachtige wellnes aan het hotel en een fantastisch lekkere keuken. Het ontbijt was uitmuntend!

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 27 september 2016

    10
    Uitstekend.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • S
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks.

    De kamer was super, met enorme badkamer. Het zwembad op het dak met super uitzicht. Heel goed ontbijt, alleen geen verse jus, maar uit automaat. Badjassen op de kamer met sloffen voor sauna en zwembad.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 12 september 2016

    9,6
    Prima relax hotel iin mooie omgeving
    • Vakantiereis
    • Stel
    • S
    • Verbleef 3 nachten

    Wij troffen het niet met de kamer. Deze lag aan de achterzijde van het hotel boven de keuken.

    Prima ontbijt, goede kamers en een uitstekende spa. Komen zeker nog eens terug.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 4 september 2016

    6,7
    Een aanrader qua omgeving maar het hotel ( oude gedeelte heeft renovatie nodig !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • M
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De weg naar de ontbijtzaal was even zoeken, .... En je bestek moest je ook maar zelf bij elkaar krijgen ( rondzien waar er bestek op tafel lag ( ongebruikt ) Je zag ook amper personeel in de ontbijtruimte ( je kon niks vragen ) niemand heeft op 4 dagen aan ons het kamernummer gevraagd bij het betreden van de ontbijtzaal ! Voor een 4* vond ik dit wel een vreemd fenomeen De kamer in het oude gedeelte was ook aan renovatie toe ( verouderd tapijt met vlekken en geen thermostaat waardoor je ook de kamer temperatuur niet kon regelen, te koud of te warm . De douche was proper maar op onze kamer zoog zich deze door de dag vacuüm zodat je na een dag bij terugkomst op de kamer een vieze rioolgeur tegenmoet kwam , een kwartiertje het water laten open en het was weer doenbaar , maar toch jammer . Dineren hebben we niet in het hotel gedaan omdat de prijzen vrij ondemocratisch waren ( Vb rundsfilet met rozemarijn aardappeltjes ea +_ 60 € zonder drank voor 2 p )datzelfde kon je verderop op wandelafstand voor 15/20€ eten pp.

    Het ontbijt en ondanks dat we een verouderde kamer hadden was alles best ok

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 3 september 2016

    9,6
    Geweldig verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Loft
    • Verbleef 3 nachten

    Bij de boeking in juli had ik alleen de optie om via credit card te betalen, dus geen optie om via Ideal of betaling bij hotel te selecteren. Via creditcard betaald en er vanuit gegaan dat dit betaald werd. moesten we toch uiteindelijk bij het hotel betalen. stonden we in de hal discussie te voeren en uit te zoeken of dit klopte/ wel-niet was betaald.

    Geweldige kamer(panorama loft) Na upgrade, want we hadden een Junior loft geboekt, deze kamer had uitzicht aan de achterzijde van de nieuwbouw, hier keken we tegen een dorre berg aan. Voor een paar tientjes extra een mooie grotere kamer gekregen. Ontbijt super! dit was onze tweede keer bij Seegarten. Welness/zwembad ook super, helemaal in de zomer met goed weer!

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2016

    7,1
    prima ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • M
    • Verbleef 2 nachten

    We kregen een kamer in het oude gedeelte, terwijl de website alleen maar het prachtige, nieuwe hotel toont. Kamer was overigens niet slecht, maar het stond in schril contrast met de verwachtingen die we vooraf hadden. In de bediening werden regelmatig fouten gemaakt. Leidinggevend personeel was niet gastvrij!

    prima ontbijt.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 28 juli 2016

    8,3
    Mooie locatie met lekker zwembad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Loft
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen airco waardoor het benauwd op de kamer was. Internet (zowel vast als wifi) erg traag. Werken vanuit de kamer daar door niet echt een optie.

    Erg mooi zwembad met uniek uitzicht. Niet erg toeristisch wat voor een relaxte sfeer zorgt.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 25 juli 2016

    8,3
    Geweldig Hotel en heerlijke vakantie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • M
    • Verbleef 3 nachten

    Geen Airco aanwezig op de kamer (comfort room) en geen minibar

    Het mooie zwembad op de bovenste etage waar een volledige ontspanningsruimte inclusief sauna gcreëerd was.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 19 juli 2016

    8,8
    Het panorama loft is fantastisch.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Loft
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hebben er gegeten in het restaurant maar de bediening viel ons tegen. Kregen het eten veel te snel achter elkaar. Dit hebben ze later netjes opgelost.

    Het panorama loft is fantastisch.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    8,3
    Voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • S
    • Verbleef 4 nachten

    Ontbijt was uitstekend met veel keuze. De rust. Mooie wandelomgeving. Vriendelijke en snelle bediening.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 1 mei 2018

    7,9
    erg genoten van de luxe van de loft
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Loft
    • Verbleef 2 nachten

    niveau personeel past niet bij prijs van de accomodatie.

    de loft. ontbijt, relaxruimte met zwembad, ligging en uitzicht

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 19 maart 2018

    9,2
    zeer knappe loft , heel uitgebreid en lekker ontbijt ,...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Loft
    • Verbleef 3 nachten

    eten in het restaurant viel bij ons een beetje tegen.

    zeer knappe loft , heel uitgebreid en lekker ontbijt , mooie omgeving

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 29 januari 2018

    6,7
    Mooi hotel ,goed eten ,schoon.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bediening was niet goed Haden geen tijd voor bestelling

    Mooi ligging zwembad welness

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 5 januari 2018

    10
    Goed en sfeervol wellness hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • M
    • Verbleef 2 nachten

    Mooie omgeving, hotel kijkt uit op het meer. Vriendelijke bediening en goede keuken.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 1 januari 2018

    7,5
    Goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Loft
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het plafond en slecht afwatering douche.

    Bed

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 28 oktober 2017

    9,6
    Korte vakantie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Loft
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt.

    De suite was geweldig en de sauna was erg goed geregeld met voldoende comfortabele ligbedden.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 9 september 2017

    7,1
    Er was een verbouwing gaande en pas na een klacht kregen we...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • S
    • Verbleef 2 nachten

    Er was een verbouwing gaande en pas na een klacht kregen we een andere kamer toegewezen.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 5 september 2017

    7,1
    Zwembad en wellnes waren uitstekend .
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • S
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Restaurant was niet lekker . Zware kost en heel vettig.

    Zwembad en wellnes waren uitstekend .

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2017

    10
    Super hotel in een mooie omgeving
    • Vakantiereis
    • Stel
    • S
    • Verbleef 2 nachten

    m.v.t.

    Het fantastische nieuwe zwembad op het dak van het nieuwe gedeelte van het hotel. Super

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2017

    6,3
    Geen bar.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • XS
    • Verbleef 2 nachten

    Geen bar. Prijs / kwaliteitverhouding voor een eenpersoonskamer onder de maat

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2017

    9,6
    Ze waren de kamers aan het verbouwen (lawaai) beter niet in...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • M
    • Verbleef 4 nachten

    Ze waren de kamers aan het verbouwen (lawaai) beter niet in het hoog seizoen

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 13 juli 2017

    7,5
    Leuk voor een lang weekend.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • S
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De standaard kamer in het oude gedeelte. Prijzen a la carte zijn hoog.

    De Loft kamers zijn super. Zwembad en relaxruimte zeer netjes.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 26 juni 2017

    9,6
    Ontbijt en kamer geweldig
    • Vakantiereis
    • Groep
    • M
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt en kamer geweldig

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 8 mei 2017

    7,9
    Goed
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • XS
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was heerlijk

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 1 februari 2017

    9,6
    De verlichting in de badkamer en jaccuzzi
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • S
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De verlichting in de badkamer en jaccuzzi

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 1 februari 2017

    5,8
    De kamer viel ons dik tegen!!!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • M
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer

    Sauna

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 9 december 2016

    8,8
    Prachtige nieuwe kamers in de aanbouw.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • M
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Receptie en basis hotel gedateerd!

    Prachtige nieuwe kamers in de aanbouw. Loft design

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 1 november 2016

    10
    Super
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Loft
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    DINER was geen keuzemenu.

    Super verblijf. Lekker onbijt. Mooi uitzicht. panorama loft super.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2016

    10
    De vriendelijkheid van het personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • S
    • Verbleef 1 nacht

    De vriendelijkheid van het personeel

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 21 september 2016

    10
    het geheel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • M
    • Verbleef 1 nacht

    uitleg over de verlichting

    het geheel

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 6 september 2016

    10
    Heerlijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • S
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    wifi was helaas niet altijd goed

    alles was zeer goed ontbijt heerlijk zeer vriendelijk personeel kamers en de spa en zeker de locatie is super

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2016

    8,3
    mooi modern (nieuw gedeelte) hotel met mooi uitzicht
    • Zakenreis
    • Stel
    • S
    • Verbleef 4 nachten

    iets meer uitleg en begrijpbaar(taal) bij inchecken over de wellness faciliteiten

    zeer uitgebreid ontbijt van top kwaliteit

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2016

    9,2
    Luxe hotel, met voldoende te zin en te doen in de buurt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • M
    • Verbleef 4 nachten

    Ontbijt super. Welness Fantastisch.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2016

    9,2
    top verblijf en luxe loft
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Loft
    • Verbleef 3 nachten

    bediening terras was onoplettend

    prachtige luxe kamers

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 23 juli 2016

    10
    zalig die graag wandelen en fietsen !!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Loft
    • Verbleef 2 nachten

    niets !!

    alles gewoon TOP !!!!

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 20 juli 2016

    9,2
    Ontbijt was erg goed ook s'avonds lekker gegeten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Loft
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen WiFi op de kamer dat was wel jammer.

    Ontbijt was erg goed ook s'avonds lekker gegeten. Kamer was uitstekend!

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 26 april 2016

    9,2
    Panoramakamer geboekt;
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen idee

    Panoramakamer geboekt; in 1 woord perfect! Geen idee wat er hier nog op aan te merken kan zijn.... fijne beddenen heerlijk stil 's nachts. Top!

  • Beoordeeld op: 5 april 2016

    6,3
    Kamers waren prima
    • Vakantiereis
    • Stel

    De logistiek intern moet beter, Om de ontbijtruimte te bereiken moet je eerst naar buiten. De mevrouw die ons de nota presenteerde was erg vijandig toen wij wat kritiek gaven

    Kamers waren prima

  • Beoordeeld op: 19 maart 2016

    9,2
    We hadden de panorama suite.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De wifi verbinding is minder,maar er is zoveel te genieten,dat je dat niet mist!

    We hadden de panorama suite. Hij is wat duurder maar elke cent waard. Wat een luxe,en wat een uitzicht! Het zwembad is prachtig,en de welness erg relaxed.

  • Beoordeeld op: 14 februari 2016

    9,6
    De kamer was super, een loft, veel ruimte, super modern, en...
    • Vakantiereis
    • Stel

    WiFi is vrij traag

    De kamer was super, een loft, veel ruimte, super modern, en alle luxe, goeie bedden, heel mooi uitzicht, ontbijt heel lekker, supervriendelijk personeel, heel mooie welness,

  • Beoordeeld op: 14 februari 2016

    7,5
    Ontbijt uitgebreid en van goede kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Groep

    Temperatuur was te laag van het buitenzwembad Jammer dat er binnen alleen sauna aanwezig is

    Ontbijt uitgebreid en van goede kwaliteit Uitzicht vanaf hotel was mooi

  • Beoordeeld op: 31 december 2015

    9,2
    Ongedwongen sfeer en zeker vriendelijke housekeeping.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Jammer dat we als hotelgast niet in oude restaurant konden eten. Heeft toch meer sfeer.

    Ongedwongen sfeer en zeker vriendelijke housekeeping. Zwemmen op het dak in de winter is natuurlijk uniek.

  • Beoordeeld op: 24 december 2015

    9,6
    De prachtige panorama loft en de geweldige welness met het...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Eigenlijk niets, maar misschien mag een koffiekoekje wel bij het ontbijt.

    De prachtige panorama loft en de geweldige welness met het verassende zwembad.

  • Beoordeeld op: 24 december 2015

    10
    Wie rust zoekt vindt deze hier.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Wie rust zoekt vindt deze hier.Met een vriendelijk lach werden we ontvangen en bedient zowel in het hotel als in het restaurant,het spa gedeelte was mooi en het buitenzwembad was bijna onrealistisch mooi.Ontbijt waar men U kan tegen zeggen,alles erop en eraan.Het avondeten was lekker maar we hadden al genoeg met de hoofdschotel.Doe zo verder en wij komen zeker nog terug maar voor iets langer dan.

  • Beoordeeld op: 24 december 2015

    9,6
    Heel mooi, luxe en verzorgd hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Heel mooi, luxe en verzorgd hotel. Vriendelijk personeel die de gast centraal stelt. Alles is brandschoon en goed verzorgd. Ontbijt is heerlijk en divers. Zwembad en sauna zijn echt een aanrader. De prijskwaliteit verhouding in het restaurant is ook goed. Wij sliepen in de grootste loft, zeker een aanrader!

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2015

    9,6
    Wij verbleven in een loft.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen echte tegenvallers.verbeter kans volgens ons in prijs/kwaliteit van het restaurant en de plaats waar het ontbijt geserveerd werd.

    Wij verbleven in een loft. Alles was super. Er was een prima mogelijkheid om muziek af te spelen vanaf de iPhone. Op onze vraag om fietsen te huren mochten wij gratis gebruikmaken van 2 mountainbikes. Het personeel van het hotel was bijzonder hulpvaardig.

  • Beoordeeld op: 8 september 2015

    9,6
    vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Eerst kregen we een kamer in het oudere gedeelte van het hotel toegewezen, maar toen we vroegen of er andere kamers beschikbaar waren voor dezelfde prijs, kregen we zonder problemen een upgrade naar een grotere kamer die beschikbaar was.

    vriendelijk personeel uitstekende wellnessfaciliteiten beste restaurant van het dorp

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2015

    5,8
    Panorama uitzicht van de suite , kamer was op de begane...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Panorama uitzicht van de suite , kamer was op de begane grond met uitzicht op de auto's en vuilcontainer , geen uitzicht op het meer dus . Suite onwaardig terwijl de kamer even duur was als de kamers met uitzicht . Zeer teleurstellend

Er zijn ook 24 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: