Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Dorint Seehotel Binz-Therme Binz / Rügen Dit is de officiële sterrenclassificatie die door een derde partij aan de accommodatie is gegeven - de Hotelstars Union. De accommodatie is vergeleken met de industriestandaard en beoordeeld aan de hand van de prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Gebruik de sterrenclassificatie om uw verblijf te kiezen!

Strandpromenade 76, 18609 Binz, Duitsland

#19 van de 36 hotels in Binz

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1004 beoordelingen over dit hotel

8,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,6

  • Comfort

    8,4

  • Locatie

    8,7

  • Faciliteiten

    8,5

  • Personeel

    8,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,6

  • Gratis WiFi

    8,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 5

  • Beoordeeld op: 13 september 2018

    8,3
    Kuren, natuur en wandelen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Eenkamerappartement
    • Verbleef 5 nachten

    Vanuit het hotel mistten we de verbinding met de omliggende natuur en de Oostzee. We hadden een terras op het dak, waarbij je vooral tegen andere gebouwen aan keek.

    De sauna en de warme baden. Een echt uitstekend kuuroord. We hadden een keurig appartement. De ligging van het hotel was voor ons als uitvalsbasis ideaal: alle delen van dit fantastisch mooie eiland met zijn vele grafheuvels, hunebedden en heilige offerstenen waren goed bereikbaar.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 7 juli 2018

    7,1
    Thermaal adres om te onthouden, prachtig eiland!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenkamerappartement
    • Verbleef 4 nachten

    De bedden waren vreselijk doorgelegen. Ze hadden er toppers op gelegd, maar het bleven diepe kuilen waardoor ik zeer slecht heb geslapen. Dat was zo jammer want voor de rest had het alles om een heerlijke vakantie door te brengen. Aandachtspunt zijn de parkeerkosten. Gratis kan op een terrein een stukje verderop. Tip: als je buiten eet: voer de meeuwen niet! Persoonlijk miste ik een kleine afwasmachine in app. Zoals in de meeste hotels met wellness: mensen zouden moeten weten dat je niet zomaar in een zwembad stapt: douche voordat je het water ingaat! We zitten allemaal samen in dat warme water! Houdt rekening met elkaar! Zo ook in de sauna: geen badkleding en gebruik je handdoek om je eigen zweet op te vangen!

    De therme (sauna is nieuw, therme verder niet, maar thermale water is helend voor huid en gewrichten) appartementje (je kan ook gewoon hotelkamer boeken) bad in appartement ligging aan zee, rustig stuk. Toeristentreintje stopt quasi voor de deur. Prijs zit in de kurtaxe die wel stevig is, maar daarvoor krijg O.A. je gratis openbaar vervoer. Laat je door prijs van Booking niet misleiden: de geafficheerde prijs is zonder de kurtaxe, prijs en op hun eigen site is met kurtaxe inbegrepen en misschien ook nog parkeerkosten.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 11 mei 2018

    7,1
    Goed appartement vlak bij strand.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 2 Kamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In keukentje ontbrak front voor inbouw koelkast. Voor de prijs had ik wat meer luxe verwacht.

    Appartement was in goede staat.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 18 september 2017

    7,5
    Gewoon erg goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Eenkamerappartement
    • Verbleef 14 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het weer

    De kamer was ruim en alles aanwezig. voor het zwembad en sauna altijd schone handdoeken Het was gewoon goed

    Verbleven in september 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 14 juli 2015

    8,8
    Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam
    • Vakantiereis
    • Stel

    gastenkaart kost ca 20 Euro p.p maar kan gezien worden als toeristenbelasting. Parkeren Eur 8,- per nacht (was wel bekend) Ontbijt belachelijk duur (Eur 16,- pp) Zo ook de huur van een strandstoel (Eur 16 per keer)_

    Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam Gebruik van faciliteiten (sauna, thermobad) Treintje naar de stad (gratis met gastenkaart) Ruime kamer Bakker aan de overkant, supermarkt in de buurt.

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 5

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: