Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over SeeHotel & Restaurant die Ente Dit is de officiële sterrenclassificatie die door een derde partij aan de accommodatie is gegeven - de Hotelstars Union. De accommodatie is vergeleken met de industriestandaard en beoordeeld aan de hand van de prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Gebruik de sterrenclassificatie om uw verblijf te kiezen!

Kreuzwiesenweg 5, 68775 Ketsch, Duitsland

#1 van de 1 hotels in Ketsch

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 216 beoordelingen over dit hotel

8,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9

  • Comfort

    8,3

  • Locatie

    8,8

  • Faciliteiten

    8,2

  • Personeel

    9,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,9

  • Gratis WiFi

    8,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 15

  • Beoordeeld op: 17 juni 2017

    5,0
    We zijn er voor omgereden maar dat was de moeite niet waard.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hadden een kamer geboekt (althans dat werd gesuggereerd) met uitzicht op het meertje maar dat was in een andere vleugel, alsof dat aan de andere kant van het meer was. Maar een lange gang met aan weerszijde kamers was efficiënter voor het hotel. We hadden nu uitzicht op de parkeerplaats met grasveld. Hoezo SeeHotel ! Het was zéér warm op de kamer. De inblaas van lucht door een rooster leverde alleen geluid op maar geen lucht. Dus de ramen opengezet en na een onrustige nacht (warm) in een smal bed werden we vroeg gewekt door een luid kabaal van een pomp installatie van een tankwagen die de gierput van het hotel kwam leegzuigen. Een zeer agrarische lucht kan ik zeggen.

    Ontbijt was perfect. De uitstraling en sfeer in het hotel was zeer goed. In het restaurant prima gegeten.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 13 april 2017

    5,8
    Teleurstellend.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Komfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    Geen voorzieningen, die je in een 4-sterrenhotel mag verwachten: geen toiletartikelen, behalve vloeibare zeep, geen radio, zoals vermeld bij de info van booking.com. De kamer was klein, het venster idem, de badkamer was een zakdoek groot zonder plaats om je (eigen) toiletartikelen weg te zetten. Twee dagen was er geen warm water, dus ook geen mogelijkheid om te douchen. Bitter weinig televisiekanalen. Ook te weinig bergruimte in de kamer zelf.

    Het personeel was zeer vriendelijk. de kamers waren met kwaliteitsvolle materialen ingericht, o.a. een comfortabel bed. Ontbijtruimte mooi en gezellig.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 11 februari 2017

    8,3
    Prettig hotel met fantastisch (sterren) restaurant.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Komfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer en de badkamer zijn één. Dat betekent dat je warm slaapt of koud doucht.

    Het hotel ligt vlakbij de snelweg. Aanrader als je een hond hebt. Ze doen moeite om je hond goed te ontvangen. In de directe omgeving is een groot wandelgebied. Het hotel heeft een fantastisch restaurant Met een Michelin ster. Niet goedkoop maar super eten. Het ontbijt is heerlijk. Vers gebakken ei naar keuze.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 24 mei 2018

    8,8
    Goede nachtrust
    • Zakenreis
    • Groep
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Wifi verbinding was slecht en langzaam. < 0.5 MB/s

    Goede kamer. Prima bed. Stil.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 25 maart 2018

    10
    Prima en toen wij melde dat we een elektrische auto hadden...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Komfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles goed

    Prima en toen wij melde dat we een elektrische auto hadden hebben ze direkt een snoer uitgerold om de auto te laden

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 21 maart 2018

    7,9
    goed hotel, zeker voor herhaling vatbaar. Zowel zakelijk als privé. Rustig gelegen op mooie locatie
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Prijs van het ontbijt is heel erg goedkoop; prijs/kwaliteit verhouding heel erg goed. Mooie rustige locatie.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 9 januari 2018

    7,5
    Oke
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Komfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het restaurant was dicht

    Goed ontbijt

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 28 november 2017

    9,2
    Rust
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Rust

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 18 september 2017

    9,2
    De locatie was perfect, niet ver van de snelweg en erg...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Komfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De locatie was perfect, niet ver van de snelweg en erg rustig gelegen.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    9,6
    mooie locatie - aangenaam hotel - lekker eten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Komfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    airco ontbrak

    mooie locatie - aangenaam hotel - lekker eten

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 23 juli 2017

    9,2
    Aanrader
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Komfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Keurig verzorgde kamers en vriendelijk personeel; perfect ontbijt

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 25 september 2016

    10
    Is voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Komfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt uitstekend. Kamer beter dan verwacht

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 15 februari 2016

    9,6
    zeer vriendelijk en behulpzaam personeel!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    zeer vriendelijk en behulpzaam personeel!!! zalig ontbijt

  • Beoordeeld op: 11 september 2015

    9,2
    Vriendelijkheid personeel, goede keuken.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Badkamer klein en gedateerd.

    Vriendelijkheid personeel, goede keuken. Rustige ligging. Dicht bij autobaan.

  • Beoordeeld op: 31 januari 2015

    9,2
    Ontvangst klantgerichtheid service en (prijs) kwaliteit...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Vertrek na slechts 1 nacht, wij komen zeker nog een keer terug

    Ontvangst klantgerichtheid service en (prijs) kwaliteit restaurant en ontvangst

Er zijn ook 7 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 15

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: